16 Αυγούστου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!…………….  ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..
[ International Bill of Exchange . [ IBOE ] . No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / . UCC DOCUMENT , Nos . 2000422643063 ]
……………………………………………………………………….

ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ… ΑΦΟΥ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ., ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ… «ΑΣΥΛΙΑ» ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 100 δις ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ 15/5/2014 ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;; 
ΤΧΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ
…………………………………………………………………………
Γιάννης Καλογερόπουλος  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΣΩΝΟΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΧΣ !!!
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ !!! ΤΟ ΤΧΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΓΚΑΘΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !!!! ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΧΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΧΑΖΑΡΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ !!! …..
ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ………ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !!!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΑΝ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 63 ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ !!!! ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ …. ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ !!!! ΜΠΛΟΚΑΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΩΣ !!!! ….
ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΧΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ .,…. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ !!!! ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ !!!! …. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑ !!!! ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ….. ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ [ ΠΑΛΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ] …. ΛΗΞΑΝΕ .. ΓΙΑΤΙ ΛΗΞΑΝΕ … ΠΟΥ “ΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΛΗΞΑΝΕ ….. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝΕ ΠΟΥ ΛΗΞΑΝΕ !!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΑΛΛΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΧΣ !!!! ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΗΝΥΣΗ …… ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ !!! ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ;; ….. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΧΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ … ΑΜΕΣΩΣ ΜΠΛΟΚΑΡΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ …. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ!!!! ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΛΕΟN !!! ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΜΕΣΩΣ !!!!
ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΤΙΣ 28-6-2013
ΑΥΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ!!!!!!!
ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ
ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΣΑΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ
… ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ….ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ .
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ……..
ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ …..
Τελική επικύρωση του δικηγορικού γραφείου στην Νέα Υόρκη όπου καταθέτει το πόρισμα ότι έχει ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία επικύρωσης και ότι έχει διεκπεραιωθεί με επιτυχία χωρίς να φέρει οιανδήποτε ένσταση η Αμερικάνικη Κυβέρνηση,
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ;;;; ΟΕΟ ..
.
..ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ TRUST ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ;;;;
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ;;;
….. ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ;;;;;;
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΗΝ ….
….• Νομοθεσία του πως επικυρώνεται ο λογαριασμός που είναι καταχωρημένος στον UCC1 λογαριασμό της Αμερικάνικης Κυβέρνησης
ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΤΟΝ
• Λογαριασμός που είναι καταχωρημένο το όνομά του Αρτέμη Σώρρα στην οθόνη του UCC1,
• Απόδειξη κατάθεσης από τον κηδεμόνα όπου φαίνεται ο κηδεμονευόμενος λογαριασμός στην τράπεζα του Καναδά (με επικυρωμένα σφραγισμένα έγγραφα που κλείδωσαν παρουσία του Γενικού τραπεζίτη και με αποδείξεις),
• Πληρεξούσιο και όλα τα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα που συνοδεύουν τους τίτλους αυτούς, Συμφωνίες κτλ,
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΟΧΑΖΑΡΟΠΡΑΚΤΟΡΕΣ
……………………………………………………………………………
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ «ΕΚΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ«…  ΚΙ ΕΚΑΝΑΝ…
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ.

Κανείς δε σας παίρνει τη περιουσία… απο φόρους ή πρόστιμα !!! Αααννν….. κάνουν αυτά που πρέπει οι Δικηγόροι …. και σας εκπροσωπούν όπως πρέπει…!!!!

Στρασβούργο, στις 13 Μαΐου 2004
Ακριβές αντίγραφο του μόνου πρωτοτύπου στην αγγλική και την γαλλική, που έχει κατατε-θεί στα Αρχεία του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Στρασβούργο, 20 Ιουλίου 2004
Ο Γενικός Γραμματέας Νομικών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ευρώπης
1625492_720900371264656_429360436_n

http://alfeiospotamos.gr/?p=8812

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου