30 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ FUND ΚΚR, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Η Singular Logik ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ… «ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ» !



Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την KKR τη δημιουργία επενδυτικού σχήματος για τη μεταβίβαση, μέσω τιτλοποίησης, χαρτοφυλακίου περιουσιακών στοιχείων της Τράπεζας ύψους 1,2 δισ. ευρώ. Οι εταιρείες του σχήματος θα τελούν υπό τη διαχείριση ή/και τον έλεγχο της ΚΚRCredit, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς θα αναλάβει την τραπεζική εξυπηρέτηση (servicing) του χαρτοφυλακίου, το οποίο αποτελείται από ενήμερα όσο και από μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς και από μετοχικούς τίτλους. Η συμφωνία προβλέπει ότι funds υπό τη διαχείριση της KKRCredit θα καταστήσουν διαθέσιμη στις εταιρείες του μεταβιβαζόμενου χαρτοφυλακίου πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους μέχρι €300 εκατ. ευρώ και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου θα αναλάβει η KKRCredit με στόχο την μεγιστοποίηση της αξίας του. Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2015, μετά τη πλήρωση των κανονιστικών και λοιπών προαπαιτούμενων. Η KKR συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παγκοσμίως επενδυτικούς οίκους, έχοντας υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία αξίας $96,1 δισ. http://www.triklopodia.gr/12-dis-stegastika-dania-poulise-trapeza-pireos-sto-exoteriko/
Γεωργία Βαγενά ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΒΡΑΪΚΟ FUND ΚΚR ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ SINGULAR LOGIK ;;; XMMMM http://www.kkr.com/   http://www.kkr.com/our-firm/leadership   
singular_logic_407835643
unnamedΓιάννης Καλογερόπουλος Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνει ότι συμφώνησε με την KKR τη δημιουργία επενδυτικού σχήματος για τη μεταβίβαση, μέσω τιτλοποίησης, χαρτοφυλακίου περιουσιακών στοιχείων της Τράπεζας ύψους 1,2 δισ. ευρώ.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ !!! …. Η συμφωνία προβλέπει ότι funds υπό τη διαχείριση της KKRCredit θα καταστήσουν διαθέσιμη στις εταιρείες του μεταβιβαζόμενου χαρτοφυλακίου ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ύψους μέχρι €300 εκατ. ευρώ και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου θα αναλάβει η KKRCredit με στόχο την μεγιστοποίηση της αξίας του.
ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ : ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ 1000 ΕΥΡΩ ΠΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ < ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ > ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ … ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΕΦΟΡΙΑ ΕΦ” ΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΜΟΛΟΓΟ !! ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΤΛΟΣ [ ΤΙΤΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ] ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ Ή ΤΡΑΣΤ ΣΤΟ 70% Ή ΣΤΟ 80 % Ή ΣΤΟ 90% ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΞΙΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΘΕΛΕΙ !! ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ … ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ !! …. ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ Ή ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ….. ΠΟΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ;;;; ΜΕ ΠΟΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ !!!
……………………………………….
Η Τράπεζα Πειραιώς πούλησε τα στεγαστικά δάνεια των Ελλήνων πελατών της στην εβραϊκή εταιρεία ΚΚR
ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1Πριν 1μιση χρόνο έγιναν οι απαραίτητες μετοχικές προσθήκες που απογείωσαν την τράπεζα Πειραιώς.. Soros, Paulson, Loeb .. Όλοι τους Εβραίοι… Μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη κυρία της Πειραιώς, η γυναίκα του Σάλλα* είχε δηλώσει στην εκπομπή της  Βίκυ Φλέσσα στην ΝΕΤ ότι είχε εργαστεί στα κιμπούτς του Ισραήλ στα 18 της και ανήκει στην ισραηλική κοινότητα Βόλου… Την τράπεζα Πειραιώς την έσωσε ο ελληνικός λαός με τα χρήματά του.. 7 δισεκατομμύρια** έχει πάρει απ” την τσέπη μας.. Και τι κάνουν τώρα οι Εβραίοι ιδιοκτήτες της; Αναθέτουν σε μια επίσης εβραϊκή εταιρεία να αρπάξει τα σπίτια των Ελλήνων των οποίων οι ίδιοι διέταξαν το κόψιμο των μισθών με αφορμή την στημένη οικονομική κρίση.. Σου δίνουν δάνειο, σου κόβουν τον μισθό, δεν έχεις να πληρώσεις και χάνεις τα πάντα.. Χάνεις την ζωή σου.. Να γιατί πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση των τραπεζών και λογιστικός έλεγχος στα δάνεια.. 
Η είδηση..
Οι εταιρείες του σχήματος θα τελούν υπό τη διαχείριση ή/και τον έλεγχο της ΚΚRCredit, ενώ η Τράπεζα Πειραιώς θα αναλάβει την τραπεζική εξυπηρέτηση (servicing) του χαρτοφυλακίου, το οποίο αποτελείται από ενήμερα όσο και από μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς και από μετοχικούς τίτλους. 
Η συμφωνία προβλέπει ότι funds υπό τη διαχείριση της KKRCredit θα καταστήσουν διαθέσιμη στις εταιρείες του μεταβιβαζόμενου χαρτοφυλακίου πρόσθετη χρηματοδότηση ύψους μέχρι €300 εκατ. ευρώ και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου θα αναλάβει η KKRCredit με στόχο την μεγιστοποίηση της αξίας του.
Η συναλλαγή αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2015, μετά τη πλήρωση των κανονιστικών και λοιπών προαπαιτούμενων. 
Η KKR συγκαταλέγεται στους κορυφαίους παγκοσμίως επενδυτικούς οίκους, έχοντας υπό διαχείριση περιουσιακά στοιχεία αξίας $96,1 δισ. ενώ διαθέτει σημαντική προϊστορία σε διεθνείς επενδύσεις ανά την υφήλιο, επιδιώκοντας τη δημιουργία αξίας με την εισφορά κεφαλαίων μακροπρόθεσμου ορίζοντα, την στρατηγική σκέψη και την εισαγωγή βέλτιστων πρακτικών στη λειτουργία των εταιρειών. 
Οι ιδρυτές και επικεφαλείς της KKR είναι οι Kohlberg, Kravis, Roberts.. Και οι τρεις τους είναι Εβραίοι..
Σύμβουλοι της Τράπεζας στη συναλλαγή είναι οι DeutscheBankAG, Shearman & SterlingLLP και η Δικηγορική Εταιρεία Κουταλίδη. Σύμβουλοι της KKR στη συναλλαγή είναι οι Weil, Gotshal & Manges, Karatzas & PartnersLawFirm, ArthurCoxandDeloitteLLP.
Όλες οι τράπεζες που έχει χρηματοδοτήσει για να σωθούν απ” την «κρίση» ο ελληνικός λαός αγοράζονται από Εβραίους …
……………………………………………..
……………………………………………..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου