03 Ιανουαρίου 2010

Αξιοπρέπεια, αξιοκρατία και βο(υ)λευτές

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:

Συμφωνείτε με την πρόταση του κ. Παπανδρέου να μειωθούν οι μισθοί των βουλευτών, ώστε να συμβάλετε κι εσείς στην αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης;

Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:

«Βασικά, να πω ότι την "πατρότητα" της ιδέας την έχω εγώ και την είχα διατυπώσει και υπάρχει στα πρακτικά. Πιστεύω ότι όλοι οι βουλευτές πρέπει να αποφασίσουμε μείωση των μισθών 50%, για όσο διαρκεί η κρίση. Δε μπορούμε να πούμε στον ελληνικό λαό "σφίξε το ζωνάρι" κι εμείς να καθόμαστε αναπαυτικά στην "πολυθρόνα των 7.000 ευρώ". Αυτό λέω και επιμένω! Τώρα μείωση 10-15% δεν πιστεύω ότι είναι κάτι σημαντικό, που θα δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον ελληνικό λαό».

Μήπως υπάρχει και άλλη λύση;

«…εφ´ όσον τα ιδιαίτερα εισοδήματά μου αρκούν διά να ζήσω, αρνούμαι να εγγίσω μέχρι και του οβολού τα δημόσια χρήματα, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων και ανθρώπων βυθισμένων εις εσχάτην πενίαν».

Ιωάννης Καποδίστριας πρώτος Κυβερνήτης της Ελλάδος, προς την Δ´ Εθνοσυνέλευση.


Σχετικό θέμα: Η Ελλάδα σε πτώχευση

Η σύνταξη σε όλο το ευρωπαϊκό μεγαλείο της...


Μετανάστες από γειτονικές χώρες, με λίγους μόνο μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα και οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τα όρια ηλικίας, μπορούν να πάρουν την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ ύψους 716 ευρώ, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
…Βουλγάρα 60 ετών η οποία έχει δουλέψει μόνο έναν χρόνο στην Ελλάδα, κατοικεί στη χώρα και παίρνει από το ΙΚΑ σύνταξη του ΕΚΑΣ 716 ευρώ. Όχι, δεν είναι το τελευταίο σύντομο ρατσιστικό ανέκδοτο, αλλά η νέα ασφαλιστική καταιγίδα που θα μεγαλώσει αναπόφευκτα τη «μαύρη τρύπα» του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας μας.
Της Μαίρης Λαμπαδίτη
Ο αριθμός αιτήσεων για συνταξιοδότηση Βουλγάρων εργαζομένων τριπλασιάστηκε απότομα τους τελευταίους μήνες, προκαλώντας την εύλογη απορία της αρμόδιας διεύθυνσης του ΙΚΑ. Το μυστήριο βεβαίως λύθηκε όταν οι υπάλληλοι ανέτρεξαν στους κοινοτικούς κανονισμούς απονομής συντάξεων. Οι Βούλγαροι και οι Ρουμάνοι, ως ισότιμα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουν το δικαίωμα της ελεύθερης διέλευσης στην χώρα μας από την 1η Ιανουαρίου του 2009 και απολαμβάνουν τα ίδια εργασιακά και συνταξιοδοτικά προνόμια με τους υπόλοιπους Ευρωπαίους πολίτες. Έτσι, ακόμα και με λίγους μήνες ασφάλισης στην Ελλάδα, ένας Βούλγαρος, ένας Ρουμάνος ή ένας Πολωνός που έχει δουλέψει 14-15 χρόνια στην πατρίδα του, μπορεί (στα 65 ο άντρας, στα 60 η γυναίκα) να πάρει την κατώτατη σύνταξη του ΙΚΑ, ύψους 486 ευρώ, όπως επίσης να κάνει και αίτηση για χορήγηση του ΕΚΑΣ, ύψους 230 ευρώ. Το ποσό θεωρείται αστρονομικό για τη Βουλγαρία, η οποία καταβάλλει συντάξεις-ψίχουλα, της τάξεως των 40 έως 130 ευρώ.
Αυτοί οι αλλοδαποί όμως ζουν στην Ελλάδα ή απλώς εισπράττουν τη σύνταξη από το ΙΚΑ και συνεχίζουν να διαμένουν στην φθηνή χώρα τους;
Τα μικροκυκλώματα πέριξ της Ομόνοιας, τα οποία εκμεταλλεύονταν πριν από λίγα χρόνια τους αλλοδαπούς για να τους βγάλουν την περιβόητη άδεια παραμονής και εργασίας (500 έως 1.800 ευρώ ήταν η ταρίφα για την άδεια), σπεύδουν τώρα να βγάλουν σύνταξη με το αζημίωτο…
Το σημαντικότερο κατόρθωμά τους είναι να ξεπεράσουν τα γρανάζια της γραφειοκρατίας που ταλαιπωρούν εξίσου και εμάς τους Έλληνες και να δηλώσουν ψεύτικη διεύθυνση κατοικίας εντός της ελληνικής επικράτειας, λαδώνοντας κάποιον πρόθυμο να δανείσει τη διεύθυνσή του, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση για τη συνταξιοδότηση είναι ο αλλοδαπός να αποδείξει ότι διαμένει μόνιμα στην χώρα μας.
Έτσι, οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΙΚΑ συχνά διαπιστώνουν ότι σε πολλές περιπτώσεις αναφέρεται η ίδια διεύθυνση σπιτιού, αλλά οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και αυτή τη φορά δεν έχουν βρει την άκρη του νήματος.
Η Μαρίνα Δ., 66 ετών, από τη Βουλγαρία, ήρθε πέρυσι στη χώρα μας ενώ ήδη είχε διανύσει 25 χρόνια ασφάλισης. Η σύνταξη που περίμενε να πάρει στην χώρα της δεν ήταν παραπάνω από 130 ευρώ.
Δούλεψε λοιπόν έναν χρόνο σε συνεργείο καθαριότητας και μετά την 1η Ιανουαρίου, που βαφτίστηκε και επισήμως ισότιμη Ευρωπαία πολίτης (αφού εξέπνευσε και η διετής μεταβατική περίοδος που είχε ζητήσει από την Ε.Ε., το Υπουργείο Απασχόλησης), πληροφορήθηκε ότι δικαιούται σύνταξη από το ΙΚΑ.
Βάσει των κοινοτικών κανονισμών, οι Ευρωπαίοι εργαζόμενοι αν έχουν ασφαλιστεί έναν χρόνο στη χώρα υποδοχής τους, έχουν συγκεντρώσει το σύνολο των απαιτούμενων ενσήμων και συμπληρώσει το όριο ηλικίας, ενώ αποδεδειγμένα είναι μόνιμοι κάτοικοι σε αυτή τη χώρα, δικαιούνται να πάρουν σύνταξη.
Το σκεπτικό που διέπει την κοινοτική νομοθεσία είναι ότι κάθε κράτος-μέλος είναι υποχρεωμένο να προσφέρει το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και την ανάλογη περίθαλψη στους Ευρωπαίους πολίτες που διαμένουν και εργάζονται σε αυτό. Η Μαρίνα Δ., που γνώριζε ότι δεν θα τα’ βγαζε πέρα με τις πολύπλοκες διαδικασίες των ασφαλιστικών ταμείων, πλήρωσε 4.000 ευρώ στο κύκλωμα, στο οποίο σημειωτέον συμμετέχουν και δικηγόροι, για να βγάλει την κατώτατη σύνταξη των 486 ευρώ, ενώ σε δύο χρόνια μπορεί να κάνει αίτηση και για το ΕΚΑΣ! Προφανώς έπεσε θύμα εκμετάλλευσης, αφού η συνήθης αμοιβή των δικηγόρων για τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι 500 έως 800 ευρώ (μία έως δύο συντάξεις).
Τα νέα διαδόθηκαν από στόμα σε στόμα, ο κουμπάρος έφερε τον μπατζανάκη και η μητέρα την ξαδέλφη, με αποτέλεσμα 7 στους 10 πολίτες άλλων κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καταθέτουν αιτήσεις για συνταξιοδότηση στο ΙΚΑ να είναι Βούλγαροι. Στην πλειονότητά τους είναι γυναίκες που δουλεύουν σε συνεργεία καθαριότητας ή προσέχουν ηλικιωμένους και λόγω της κοντινής απόστασης με την Ελλάδα, για να φτουρίσει και η σύνταξη, μένουν στα χωριά τους στη Βουλγαρία.
130.000 Βούλγαροι και Ρουμάνοι εργάζονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα
ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ
Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Εργατικού Κέντρου Αθήνας, σήμερα στην χώρα μας ζουν και εργάζονται 130.000 Βούλγαροι και Ρουμάνοι. Το ΙΚΑ γνωρίζει το πρόβλημα και δεν κρύβει πως στο μέλλον θα πάρει μορφή χιονοστιβάδας.
Παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκτιμούν ότι οι αιτήσεις Βουλγάρων για συνταξιοδότηση στη Βόρεια Ελλάδα είναι χιλιάδες. Το υπόλοιπο 30% των αιτήσεων από ευρωπαϊκές χώρες έχει υποβληθεί από Ρουμάνους, Πολωνούς και Έλληνες που έχουν δουλέψει στο Βέλγιο και τη Γερμανία. Σε αυτό το σημείο εντοπίζονται οι στρεβλώσεις του συστήματος για να μην κατηγορηθούμε ότι «γκετοποιούμε», με βάση ρατσιστικά στερεότυπα, ανθρώπους που εργάζονται σε σκληρά επαγγέλματα, συνήθως ανασφάλιστοι και κακοπληρωμένοι, αντιμετωπίζοντας καθημερινά την εργοδοτική ασυδοσία και βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη ζωή τους, όπως συνέβη με τη δολοφονική απόπειρα κατά της Βουλγάρας Κωνσταντίνας Κόυνεβα.
Η στρέβλωση εντοπίζεται στη χαώδη διαφορά μισθών και συντάξεων των κρατών του πρώην ανατολικού μπλοκ σε σχέση με το επίπεδο αποδοχών στη χώρα μας. Επί παραδείγματι, ο Έλληνας που δούλεψε 25 χρόνια στις στοές του Βελγίου και 5 χρόνια στην Ελλάδα, θα πάρει τουλάχιστον 1.000 ευρώ σύνταξη από τον ασφαλιστικό φορέα του Βελγίου και άλλα 250 από το ΙΚΑ. Αντίθετα, στην περίπτωση των βαλκανικών κρατών που εντάχθηκαν στην Ε.Ε., το ποσό που απονέμει π.χ. η Βουλγαρία και η Ρουμανία δεν ξεπερνάει τα 100 ευρώ.
«Η διαφορά θα επιβαρύνει το ΙΚΑ», επισημαίνουν ανώτατα στελέχη του Ιδρύματος και συμπληρώνουν: «Πρόκειται για ανθρώπους που απλώς κάνουν τα τελευταία ένσημά τους στην Ελλάδα, έχουν δηλαδή μηδενική προσφορά στο σύστημα και λαμβάνουν κανονική σύνταξη. Πολλές φορές δεν τους ξέρουν ούτε οι γείτονες αλλά ούτε και οι δημοτικές αρχές. Εκτός από συντάξεις γήρατος, πολλοί έχουν πάρει επιδόματα παραπληγικών, τυφλότητας κ.λ.π. Έχουμε κράτος πρόνοιας και είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε, όμως στο μέλλον το κόστος θα είναι υπέρογκο».
IKA-ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ! ΔΟΥΛΕΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 200!‏

Δασάρχης(δηλ.Δημόσιος Υπάλληλος) ευρέθη με 114.000.000 ευρώ!!!Κρεμάστε τον.

Περιουσία 114 εκατομμυρίων ευρώ βρέθηκε να κατέχει ο μέχρι πρότινος Δασάρχης Πόρου Δημήτρης Κόκκας….και μετατέθηκε στο Αιγάλεω!!

Δημοσιεύθηκε από olympiada

σσΟ: Μαμά, θέλω να γίνω δασάρχης…

Γράφει ο Σωτήρης Στανωτάς

Η ιστορία είναι απολύτως ενδεικτική του …νεοελληνικού μεγαλείου και αξίζει, τον κόπο, να την διαβάσετε μέχρι τέλους…

Από το 1996 όταν έγινε η πρώτη καταγγελία και μάλιστα από Βουλευτή στην Βουλή των Ελλήνων, μέχρι τον Φεβρουάριο του 2009,οπότε και ολοκληρώθηκε η έρευνα και το πόρισμα των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ,άλλα και μέχρι σήμερα πού ο …πάμπτωχος Δημόσιος λειτουργός εξακολουθεί να παραμένει στο Δημόσιο, ως Δασάρχης Αιγάλεω και να καθίζει στο εδώλιο του Πολίτες πού κατήγγειλαν το …θεάρεστο έργο του….

Διαβάστε και θαυμάστε…

Ο μέχρι πρότινος Προϊστάμενος Δασαρχείου Πόρου, κ. Δημήτρης Κόκκας όταν του έγινε έλεγχος από το Σώμα Επιθεωρητών –Ελεγκτών Δημοσιάς Διοίκησης το έτος 2009 (αριθμός πρωτοκόλλου πορίσματος 11 με ημερομηνία 23/2/ 09), παρουσίασε περιουσιακά στοιχεία ύψους 114 εκατομμύρια ευρώ.
Τα χρήματα βρίσκονταν σε 22 διαφορετικούς λογαριασμούς στο όνομα του ιδίου και της γυναίκας του (κοινούς ή ατομικούς).
Υποστήριξε ότι τα κέρδισε ,από πώληση μετοχών ,όμως από την έρευνα στην μερίδα που διατηρούσε σε χρηματιστηριακή εταιρεία προέκυψε ότι το κέρδος του είναι… μόνο 14 εκατομμύρια ευρώ.!!

Πως κέρδισε ο τότε προϊστάμενος δασαρχείου 100 εκατομμύρια ευρώ;
Πώς είναι δυνατόν ένας δημόσιος υπάλληλος να μπορεί να βγάλει τόσα χρήματα;

Τα στοιχεία ήρθαν στο φως μετά από καταγγελία του κ. Μαρίνου Αλεξανδράκη, ο οποίος παλεύει πολλά χρόνια, τώρα, για να βρει το δίκιο του.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Κόκκας το 2002 ακόμα υπάλληλος στο δασαρχείο Πόρου, κατηγόρησε τον κ. Αλεξανδράκη ότι εκχέρσωσε δημόσια και δασική έκταση, την οποία και οικοδόμησε.
Μια κατηγορία την οποία ο κ. Αλεξανδράκης όχι μόνο δεν δέχτηκε, αλλά και, αποφασισμένος, κατέφυγε στην Δικαιοσύνη.

- «Ποτέ δεν φανταστικά το τι θα ανακαλύψω», μας λέει ο ίδιος. Και συνεχίζει:
«εγώ δεν ήθελα τίποτα ,παρά μόνο το κτήμα μου, διότι είχα δίκιο, και ξαφνικά βρέθηκα μπροστά σε μια μεγάλη απάτη που ο κ. Κόκκας έκανε εις βάρος όλων μας»

Ο κ. Αλεξανδράκης δεν είναι ο μόνος που του χαρακτήρισαν το κτήμα του ως αναδασωτέα έκταση και του ζητούσαν να παραιτηθεί από τα δικαιώματα του πάνω σ΄αυτό .

Ο κ. Ν. Δεμάγκος ακόμη ένα θύμα του προϊστάμενου Δασάρχη κ. Κόκκα.
Του χαρακτήρισαν το κτήμα από το οποίο ζούσε ο προπάππους του και η οικογένεια του (150 χρόνια), ως δασική έκταση.
Όταν ο κ. Δεμάγκος κινήθηκε δικαστικά, συγκέντρωσε πολλούς μάρτυρες και 53 ενυπόγραφες δηλώσεις ότι το κτήμα είναι δικό του και μάλιστα έπαιρνε επιδότηση για τις καλλιέργειες του, από το κράτος τα τελευταία 25 χρόνια.
Όταν έγινε η δίκη όμως ο κ. Κόκκας, αντί να έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα, βρισκόταν στην αίθουσα και οι μάρτυρες φοβούμενοι την αντίδραση του προς του ίδιους ανακάλεσαν τις μαρτυρίες τους.

Ο κ. Δεμάγκος παραδέχεται ότι έχει καταστραφεί οικονομικά. Ο κ. Αλεξανδράκης το ίδιο.
Τα στοιχεία που βρήκαν για τον προϊστάμενο δασάρχη κ. Κόκκα είναι συντριπτικά, όμως ποτέ ,μέχρι σήμερα, δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη!

Το εξωφρενικό ποσό-για Δημόσιο Υπάλληλο- των 114 εκατομμυρίων ευρώ που βρέθηκε στους τραπεζικούς του λογαριασμούς (που δεν μπορεί να δικαιολογήσει, όπως προκύπτει από το πόρισμα του ελέγχου των Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημοσίας Διοίκησης με αριθμό πρωτοκόλλου 11 ημερομηνία έκθεσης 12/02/09 και ημερομηνία σφραγίδας 23/02/09) δεν είναι το μόνο στοιχείο που υπάρχει εναντίον του κ. Κόκκα
Η δραστηριότητα του ήταν πλούσια:
.Παράνομη εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας(σύμφωνα με το πρωτόκολλο παράδοσης παραλαβής δασικής έκτασης από το δασαρχείο Πόρου 24-02-03) ,
. εμπόριο στρουθοκαμήλων ενώ ήταν Δημόσιος Υπάλληλος, ακάλυπτες επιταγές (η μια από αυτές ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων, από την British Bank Of Commerce)
δεν φάνηκαν ικανά, όχι να τον καταδικάσουν ,αλλά ούτε κάν να πείσουν κάποιον αρμόδιο να ασκήσει ποινική δίωξη…
Η μόνη τιμωρία του ήταν από προϊστάμενος δασάρχης στον Πόρο να είναι σήμερα Δασάρχης στο Αιγάλεω. (!!!)

Η ιστορία συνεχίζεται, καθώς ο κ. Αλεξανδράκης ακόμα το βρίσκεται σε μια άνιση μάχη με την δικαιοσύνη.
Ο ίδιος είχε στείλει επιστολές σε βουλευτές, υπουργούς, τον πρώην πρωθυπουργό (K. Καραμανλή, αριθμό πρωτοκόλλου κ-12203 ημερομηνία 5/12/07) είχε εξηγήσει σε όλους, αυτή την απαράδεκτη κατάσταση στον Πόρο, αλλά κανείς δεν έκανε τίποτα.

Στην ανοικτή επιστολή που έστειλε στον τότε πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή (με αριθμό πρωτοκόλλου k-12203 ημερομηνία 5/12/07) αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Δεσμευτήκατε στις πρόσφατες εκλογές σε χτύπημα της διαφθοράς σε όλα τα μέτωπα, όπου και αν υπάρχει ,όσο ψηλά κι΄ άν βρίσκεται….
Οι μεγαλύτεροι Διεθνείς Οργανισμοί και η Ε.Ε δημοσιοποιούν στοιχεία ότι οι περισσότερο διεφθαρμένες υπηρεσίες στον τόπο μας είναι τα Δασαρχεία και οι Πολεοδομίες.
Τόλμησα ως ενεργός πολίτης της χώρας αυτής και πιστεύοντας τα λεγόμενα σας και τις δεσμεύσεις σας να καταγγείλω τον Δασάρχη Πόρου Κόκκα Δημήτριο και όλη την υπηρεσία, όχι μόνο εγώ, αλλά και πλήθος άλλων, μια στρατιά αδικημένων της περιοχής, για πολλές παρανομίες ,αδικίες, μεροληψίες και εκδίκηση του δασάρχου και του Δασαρχείου.
Ο δασάρχης παραμένει στην θέση του ακλόνητος 15 χρόνια, είναι ο φόβος και ο τρόμος των μικρομεριδιούχων αγροτών και εμού, κανείς δεν τολμά να τον ακουμπήσει ή να τον θίξει.
Ούτε το επίσημο κράτος, ούτε υπουργός, ούτε περιφερειάρχης, παρά τις σημαντικές κατηγορίες μας, δεν τον έχουν μετακινήσει, μεταθέσει, ή να τον βάλουν σε διαθεσιμότητα, διότι έχει πολλά και μεγάλα ερείσματα όπως επαίρεται, στις εκάστοτε κυβερνήσεις . …
Το 2004 προσπαθήσατε να τον αλλάξετε και προς μέγιστη δόξα των κυκλωμάτων και της διαπλοκής σ΄ ένα μήνα ήταν ξανά στην θέση του.

Το 2007 του δώσατε προαγωγή!.. αγρότες ξεσηκωθήκαν εναντίον του διότι κατάστρεφε τις περιουσίες τους χαρακτηρίζοντας αγροτικές ιδιοκτησίες 100 και πλέον ετών, ως δασικές. Τον κατήγγειλαν ,αλλά αναγκαστήκαν να ανακαλέσουν τις καταγγελίες τους και ακολούθησαν μηνύσεις και αγωγές εναντίων τους από τον Δημ. Κόκκα ,ο οποίος τους ζητά αποζημίωση για ηθική βλάβη που υποτίθεται ότι υπέστη. …
… Ο Δασάρχης Πόρου ασκεί παρά το ασυμβίβαστο λόγω της δημοσιοϋπαλληλικής του ιδιότητας ,εμπορία στρουθοκαμήλων στην Ελευσίνα και Πρέβεζα, με το Δασαρχείο ως κέντρο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας.. …
Εκδίδει ακάλυπτες επιταγές που διακινούνται μέσω του φαξ του Δασαρχείου. Τον έχουν καταγγείλει οι εφημερίδες, οι βουλευτές Αντ. Φούσας (Ν.Δ), Θ. Πάγκαλος (ΠΑΣΟΚ), Οικονόμου…. οι πολίτες Πόρου και άλλων περιοχών και όμως μένει ακλόνητος στην θέση του….
Επιτίθεται σε μάρτυρες με αγωγές πολλών χιλιάδων ευρώ ,διότι, όπως συνηθίζει να λέει ,έχει τα μέσα και στα δικαστήρια!»

Μετά από όλο αυτίν τον αγώνα και τις καταγγελίες του κ. Αλεξανδράκη (κατάχρηση δημόσιας θέσης, με σκοπό να αποκομίσει οικονομικά οφέλη και εκβιασμό ώστε να μην ασκήσει ο Μ. Αλεξανδράκης τα νόμιμα δικαιώματα του,σύμφωνα με το Υπηρεσιακό Σημείωμα σε εκτέλεση της αριθμ Α.Β.Μ-Μ06/1384Α Παραγγελίας του εισαγγελέα πρωτοδικών Πειραιά, ημερομηνία 24/09/07), το Σώμα Ελεγκτών αποφάσισε να ελέγξει την περιουσιακή κατάσταση του κ. Δημ Κόκκα.
Και βρέθηκαν τα 114 εκατομμύρια Ευρώ…
Και ο κ. Κόκκας είναι ΑΚΟΜΗ δασάρχης στο Αιγάλεω…

Ελλάς, το μεγαλείο σου…
Η ιστορία έχει και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία και επεισόδια…
Για παράδειγμα ΠΟΙΟΙ προστατεύουν ,αυτό το…λουλούδι της Δημόσιας Διοίκησης….
Θα επανέλθουμε..

www.newstrap.gr

O...Μεσσίας!



Είναι ο Ομπάμα Μεσσίας; Τουλάχιστον στην Δανία η εφημερίδα Sword At-The-Ready γράφει ότι ξεπερνάει τον Ιησού...

Περισσότερα...


Η καλύτερη αναπαράσταση του Ελληνο-χριστιανισμού!

«Τον πτωχόν και πένητα λαόν σήκωσες από... της κοπριάς των Ελληνικών μυσαγμάτων (βδελυγμάτων) και κάθισες αυτόν μετά των αρχόντων του Ισραήλ, τον όντος λαόν αυτού»
Ευσέβιος ευαγγ. προπαρ. / εις τους ψαλμους / αλληλουια. ριβ΄ (23.1352.34)

ΕΥΣΕΒΙΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ (265-340 μ. Χ.)

Περισσότερα...