17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΩΔΩΝΗ (5ο μέρος). ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ !!!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΩΔΩΝΗΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ!!!

-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Τα σκουπίδια ομόλογα θα γίνουν αύριο καλά, αφού πάρετε, τα 600 δις και αυτά που θα είναι καλά, πάλι θα δουλεύουν στην διατραπεζική. Θα μπούμε κι εμείς, ως κράτος στην διατραπεζική και θα κάνουμε κι εμείς κέρδη.  Θα μπορούμε κι εμείς σαν κράτος από το ίδρυμα μας να μπορούμε να δανείσουμε την Νικαράγουα. Στην Νικαράγουα τώρα θα ανοιχτεί καινούργιο κανάλι. Θα κάνουμε κι εμείς ένα κανάλι δικό μας. Θα έχεις λοιπόν ταμείο να κάνεις πράγματα…Σήμερα, δεν έχεις τίποτα, ούτε να φας, ούτε για εγγυήσεις.
Έτσι λοιπόν στήνεται το παιχνίδι και πρέπει να προχωρήσουμε. Οι όροι λοιπόν που έβαλα ήταν πολύ συγκεκριμένοι: Να ελέγξουμε τι έχει γίνει κι αν χρωστάμε 600 δις και μήπως χρωστάμε 300δις; Μήπως δεν χρωστάω και τίποτα; Και μήπως τελικά μπορεί να χρωστάω και παραπάνω; Να μην το δω; Δεν το θέλετε; Ας κάνουμε λοιπόν ένα ταμείο όλοι μαζί. Αυτό το νόημα έχει.
ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΑ 600ΔΙΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ. Τρία σε ένα. Αυτό θα σας ενώσει. Μπορεί το θέμα να ξεκινάει οικονομικά, αλλά ο σκοπός είναι να σας ενώσει.
Κύριοι, για να πάρετε όλα αυτά θα πρέπει να ενωθείτε. Ενωθείτε και θα είναι δικά σας! Αυτό το παιχνίδι παίζεται μόνο όταν είμαστε ενωμένοι. Το φωνάζω κιόλας! Όχι μόνο αυτά, αλλά και τα Παγκόσμια Ταμεία, μόνο ενωμένοι θα τα πάρουμε. Στην ιδέα ότι θα ενωθούμε είναι ήδη νεκροί, γιατί για αυτούς κρέμεται η ίδια τους η ζωή και η ζωή των αφεντικών τους. Ενώ, εσείς τι άλλο καλύτερο έχετε να κάνετε για να τα πάρετε όλα; Βάλετε τα μαθηματικά να δείτε τι σας συμφέρει: ΕΝΩΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.
Πάρτε τα όλα να δείτε τι θα γίνει!  Άλλωστε, δεν θα πληρώσετε τίποτα, μόνο θα πάρετε! Ζητάω μόνο την Ένωση για να πάρετε τα πάντα. Δεν φαντάζεστε πώς αυτή η Ένωση θα σπάσει όλο τον πλανήτη. Αυτοί όμως κρατούν τόσο κόντρα για την ίδια τους την ζωή, για την φυλακή που θα πάνε για όλα αυτά τα εγκλήματα που έχουν κάνει. Κι εγώ αν θα ήμουν από εκείνη την μεριά, αυτό θα έκανα. Το θέμα είναι ποιος θα νικήσει. Χωρίς φόβο, χωρίς πάθος, χωρίς οίκτο! Δεν χωράει οίκτος εδώ. Εκτελούμε την διαδικασία. Δεν λυπάμαι κανέναν και τίποτα. Πάμε να ενωθούμε να πάρουμε τα πάντα, αλλιώς θα τα χάσουμε όλα. Ήδη μας τα έχουν πάρει όλα. Για αυτό είπα: Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ. Θυμηθείτε αυτό που σας είπα και αναλύστε το! Έτσι ακριβώς είναι!
Κοιτάτε τις χρηματιστηριακές, έχουν όλες πεθάνει! Όλες οι ενδείξεις είναι ότι θα κλείσει το χρηματιστήριο, αν αύριο του δώσεις ένα φούσκωμα καλό, όπως θέλουμε εμείς να το κάνουμε.
Το ΤΧΣ πιέζει, οι πολιτικοί είναι πιεσμένοι γιατί εσείς θα φουντώνετε, η ένωση φουντώνει, τα μεγάλα τα παιδιά θα κάτσουν λίγο στα γόνατα, γιατί έρχονται άσχημα πράγματα και από την Ιταλία και από την Ισπανία. Έχουμε πολύ καλά οργανωθεί εκεί, μιλώντας με ανθρώπους. Πήγα στην Μασσαλία και ένιωσα σαν να ήμουν σπίτι μου. «Έλα εδώ Έλληνα, είμαστε Έλληνες.,..». Οι Βάσκοι είναι όλοι μαζί μας. Τώρα μιλάω με την Ισπανία. Στην Λισαβώνα μου λένε: «Δώσε μου εσύ τα 220 και θα κατεβάσουμε εμείς από το foundation». Θα πιέσω τη κυβέρνηση στην Πορτογαλλία. Μιλάω με πολύ κόσμο, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε, γιατί η γεωστρατηγική είναι ένα δικό μας κομμάτι και γιατί στοχεύουμε και λίγο πιο ψηλά. Δηλαδή, έχω ήδη πρόσκληση από αυτόν τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας και από τον Πρωθυπουργό της Κριμαίας: «Ελάτε, μεγάλη μας τιμή κύριε Σώρρα και τους ρωτάω και τον έναν και τον άλλον. Τον έναν τον έχει βάλει η Αμερική και τον άλλον η Ρωσία. Πού να μπω εγώ εκεί μέσα τώρα; Δεν θέλω! Απαντώ: «Μεγάλη μου τιμή, ευχαριστώ πάρα πολύ, αλλά θα ξεκαθαρίσετε το θέμα και θα είσαστε εγκεκριμένοι κι από τις δύο μεριές και μετά…». ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΡΑΤΑΩ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ. Πρέπει να ξέρεις να παίζεις με την φωτιά! Πρέπει να ξέρεις και να ζεσταθείς και να μην καίγεσαι. Πρέπει να είσαι ούτε πολύ κοντά, ούτε πολύ μακριά. Πρέπει να ξέρεις να την χειρίζεσαι! Αν δεν ξέρεις, παίξε με το νερό και κοίτα να μην πνιγείς!
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΙΛΑΝΕ….. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
-ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ: Καλησπέρα σε όλους! Είμαι ο Γιάννης Δάρας, όσοι δεν με ξέρετε. Ήθελα να πω ότι είναι μεγάλη η χαρά μου και πιστεύω ότι όλοι βιώνουν ότι η Παλιγγενεσία δεν είναι αυτή που θα έρθει, είναι αυτή που συμβαίνει αυτή την στιγμή. Πρέπει όλοι να μας είμαστε συνειδητοί κι να ξέρουμε πως ό,τι γίνεται, γίνεται για τις ψυχές μας κι όχι για το χρήμα. Αυτό μπορεί να φαίνεται ως λεπτομέρεια, αλλά δεν είναι. Προσωπικά θεωρώ ότι το χρήμα είναι το μέσο για να ανοίξει η πόρτα για να βγούμε στο Φως, εκεί που όλοι ανήκουμε! Προσωπικά, θα είμαι εδώ μέχρι το τέλος, όποιο και να είναι το τίμημα. Χαίρομαι πραγματικά που βλέπω στην ζωή μου από εδώ και πέρα αδερφούς και αδερφές. Και αυτό με τιμά ιδιαίτερα. Να είσαστε καλά.
-ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητοί μου Συνέλληνες, τιμή μου που είσαστε εδώ μαζί μου. Συμπολεμιστές και συμπολεμίστριες μου και ενεργοί όλοι, πάμε – όχι για το όνειρο μας, αλλά για την πραγματικότητα, Αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει πραγματικότητα.  Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους! Σήμερα, ήταν μια υπέροχη μέρα, γεμάτη έντονα συναισθήματα. Πραγματικά, ένιωσα τις καρδιές όλων σας! Πάμε Ενωμένοι σε όλη την Ελλάδα.
-ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπάρχουν ανάμεσα μας πολλοί συνέλληνες,  που ενώ μπορούν, γιατί έχουν πολλές γνώσεις να προσφέρουν πολύ έργο, όπως από το να βγαίνουν και να δίνουν  πληροφορίες και στα ραδιόφωνα και να βγαίνουν και σε εκπομπές. Έχουμε και ιντερνετικά και ζωντανά ραδιόφωνα και στον Βόλο, στην Καβάλα, στα Γιάννενα, στην Ρόδο, στην Λευκάδα, στην Μυτιλήνη, στην Λήμνο, στο Άργος, στην Καλαμάτα. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ
Ανάμεσα μας εδώ απόψε είναι κι ο Σπύρος ο Δρακόπουλος κι ο Κώστας Νάκος που έχουν βγει πολλές φορές στο Ράδιο Λευκάδα. Θα ήθελα Σπύρο και Κώστα να πάρεις το μικρόφωνο, να σε γνωρίσουν οι Συνέλληνες και να βγείτε και σε άλλα ραδιόφωνα, να γίνετε οι προπομποί και για τους υπόλοιπους.
-ΣΠΥΡΟΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Καλησπέρα κι από μένα. Είμαστε μαζί με τον Κώστα τον Νάκο από την Λευκάδα. Βγαίνουμε στο ράδιο Λευκάδα 88.4 και ενημερώνουμε όλους τους Συνέλληνες. Έχει μεγάλη εμβέλεια στην Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Κέρκυρα, Αιτωλοακαρνανία. Όταν ξεκίνησα, περίπου ένα χρόνο πριν, άκουγα πάρα πολλά και μου άρεσε να διαβάζω ιστορία. Ξεκίνησα από την Τράπεζα Ανατολής και τι νομίζετε ότι βρήκα;
Από την Λευκάδα, από την οικογένεια Βαλαωρίτη, ο γιος του Αριστοτέλη ήταν Πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας Ανατολής. Του άρεσε η βαρκάδα και ήταν και δεινός κολυμβητής, επειδή ήταν από νησί. Κολυμπούσε από τον Φάρο στην Λευκάδα μέχρι
τον Αγιο Νικήτα και ξαναγυρνούσε. Στο βιβλίο που έχει γράψει ο ίδιος για την Εθνική τράπεζα, αναφέρει ότι του άρεσε η βαρκάδα και με την θαλαμηγό του Εμπειρίκου, έβγαινε στον Σαρωνικό και έκανε βαρκάδα. Όταν άρχισε και μάθαινε, γιατί ήταν Πρόεδρος και πήγαιναν οι καημένοι Συνέλληνες από την Ιωνία, από την Μικρά Ασία και από την Σμύρνη και διαμαρτύρονταν, γιατί πήγαιναν οι Τσετσένοι αστυφύλακες και τους χτυπούσαν και τους έλεγαν «Θα πας να βάλεις όλο σου το χρυσό στην Τράπεζα Ανατολής…
-Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Τσετσένοι κι όχι Κούρδοι που μας λένε….
-Σ. ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Όταν αυτός άνοιξε το στόμα του, όταν κι έγινε η βαρκάδα λοιπόν, τους εμβόλισε το ατμόπλοιο που πήγαινε από το Πειραιά στην Σαλαμίνα κι όλοι γλύτωσαν, εκτός από αυτόν που πνίγηκε…βγάλτε τα συμπεράσματα σας για να δείτε τι έγινε και τι μας έχουν κάνει. Αυτό έγινε το 1914, το 22 δεν έμεινε Έλληνας για δείγμα στην Ιωνία. Αυτοί είναι οι επικυρίαρχοι που έχουν κάτσει στο σβέρκο μας και πρέπει να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Αρτέμη και να μην αφήσουμε να κάτσουν άλλο στο σβέρκο μας. Να τους πατήσουμε κάτω!
Απομαγνητοφώνηση: Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ Μνημοσυνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου