28 Ιουνίου 2014

28/6/2897 (2013) ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 600δις$ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

28/6/2897 (2013) ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 600δις$ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

516383-1904085_405790879556757_1052698051_n
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

»Απο σήμερα που είμαι εδώ η χώρα μου δεν χρωστάει, θα τους επιστρέψω πίσω τα μνημόνια.»
»Το όνομά μου (Σώρρας) σημαίνει κόρακας, κι εγώ δεν το ήξερα, το έψαξα, ο κόρακας είναι το αγαπημένο πτηνό του Απόλλωνα, το μικρό μου όνομα είναι Αρτέμης, κάνετε τον συνειρμό σας.»
»Ενα κλαδί ελιάς, ένα αμπέλι και μια βάρκα είναι η Ελλάδα.»
 »Αυτο το ζόμπι που λέγεται Γεωργιάδης το προκαλώ να έρθει εδώ…» 
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ, ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΤΕΣ!
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Σ” ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ »ΣΤΑΘΜΟ».
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΨΥΧΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΣΤΑ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΑΥΤΟΝ, ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ.
<<ΓΙΑ Ν’ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ, ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΤΗΛΟΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ.
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΝ Τ” ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!>>
1016129_126119560931454_924444727_n


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΗΔΕΣ ΣΗΜΕΛΛΗΝΕΣ ! ! ! ! 

28-ΙΟΥΝΙΟΥ-2013~28-ΙΟΥΝΙΟΥ-2014 H αθωωτική απόφαση  67650/13 ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & Ε.Ν.D (28.06.13) 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ & Ε.Ν.D (28.06.13)

28/6/2897 (2013) ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ 600δις ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ! Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/13 ΣΤΟ ΦΩΣ! ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ…
28/6/2898 (2014) ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΘΑ ΕΟΡΤΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ  ,…ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ! 28/6/2898/Ω:16.30 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΕΚΕΙ!
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ
ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ 28/06/2013 
Νικος Αμάραντος: Τα συγχαρητήριά μας κύριε Σώρρα. 
Αρτέμης Σώρρας: Δεν ήταν η δίκη για μένα. Νίκο γνωρίζεις καλά. Ήξερα τι έχω. Ήξερα τι καταθέτω. Ήξερα και πού θα πάει. Σήμερα η δίκη έκαιγε και η απόφαση είναι γιά εσάς. Σήμερα έχετε εσείς τη βούλα για τα ποσά. Ήξερα τι είμαι και τί κάνω. Σήμερα οι Έλληνες στην Ελλάδα αλλά καί στην Κύπρο γνωρίζουν. Πρέπει να μεταλαμπαδεύσει και στην Κύπρο επειδή είναι το ίδιο Στο δικαστήριο δείξαμε τα πάντα. κατέθεσαν οι τραπεζίτες μας. Αποδείξαμε τα πάντα. Δέν είναι δυνατόν η Κύπρος να έχει μείνει πίσω με τον Αναστασιάδη και όλα τα μιάσματα θα έλεγα που συνοθυλεύτηκαν μαζί του και με τον Αρχιεπίσκοπο. Πολύ μεγάλος ο θόρυβος όσον αφορά την απόφαση για τα ομόλογα. Σήμερα η Ελλάδα κέρδισε και η νίκη είναι δική σας κύριοι. Ξέρετε τί έχετε στα χέρια σας! Ξεκινήστε έναν αγώνα να υπογράψετε να πάρετε τα χρήματα και να σωθεί η χώρα. Η δίκη έγινε και κερδίθηκε!!! 
Νικος Αμάραντος: Συγχαρητήρια σε εσάς κύριε Σώρρα και σε όλη την ομάδα για όλα όσα κάνετε για τον Ελληνισμό. 
Αρτέμης Σώρρας: Είναι καθήκον !!! Προσέξτε τι σας λέω. Είναι καθήκον!!! Και δικό σας καθήκον να το διεκδικήσετε. Δεσμεύομαι μέχρις εσχάτων να πολεμήσω να νικήσει η Ελλάδα να νικήσει ο Ελληνισμός και αν μη τι άλλο δεν θέλουμε τίποτα ξένο. Θέλουμε τις πατρίδες μας. Δεν θέλουμε ούτε την Κίνα ούτε την Γερμανία, ούτε τίποτε άλλο. Ότι είναι Ελληνικό το θέλουμε δικό μας δικαίως! Τίποτε λιγότερο τίποτε περισσότερο. 
Δόκτορ Λαμπράκης – Πρόεδρος της Ε.N.D. 
Να μεταφέρω τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στους αδελφούς Κυπρίους. Η δικαιοσύνη λειτουργεί από ό,τι φαίνεται σε πολύ καλό επίπεδο στην Ελλάδα. Πρίν από περίπου 20 λεπτά εξεδώθει η απόφασις του δικαστηρίου με πανηγυρική αθώωση τόσον εμένα ως προέδρου της Ε.N.D. όσον και του Αρτέμη Σώρρα. Το πολύ σημαντικό είναι ό,τι συνεφώνησε ο εισαγγελέας με την παρουσίαση των συντριπτικών στοιχείων. Κόντεψε ο εισαγγελέας να παραπέμψει όλη την δικογραφία στον Υπουργό Οικονομικών, στον Πρόεδρο της Τραπέζης της Ελλάδος και στους αρμοδίους οι οποίοι ενώ εκκλήθησαν, δέν εμφανίστηκαν στην δίκη να απολογηθούν για ποιό λόγο δεν προχωρούν στην πίστωση του Ελληνικού λογαριασμού μέσω αυτής της καταθέσεως η οποία έχει γίνει εδώ και 8-9 μήνες. 
Νίκος Αμάραντος: Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη και πολύ συγκινητικό το θέμα. Σας ευχαριστούμε κύριε Λαμπράκη για άλλη μία φορά. 
Πρόεδρος Λαμπράκης: Εμείς σε ευχαριστούμε Νίκο όπως και την Νεκταρία εκ μέρους όλου του Ελληνισμού γιατί όταν οι άλλοι εκώφευαν και ήσαν τυφλοί εσείς βλέπατε φώς. Αυτό είναι πολύ μεγάλη ευδαιμονία. 
Από σήμερα ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο για όλον τον Ελληνισμό, για όλους τους Έλληνες. Είναι ο χώρος τόσο ο γεωφυσικός όσο και ο πνευματικός που θα οδηγήσει το άρμα της αναγέννησης όλης της ανθρωπότητας. Έχει μεγάλη σημασία. Ο αγώνας που γίνετε δέν είναι μόνο αγώνας για την Ελλάδα και τους Έλληνες, είναι για όλη την ανθρωπότητα. Έτσι λοιπόν να μεταβιβάσετε σε όλους τους ακροατές ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμπαράσταση και να τους πείτε ό,τι από εδώ και πέρα θα γυρίσουμε το κουμπί λίγο ακόμα πρός τα επάνω. 
Νίκος Αμάραντος: Δηλαδή έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα, έτσι δεν είναι κύριε Λαμπράκη 
Δόκτορ Λαμπράκης: Πιστεύω πως τον επόμενο μήνα θα γίνουν μερικά πράγματα που ίσως να εκπλήξουν τους Έλληνες απανταχού της γής. Να θυμάστε ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΛΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ 
(ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ ART FM ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΙΚΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟ) 
Απομαγνητοφώνηση και επιμέλεια κειμένου Αδριανός Μπεζούγλωφ
………………………………………………………..

Η ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

E.N.D. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ,ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΩΡΡΑΣ στο Hellas Radio Νέα Υόρκη. ΑΚΟΥΣΤΕ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟΣ!!!
[20 νῦν δ' εὐτυχὴς γένοιτ' ἀπαλλαγὴ πόνων
εὐαγγέλου φανέντος ὀρφναίου πυρός.
ὦ χαῖρε λαμπτήρ, νυκτὸς ἡμερήσιον
φάος πιφαύσκων καὶ χορῶν κατάστασιν
πολλῶν ἐν Ἄργει, τῆσδε συμφορᾶς χάριν.ἰοὺ ἰού.

Ἀγαμέμνονος γυναικὶ σημαίνω τορῶς
εὐνῆς ἐπαντείλασαν ὡς τάχος δόμοις
ὀλολυγμὸν εὐφημοῦντα τῇδε λαμπάδι
ἐπορθιάζειν, εἴπερ Ἰλίου πόλις30 ἑάλωκεν,
ὡς ὁ φρυκτὸς ἀγγέλλων πρέπει·
αὐτός τ' ἔγωγε φροίμιον χορεύσομαι.
τὰ δεσποτῶν γὰρ εὖ πεσόντα θήσομαι
τρὶς ἓξ βαλούσης τῆσδέ μοι φρυκτωρίας.]
Αισχύλος (Ἀγαμέμνων)
ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ!
ΣΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΦΕΙΟΥ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙΑΚΟΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου