01 Ιουλίου 2008

Αναδημοσίευση από το press-gr.blogspot.com/

Η φιμωμένη είδηση....

.
Από τον Νίκο Λυγουρά
.
ΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ BBC.
Η φιμωμένη είδηση του μήνα, που δεν προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση!!! Η δικαστής Γρεβενών κα Μαρία Μαργαρίτη, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από το δικαστικό σώμα, όταν έβγαλε στην φόρα παρτίδα κονδυλίων που προορίζονταν ως οικονομική ενίσχυση σε σεισμοπαθείς, τα οποία κατασπαράχθηκαν από κρατικούς και παρακρατικούς φορείς. Παράλληλα, ξεμπρόστιασε ολόκληρο το δικαστικό σώμα, αποκαλύπτοντας τον ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ. Εκατοντάδες ανήλικοι έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά (και πολλές φορές έναντι αμοιβής που απολαμβάνουν δικαστικοί και άλλοι μεσάζοντες) σε μυστικό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο εντός των δικαστηρίων! Η κα Μαρία Μαργαρίτη, προέβη σε απεργία πείνας έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας την πλήρη αποκατάστασή της και την ανάδειξη των παραπάνω θεμάτων. Όμως, η προσωπική ασφάλεια του κου Καραμανλή φρόντισε να την απομακρύνει βίαια, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο θέμα μέχρι αυτή την στιγμή ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΜΕΣΟ, παρά μόνο από το BBC, ενώ στο YouTube η μαζική διανομή του βίντεο δεν επιτρέπεται (αναγράφεται η ένδειξη 'Embedding disabled by request'). Δυστυχώς η τηλεόραση μόνο ρόλο υπνωτισμού παρέχει στην κοινωνία μας. Το μόνο που δείχνουν και το μόνο που μαθαίνουμε είναι το DVD του Μάκη και ποιος θα γίνει παπάς στη θέση του παπά. Αν μπορούμε να αντιδράσουμε κάπως με τα εφόδια που διαθέτουμε, είναι να ενημερώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε μέσω του Internet. Τέτοια mail πρέπει να γίνονται forward. Παρακαλώ στείλτε το σε όσους μπορείτε. Αυτή η είδηση ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ επειδή το θέλουν τα συμφέροντα τους.
Δείτε το βίντεο εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw
http://www.youtube.com/watch?v=jglCyU8TPJw>
---------------------------------------- (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 12:39:00 πμ

Η.Π.Α.,Ισραήλ-Ιράν και στη μέση η Ελλάς!!!.

Άρθρο του Σάββα Καλεντερίδη για την εμπλοκή της Ελλάδας στα πολεμικά παιχνίδια του Ισραήλ και των Η.Π.Α. εναντίον του Ιράν!!!.

Τα σχόλια δικά σας.Εμείς το αναδημοσιεύουμε όπως είναι.

Από το http://greece-salonika.blogspot.com/


Η διαμάχη ΗΠΑ-Ιράν η επικίνδυνη Ελληνική εμπλοκή.

Από το greekamericannewsagency.com/


Toυ κ.Σάββα Καλεντερίδη.

"Με βάση τα ΜΜΕ του Ιράν, η Τεχεράνη, ως απάντηση στις αυξανόμενες εξωτερικές απειλές της τελευταίας περιόδου, έχει στρέψει τους πυραύλους Σαχάμπ-3 προς στρατηγικούς στόχους στο έδαφος του Ισραήλ. Όλοι οι στόχοι που βρίσκονται στο έδαφος του Ισραήλ είναι εντός του βεληνεκούς των πυραύλων Σαχάμπ-3 και Σαχάμπ-4 που διαθέτει το Ιράν.Το Ιράν ανακοίνωσε ότι σε πιθανή επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ θα κάνει χρήση όλων των δυνατοτήτων που διαθέτει και θα δώσει την "δέουσα απάντηση". Παρά τις ισορροπημένες δηλώσεις του Ιρανού επιτετραμένου στην Αθήνα, κ. Μαχμούντ Φαζελί, για την ελληνοϊσραηλινή άσκηση και την εμπλοκή της Ελλάδος στη διαμάχη μεταξύ του Ιράν από τη μια πλευρά και του Ισραήλ-ΗΠΑ από την άλλη, και παρά τις δηλώσεις των Ελλήνων αξιωματούχων ότι η άσκηση δεν εστρέφετο εναντίον οποιουδήποτε, η χώρα μας "πέτυχε", κατά κάποιο τρόπο, να γίνει μέρος της επικείμενης σοβαρότατης αυτής κρίσης που απειλεί την παγκόσμια ειρήνη, σε μια εποχή που θα έπρεπε να κρατήσει ισορροπίες μεταξύ των εμπλεκομένων στην μεσανατολική κρίση και την κρίση του Ιράν, για να μπορέσει να χειριστεί απερίσπαστη τα ανοιχτά μέτωπα στην Κύπρο, στα ελληνοτουρκικά, στο Σκοπιανό και στις διάφορες πτυχές του αλβανικού ζητήματος.
Δεν είναι γνωστό τί έχει συζητηθεί μεταξύ της ελληνικής και της ισραηλινής πλευράς και τί ανταλλάγματα δόθηκαν στην Ελλάδα, για την εμπλοκή της στο παραπάνω ζήτημα, μια εμπλοκή που προφανώς θέτει εν κινδύνω τα εθνικά μας συμφέροντα.Το όλο θέμα καλύπτεται από πέπλο μυστικότητας, δίνοντας χώρο στον οιονδήποτε να κάνει κάθε είδους υποθέσεις, σε ένα θέμα που αγγίζει τις ευαισθησίες της συντριπτικής πλειοψηφείας του ελληνικού λαού.
Η, έστω και για λόγους εξάσκησης, "εισβολή" εκατοντάδων ξένων αεροπλάνων πάνω από την ελληνική επικράτεια και εκ των πραγμάτων αναμενόμενη αντίδραση της ελληνικής αεροπορικής και αντιαεροπορικής δύναμης σε αυτή, μπορεί να εξασφαλίζει στην ισραηλινή πλευρά πολύτιμες πληροφορίες για την ιρανική αεράμυνα που έχει πολλές ομοιότητες με τη δική μας, πλην όμως εξασφαλίζει και στρατηγικές πληροφορίες για την ελληνική πολεμική αεροπορία και για το ελληνικό σύστημα αεράμυνας, πληροφορίες που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι κάποια στιγμή θα μπουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων Ισραήλ-Τουρκίας. Ας μην ξεχνάμε ότι το Ισραήλ εξασφαλίζει αρκετά δις δολάρια από τα εξοπλιστικά προγράμματα της Άγκυρας, προγράμματα που κερδίζει ανταλλάσσοντας πολλές φορές με πληροφορίες για τους Κούρδους και το ΡΚΚ και, γιατί όχι, για την Κύπρο και την Ελλάδα.
Άλλωστε, δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι αρχές της Κύπρου συνέλαβαν δυο υψηλόβαθμα στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών του Ισραήλ (ΜΟΣΣΑΝΤ), που έκαναν υποκλοπές και κατασκοπεία εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων στην Κύπρο, συλλέγοντας πληροφορίες για την Εθνική Φρουρά, παραμονές της αναμενόμενης εγκατάστασης των πυραύλων S-300 στην Κύπρο.Να σημειώσουμε ότι οι δυο πράκτορες της ΜΟΣΣΑΝΤ έφθασαν στην Κύπρο με την επίσημη αντιπροσωπεία του ισραηλινού προέδρου της δημοκρατίας, στις αρχές του μηνός. Με τις αποσκευές του προέδρου της δημοκρατίας του Ισραήλ, που για λόγους πρωτοκόλλου δεν πέρασαν από το σχετικό έλεγχο, πέρασαν στην κυπριακή επικράτεια τα υπερσύγχρονα μηχανήματα ηλεκτρονικών υποκλοπών, με τα οποία συνέλεγαν ευαίσθητες πληροφορίες οι Ισραηλινοί, επ' ωφελεία της Άγκυρας. Δηλαδή, θα μπορύσαμε να πούμε ότι το Ισραήλ σκαρφίστηκε την επίσκεψη του προέδρου της δημοκρατίας στην Κύπρο, ακριβώς για να διευκολύνει επιχειρησιακά το σχέδιο συλλογής πληροφοριών εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων."