11 Αυγούστου 2009

Ηλεία.Ο πάτος του λέβητα,γεμάτος σαβούρα!

Ρε,τι γίνεται εκεί κάτω στην Ηλεία;
Καλά λένε ότι είναι ο πάτος του λέβητα!Και ως γνωστόν στον πάτο μαζεύεται όλη σαβούρα,το κατακάθι!
Όλοι είναι σάπιοι...;Κανείς καθαρός;
Χρειάζεται σίγουρα ένας σύγχρονος Ηρακλής,να καθαρίσει την κόπρο,αλλά που να βρεθεί στην κοινωνία της μίζας,της αρπαχτής,της διαπλοκής,της κλεψιάς,της 'ραθυμίας,του ύπνου,του ωχαδελφισμού,του καναπέ,του φραπέ,του καμπαρέ,της υποκουλτούρας της γυφτιάς!Όταν όλοι τρέχουν και γλύφουν τους τουρκοαιγύπτιους(γύφτους),που έχουν παραμείνει από την εισβολή του Ιμπραήμ και έχουν κυριεύσει τον άμοιρο αυτόν τόπο,για να εκλεγούν στις καρέκλες!Και φυσικά όλοι αυτοί μόνο μορφωμένοι δεν είναι!Αλλά κι αν είναι στραβώνουν,γιατί η λαϊκή παροιμία λέει:"Με στραβό θα κοιμηθείς,το πρωί θα γκαβίζεις"!
Θα μου πείτε,τι σχέση έχουν οι γύφτοι με το παρακάτω!
Έχουν,γιατί στην Ηλεία εκλέγονται όσοι τα έχουν καλά με τους γύφτους!
Από εκεί ξεκινούν όλα!

http://mnodaros.blogspot.com/

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΤΡΕΛΟΣ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ;

Δέκα μήνες μετά την δολοφονική επίθεση που δέχθηκα από αγνώστους πληρωμένους μπράβους έξω από την οικία μου στα Λεχαινά Ηλείας - http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=24.10.2008,id=74686240 - και ελάχιστες ώρες μετά την δημοσιοποίηση στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» όπου εργάζομαι, αποκαλυπτικού ρεπορτάζ βασιζόμενου στην Διάταξη της αντιεισαγγελέως Πρωτοδικών Πύργου Μαρίας Παπαγιαννίδου, για την παράνομη ανέγερση του δημαρχείου της Ζαχάρως με τα χρήματα της Αυστραλιανής κυβέρνησης που προορίζονταν για τους πυρόπληκτους - http://www.enet.gr/?i=issue.el.home&date=10/08/2009&id=71617 - άγνωστο άτομο εντοπίστηκε αρχικά από εμένα και μετά από τους γείτονες να βρίσκεται και να περιφέρεται έξω από την πολυκατοικία όπου διαμένω .

Ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά η Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και στην συνέχεια το Αστυνομικό Τμήμα Λεχαινών , περιπολικό του οποίου με έναν αστυνομικό μετέβη στο σημείο όπου βρισκόταν το άγνωστο άτομο. Ο αστυνομικός ζήτησε παρουσία μου τα στοιχεία του συγκεκριμένου ατόμου αλλά αυτό αρνήθηκε να δώσει .

Στην συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω άτομο ήταν ο Δ.Κ. ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ που είχε συνταξιοδοτηθεί πριν από δύο χρόνια και το οποίο κατά την αστυνομία εμφάνιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ο αστυνομικός του ΑΤ Λεχαινών τον επιβίβασε στο περιπολικό και τον μετέφερε στο ΑΤ Ανδραβίδας για «προστατευτική φύλαξη».

Ερευνώντας το Αρχείο μου έκπληκτος διαπίστωσα ότι το εν λόγω άτομο είχε εμπλακεί, στην περίεργη υπόθεση της κλοπής των χιλίων δενδρυλλίων χασίς τον Απρίλη του 2005 που φύλαγαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμαλιάδας στα όρια των δημοτικών διαμερισμάτων Οινόης και Εφύρας .
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=04.05.2006,id=65054748
Υπόθεση που είχα αποκαλύψει με ρεπορτάζ στην Ελευθεροτυπία. Το όνομά του μάλιστα περιέχεται στο 52/2006 Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Το περίεργο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στην γενικότερη προσπάθεια τρομοκράτησή μου από τον υπόκοσμο και τους γνωστούς- άγνωστους κύκλους της διαφθοράς και της διαπλοκής στην Ηλεία που τόσα χρόνια δρουν ανεξέλεγκτα καλυπτόμενοι πίσω από τις πλάτες κομματικών και ισχυρών οικονομικών παραγόντων …

Ίσως έτσι μερικοί κατάλαβαν καλά τι ήθελαν να πουν αυτοί που γράφανε στο παρελθόν για ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.



Σχετικά με αυτό που γράφτηκε στο blog:
http://area51gr.blogspot.com/2009/08/vs.html
Οτι δηλαδή πιθανόν η φωτογραφία που δείχνει τον κεραυνό να είναι τεχνητή ή κάλπικη ή φτιαγμένη.
Έχουμε να αναφέρουμε τις παρακάτω πληροφορίες.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία την πήρε ερασιτέχνης αστρονόμος της Δυτικής Ακτής των ΗΠΑ (κάτοικος Καλιφόρνιας).. ο οποίος και παρακολουθούσε την επάνοδο του Κολουμπια στην γήινη ατμόσφαιρα με το τηλεσκόπιο του και ειδικό φωτογραφικό εξοπλισμό.
Έχει πάρει κι'αλλες φωτογραφίες. Ολόκληρη σειρά φωτογραφιών (γύρω στις 7) αλλά μόνο αυτή διέρευσε στον ιντερνετ. (μέσω κάποιου φόρουμ)
Το θέμα με τον σπειροειδή κεραυνό που χτυπάει το ίχνος πλάσματος του κολούμπια καθώς επανέρχεται στην ατμόσφαιρα, έγινε άρθρο σε ΜΜΕ της Αμερικής (και εφημερίδα).. Δηλαδή πήρε σημαντική δημοσιότητα!
Αμέσως μετά έσπευσε η ΝΑΣΑ να στείλει αστροναύτη της επειγόντως με ειδική πτήση από το Τζονσον Σπεις Σεντερ μεχρι την δυτική ακτή, όπου επισκέφτηκε το σπίτι και ανέκρινε τον ερασιτέχνη αστρονόμο. Κατόπιν κατάσχεσε τις φωτογραφίες και τις πήγε για επιπλέον εξέταση άγνωστο που !!!
Από τότε οποιος δημοσιεύει αυτές τις φωτογραφίες παρανομεί καθώς όλως περιέργως βγήκε απαγορευτικό δημοσίευσης των φωτογραφιών αυτών στο διαδίκτυο και αλλού.. Βέβαια κάποια μπλογκ μπορούν και τις δημοσιεύουν γιατί λειτουργούν άναρχα...
Λίγα λεπτά αφότου τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες από τον ερασιτέχνη αστρονόμο και το σκαφος χτυπήθηκε από τον κεραυνό (βλ. όπλο Μέιζερ) το Κολούμπια έγινε χίλια κομμάτια πάνω από τον ουρανό της αμερικής ενώ τα συντρίμμια του έπεσαν σε μια περιοχή στο Τέξας που λέγεται ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ !
Υπενθυμίζω ότι:
α) το Κολούμπια μετέφερε τον Ισραηλινο πιλότο Ραμόν που είχε στο παρελθόν βομβαρδίσει εγκαταστάσεις στο πελασγικό Ιράκ
β) το Κολούμπια έκανε σε τροχιά εξαγγελία για "παγκόσμια (κινεζοεβραική) κυβέρνηση και κόσμο δίχως σύνορα!"
γ) εκείνη την περίοδο προπαρασκευάζονταν από την εβραιοσαξονική κυβέρνηση των νεοσυντηρητικών του προέδρου Μπους ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος μέσω σειράς επιθέσεων στο Ιρακ και κατόπιν στη Συρία, Αφγανιστάν, Β.Κορέα.. Τελικά αποτράπηκε εξαιτίας της διάλυσης της CIA (όπως ανάφερε το περιοδικό Νεμεσις και αλλα ΜΜΕ) καθώς και άλλων παραγόντων συμπεριλαμβανόμενου πιθανόν και της κατάρριψης του Κολούμπια.
Η Ο.Ε.Α. έκανε έρευνα πάνω στο θέμα με τα επιστημονικά όργανα και μέσα που διαθέτει και κατέλληξε στο συμπέρασμα ότι το Κολούμπια καταρρίφθηκε από όπλο Μειζερ αριστεροστρόφου ακτινοβολίας με βολή επαγωγική από σκάφη αραιοτέρων διαστάσεων ύλης του ανδρομεδίου γαλαξιακού αστροστόλου που έχουν βάση την τροχιά πλανήτη Κρόνου, εξαιτίας της εμονής των δρακονιανών να αναφλέξουν τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο ή Αρμαγεδδώνα με αρχή την επίθεση των ΗΠΑ/ΝΑΤΟ/Ευρώπης εναντίον του Πελασγικού Ιρακ.
Τα αόρατα στο γυμνό οφθαλμό σκάφη αυτά που βρίσκονται στην 2η έως και 6η διάσταση, εξαιτίας αραιώσεως ύλης μπορούν και διαπερνούν την αμυντική περίμετρο των δρακονιανών που ξεκινάει από τον ήλιο και φτάνει μέχρι τον πλανήτη Δία.Υπενθυμίζω ότι τέτοιου είδους κεραυνοί σε τέτοιο υψόμετρο (άνω των 100 χιλιομέτρων) είναι σχεδόν αδύνατον και άκρως σπανιότατο να προκληθούν από φυσικά αίτια και ακόμα σπανιότερο να τύχει να χτυπήσουν στη μέση του πουθενά ένα διαστημικό σκάφος!!
Ίσως έτσι μερικοί κατάλαβαν καλά τι ήθελαν να πουν αυτοί που γράφανε στο παρελθόν
για ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

Πηγή...

Σκότωσες;Συγχωρείσαι!Σκότωσες πολλούς;Γίνεσαι..."άγιος"!!!Οι κατά συρροήν συνεργοί στο έγκλημα!

Το κρυφό μυστικό του Πάσσαρη  και ο άγιος των φυλακών
Τρίτη, 11 Αύγουστος 2009
«Την πρωτιά στον Παράδεισο την έχουν οι ληστές»

Ο Κώστας Πάσσαρης υπήρξε ένας αδίστακτος και επικίνδυνος κακοποιός για την Ρωμαίικη κοινωνία μας. Κάποιοι μίλησαν για έναν μεγάλο επαναστάτη, κάποιοι άλλοι για ένα αδικημένο απ' την ζωή παιδί, κάποιοι


Έλληνες VS Τούρκοι στο ΔΙΑδίκτυο.Ο συνεχής πόλεμος!

Ένας συνεχής ανελέητος πόλεμος στο διαδίκτυο!

ΚΑΛΚΑΝΗΣ και MR SEANIE

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ "ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ" ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΥOUTUBΕ

ΤΑΚΗΣ ή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΚΑΝΗΣ.

ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΞΗΡΟΚΑΜΠΙ ΣΠΑΡΤΗΣ

(ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ''ΚΑΛΚΑΝ'' ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ: WWW.KALKANTURKEY.COM)

ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ NEW JERSEY ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΟΔΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ Flaming Arrow 47 Muhwah N.J.

ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ....
ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΣΑΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ) ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ ΤΟΥ MR SEANIE H ΑΛΛΙΩΣ SEANIE SON RUTTLEDGE ME ONOMATA ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ
maikmetalWarrior που το έχει κάνει maikmetaPaparrior ή mikemalak maikthnpoytsises κτλ.

Αυτός ο αλήτης στα πρώτα του βήματα σαν χρήστης του youtube χρησιμοποιούσε το username ''kalkanis1'' το οποίο όπως καταλαβαίνεται είναι το αληθινό του επίθετο, αυτό βέβαια το είχε σε πολύ αρχικό στάδιο και μιλάμε για τα έτη από 2004 περίπου έως και το 2007, τότε που οι τούρκοι στο youtube ήταν κατά εκατοντάδες ενώ εμείς μερικές δεκάδες φιλότιμων Ελλήνων που παλεύαμε με νύχια και με δόντια όλα τα σκουλήκια που μας περιτριγυρίζουν (τούρκοι, σκοπιανοί, αλβανοί) με Ελληνόψυχα βίντεο κυρίως του Ελληνικού Στρατού, της Αεροπορίας μας κτλ, η υποστήριξη μας στα αδέλφια μας στην Κύπρο που χάρη στους ''πολιτικούς'' μας ζούνε ακόμα υπό κατοχή ήταν δεδομένη, αυτό ήταν κάτι που τρέλαινε τους τούρκους και οι επιθέσεις τους ήταν συνεχείς και ακατάπαυστες με βίντεο που εξύβριζαν τη χώρα μας την ιστορία της και τον λαό της και υποστηρίζονταν από όλα τα μιαρά γέννη των βαλκάνιων γειτόνων μας.

Εμείς όμως αντέχαμε με παλικαριά και περίσσιο θάρρος, ''ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΑΡ'', και όχι μόνο αποκρούαμε την κάθε επίθεση, αλλά πραγματοποιούσαμε κι εμείς τις δικές μας, με όσα μέσα είχαμε, αποτέλεσμα ήταν οι τούρκοι και οι φίλοι τους να θέλουν να βρουν τα στοιχεία αυτών που έβριζαν τον κεμάλ ατατούρκ ''και να τον εξοντώσουν'' για να πάρουν πίσω το αίμα τους από την προσβολή.

Σε αυτό υποσχέθηκε να τους βοηθήσει ο μεγαλύτερος τους σύμμαχος ο MR SEANIE που από τότε σε συνεργασία με τους τούρκους έκανε την μεγαλύτερη ζημιά στους Έλληνες διαδίδοντας ψευδώς ότι όσοι Έλληνες ασχολούνται με το youtube είναι χρυσαυγίτες, χουντικοί και φασίστες. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΙΣΧΥΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΙΣΧΥΕΙ.

Άλλωστε από την άλλη πλευρά οι τούρκοι ήταν όλοι ''ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ'', αλλά αυτό...

συνέχεια εδώ...

ΛΥΚΑΙΑ 2009.ΟΙ ΑΝΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

Στο φωτεινό και λαμπερό Λύκαιον Όρος, στη καρδιά της Πελοποννήσου, τα Πανάρχαια Λύκαια, που χάρισαν στην ανθρωπότητα τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, αναβίωσαν και εφέτος για 10η ανά τετραετία φορά και φωτοβόλησαν τα ευγενικά ιδανικά που γέννησαν το πρώτο δάφνινο στεφάνι.

Συγκεκριμένα στην Ιερή Κορυφή του Λυκαίου Όρους στις 7:45 το πρωί έγινε το τελετουργικό αφής της φλόγας των Λυκαίων στο Αρχαίο Τέμενος του Λύκαιου Δία.

Στις 9:15 στο Στάδιο των Λυκαίων Αγώνων ξεκίνησε η παρέλαση των αθλητών και ακολούθησε το τελετουργικό άφιξης της φλόγας.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Άνω Καρυωτών “Ο Λύκαιος Δίας” Χρήστος Κουμουνδούρος απηύθυνε σύντομο Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου »

Πηγή...

Η προπαγάνδα και ο τρόπος του θεού


«Πολλές είναι οι μορφές που παίρνουν οι θεοί,
Πολλά τα τελειώνουν απροσδόκητα οι θεοί.
Όσα πέρασαν απ' το μυαλό μας δεν έγιναν
Και στα απροσδόκητα βρήκε τρόπο ο θεός.
Τέτοιο ήταν το τέλος και της υπόθεσης αυτής.»


Ευριπίδου Βάκχες, τελευταίο χορικό και κλείσιμο της τραγωδίας.
Στ.1388-1392
No comment