09 Ιουνίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ)

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ)

lambart
ΟΜΙΛΙΑ: ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ «ART FM RADIO & WEB TV»
6 IOYNIOY 2014 ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini
Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ & Η ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ
Ο Παύλος ο Μπακογιάννης λοιπόν έφυγε από την μέση και άρχισε τώρα μία βεντέτα – θυμάστε ότι ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου το 1990 με 1992 όταν ανέλαβε την εξουσία ο Μητσοτάκης πήρε άδεια από το κοινοβούλιο 23 μήνες και φοίτησε στο Χάρβαρντ. Πριν όμως από την θητεία του αυτή είχε θητεύσει σαν υφυπουργός παιδείας. Σαν υφυπουργός παιδείας λοιπόν απείλησε τον πατέρα του ευθέως ότι θα τα βγάλει στη φόρα όλα, όσον αφορά την συμφωνία του με τον Κοσκωτά για να εκδικηθεί την μάνα του που την είχε εγκαταλείψει ο Ανδρέας. Ο Ανδρέας βλέποντας το χαλί να τραβιέται κάτω από τα πόδια του συμφωνεί να δώσει ένα τεράστιο ποσόν στην Μαργαρίτα για να μην μιλάει. Τώρα αγαπητοί μου συνέλληνες ξέρετε και από πού προέρχονται τα χρήματα της λίστας Λαγκάρντ. Έτσι λοιπόν εξασφάλισε την συναίνεση της Μαργαρίτας να πάρει διαζύγιο για να παντρευτεί την Δήμητρα.
papaliani
Ο Γιωργάκης όμως συνέχισε την βεντέτα του. Όταν έφτασαν τα πράγματα στα άκρα αναγκάστηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου να βγάλει τον Κοσκωτά από την Ελλάδα στο πόρτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, πέρασε στην Τουρκία και ακολούθως κατέληξε στην Αργεντινή, στο Μπουένος Άιρες. Υπουργός Εσωτερικών την εποχή εκείνη ήταν ο Αγαμέμνων Κουτσόγιωργας. Είχαν βάλει κάποιους πράκτορες να εκτελέσουν τον Κοσκωτά στο Μπουένος Άιρες. Στο Μπουένος Άιρες λοιπόν ο Κοσκωτάς πυροβολείται στη μέση της αγοράς, ευτυχώς όμως καμιά από τις σφαίρες δεν τον πιάνει.
Ο ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ
Ο Αγαμέμνων πρέπει να σας πω – και αυτό είναι μία άλλη προσωπική εμπειρία – πηγαινοέρχεται στην Αμερική να μάθει από πού προέρχονται αυτά τα λεφτά, αυτό ήταν το μεγάλο του ερώτημα. Μετά από πολλές έρευνες αντιλαμβάνεται ότι είναι λεφτά από όπλα και ναρκωτικά και δεν είναι δυνατόν οι ιδιοκτήτες αυτών των χρημάτων να μπορούν να τα διεκδικήσουν. Αρχίζει λοιπόν και εκβιάζει τώρα τον Ανδρέα Παπανδρέου για να πάρει και αυτός μερίδα από το μεγάλο φαγοπότι. Δεν θα σας πω τις λεπτομέρειες, το μόνο που θα σας πω είναι ότι ο Αγαμέμνων έχει 4 ή 5 διαμερίσματα σε ένα από τα πιο ακριβά κτίρια στο Μανχάταν η αξία των οποίων σήμερα υπερβαίνει τα 30 εκατομμύρια.
Τα διαμερίσματα αυτά τα άφησε κληρονομιά στον υιό του μετά την δολοφονία του, διότι ο Αγαμέμνων δολοφονήθηκε με ένα συγκεκριμένο φάρμακο που ονομάζεται χλωριούχο κάλλιο. Εάν θυμάστε εκείνη την φημισμένη εικόνα, ήπιε την πορτοκαλάδα στο δικαστήριο και μέσα σε ένα λεπτό πέθανε. Το χλωριούχο κάλλιο χρησιμοποιείται σε πολλές τέτοιες πολιτικές δολοφονίες γιατί δεν ανιχνεύεται στο σώμα. Εάν έχεις περίσσια χλωριούχου καλίου – καλίου δηλαδή – η καρδιά σταματάει εν συστολή. Εάν έχεις έλλειψη καλίου η καρδιά σταματάει εν διαστολή. Μόνον αυτά είναι τα ευρήματα που μπορεί να υποθέσει κάποιος τον τρόπο με τον οποίο έγινε η δολοφονία. Και ένας άλλος Έλλην πολιτικός ο Σοφοκλής Βενιζέλος δολοφονήθηκε με τον ίδιο τρόπο, με χλωριούχο κάλλιο. Γιατί όμως; Ο Αγαμέμνων έρχεται πάρα πολλές φορές στην Νέα Υόρκη και τυχαίνει να είναι επιστήθιος φίλος με έναν άλλον ασθενή δικό μου ο οποίος ήταν κουρέας σε μια από τις Ελληνοκρατούμενες περιοχές της Νέας Υόρκης, στο σπίτι του οποίου φιλοξενείται συχνά. Εκεί λοιπόν μέσω των διπλωματικών σάκων εισάγονται στην Ελλάδα όπλα τα οποία χρησιμοποιήθηκαν αργότερα από τις τρομοκρατικές οργανώσεις, δεν θέλω να πάω παραπέρα.
Όταν ο Μητσοτάκης αποφάσισε να μηνύσει τον Ανδρέα Παπανδρέου τα πράγματα είχανε φτάσει στα άκρα και έκανε κακώς ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διότι ήτανε βέβαια ο χαρακτήρας και θα έλεγα η αβλεψία του Ανδρέα Παπανδρέου που δεν κράτησε τον λόγο του αλλά την ουσιαστική ζημιά την έκανε ο Γιωργάκης. Όταν λοιπόν έγινε αυτή η τεράστια δίκη μεταξύ Παπανδρέου – Μητσοτάκη, γιατί αυτό ήταν ουσιαστικά η δίκη Κοσκωτά, ήθελε με κάθε τρόπο ο Μητσοτάκης να βάλει τον Παπανδρέου στη φυλακή επειδή δεν μπόρεσε να κρατήσει τον λόγο του στους δέκα Κρητικούς που είχε δώσει ότι δεν θα χαθούν τα λεφτά. Σε αυτή λοιπόν την δίκη βρήκε συνεργό τον Κουτσόγιωργα ο οποίος ήτανε έτοιμος να μαρτυρήσει εναντίον του Ανδρέα Παπανδρέου. Αυτό το ποσόν λοιπόν του 1,5 δισεκατομμυρίου το οποίο αργότερα ο γέρος Μπους, ο πρόεδρος που ήταν και αρχηγός της CIA, το ζήτησει πίσω από την Ελλάδα. Θα διερωτηθεί κάποιος πως αγόρασε ο Αγαμέμνων τα διαμερίσματα στο Μανχάταν; Βάλτε τώρα 2+2=4 για να καταλάβετε…
ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
Η Κτηματική Τράπεζα προκαλεί τους Έλληνες να καταθέσουν αφορολόγητα χρήματα στους λογαριασμούς με σκοπό να τα μεταφέρει στην Ελλάδα. Πως άνοιξε αυτό το σκάνδαλο. Ένας πλοιοκτήτης από την Χίο είχε καταθέσει 500.000 δολάρια στην Αμερική και πήγε να τα ζητήσει στην Ελλάδα αλλά δεν υπήρχανε. Η Κτηματική Τράπεζα υπόσχονταν ότι θα έπαιρνε τα χρήματα και θα τα πήγαινε στην Ελλάδα. Αυτός κατήγγειλε ουσιαστικά στην Αμερική το σκάνδαλο και έτσι άρχισε όλη η διαδικασία. Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί ένας τρόπος να επανέλθουν τα λεφτά στην Αμερική τα οποία, επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, ο Παπαλιγούρας έγραψε μία επιταγή 1,κάτι δισεκατομμυρίων και τα επέστρεψε πίσω στην Αμερική. Δηλαδή αυτά που μπήκανε στην Ελλάδα τα φάγανε οι δύο-τρεις οικογένειες με τον τρόπο που είπαμε ενώ όταν έπρεπε να πληρωθούν τα χρήματα πίσω τα πλήρωσε μέσω του Ελληνικού λαού, μέσω δηλαδή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αυτά τα είπαμε σήμερα για να αντιληφθείτε ποιος είναι ο ρόλος του κυρίου Μπόμπολα και σε κάποια άλλη εκπομπή θα επεκταθούμε σε λεπτομέρειες για να δείτε πως δημιουργήθηκαν τόσο οι πολιτικές οικογένειες στην Ελλάδα όσο και ο δημοσιογραφικοί οίκοι, όσο και τα κανάλια με τα οποία αυτή τη στιγμή προσπαθούν να κάνουν πλύση στον Ελληνικό λαό. Αυτές τις αλήθειες δεν θα τις βρείτε πουθενά γραμμένες διότι εάν τις βρείτε γραμμένες θα έπρεπε να πάρετε τα όπλα, άρα λοιπόν εμείς δεν τις εμφανίζουμε σήμερα με σκοπό να δημιουργήσουμε αντιπαράθεση.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΣΑΜΑΡΑ
Θέλω μόνο να δώσω μία προειδοποίηση σε μερικά παιδιά, όπως την κυρία Μπακογιάννη η οποία προαλείφεται να γίνει πρωθυπουργός, όπως τον κύριο Σαμαρά, τον κύριο Βενιζέλο που νομίζει ότι τα ξέρει όλα αλλά δεν ξέρει τίποτα. Ο κύριος Σαμαράς όταν του παρουσιάστηκε το τι πρόβλημα θα έχει εάν μιλήσει έκτοτε έγινε υποχείριο του Βενιζέλου.
Η συνάντηση που έγινε προχθές μεταξύ Μολυβιάτη, Καραμανλή, Σαμαρά και Μπακογιάννη ήταν με τις ευλογίες της CIA, διότι η CIA είναι εκείνη η οποία μετά από αυτό το επεισόδιο με τον Κοσκωτά ανέθεσε σε μια άλλη οικογένεια, την οικογένεια Καρούζου να κάνει τις ανάλογες διακινήσεις στην Ελλάδα.
Επομένως σήμερα όπως σας υποσχέθηκα κρατήσαμε την επαφή μας μόνο σε ιστορία και οικονομικά γιατί κινδυνεύει η Ελλάδα από τους ίδιους ακριβώς εχθρούς που την έφεραν σε αυτό το σημείο. Εάν και εφόσον αγαπητοί μου συνέλληνες δεχθείτε να σας κυβερνούν οι ίδιες οικογένειες οι οποίες με την συμμετοχή όλης αυτής της σπείρας από το Bretton Woods, τη CIA, Παπανδρέου, Καραμανλής, Σαμαράς, Μητσοτάκης, εάν γνωρίζοντας το τι ακριβώς συμβαίνει εξακολουθείτε να είστε προσκολλημένοι σε αυτές τις οικογένειες δυστυχώς δεν μπορούν ούτε οι θείες δυνάμεις να βοηθήσουν τον Ελληνισμό.
Αυτό παρακαλώ θα ήθελα να εκληφθεί σαν καμπανάκι πρώτον για τους Έλληνες, δεύτερον για τον κύριο Μπόμπολα και τους άλλους καναλάρχες, τρίτον για τις πολιτικές οικογένειες, τέταρτον για τον υπέργηρο πλέον Κωνσταντή Μητσοτάκη του οποίου η συμπεριφορά πρέπει να πω σε πολλά επίπεδα ήταν αρκούντος Ελληνική όμως η συνισταμένη των πράξεών του δεν έχει να κάνει με δημοκρατία, ηθική και Ελληνισμό. Όσον αφορά την οικογένεια Παπανδρέου ούτε η συμπεριφορά ούτε η συνισταμένη είχε ποτέ να κάνει με Έλληνες, Ελληνισμό και ηθική. Σε μία άλλη μας συνάντηση θα σας αναγνώσουμε μία επιστολή την οποία έγραψε ο Νίκος Παπανδρέου προς μία φίλη του στην Αμερική όταν πρωτοπήγε στην Ελλάδα για να δείτε πως αντιμετωπίζουν τον Ελληνικό λαό και την Ελλάδα. Η οικογένεια Σαμαρά, δεν μπορώ να πω πολλά, ο κύριος Γερουλάνος, ο κύριος Σαμαράς και όλα τα ξαδέρφια της οικογένειας Μπενάκη λειτουργούν πάντα με βάση το σιωνιστικό σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος. Αυτοί στην κρίση του Ελληνικού λαού.
Το πώς ακριβώς θα εξελιχθεί η κατάσταση από δω και πέρα θα γίνει γνωστό στους Έλληνες στις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες. Οι μήνες Ιούνιος και Ιούλιος θα είναι καταλυτικοί για τα Ελληνικά πράγματα. Μην αποδεχθείτε λύσεις παρελθοντικές. Να είστε έτοιμοι γιατί θα κληθείτε τον Οκτώβριο να αποφασίσετε εάν θα ζείτε ως ελεύθεροι άνθρωποι ή εάν θα ζείτε αιώνια δούλοι. Πρέπει όλοι μας να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ
Σχετικά με τον συνειρμό που έκανε ο Αντώνης Βαλσαμάκης μεταξύ Μπόμπολα και Ιγνατίου και επειδή γνωρίζω ότι ο κύριος Ιγνατίου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, ο βιοπορισμός του εξαρτάται από τον κύριο Μπόμπολα, καλώς πιστεύει ότι το τέλος του κυρίου Μπόμπολα είναι πολύ κοντά. Παρά το γεγονός ότι θεωρεί ότι έχει συμβόλαιο με τον κύριο Μπόμπολα, ότι «χρωστάει γραμμάτια» στην γλώσσα την δική τους στον κύριο Μπόμπολα, καλό θα ήταν κύριε Ιγνατίου – μια φιλική συμβουλή, όπως επίσης την ίδια φιλική συμβουλή απευθύνω και στον κύριο Ζουπανιώτη, στον κύριο Ρήνο, στον κύριο Γιαλτουρίδη οι οποίοι όλοι σας νομίζατε ότι εντελώς τυχαία αυτοί οι άνθρωποι βρέθηκαν μαζί για να πολεμήσουν τον οργανισμό END, μόνον τυχαίο δεν είναι, γνωρίζουν πολύ καλά.
Κύριε Ιγνατίου θυμάστε ότι ήσασταν δημοσιογράφος της «Πρωινής», θυμάστε επίσης τι συμφωνία κάνατε με τον κύριο Μπόμπολα για να αναλάβετε εκείνη την εντός εισαγωγικών ανταπόκριση από την Ουάσινγκτον, θυμάστε επίσης ότι έχετε πρόβλημα να πείσετε την Κυπριακή κυβέρνηση ότι μπορείτε να την εκπροσωπείτε εδώ διότι και η Κυπριακή κυβέρνηση, που πολλές φορές είναι ακόμα και το άκρον της διαφθοράς, δεν δέχεται να την εκπροσωπείτε εσείς επειδή ακριβώς γνωρίζει το παρελθόν, γνωρίζει τις διασυνδέσεις σας με τον κύριο Μπόμπολα, τις διασυνδέσεις χρημάτων του κυρίου Μπόμπολα με χρήματα που προέρχονται από ναρκωτικά και όπλα και το ξέρετε πολύ καλά. Εξάλλου ο κύριος Μπόμπολας δεν έχει κανένα πρόβλημα νομίζω να θυμάται πως και με ποιον τρόπο ανέλαβε την γραμμή επί Παπανδρέου, επομένως καλό θα ήτανε – για τον κύριο Ιγνατίου μιλάω και για τους άλλους κυρίους εάν και εφόσον έχουν κάποια Ελληνική θα έλεγα, τάση – καλό θα ήτανε να σκεφτούν και πάλι το τι ακριβώς κάνουν και το πώς υποσκάπτουν την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού.
Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η μόνη ελπίδα που έχει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα να είναι ελεύθερο κράτος, να είναι κράτος ανθρώπων, να είναι ένας χώρος Ελληνισμού και Ελλήνων, η μόνη δυνατότητα που έχει και η μόνη ευκαιρία που έχει είναι η χρήση των καταπιστευμάτων τα οποία είναι καθαρά Ελληνικής ιδιοκτησίας. Όταν λέω καταπιστευμάτων δεν εννοώ μόνον τα χρήματα τα οποία είναι στις τράπεζες κατατεθειμένα υπέρ της Ελληνικής δημοκρατίας, εννοώ όλων των καταπιστευμάτων. Ίσως οι κύριοι αυτοί να μην έχουν την διανόηση ή την γνώση να αντιληφθούν πώς όλος ο πλούτος της γης εξαρτάται από τον Ελληνισμό. Δεν πειράζει, δεν θα προσπαθήσουμε να πείσουμε κανέναν.
Αυτό όμως που είναι αδιάσειστο στοιχείο, αυτό το οποίο ο κύριος Μπόμπολας φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι, είναι η ενεργοποίηση των καταπιστευμάτων. Γι αυτό και προ 48 ωρών αποφάσισε να βγάλει εκείνο το κατάπτυστο δημοσίευμα ότι ναι ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου στο Breton Woods αλλά χάθηκαν εκείνα τα λεφτά. Να μας εξηγήσει τότε ο κύριος Μπόμπολας γιατί ο κύριος Αλογοσκούφης και ο κύριος Παπούλιας υπόγραψαν τους καταθετικούς λογαριασμούς τον Φεβρουάριο του 2007. Έχει κάτι να μας πει για αυτό ο κύριος Μπόμπολας;
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
papandreoy
Ή απλώς ήθελε να μας πει ότι ο κύριος Ανδρέας Παπανδρέου ήταν στο Bretton Woods; Επειδή ακριβώς ήταν στο Bretton Woods, επειδή ακριβώς ήταν παιδί των σιωνιστών, επειδή ακριβώς δεν είχε παιδεία ο Ανδρέας Παπανδρέου – σας εξήγησα, έφτασε το 1940 στην Αμερική και πήγε κατευθείαν στο μεταπτυχιακό του Χάρβαρντ, με τι πτυχίο δεν ξέρω. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι έχουμε πέσει θύμα ενός λαοπλάνου, ένας ολόκληρος λαός, ο οποίος γνώριζε τις ισορροπίες γιατί στο Bretton Woods εάν ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1944 όντας ήδη υφηγητής οικονομολογίας στο Χάρβαρντ – και ξέρετε τι σημαίνει αυτό, Χάρβαρντ και London School of Economics όποιος είναι μέσα είναι εξ ορισμού προδότης, δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι νεοταξίτης, έχει εντελώς αποδυθεί των εθνικών συμφερόντων – επομένως ο Ανδρέας Παπανδρέου γνώριζε την απάτη που έκανε η Νέα Τάξη Πραγμάτων στο Bretton Woods. Γνώριζε ότι δεν υπάρχει Υπουργείο Οικονομικών της Αμερικής, γνώριζε…και για να μην πάμε παραπέρα τα οποία είναι εντελώς καταστρεπτικά για τον πλανήτη οι ισορροπίες που υπήρχαν την εποχή εκείνη. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτόν επέλεξε η Νέα Τάξη Πραγμάτων να διαλύσει την Ελλάδα.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μη φέροντας σε πέρας την αποστολή του την ανέλαβε ο υιός, ο οποίος στις 23 Απριλίου 2010 ανακοίνωσε συμβολικά από το Καστελόριζο την κατάλυση της δημοκρατίας στην Ελλάδα όπως επίσης και την διάλυση του συντάγματος των Ελλήνων. Έκανε έναν λαό 11.000.000 σκλάβους επειδή ο πατέρας του είχε υπογράψει συμβόλαιο το 1974. Επειδή η μάνα του έχει 550.000.000 δολάρια στην λίστα Λαγκάρντ και δεν μπορεί να μας εξηγήσει από πού τα βρήκε. Για αυτό τον λόγο αγαπητέ μου Γιωργάκη, παρά το γεγονός ότι η CIA προσπαθεί να επαναφέρει στο προσκήνιο την προσωπικότητά σου – ο Θεός να την κάνει – καλό θα ήτανε να πάρεις τα μπογαλάκια σου για να μην σε βρει η ελευθερία της Ελλάδος μέσα σε Ελληνικό χώρο. Διότι δεν θα συμπεριφερθεί η δικαιοσύνη, η Νέμεσις και η Άτη, σε σένα ιδιαίτερα σαν Έλληνα, ξέρεις τι εννοώ. Εξάλλου ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχεις καν βαπτιστεί, έχεις όμως το θράσος να βάζεις το χέρι σου στο Ευαγγέλιο και να ορκίζεσαι ότι θα τηρείς το σύνταγμα και τους νόμους.
Η προσωπική μου πίστη είναι ότι τον Ανδρέα τον Παπανδρέου πραγματικά τον σκότωσε η προδοσία του γιου του. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Η δική μου άποψη είναι ότι τον πατέρα του τον πρόδωσε ο Γιώργος ο Παπανδρέου και γι αυτό τον λόγο ο πατέρας του πέθανε, έσκασε όπως λέμε στην Κρήτη από την στεναχώρια και το κακό του. Όχι ότι προσπαθώ να δικαιολογήσω τον Ανδρέα Παπανδρέου, επειδή όμως εκείνος έχει αποχωρήσει από αυτή την διάσταση καλό θα ήτανε ο Γιώργος Παπανδρέου να μην τολμά να αναφέρεται μπροστά σε Έλληνες στην γλώσσα των Ελλήνων την οποία ούτε καν γνωρίζει. Να μην πατάει το πόδι του σε Ελληνικό έδαφος και όταν έρθει η ώρα να ξέρει ότι δεν πρέπει να είναι σε Ελληνικό χώμα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ
Να πω και κάτι για την Ντόρα (Μπακογιάννη). Να την χαιρετήσω ραδιοφωνικώς και να της θυμίσω ότι την γνώση που έλαβε για τα καταπιστεύματα τα Ελληνικά με την ρευστοποίηση κάποιων μετοχών της Ανατολής που της παρέδωσε ο κύριος Μετοχαράκης, να τις χρησιμοποιήσει η κυρία Μπακογιάννη ψυχικά, πνευματικά και φυσικά, για την απελευθέρωση της Ελλάδος. Και ο καλύτερος τρόπος να το κάνει είναι να κάτσει στην άκρη γιατί ξέρει ακριβώς η κυρία Μπακογιάννη ότι τα χρήματα και τα καταπιστεύματα τα οποία έχει η οικογένειά της ανήκουν στον Ελληνικό λαό και όταν δόθηκε το πράσινο φως στην οικογένεια Μητσοτάκη για την ρευστοποίηση κάποιων από τις μετοχές της Ανατολής, δόθηκε με συγκεκριμένα ανταλλάγματα και δεν θα θέλαμε να βγάλουμε στην φόρα τα ανταλλάγματα τα οποία δόθηκαν. Να θυμάται όμως ότι γνωρίζουμε τα ανταλλάγματα και για ποιον λόγο επετράπη στην οικογένεια Μητσοτάκη να ρευστοποιήσει ένα τέτοιο τεράστιο ποσόν.
ΟΜΙΛΙΑ: ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ «ART FM RADIO & WEB TV»
6 IOYNIOY 2014 ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟΝ
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini

 

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ)


ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΩΝ: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΣΑΜΑΡΑ. (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ)


mnym14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου