20 Αυγούστου 2014

Περί ΕΝ.Φ.Ι.Α. και Τ.Χ.Σ. ο λόγος: ΕΝΦΙ-ΑΛΩΣΗ !

Περί ΕΝ.Φ.Ι.Α. και Τ.Χ.Σ. ο λόγος:
ΕΝΦΙΑΛΩΣΗ !
 
unnamed
Πρίν από καιρό σιγά-σιγά όλο και συζητάγανε για φόρο στα ακίνητα για φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας για να συνηθίσουμε στην ιδέα,  μέχρι πρίν μερικά χρόνια όπου με πολύ σικ ονομασία εφαρμόστηκε η φορολόγηση της ακίνητης περιουσίας με ΤΑΚτ, ως Ε-ΤΑΚ. Μετά από λίγα χρόνια μας ετοιμάζανε για την μεγάλη ΦΑΠΑ λέγανε που τελικά εφαρμόστηκε ως Φ.Α.Π. Στην πραγματικότητα η αύξηση από το ήδη χαμηλό Ε.Τ.ΑΚ. ήταν μικρή. Ο λόγος ήταν γιατί προς στιγμή δεν τους ενδιέφερε το ποσό του φόρου αλλά η αποδοχή του από εμάς, έτσι ώστε να μπούμε ευκολότερα στο μπουκάλι πρίν καλά καλά το καταλάβουμε και να εφαρμόσουν την φορολογία-χαράτσι πού ετοίμαζαν ως ΕΝ.Φ.Ι.Α.
unnamed (1)
Μας το λένε καθαρά ότι μας ΕΝΦΙΑ-λώσανε και από το βάρος του φόρου άντε να βγείς από εκεί μέσα. Επειδή πάντοτε τα σχέδιά τους ήταν και είναι σατανικά, γνωρίζανε ότι θα κάναμε τον συνειρμό ΕΝΦΙΑ και ενφιάλωση – εμφιάλωση για να νοιώσουμε έξυπνοι ότι καταλάβαμε το λογοπαίγνιο και το κόλπο τους, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ΕΝΦΙ Α ΛΩΣΗ σημαίνει ΑΛΩΣΗ όλης της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων!!!  Δεν πρέπει καμμία στιγμή να ξεχνάμε ότι πρόκειται για χαζαρομογγόλους μπάσταρδους αιμοσταγείς και ως τέτοιους πρέπει να τους αντιμετωπίζουμε.
unnamed (2)
Πρώτον πρέπει να βγούμε από το μπουκάλι. Πώς; Κύριοι επικυρίαρχοι δεν σάς δίνω ούτε ένα λεπτό του ευρώ για το ΕΝΦΙΑ σας για την δική μου περιουσία. Αν το έκανα θα ήταν σαν να συναινούσα στο γεγονός ότι η περιουσία μου δεν είναι δική μου, αλλά πληρώνοντας σας κάθε χρόνο όσα εσείς μου λέτε, να μου επιτρέπετε να την έχω και να την χρησιμοποιώ. Δεν πληρώνω επίσης γιατί η μισή Ελλάδα απαλλάσσεται από φόρο ακίνητης περιουσίας και όχι μόνο και αυτό δεν πρόκειται να το δεχτώ. Η Εκκλησία δεν πληρώνει, το Κεντρικό Ισραηλινό Συμβούλιο δεν πληρώνει, η ιδιωτική Τράπεζα της Ελλάδος δεν πληρώνει, η ιδωτική Εθνική Τράπεζα δεν πληρώνει, τα ιδρύματα Μποδοσάκη, Καραμανλή, Παπανδρέου, Μητσοτάκη και όλα τα υπόλοιπα δεν πληρώνουν, η CIA με τα 6.500 ακίνητα του Καρούζου δεν πληρώνει, και ποιος ξέρει πόσοι άλλοι ακόμη. Εγώ γιατί να πληρώσω; Δεν πληρώνω.
 
Δεύτερον κάνω μήνυση και αγωγή στο κράτος, την κυβέρνηση, την Βουλή, γιατί ενώ από 28-9-2012 είναι κατατεθημένα στον λογαριασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας 600 ΔΙΣ, εσείς φορολογείτε με απεχθείς φόρους τον Ελληνικό λαό, έχετε στείλει στον θάνατο 8.000  Έλληνες από απόγνωση, κόβετε τους βασικούς μισθούς και συντάξεις στη μέση πλήν ημετέρων, και δημιουργία 2.000.000 ανέργων προκαλώντας για μια φορά ακόμη προσφυγιά, και αντί να ξεχρεώσετε την Ελλάδα και να περάσουμε άμεσα σε ανάπτυξη εσείς καθότι εκτελείτε εντεταλμένες εντολές από τα αφεντικά σας και δυνάστες των Ελλήνων,  κωφεύετε. Επιπλέον μήνυση για την μη αποδοχή από το ΤΧΣ της τριπλάσιας προσφοράς πού έχει κατατεθεί από τις 15-5-2014 από τον Αρτέμη Σώρρα για την εξαγορά των τραπεζών, που εσείς θέλετε να τις χαρίσετε σε Εβραιοχαζαρικά funds.
 
Τρίτον, θα ξεσηκώσω όλον τον κόσμο επάνω. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή θα ενημερώνω τον κάθε Έλληνα για την μεγάλη απάτη και κλοπή πού συμβαίνει και βέβαια για το Μεγάλο Μυστικό του Ταμείου του Παγκόσμιου Καταπιστεύματος όπου υπάρχουν χρήματα σωρευμένα ετών πού τα ποσά είναι ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ !!! Διότι ξέρουμε πλέον ότι όλοι σας γνωρίζατε και γνωρίζετε γι αυτά αφού κάθε χρόνο εγκρίνετε στη Βουλή τον ετήσιο ισολογισμό του Ταμείου και τον προσυπογράφουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο υπουργός Οικονομικών και ο πρέσβυς μας στα Ηνωμένα Έθνη. Εφόσον γνωρίζετε λοιπόν και δεν κάνετε κάτι είστε κανονικοί συνεργάτες των επικυριάρχων κατακτητών και είστε ένοχοι για Εσχάτη Προδοσία. Ο χρόνος σας λιγοστεύει. Αφού από μόνοι σας εκτίθεστε και ξεφτιλίζεστε, οι Έλληνες τα βλέπουν και έχουν ήδη αντιληφθεί τί συμβαίνει και σοβαρεύονται. Βλέπουν πιά καθαρά την εκμετάλλευση και την πρόσφατη προσπάθειά σας κλοπής των Ελληνικών Τραπεζών μέσω του ΤΧΣ.
 
Τέταρτον, με το ΤΧΣ συγκεντρώσατε όλες τις τράπεζες μαζί σε ένα ταμείο και θέλετε να τις ξεπουλήσετε για 35 ΔΙΣ παράνομα, αφού ήδη τις αξιολογήσατε για 50 ΔΙΣ. Για περιμένετε λίγο. Οι Έλληνες χρωστάμε στις τράπεζες γύρω στα 80 ΔΙΣ. Οι Έλληνες χωρίς να ερωτηθούμε εγγυηθήκαμε  με τις περιουσίες μας ιδιωτικές και δημόσια για να πάρουν οι τράπεζες 265 ΔΙΣ. Ελάτε να κάνουμε ταμείο. Κρατείστε τα 80 που σας χρωστάμε και δώστε μας τα υπόλοιπα 185 ΔΙΣ. Εσείς όμως πήρατε τα 265 και μαζί με τις περιουσίες των Ελλήνων που είναι μέσα στις τράπεζες είτε σαν αξίες είτε σαν υποχρεώσεις που φθάνουν τα 800 ΔΙΣ και όλα μαζί πάνω από ένα 1 ΤΡΙΣ !!! και θέλετε να τα ξεπουλήσετε για 35 ΔΙΣ !!! αρνούμενοι την πρόταση του Αρτέμη Σώρρα με τα 100 ΔΙΣ. Ρε, είστε καλά; Μήπως τρελλαθήκατε τελείως ; Μήπως πιστεύετε ότι αυτό το έγκλημα θα επιτρέψουμε να συμβεί; Είσαστε γελασμένοι. Ο βασιλιάς σας οι αυλικοί του και εσείς αποκαλύφθηκε ότι είστε γυμνοί. Το κόλπο πού φτιάξατε με το ΤΧΣ λογαριάζοντας χωρίς τον ξενοδόχο θα είναι το  Βατερλώ σας ΤάΧιΣτα !!! Έχετε λίγες μέρες ακόμη ημιζωή. Ακόμα και τώρα μπορείτε να αναλάβετε για μία φορά ίσως στη ζωή σας τις ευθύνες σας μήπως και έχετε ελαφρυντικά. Η Νέμεση έχει έρθει και δεν ζυγίζει όπως εσείς με δυό μέτρα και δυό σταθμά, αλλά με ένα. Στο άλλο χέρι της κρατάει την σπάθα πού ήδη την έχουν γευθεί στο εξωτερικό και τώρα είναι και εδώ. Συλλογιστείτε και πράξτε.
 
ΥΓ. Πολύ πιθανόν την έκπτωση από 50 ΔΙΣ σε 34 ΔΙΣ την έκαναν για να μην χάσει και ο εγγυητής με το στρατσόχαρτο των 50 περίπου ΔΙΣ από την 16 ΔΙΣ ζημιά πού είχε το ΤΧΣ. 50 – 16 = 34 ΔΙΣ, μιάς και που ο αγοραστής και ο εγγυητής είναι το ίδιο πρόσωπο.
 
(Αγαμέμνων)
……………………………………………………………………………………

http://alfeiospotamos.gr/?p=8891

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου