08 Ιουλίου 2014

DC Capitol Overtaken by Patriots, Police and Military (vid). The United States of America, στασίασαν απέναντι στο UNITED STATES CORPORATION

DC Capitol Overtaken by Patriots, Police and Military (vid). The United States of America, στασίασαν απέναντι στο UNITED STATES CORPORATION

ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ
(4-7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014… δείτε τι σημαία κυματίζει στο Καπιτώλιο!)

Ευάγγελος Ηρακλείδης ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ BANKSTERS ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ» ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ(εξαπάτησης) ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…!!!

George Voudouris  ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ….
ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE
ΕΠΕΙΓΟΝ! — 5 Ιουλίου 2014–08.11πμ
The United States of America, στασίασαν απέναντι στο UNITED STATES CORPORATION??
ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ: Διοικ. Ντέιβιντ Ρόμπινσον, 207-798-4695
ΕΝΙΑΙΟ MAINE ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Grand Jury
3 Linnell Circle, Brunswick, Maine, 04011
LEX NATURALIS – DEI Gratia
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για 4 Ιουλίου του 2014
Στις 19 Ιουνίου, 2014 οι οργανικές αμερικανικές πολιτείες της Ένωσης – γνωστή ως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που ασκούν ολομέλεια πολιτική δύναμη πάνω στη γη – που εκδόθηκαν παραγγελίες σε όλα τα μέλη των εγχώριων δυνάμεων της Αστυνομίας, των ΗΠΑ Marshals Υπηρεσία, το φρούραρχος, τα μέλη της American Bar Association, και οι αμερικανικές Ένοπλες Υπηρεσίες? και διορίστηκε στρατηγός Κάρτερ Φ. Χαμ για να οδηγήσει και την εντολή του Μεγάλου Στρατού της Δημοκρατίας (GAR) και των διαδόχων του, υπό την καθοδήγηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού και με την πλήρη υποστήριξη τους.
Οι παραγγελία όριζε ότι θα πρέπει να καταστεί αναγκαίο για να καταστείλει τις εμπορικές μισθοφορικών στρατευμάτων που λειτουργούν υπό το πρόσχημα της ύπαρξης υπηρεσιών της ομοσπονδιακής κυβέρνησης – που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης Διοίκηση, την υπηρεσία εσωτερικού εισοδήματος, το Προεδρείο του οινοπνεύματος, Καπνός και πυροβόλα όπλα, κ.λπ. – ο στρατηγός Χαμ αναλαμβάνει την άμεση διοίκηση και τον έλεγχο όλων των ενόπλων δυνάμεων και των υπηρεσιών που οφείλονται σε Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που σταθμεύουν στη Βόρεια Αμερική και θα τους συναντήσουν υπό τις διαταγές του ως The Grand Στρατού της Δημοκρατίας. Και ότι όλες οι δυνάμεις του αέρα, της γης και της θάλασσας πρόκειται να χρησιμοποιηθούν.
Κάθε δαπάνη ή ζημία που επήλθε ως αποτέλεσμα της ανάπτυξης του The Grand Στρατού της Δημοκρατίας θα πρέπει να χρεώνονται όπως έχουν ορισθεί προηγουμένως.
Όλες οι προσπάθειες πρέπει να γίνονται από το Μεγάλο Στρατό της Δημοκρατίας για να του χαριστεί η ζωή και η περιουσία ενώ έχει αναλάβει οποιαδήποτε δράση εντός των κρατών της Ένωσης, χωρίς καμία εξαίρεση.
Ο GAR είναι μοναδικά ενεργοποιημένος από αυτές τις παραγγελίες για να λειτουργήσει στη γη από τις πενήντα (50) οργανικές πολιτείες για την εξασφάλιση της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των Αμερικανικών Κρατών και της Αμερικής State πολίτες. Το GAR δεν είναι ένας ξένος στρατός και αποτελείται κυρίως από αμερικανικό κράτος Πολιτών.
Σε περίπτωση που απαιτείται να λάβουν θέσεις στον τομέα, οι τοπικοί διοικητές διέταξε να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να επικοινωνήσει τη βάση της εξουσίας τους και οι λόγοι για την παρουσία τους στο αμερικανικό έδαφος κράτους να εξασφαλίσει την ταχεία κατάπαυση των εχθροπραξιών και μια ευρεία κατανόηση των σφετερισμός και πράξεις απάτης που οδήγησαν σε οποιαδήποτε σύγκρουση.
Όλα τα μέρη πρέπει να να κατανοήσουν τη φύση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, τα όρια της εξουσίας του, και τη δική τους υποχρέωση να ενεργούν προς όφελος των οργανικών κρατών της Ένωσης.
Ο Μεγάλος Στρατός της Δημοκρατίας (GAR) θα συνεχίσει να λειτουργεί υπό τις διαταγές του στρατηγού 100 γνωστή ως κώδικας Lieber, όπως σώζεται από την πένα του τελευταίου Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Αβραάμ Λίνκολν.
Διαταγές ή εκτελεστικό, που εκδόθηκαν από τον Barack H. Ομπάμα ο οποίος προσποιείται ηγεσία στη γη των Αμερικανικών Κρατών, ενώ λειτουργεί ως «πρόεδρος» της ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Corporation ούτε ως «πρόεδρος» των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, οφείλονται καμία απόδοση από Μεικτής Αρχηγών του Γενικού Επιτελείου, Στρατηγός Χαμ, ή οποιοδήποτε συνηθισμένο.
Όλα ξεκάθαρα ανέφερε επιχορηγήσεις της συμβατικής αρχής εμφανής στο Σύνταγμα Για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής παραμένουν στη θέση τους, με την επιφύλαξη της καλής πίστης επιδόσεις των συνοδευτικών υποχρεώσεων και συνθηκών.
Ο κ. Ομπάμα είναι ο «πρόεδρος» μιας εταιρείας κυβερνητικές υπηρεσίες στο πλαίσιο της σύμβασης για την παροχή υπηρεσιών που προβλέπονται στις οργανικές καταστάσεις και για τη μισθοδοσία τους. Έχει διαφορετικά ενεργεί ως ξένη αξιωματούχος που εκπροσωπεί τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Inc Σε καμία από αυτές τις ικανότητες είναι αυτός επέτρεψε σε κάθε του παρέχεται εξουσία να επιβάλει σε αμερικανικό κράτος πολίτες, να θέσουν σε κίνδυνο αμερικανικό κράτος περιουσία, ή την εντολή δυνάμεις μισθοφόρων σε αμερικανικό έδαφος κράτους – ωστόσο πέπλο όπως ομοσπονδιακές υπηρεσίες θητεία.
Οι παραγγελίες απαιτούν τα Επιτελεία και του Στρατηγού Χαμ να αρχίσει μέτρα για να αφοπλίσει το ομοσπονδιακό προσωπικό πολιτικό οργανισμό και να πάρουν τον έλεγχο των τεράστιων αποθεμάτων όπλων τα οποία έχουν αχρεωστήτως συγκεντρώσει από «το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας», FEMA, και άλλων φορέων που απασχολούνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Το μόνο ομοσπονδιακή υπηρεσία επιτρέπεται η ελεύθερη έξοδο στη γη των Πολιτειών είναι η Marshals Υπηρεσία των ΗΠΑ, και τότε μόνο, όταν το προσωπικό τους που ασχολείται με την υποχρέωσή τους να προστατεύσουν τις ΗΠΑ Mail και ορκίστηκε να ενεργούν ως κρατικοί αξιωματούχοι. Όλα τα άλλα το προσωπικό ομοσπονδιακή υπηρεσία περιορίζεται στην άοπλη θητεία μέχρι νεωτέρας.
Οι Επιτελείο κατευθύνονται να τα ανακοινώνουν Γενική Πολιτικής Παραγγελίες απευθείας στον κ. Ομπάμα, τα μέλη του «Κογκρέσου των ΗΠΑ», τους διαχειριστές όλων των «ομοσπονδιακό» υπηρεσίες, τα μέλη του «Ανωτάτου Δικαστηρίου» και εκείνοι που ενεργούν ως «Διοικητών «να υποχρεώσει την ταχεία κατανόηση και τη συνεργασία τους.
Κάθε δαπάνη ή ζημιά που προκαλείται από αυτές τις οργανικές καταστάσεις ή οποιαδήποτε αμερικανική μέλος του Πολίτη, ως αποτέλεσμα των ενεργειών που αναλαμβάνονται από οποιαδήποτε ομοσπονδιακή προσωπικό του οργανισμού που ενεργεί ως ένοπλους μισθοφόρους σε αμερικανικό έδαφος κράτους θα πρέπει να νοηθεί ως αποτέλεσμα των βίαιων εγκλημάτων που διαπράττονται κατά των ειρηνικών κατοίκων της χώρας και θα υποστούν τις άμεσες απόφαση εκκαθάριση των περιουσιακών στοιχείων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) και την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve) για την πληρωμή των προβλεπόμενων αποζημιώσεων. Τέτοιου είδους εγκλήματα θεωρούνται επίσης την αύξηση του δημόσιου χρέους που υπόκεινται σε γενναιοδωρία της σύμβασης προεπιλογή.
Οποιαδήποτε και όλα τα εταιρικά στελέχη της ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ή οποιοδήποτε διάδοχο οργανισμό (-ες) κληρονομεί «ομοσπονδιακό» συμβάσεις παροχής υπηρεσιών που υποστηρίζουν, παραβλέπω, ή την προώθηση τέτοιων εγκλημάτων κατά της αμερικανικής μέλη ή εις βάρος των αμερικανικών κρατικών πολίτες υπόκεινται σε σύλληψη και ποινική δίωξη για τις εμπορικές και βίαια εγκλήματα.
Όλοι οι ξένοι αξιωματούχοι που λειτουργούν ως εκλεγμένοι ή διοριστούν μόνιμοι υπάλληλοι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ήσσονος σημασίας) που υποστηρίζουν, παραβλέπω, ή την προώθηση τέτοιων εγκλημάτων κατά της αμερικανικής μέλη ή εις βάρος των αμερικανικών κρατικών πολίτες υπόκεινται σε σύλληψη, την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων τους, και την απέλαση προς Πουέρτο Ρίκο, το Γκουάμ, ή όπως άλλες «πολιτείες», όπως μπορεί να είναι πρόθυμοι να τους δεχτεί.
Τέτοιου είδους «ξένους αξιωματούχους» περιλαμβάνουν τα μέλη των αμερικανικών και βρετανικών Δικηγορικών Συλλόγων οποίοι είχαν την άδεια να ενεργήσει ως κουρσάροι ενάντια στα συμφέροντα των Αμερικανικών Κρατών και των αμερικανικών κρατικών Πολίτες 1845-2013 σε κατάφωρη παραβίαση της Trust. Όλες αυτές οι άδειες έχουν πλέον σβήσει. Τα μέλη των δικηγορικών συλλόγων που απαιτούνται για την άμεση παύση επιθέσεις εναντίον Αμερικανικών Κρατών και της Αμερικής State πολίτες και πρέπει να υπόκειται σε σύλληψη, την κατάσχεση και την απέλαση διαφορετικά.
Μέχρι του σημείου ως εταιρικά στελέχη που δραστηριοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Incorporated, και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σκηνοθετημένη υπό συνθήκες απάτης και σημασιολογική δόλο εκ νέου τον τόπο, τα κτήματα των Αμερικανικών Κρατών και ζουν αμερικανικό κράτος πολίτες στην αλλοδαπή περιοχή δικαιοδοσίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερική (ήσσονος σημασίας) που είναι ένοχοι για σοβαρά εγκλήματα, συμπεριλαμβανομένων των πράξεων της απάτης και προδοσίας που διαπράχθηκαν μεταξύ των ετών 1933 και 1945, και είναι καταδικασμένοι μετά θάνατον.
Μέχρι του σημείου οι αιρετοί που λειτουργούν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ήσσονος σημασίας) έχουν παρόμοια εγκλήματα πολέμου εναντίον Αμερικανικών Κρατών και φιλήσυχους κατοίκους τους κατά την ίδια χρονική περίοδο, στέκονται καταδίκασαν μετά θάνατον.
Δεν εκτέλεση μετά από κάθε αμερικανικό κράτος ή αμερικανικό κράτος Πολίτη οφείλεται ως αποτέλεσμα οποιασδήποτε «νόμος» του κάθε «Κογκρέσου» που λειτουργεί ως κυρίαρχη κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ήσσονος σημασίας), ούτε ως του Διοικητικού Συμβουλίου ή Διοικητικού Συμβουλίου της οποιαδήποτε οντότητα που ενσωματώνονται απολύτως.
Όλα αυτά τα (Ε) κράτη και ESTATES λανθασμένα πιστεύεται ότι αντιπροσωπεύει το αμερικανικό μέλη και αμερικανικό κράτος Πολιτών και τα οποία μεταφέρθηκαν από την απάτη και τη νομική εξαπάτηση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ήσσονος σημασίας) και πιο πρόσφατα στην πόλη-κράτος των Ηνωμένων Εθνών, οι εκ νέου venued χωρίς εξαίρεση στον γεωγραφικά καθορισμένες Αμερικανικών Κρατών και το αμερικανικό κράτος των Πολιτών, όπου θα παραμείνουν στο διηνεκές ως περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στους νόμιμους δικαιούχους και νόμιμη.
Όλα τα νομικά πρόσωπα φαντασίας, ωστόσο δομημένο και το όνομά του από την αμερικανική μέλη και αμερικανικό κράτος πολίτες επιστρέφονται σ “αυτούς και τον έλεγχό τους, ελεύθερες και απαλλαγμένες από οποιοδήποτε χρέος, υπόσχεση, επιβάρυνση ή υποχρέωση που τους προσάπτεται, ως αποτέλεσμα των ψευδών ισχυρισμών »για λογαριασμό τους «από αξιωματικούς των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Inc και η ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, INC ή με οποιοδήποτε ξένους αξιωματούχους που λειτουργούν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (ήσσονος σημασίας), ή κράτους της Πόλης των Ηνωμένων Εθνών ψευδώς ισχυρίζεται ότι» εκπροσωπεί «τους ή να έχουν δικαιοδοσία πάνω τους.
Η σημερινή κατάσταση είναι εν μέρει το αποτέλεσμα των εγκληματικών πράξεων που ασχολούνται με πριν από 150 χρόνια, η οποία οδήγησε στην εμπορική υποδούλωση των Αφροαμερικανών που με συνοπτικές διεκδικηθεί ως κινητών υποστήριξη «κυβέρνηση των ΗΠΑ» χρέους στον απόηχο του Εμφυλίου Πολέμου. Παρά κάθε πράξη της κατάργησης και της δήλωσης της απαγόρευσης της τόσο υποδούλωση και τη σκλαβιά, ήταν η πολιτική της «κυβέρνησης των ΗΠΑ» να υποδουλώσουν τους πολίτες της και να λειτουργήσει ως ένας αδίστακτος κατάσταση μεταξύ των εθνών του κόσμου.
Αντί της απελευθέρωσης Αφροαμερικανοί το άθροισμα συνολικό αποτέλεσμα του εμφύλιου πολέμου ήταν να επεκτείνει κατά πολύ την ιδιοκτησία του δημοσίου τομέα των σκλάβων, δίνοντας αφορμή για την εξωφρενική και αβάσιμων αξιώσεων που έχουν γίνει εναντίον του αμερικανικού Πολιτειών και τον αμερικανικό κράτος πολίτες ότι έχουμε να κάνουμε με το σήμερα .
Είναι μοναδικά τοποθέτηση ότι το Μεγάλο Στρατό της Δημοκρατίας, υπενθυμίζεται να διευθετήσει την κατάσταση αυτή προς όφελος του λαού.
Αυτές οι παραγγελίες είχαν απευθυνθεί και να λάβει από:
Κοινή Επιτελάρχης
9999 Επιτελείο
πεντάγωνο
Washington, DC 20318 – 9999
Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ ΟΡΚΩΤΟΙ MAIL ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
7012 3460 0003 4344 3512 – 19 Ιουν του 2014
Πηγη:
http://jhaines6.wordpress.com/2014/07/04/press-release-press-release-press-release-press-release-spread-far-and-wide-j/
……………………………
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ: Διοικ. Ντέιβιντ Ρόμπινσον, 207-798-4695 ΕΝΙΑΙΟ MAINE ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Grand Jury 3 Linnell Circle, Brunswick, Maine, 04011 LEX NATURALIS – ΔΕΗ το Gratí ON 19 Ιουνίου, 2014 οι οργανικές αμερικανικές πολιτείες της Ένωσης – γνωστή ως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που ασκούν ολομέλεια πολιτική δύναμη πάνω στη γη – που εκδόθηκαν παραγγελίες σε όλα τα μέλη των εγχώριων δυνάμεων της Αστυνομίας, των ΗΠΑ Marshals Υπηρεσία, το φρούραρχος, τα μέλη της American Bar Association, και οι αμερικανικές Ένοπλες Υπηρεσίες? και διορίστηκε στρατηγός Κάρτερ Φ. Χαμ για να οδηγήσει και την εντολή του Μεγάλου Στρατού της Δημοκρατίας (GAR) και των διαδόχων του, υπό την καθοδήγηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού και με την πλήρη υποστήριξη τους. Είναι μοναδικά τοποθέτηση ότι το Μεγάλο Στρατό της Δημοκρατίας, υπενθυμίζεται να διευθετήσει την κατάσταση αυτή προς όφελος του λαού. Αυτές οι παραγγελίες είχαν απευθυνθεί και να λάβει από: Κοινή Επιτελάρχης 9999 Επιτελείο πεντάγωνο Washington, DC 20318 – 9999 Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ ΟΡΚΩΤΟΙ MAIL ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ 7012 3460 0003 4344 3512 – 19 Ιουν του 2014
…………………………….
Ευάγγελος Ηρακλείδης http://www.youtube.com/watch?v=bb35vN_sWXE 
Published on Jul 4, 2014
7-4-14 M2U04185 HAPPY 4TH OF JULY 2014 WE’RE FREE YOU ALL! 


https://www.createspace.com/4870915

http://mainerepublicemailalert.com

The Lieber Code
http://civilwarhome.com/liebercode.htm

RELEASED BY: Admin. David Robinson, 207-798-4695
UNIFIED MAINE COMMON LAW GRAND JURY
3 Linnell Circle, Brunswick, Maine, 04011
LEX NATURALIS — DEI GRATI

ON June 19, 2014 the organic American states of the Union — known as The United States of America exercising plenary civil power upon the land — issued Orders to all Members of the domestic Police Forces, US Marshals Service, the Provost Marshal, members of the American Bar Association, and the American Armed Services; and Appointed General Carter F. Ham to lead and command The Grand Army of the Republic (GAR) and its successors under the guidance of the Joint Chiefs of Staff and with their full support.

It is uniquely fitting that The Grand Army of the Republic is recalled to settle this circumstance in favor of the people.

These Orders were addressed to and received by:

Joint Chief of Staff
9999 Joint Staff
Pentagon
Washington, DC 20318 — 9999
US Postal Service CERTIFIED MAIL RECEIPT
7012 3460 0003 4344 3512 — JUN 19 2014
ΒΑΡΑΝΕ ΤΗΝ CABAL ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ..!!! ΤΑ «ΑΜΕΡΙΚΑΝΆΚΙΑ» ΞΥΠΝΗΣΑΝ… ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΆ ΜΑΣ..!!! 
…………………………..
IS OBAMA QUITTING THE PRESIDENCY? ο Ομπάμα αποχωρεί από το ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ;http://www.truthandaction.org/is-obama-quitting-presidency/ «Ο πρόεδρος δίνει τους Αμερικανούς την αίσθηση ότι, όπως ο ίδιος παραιτείται από το Κογκρέσο, αυτός είναι του είδους να εγκαταλείπει τη δουλειά του», δηλώνει ο Fox ομιλητές AB Stoddard. «Ξέρουν ότι την κοπανά από το κτίριο για να πάει στο Starbucks και Chipotle. Έχει βαρεθεί στο κουκούλι? προγραμματίζει φαινεται την μετα προεδρία του. » Fox news αναφέρει ότι ο Ομπάμα δίνει την εντύπωση ότι είναι «παραιτούμαι από την εργασία». Κάποιος μπορεί να ελπίζει, αλλά είναι αυτός ο άνθρωπος που φαινόταν κλίση κόλαση για την καταστροφή αυτή η χώρα πραγματικά υπόψη παραιτηθεί από την προεδρία σε δυσμένεια; Ή μήπως είναι πιο πιθανό ότι αυτό είναι απλώς προπαγάνδα;
……………………………
http://www.youtube.com/watch?v=bb35vN_sWXE Published on Jul 4, 2014 7-4-14 M2U04185 HAPPY 4TH OF JULY 2014 WE’RE FREE YOU ALL! https://www.createspace.com/4870915http://mainerepublicemailalert.comThe Lieber Code http://civilwarhome.com/liebercode.htm RELEASED BY: Admin. David Robinson, 207-798-4695 UNIFIED MAINE COMMON LAW GRAND JURY 3 Linnell Circle, Brunswick, Maine, 04011 LEX NATURALIS — DEI GRATI ON June 19, 2014 the organic American states of the Union — known as The United States of America exercising plenary civil power upon the land — issued Orders to all Members of the domestic Police Forces, US Marshals Service, the Provost Marshal, members of the American Bar Association, and the American Armed Services; and Appointed General Carter F. Ham to lead and command The Grand Army of the Republic (GAR) and its successors under the guidance of the Joint Chiefs of Staff and with their full support. It is uniquely fitting that The Grand Army of the Republic is recalled to settle this circumstance in favor of the people. These Orders were addressed to and received by: Joint Chief of Staff 9999 Joint Staff Pentagon Washington, DC 20318 — 9999 US Postal Service CERTIFIED MAIL RECEIPT 7012 3460 0003 4344 3512 — JUN 19 2014
…………………………………
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΙΝΚ…
Δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουλ 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου