24 Μαΐου 2014

ΕΙ-ΕΝD: ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

ΕΙ-ΕΝD: ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ

7f910-ce92ce9fcea5ce9bce97-cea0cea1ce9fce94ce9fcea4ce95cea3Σε τηλεοπτικη μετάδοση μέσω του artTV Κύπρου οι Α.Βαλσαμάκης και Ε.Λαμπράκης του Ελληνικού Οργανισμού ΕΙ-END αποκαλύπτουν τα τελευταία πραγματικα γεγονότα του αγώνα για την επικράτηση του Φωτός στην Γη και πέραν αυτής.

Ο φόβος τον οποίο προσπάθησαν μέσα απο τα καθεστωτικά ΜΜΕ να φυτέψουν στις ψυχές των Ελλήνων οι επίδοξοι κατακτητές με τα εγχώρια φερέφωνα της προδοτικής βουλής, τώρα πλέον λειτουργεί εις βάρος τους. Τρέμουν την επιταχυνόμενη ενημέρωση και αφύπνιση των Ελλήνων που θα συντρίψει όλες τους τις προσπάθειες να υποτάξουν την Ελλάδα. Ας φροντίζουμε να λαμβάνουν κάθε μερα και περισσότερο τρόμο  μεχρι να οδηγηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη όπου θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν ενώπιον του Ελληνικού λαού.
50494_281919193446_4556762_nΑς τους δώσουμε την ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ για να εγκαταλείψουν μια ώρα αρχύτερα την αποτυχημένη τους προσπάθεια να γονατίσουν τον λαό. Όσο νωρίτερα καταλάβουν ότι ο πόλεμος χάθηκε δια παντός τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς και τα αφεντικά τους.
Με τα δικά τους μέτρα και νόμους θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και αυτό ακριβώς είναι που φοβούνται γιατί γνωρίζουν οτι η αφύπνιση Ελλήνων επιταχύνεται και οδηγεί ολοταχώς και αναπότρεπτα στην Νέμεση…
Ας τους δώσουμε την δική μας αφοβία για να τρέμουν ως την ημέρα της τιμωρίας τους.
Χ.Τ.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου