17 Οκτωβρίου 2010

Το ηλεκτρονικό περιοδικό της Al-Qaeda


Ηλεκτρονικό περιοδικό της Al-Qaeda προτρέπει αλλαγή τακτικής σε «μικρά» τρομοκρατικά κτυπήματα

Ένα περιοδικό σε ηλεκτρονική μορφή (σημ.Αλφειού: το περιοδικό ¨ΕΜΠΝΕΥΣΟΥ¨-¨INSPIRE" Βλ. φωτογραφια) γραμμένο στα αγγλικά που προλογίζεται από τον Osama-bin-Laden προτρέπει μέσα από τις 74 σελίδες του περιεχομένου φανατικούς ισλαμιστές να σκοτώσουν αμερικανούς αλλά και δυτικούς. Πρόκειται για μια διαφοροποίηση της τακτικής της al-Qaeda καθώς φαίνεται πως απομακρύνεται από την τακτική των μαζικών και «θεαματικών» τρομοκρατικών ενεργειών –που είναι και πιο εύκολο να αποκαλυφθούν από τις υπηρεσίες ασφαλείας καθώς απαιτούν μεγάλη προετοιμασία- προτρέποντας μεμονωμένους φανατικούς ισλαμιστές να προχωρούν σε ξεχωριστές «μικρές» τρομοκρατικές ενέργειες οι οποίες είναι και από δύσκολο έως αδύνατο να αποκαλυφθούν πριν την πραγματοποίησή τους. Στο περιεχόμενό του το περιοδικό που έχει τον τίτλο «Έμπνευση» παρέχει ανατριχιαστικές ιδέες για τρομοκρατικά κτυπήματα που θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από ένα και μόνο άτομο όπως η προσαρμογή λεπίδων σε μικρά φορτηγά έτσι ώστε αυτά να σκοτώνουν περαστικούς στο δρόμο!

Σε μια από τις σελίδες του περιοδικού αναφέρεται: «Για να επιτύχετε τη μέγιστη δυνατή σφαγή πρέπει να αναπτύξετε όσο το δυνατό μεγαλύτερη ταχύτητα διατηρώντας παράλληλα τον έλεγχο του οχήματός σας. Η ιδανική τοποθεσία για την επίθεση θα είναι ένα μέρος όπου είναι συγκεντρωμένος ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός πεζών και αντίστοιχα ο μικρότερος δυνατός αριθμός άλλων οχημάτων».

Άλλη εναλλακτική λύση για «σφαγές» που συμβουλεύει το περιοδικό «Inspire» είναι η χρήση όπλων εναντίον πελατών σε πολυσύχναστα εστιατόρια στην Ουάσιγκτον κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού όπου είναι δυνατό να σκοτωθούν αρκετοί κυβερνητικοί πράκτορες, όπως αναφέρεται. Το περιοδικό που ήδη έχει κυκλοφορήσει ακόμη ένα τεύχος έχει δημιουργηθεί από αμερικανούς πολίτες με καταγωγή από την Υεμένη οι οποίοι έχουν καταφύγει στη χώρα αυτή σε βάσεις της al-Qaeda. Ο ιδεολογικός καθοδηγητής του περιοδικού είναι ο κληρικός Anwar al-Awlaki γεννημένος στις ΗΠΑ ο οποίος έχει καταφύγει και αυτός στην Υεμένη.

Σε άλλο άρθρο στο περιοδικό επιβεβαιώνεται πως οι επιθέσεις των UAV της USAF στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν έχουν φέρει αποτέλεσμα «Δεν είναι πλέον δυνατόν να επιχειρούμε με τους παλιούς τρόπους μέσω μιας μυστικής ιεραρχικής συγκρότησης ειδικότερα μετά τις 11 Σεπτεμβρίου καθώς εξαιτίας της αμερικανικής εκστρατείας το μεγαλύτερο μέρος των οργανώσεων αυτών έχει καταστραφεί».

Πηγή: Τμήμα ειδήσεων defencenet.g

Μια φορά και ένα καιρό...


Για ...«ορεκτικό»» πριν δείτε το βίντεο, η βαθμολογία της σημερινής Ελληνικής Παιδείας σε παγκόσμιο (OECD PISA) επίπεδο: 38η Ελλάδα 39ο Ισραήλ...

Τα «πήρε» από τον „διάβολο“;

Ο χριστιανιστής ιερέας Terry Jones, επειδή οι πιστοί δεν έκαψαν το Κοράνι στην επέτειο της 11ης Σεπτεμβρίου πήρε ως έπαθλο ένα αυτοκίνητο Hyundai Accent αξίας 14.200 δολαρίων. Πάντως η σελίδα του στο διαδικτυο λέει -έχει γράψει και βιβλίο- ότι το Ισλάμ είναι του διαβόλου...

Άραγε αυτοί που έκαψαν τα αρχαία Ελληνικά συγγράμματα η φρόντισαν να χαθούν πόσα πήραν;