09 Ιουλίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2847 ΣΤΙΣ ΗΠΑ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2847 ΣΤΙΣ ΗΠΑ

mn012
ΕΙ-Ε.Ν.D. Ε. Λαμπράκης, Α.Βαλσαμάκης 
25-6-2014 στην EI-E.N.D. Χανίων
ENDCHAN
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Δεύτερον, για την Federal Reserve. Πρέπει να σας πω ότι παρόλο που εσείς λέτε εμάς αμερικανάκια, τα αμερικανάκια από το 1986, αρκετοί από τα αμερικανάκια, είχαν λοιπόν ευαισθητοποιηθεί για το θέμα της Federal Reserve.
Σήμερα σε 100 πόλεις της Γερμανίας γίνονται διαδηλώσεις, γιατί και εκεί η Federal Reserve είναι το μεγάλο τους πρόβλημα. Το Σάββατο θα είμαστε στην Στουτγκάρδη για μία μεγάλη παρουσίαση στους Έλληνες της Στουτγκάρδης. Γιατί νομίζετε… Εμείς κάναμε την κινητοποίηση 100 πόλεις στη Γερμανία αυτήν την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Όχι βέβαια… Δεν έχουμε την δύναμη να κινητοποιήσουμε 100 πόλεις στη Γερμανία. Υπάρχουν κάποιες άλλες δυνάμεις. Τί σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι γίνεται μία γενική επίθεσις από το ανθρώπινο γένος προς την αποστατική συμμαχία να αποδεχτεί να περικοπούν οι δυνάμεις και οι προσβάσεις που είχε, να απελευθερώσει το ανθρώπινο γένος και όχι να προσπαθεί είτε να το καταστρέψει είτε να το κάνει σκλάβο δια παντός.
H Federal Reserve, λοιπόν, τα αμερικανάκια όπως σας το λέω από το 1986 μέχρι 2001 είχαν καταφέρει να λάβουν, να πάρουν στα χέρια τους την διαδικασία με εσωτερικές διαδικασίες μέσα στην κυβέρνηση. Σκεφτείτε όμως… στις 9 Οκτωβρίου του 2000 ο Πρόεδρος Κλίντον υπεχρεώθη να υπογράψει ένα συγκεκριμένο νομοσχέδιο υπό την απειλή όπλων από 5 στρατηγούς και 2 λόχους στρατιωτών μέσα στον Λευκό Οίκο. 

Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ & Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ
Τί σημαίνει αυτό; Ότι αυτοί είχαν ετοιμαστεί ήδη για την απελευθέρωση. Αυτό που θα γινόταν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 ήταν δύο πολύ συγκεκριμένα γεγονότα.
Το πρωί, τις 09:10 το πρωί θα ανακοινώνετο το άνοιγμα της καινούριας Κεντρικής Τραπέζης των Ηνωμένων Πολιτειών. Η οποία δεν θα είχε να κάνει τίποτα με την Federal Reserve. Ήτανε όλο το λογισμικό, οι computers, το προσωπικό, όλο αυτό ήταν στον βόρειο πύργο των Διδύμων. Εκεί είχαν αποφασίσει αυτοί οι εσωτερικοί επαναστάτες, είχαν δημιουργήσει ήδη την Κεντρική Τράπεζα και εκεί θα άρχιζε να λειτουργεί πλέον η καινούρια Κεντρική Τράπεζα της Αμερικής. Αυτό ήταν το πρώτο.
Στις 12 Σεπτεμβρίου η Federal Reserve έχασε μία μεγάλη δικαστική μάχη έναντι του Κράτους της Κίνας. Η Κίνα, από την Κίνα η Federal Reserve, δηλαδή οι καζάροι μέσω του αμερικανικού ναυτικού, είχαν πάρει 9 βαπόρια γεμάτα χρυσό για να μην τα πάρει λέει οι Ιάπωνες κατά τη διάρκεια του Β” Παγκοσμίου Πολέμου. Σας εξήγησα ότι τους μεν ασιάτες φοβέριζαν με τους Ιάπωνες, τους δε ευρωπαίους με τους Γερμανούς. Έγινε, λοιπόν, μία μήνυσις το 1996 σε ένα δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων – που υποτίθεται ότι είναι μέρος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών κ.τ.λ. κ.τ.λ. κ.τ.λ. … θα το συζητήσουμε αυτό το συγκεκριμένο δικαστήριο είναι το ίδιο δικαστήριο που εδίκασε τον Πάπα, που εδίκασε την Ελισάβετ κ.τ.λ. – εδώ όμως υπάρχει κι ένα εφετείο που το είχε μέσα η B.I.S. Η B.I.S. είναι το μεγάλο χωνευτήρι, το μεγάλο καταθετήριο των Ροκερφέλερς, των Ροθτσάιλντ και των τραπεζιτών.
Έτσι λοιπόν, το 2001 12 Σεπτεμβρίου αφού η Federal Reserve είχε χάσει και την έφεση μέσα στο δικαστήριο της B.I.S. έπρεπε να φορτώσει το χρυσάφι και να το στείλει στην Κίνα στις 12 Σεπτεμβρίου. Αυτά τα δύο γεγονότα ανάγκασαν τον πατέρα Μπους να δώσει την εντολή για την πτώση των Διδύμων.
TT

Οι Δίδυμοι Πύργοι έπεσαν με συγκεκριμένη διαδικασία αυτό που ονομάζεται control demolition. Control demolition σημαίνει η κατάρρευσις των κτιρίων κάτω από ελεγχόμενη κατεδάφιση. Το είδατε εξάλλου σε όλες τις φωτογραφίες πώς έπεσαν. Εκείνο που δεν σας εξήγησε ποτέ κανένας είναι ότι 5 ώρες αργότερα έπεσε και το κτίριο 7. Από τί έπεσε αυτό; Υπήρχε και τρίτο κτίριο. Το τρίτο κτίριο έπεσε στις 5 το απόγευμα πάλι με εντολή. Ήταν τόση η φασαρία εκείνη την ημέρα που κανένας δεν το είχε πάρει χαμπάρι. Τα δύο τα ψηλά κτίρια πέσανε – υποτίθεται – με τα αεροπλάνα. Το χαμηλό που ήταν μόνο 50-60 πατώματα πώς έπεσε; Από τί; Και 6-7 ώρες αργότερα; Δεν υπήρχε κανένας λόγος να πέσει. Τέλος πάντων να μην πάμε εκεί. Επειδή, λοιπόν, από τότε έγινε η μεγάλη αλλαγή, το 2013 που τελείωνε η προθεσμία που είχε η Federal Reserve – τον Δεκέμβριο του 2013 – και θέλω να θυμάστε οι μάχες που έγιναν εκεί απάνω τελειώσανε τον Νοέμβριο του 2013 και οι μάχες που γίνανε στη Federal Reserve το Δεκέμβριο του 2013. Δεν είναι άσχετα αυτά τα δύο.
Τον Δεκέμβριο του 2013 λοιπόν, η Federal Reserve έχασε το συμβόλαιο με την Αμερική. Τί σημαίνει αυτό. Ένα πολύ απλό πράγμα. Σταμάτησε πλέον η Federal Reserve να έχει το δικαίωμα να τυπώνει δολλάρια. Δεν μπορεί να τυπώνει δολλάρια. Άρα η Federal Reserve έχει δύο πηγές δολλαρίων. Η μία είναι το εσωτερικό της Αμερικής και η άλλη το εξωτερικό της Αμερικής. Ό,τι κυκλοφορεί στο εξωτερικό θα παραμείνει ως έχει, διότι η Federal Reserve … ακούστε όμως τί “κάναν … Για να προφυλάξουν τα περιουσιακά τους στοιχεία επτώχευσαν την B.I.S. ούτως ώστε όποιος επιδιώξει να κατασχέσει από την B.I.S. να είναι ήδη κλειστή η B.I.S. Αυτό είναι το εξωτερικό μιλάμε τώρα. Η αξία του δολλαρίου και η ισοτιμία του δολλαρίου εκτός Αμερικής θα παραμείνει ως έχει. Η Federal Reserve θα είναι πάλι υπεύθυνη γι” αυτό. Γι” αυτό οι Γερμανοί ξεσηκώνονται τώρα. Γιατί σου λένε οι Αμερικανοί την ξεκόλλησαν από την πλάτη τους και εμείς την έχουμε φορτωθεί. Αυτό λένε τώρα οι Γερμανοί, γι” αυτό ξεσηκώνονται.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2847 ΣΤΙΣ ΗΠΑ
Στην Αμερική τώρα τί συμβαίνει. Ας υποθέσουμε ότι στην Αμερική κυκλοφορεί ένα δισεκατομμύριο δολλάρια σε χαρτονόμισμα. Για να υπάρξει υγιής έκδοσις του χρήματος πρέπει να υπάρχει πολύτιμο μέταλλο μέσα στο χρηματοκιβώτιο – χρυσάφι, ασήμι, ο,τιδήποτε άλλο.
Ό,τι υπάρχει μέσα στην Αμερική δεν είναι αρκετό να υποστηρίξει τα κυκλοφορούντα δολλάρια για να διατηρηθεί η ισοτιμία. Άρα τί σημαίνει; Ότι θα γίνει εσωτερική υποτίμηση. Αυτό το είχανε προβλέψει από το 2010 και είχαν νομοθετήσει στη Βουλή και την Γερουσία το νόμο που ονομάζεται 2847 και υπάρχουν πάρα πολλά άρθρα – που υπάρχουν στο διαδίκτυο – τα οποία σας παραπέμπουν ότι την 1η Ιουλίου 2014 αρχίζει η εφαρμογή του Νόμου 2847. Αν θέλετε κάποιος από σας να δείτε τί συμβαίνει είναι HR 2847. Με αυτόν τον Νόμο λοιπόν τί κάνει ουσιαστικά; Ενώ μιλάει για άσχετα πράγματα αυτό που κάνει δεν εξασφαλίζει πλέον τις καταθέσεις των Αμερικανών ούτε για ένα δολλάριο. Καταλάβατε; Εάν δηλαδή, λέει η Κυβέρνησις, έχει ανάγκη να χρηματοδοτήσει ορισμένα πράγματα καμία κατάθεσις δεν είναι ασφαλής. Αυτό “πέρασε” το 2010 και εφαρμόζεται το 2014.
Πέρασε το 2010 γιατί η Federal Reserve γνωρίζοντας το τί είχαν αναγκάσει τον Κλίντον να υπογράψει, γνωρίζοντας το 2013 θα τους κάνουν φασαρία, το είδαν αυτό το πράγμα και προσπαθώντας να διασώσουν ό,τι μπορούν ανάγκασαν την Γερουσία και το Κογκρέσο να ψηφίσει αυτόν τον νόμο. Είναι λίγο περίεργο νομοθετικά αυτό που σας λέω, όποιος όμως από εσάς έχει περιέργεια έχει και την οξύνοια και διαβάσει το νόμο θα καταλάβει με ποιόν τρόπο θα γίνει η υποτίμησις του δολλαρίου μέσα στους επόμενους 3-6 μήνες. Του δολλαρίου όμως που κυκλοφορεί εντός της Αμερικής, όχι εκείνου που κυκλοφορεί εκτός της Αμερικής. Αυτή είναι η απάντησις για την Federal Reserve. Συγνώμη για το μακροσκελές, αλλά χρειάζεται κάποια δομή ιστορική για να καταλάβετε πώς ακολουθεί το ένα το άλλο.
ΕΙ-Ε.Ν.D. Ε. Λαμπράκης, Α.Βαλσαμάκης 
25-6-2014 στην EI-E.N.D. Χανίων
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΜΑΡΙΑ ΓΚΟΝΤΖΗ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ 
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΙ-ΕΝD ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
mnymosini
EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟ facebook

EI-END MNEMOSYNE INTERNATIONAL

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΨΥΧΟΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ:Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ

mn012

http://alfeiospotamos.gr/?p=7739

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου