15 Σεπτεμβρίου 2008

Ελεείστε τον Ραδιο-"θεό".Αλλιώς δεν επικοινωνεί!!!!!

Το γεγονός δείχνει το πόσο θράσος έχουν,το πόσο σέβονται τους ανθρώπους.Εδώ η μισή Ελλάδα βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχιας,οι καταβροχθικές κλεψιές τους προκαλούν και τον τελευταίο πιστό τους,κι αυτοί συνεχίζουν να παίζουν το βιολί τους!!!!Ε,βέβαια σε τέτοια κατάντια έφτασε ο "θεός" τους,έχει παραδώσει το πνεύμα του στην ανθρώπινη τεχνολογία!!!!Πλέον,όποιος θέλει επαφή με το θεό Γιαχβέ,μόνο μέσω ραδιοφώνου,τηλεόρασης,διαδικτύου!!!!!Α,και με το "δίσκο",δηλ. επί τω δίσκω και ούτω βοήσωμεν από του ραδιοφώνου!!!!!!14.000.000.000 ευρώ ως έγγιστα η περιουσία των αντιπροσώπων του "θεού Μαμμωνά",δεν έχουν ούτε για να λειτουργήσουν ένα ραδιοσταθμό!!!Και πως θα μιλήσει τώρα ο Γιαχβέ;;;;Απορίας ήχος :ΜΠΕΕΕΕΕ!!!

http://press-gr.blogspot.com/
Κι αυτό, ντροπή είναι Μακαριώτατε! Στις εκκλησίες βγάζουν δίσκο για τον ... ραδιοφωνικό σταθμό της Εκκλησίας που δεν λέει και κουβέντα για τα αίσχη της Μονής Βατοπεδίου!
..
Γράφει η Μακρίνα Παναγιωτίδου
.
Εδώ καράβια πνίγονται ...
Στις εκκλησίες σήμερα, του Τιμίου Σταυρού, βγήκε δίσκος για τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος. Καλά πού ζουν; Δεν βλέπουν τι γίνεται; Αλήθεια με ποιές διαδικασίες έχουν προσληφθεί όλοι εκεί και πόσες θέσεις κατέχουν;
Ο ραδιοφωνικός σταθμός συνεχίζει αμέριμνα το πρόγραμμα του, τις ειδήσεις του χωρίς να κάνει ούτε μία αναφορά για το σκάνδαλο που ταλανίζει την χώρα, δηλαδή του Βατοπεδίου.
Καλά παρωπίδες έχουν; Και από την άλλη έχουν ακόμη και εκπομπή για τα πολιτιστικά!
Καλά τι κάνει ο Αρχιεπίσκοπος;
Διαφάνεια και πέλεκης λοιπόν παντού ακόμη και στην Εκκλησία.
--------------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 11:01:00 μμ 22 comments

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου