28 Ιανουαρίου 2014

Νίκος Γεωργαντζάς - artFM Radio 26.1.2014

Εγγύς της Πόλεως - Αρίστογλου Γιώργος - Αρτέμης Σώρρας - SorrasFM - 24/01/14

Ράδιο Κέρκυρα 100,1 - Γιάννης Καλογερόπουλος για ΕΙ - Ε.Ν.D. & Αρτέμη Σώρρα 27.1.2014

5,5 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ.


ΑΥΤΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΛΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!!!!! ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!!!!!! -)(-


ΟΜΙΛΙΕΣ-ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

δείτε αναλυτικά όλες τις εκδηλώσεις

1557546_731907286833271_1417834522_n.jpg

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

9/2/2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00 Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ ΜΕΛΑΘΡΟΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελλήνων αντάμωμα απανταχού της Γαίας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης. Για 1η φορά με την επιμέλεια της EI-END ( EI- End National Debt) και του Προέδρου της Dr. Μανώλη Λαμπράκη, με τη συνδρομή παραδοσιακών συλλόγων από Μακεδονία, Κρήτη, Θράκη, Συλλόγους Μικρασιατών και Ποντίων καθώς και της διασποράς με εκλεκτά επιτελεία μουσικών και δεξιοτέχνες της αυθεντικής παραδοσιακής μουσικής, θα πραγματοποιηθεί το 1ο Ελλήνων Αντάμωμα και Φιλελλήνων. Μια εκδήλωση που στόχος είναι να γίνει θεσμός. Το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο είναι ένα ξεχωριστό αρχιτεκτονικό οικοδόμημα για τη Θεσσαλονίκη και χρόνια τώρα αποτελεί σημείο συναντήσεων. Το Ελλήνων αντάμωμα στόχο έχει να γνωριστούν και να βιώσουν, τα ήθη, τα έθιμα τους χορούς και τις συνήθειες Ελλήνων από όλο τον κόσμο Έλληνες και Φιλέλληνες Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, χορευτικά συγκροτήματα, πολιτιστικοί σύλλογοι και κάθε ομάδα Ελληνική, μεγάλη ή μικρή, που με το δικό της μοναδικό τρόπο συνεχίζει και μεταλαμπαδεύει χορούς, παραδόσεις, έθιμα και ήθη. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 17:00, με το καλωσόρισμα του κοινού από τους διοργανωτές και το χαιρετισμό των προσκεκλημένων της. «Προσκαλούμε τους Έλληνες και φιλέλληνες φίλους μας, σε ένα δυναμικό παρών, ένα ελληνικό γλέντι, όπου θα πρωταγωνιστήσει ο πλούτος της ψυχής των Ελλήνων και η εκφραστικότητα της παράδοσης μας. Το αντάμωμά μας, το στήριξε και το στηρίζει ολόκαρδα ο Αρτέμης Σώρρας. Θα ανασύρουμε μνήμες και τραγούδια, ενώ θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσία ατόμων όλων των ηλικιών στα τμήματα των συλλόγων, με επίκεντρο φυσικά τους νέους ανθρώπους, που είναι το μέλλον μας!!!», σημειώνει σε δήλωσή του με αφορμή το 1ο Αντάμωμα, ο Dr. Μανώλης Λαμπράκης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Στο ξενοδοχείο Porto Palace, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00-15:00, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες της 1ης Παγκόσμιας Ημερίδας με θέμα: Οικονομική κρίση της Ελλάδας και του πλανήτη. Προσκεκλημένοι θα είναι μεγάλοι οικονομολόγοι, αξιωματούχοι και τραπεζίτες. Διακεκριμένοι Έλληνες επιστήμονες, Κρήτες, Μακεδόνες, Θρακιώτες που διαπρέπουν στο χώρο της διασποράς και στελέχη οργανώσεων της Ελλάδας και του εξωτερικού λαμβάνουν μέρος στις εργασίες. Χαιρετισμό θα αποδώσει στο συνέδριο ο πρόεδρος της EI-END Dr. Μανώλης Λαμπράκης, ενώ θα καταθέσουν εισηγήσεις ο γραμματέας της Κρητικής Ομοσπονδίας Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας και ο πρόεδρος της Παγκρήτιας Ένωσης Μελβούρνης. Την πρώτη παγκόσμια ημερίδα θα κλείσει με ομιλία του ο κ. Αρτέμης Σώρρας, καταθέτοντας τις προτάσεις του για την έξοδο της Ελλάδας από οικονομική κρίση. Θα ακολουθήσουν ερωτήματα δημοσιογράφων, αλλά και των παρευρισκομένων.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 18.30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ !


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΩΡΑ 18.30 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ !

IthacaNet: Ήρθαν οι "επιτόπου": Ο σεισμός ως αξιοθέατο και αξιοβίωτη ψυχαγωγία

IthacaNet: Ήρθαν οι "επιτόπου": Ο σεισμός ως αξιοθέατο και αξιοβίωτη ψυχαγωγία

χωρίς σχόλιαΠλάτων Πισατίδης | 28/1/2014 13:42

Προσοχή: Η ανάγνωση, ακρόαση και θέαση του παρόντος πρέπει να γίνει, με συνοδεία ποτού και μουσικής.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ελλήνων αντάμωμα απανταχού της Γαίας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.(Παλαί ντε Σπορ) Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 17:00

Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρειο Μέλαθρον (Παλαί ντε Σπορ)
Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014, ώρα 17:00



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ελλήνων αντάμωμα απανταχού της Γαίας
στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

Τα 3 οικονομικά εργαλεία της END (με αποδεικτικά) | END cyprus debt

Τα 3 οικονομικά εργαλεία της END (με αποδεικτικά)

Τα 3 οικονομικά εργαλεία της END (με αποδεικτικά) | END cyprus debt



29/1/2898/Ω:20.30-21.30 Ο Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ADELIN ΚΥΘΗΡΩΝ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ

3σχόλιαΑστυδάμεια Ιπποδάμειας | 26/1/2014 0:58


ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ !!! 
alt

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !!!...

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ !!!...

χωρίς σχόλιαΠλάτων Πισατίδης | 27/1/2014 22:39



«ΕΙΜΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ ΑΛΛΟ»

http://www.youtube.com/watch?v=ryX2IcNnA9w


Είμαστε άνθρωποι και αυτό σημαίνει ότι είμαστε ελεύθερη έχουμε νόηση και διανόηση. Οφείλουμε να ενημερωθούμε να καταλάβουμε να θυμoσουμε και να αντιδράσουμε μόνο έτσι θα αλλάξουμε όλα τα κακώς κείμενα!!!

END_ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΠΟΣ_ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΩΖΟΥ_ΡΑΔΙΟ ΑΡΤΑ_21-1-2014

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ: "...ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ..."