11 Ιουλίου 2014

ΣΥΡΙΑ. ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ :Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΣΥΡΙΑ. ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ :Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΤΗΝΗ…
ΑΥΡΙΟ… ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ… Ή ΜΗΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;… ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΡΙΑ…

Lathrometanastes_antiratsistes
lathrometanastes_upatia_klephtes_preview
illegalaliens_12
Λαθρομετανάστες

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ; ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ;… 
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ…
ΣΥΡΙΑ
ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ :Η ΠΡΩΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Στη Χάμα χθες το ξημέρωμα οι ισλαμιστές και ο FSA αποκεφάλισαν γυναίκα.Η απόλυτη ανανδρία.Καμαρώστε ΗΠΑ τους στρατηγικούς συμμάχους σας νιώσε περήφανη ξανάνιωσε γηραιά Ήπειρε Ευρώπη με την αμνηστευμένη μετριοπαθή αντιπολίτευση, Δεν είναι η Μαρία Αντουανέτα είναι μια νοικοκυρά, μια αγρότισσα μια μάνα μιας μεγαλοφαμίλιας σε χωριό έξω απο τη Χάμα στην περιφέρεια του Ιντλέμπ.<!more>ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18
Τίμιοι οικογενειάρχες δείτε το τέλος της οικογένειας.Τους κόψανε στρογγυλά τα κεφάλια γιατί δεν σκύψαν δεν προσκύνησαν την αμερικανόδουλη και ευρωπαιόδουλη συριακή αντιπολίτευση.Γιατί δεν πρόδωσαν τα ιδανικά τους. Ένα κοσμικό κράτος και όχι το τζιχαντιστάν που τους ετοίμασαν.Ακέφαλα πτώματα παντού. Όλοι και όλοι 14, ένα ζευγάρι κεφάλια ζεχωρίζει ήταν ζευγάρι ;Μίσος εικόνες ανείπωτου μίσους.
Οι ισλαμιστές λένε ότι θα τους σκοτώσουν με τέτοιους πόνους που μέχρι τώρα κανένα πλάσμα δεν έχει αισθανθεί άλλοτε πάνω στη γη.
Ότι αισθάνονται ευχαρίστηση που σκοτώνουν όσους περισσότερους μπορούν από αυτούς για να περάσουν το μήνυμα να φύγουν οι υπόλοιποι από τη Συρία.
O Yπ.Δικαιοσύνης της Συρίας Νajm al Ahmad σε δηλώσεις του ανέφερε ότι διέταξε την άμεση διεξαγωγή προκαταρκτικής έρευνας για να διελευκανθεί σε όλες του τις πτυχές το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.Η τρομοκρατική αυτή επίθεση μεταδόθηκε από όλα τα συριακά μέσα ακόμη κι από αυτά που εδρεύουν στο εξωτερικό.To απάνθρωπο βίντεο από το presstv :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου