07 Απριλίου 2010

Ο ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΤΗΝ "ΝΕΤ" ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ!

Είδατε τελικά που είχαμε δίκαιο όταν σας λέγαμε οτι το ιερατείο των Εβραίων ελέγχει το χρήμα και στην πραγματικότητα οι Εβραίοι τραπεζίτες Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ και λοιποί είναι και αυτοί απλοί διαχειριστές των χρημάτων του Εβραϊκού λαού που όπως λένε και οι σοφοί ραββίνοι του "είναι στο σύνολό του ο Μεσσίας";



Υ.Γ: Θυμηθείτε την περίπτωση ενός απο τους μεγαλύτερους τραπεζίτες όλων των εποχών, που η οικογενειακή τράπεζα που ο ίδιος ξεκίνησε είναι σήμερα μια απο τις 3 μεγαλύτερες του κόσμου. Ο άνθρωπος αυτός ήταν ο J.P Morgan, που όταν απεβίωσε αποδείχτηκε οτι του ανήκε μόνο το 19% της εταιρείας J.P MORGAN!!! Ηταν δηλαδή απλός διαχειριστής με συμμετοχή στα κέρδη των Ρόθτσιλντ, οι οποίοι με τη σειρά τους είναι διαχειριστές μέρους της τεράστιας και μεγαλύτερης στο κόσμο περιουσίας του "περιούσιου" λαού.

Το ποιοί είναι οι κύριοι που λέει ο πρώην διοικητής της τράπεζας της Ελλάδος;
Είναι οι πνευματικοί καθοδηγητές του "περιούσιου" λαού. Με τα μαύρα καπέλα, τα μαύρα σακάκια και παντελόνια και τα άσπρα πουκάμισα. Εχουν επίσης και μακριά κοτσιδάκια!!!

Πάντως σε ένα διαφωνούμε με τον κ. Χριστοδούλου. Δεν είναι ο "Θεός" τους το χρήμα. Απλά το χρήμα το χρησιμοποιούν για να κυριαρχήσουν επι των υπολοίπων εθνών.

(Και τώρα υπάρχουν πολλοί μη Εβραίοι τραπεζίτες που διαχειρίζονται εβραϊκά κεφάλαια.Υπάρχουν μέχρι και εφοπλιστές που διαχειρίζονται εβραϊκό χρήμα)

Πηγή...

Στο κουφάρι της ψόφιας Ελλάδας,τα σκουλίκια κάνουν γλέντι...

 Ο κλέψας, του κλέψαντος, τω κλέψαντι, τον κλέφτη!Η πεθαμένη κοινωνία,πεθαμένους πολίτες έχει...Ένα πεθαμένο κράτος που αποτελείται από πεθαμένους...Και μετά τάχα φωνάζουν κάποιοι πεθαμένοι,για τους ευρωμετανάστες(Βούλγαρους,Ρουμάνους)που έρχονται στην Ελλάδα,κολλάνε ένα χρόνο ένσημα και κατοχυρώνουν..."ελληνική" σύνταξη...!

60.000 ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ .......ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΚΑΣ!!!!!

60.000 νεκροί παίρνουν σύνταξη και ...; ΕΚΑΣ60.000 νεκροί παίρνουν σύνταξη και ...; ΕΚΑΣ
Την ώρα που ψάχνει 10 δισ. τον χρόνο για να καλύψει τα ελλείμματα, το κράτος χάνει 1% του ΑΕΠ (2 δισ. ευρώ) στον «θησαυρό του μακαρίτη».
Σύμφωνα με δημοσίευμα  εφημερίδας  περισσότεροι από
60.000 συνταξιούχοι (δηλαδή περίπου 2 στους 100 συνταξιούχους) πληρώνονται κάθε μήνα από τα Ταμεία τους σύνταξη, ΕΚΑΣ και ειδικά επιδόματα (αναπηρίας κ.λπ). Με τη διαφορά ότι δεν τα λαμβάνουν οι ίδιοι, διότι εδώ και δεκαετίες ...;.έχουν πεθάνει! Στην ουσία δηλαδή πρόκειται για συνταξιούχους «φαντάσματα».
Στην ανατριχιαστική όσο και σκανδαλώδη αυτή αποκάλυψη οδηγούνται οι υπηρεσίες συντάξεων των ασφαλιστικών Ταμείων. Σύμφωνα με εκτιμήσεις εργαζομένων και των διοικήσεων των Ταμείων, το Δημόσιο και οι οργανισμοί κοινωνικής ασφάλισης χάνουν με τον τρόπο αυτόν τεράστια ποσά, της τάξεως του 0,5 έως και 2 δισ. ευρώ κάθε χρόνο.
Σε τέτοια περίπτωση, οι απώλειες πλησιάζουν το 1% του ΑΕΠ, την ώρα που η κυβέρνηση επιζητεί να πετύχει με αιματηρές θυσίες τη μείωση των κρατικών ελλειμμάτων κατά 4% τον χρόνο (10 δισ. ευρώ ετησίως).
Είναι ενδεικτικό ότι μόνο στο Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων την τελευταία διετία εντοπίστηκαν περίπου 7.000 «ύποπτες» περιπτώσεις συνταξιούχων που λάμβαναν «μετά θάνατον» σύνταξη.
Τα πραγματικά μεγέθη μπορεί να ξεπερνούν και αυτές ακόμα τις εκτιμήσεις. Η αναγγελία του θανάτου ώστε να διακοπεί η σύνταξη πρέπει να γίνει από τους οικείους του θανόντος. Τα Ταμεία δύσκολα διασταυρώνουν θανάτους, εκτός εάν κάποιος συγγενής ζητήσει έξοδα κηδείας.
Όλα αυτά ανακαλύφθηκαν  όταν πέρυσι η εταιρεία Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ) απέστειλε τις κάρτες ΑΜΚΑ στους συνταξιούχους.
Είναι ενδεικτικό ότι μόνο από τον ΟΓΑ
επεστράφησαν πίσω περίπου 30.000(ποσοστό 3,75%) καθώς ανήκαν σε ...;. νεκρούς. Είναι άγνωστο όμως πόσες τελικώς ...;δεν επεστράφησαν!
Όπως διαπιστώνουν εργαζόμενοι στα Ταμεία, o Αριθμός  Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)χορηγήθηκε μαζικά μέσα στο 2009 ακόμα και στους νεκρούς! Έτσι όμως, έγινε πλέον ευκολότερη η ηλεκτρονική ανίχνευση των ...;υπεραιωνόβιων συνταξιούχων, με βάση τα πρώτα 6 ψηφία του, τα οποία αντιστοιχούν στην ημερομηνία γεννήσεως κάθε ασφαλισμένου.
Υπολογίζεται πως ύστερα από μια σαρωτική διασταύρωση με τα στοιχεία από το υπουργείο Εσωτερικών και από τα ληξιαρχεία της χώρας -όπου προβλέπεται να εγκατασταθούν και στελέχη της ΗΔΙΚΑ - θα μπορούσε να διαπιστωθεί ότι εκατοντάδες χιλιάδες συνταξιούχοι, των οποίων η σύνταξη μπαίνει ανελλιπώς κάθε μήνα σε τραπεζικό λογαριασμό, έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, και ο ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ) διερευνά υποθέσεις ή ακόμα και εμπλοκή υπαλλήλων σε κυκλώματα της επαρχίας, όπου επιτήδειοι και κυκλώματα φαίνεται ότι εισέπρατταν συντάξεις θανόντων συνταξιούχων.

Πηγή...

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ...ΤΟ 1941.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ,ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ...σκουλίκια,σαλίγκαροι...αυτοί ήταν και είναι οι...κυβερνώντες!!!

Οι Έλληνες ήταν ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ΟΧΙ ηττημένοι όπως τους βολεύει να μαθαίνουν στα ελληνόπουλα!!!

Το έθνος μας οι έλληνες το 1940,41 διάλεξαν μεριές και αυτή η μεριά που διάλεξαν και η ομόψυχη απόφαση τους ήταν ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ!!!, πολεμώντας εντελώς ασύμμετρα σε μια απίστευτου θάρρους εποποιία αντίστοιχη των Θερμοπυλών και του Μαραθώνα πολεμικά μεγαθήρια της εποχής όπως οι στρατοί των φασιστών, ναζιστών Ιταλίας και Γερμανίας. Νίκησαν τους πρώτους και πρόβαλαν γενναία αντίσταση στους δεύτερους που εάν δεν προδίδονταν από τους εγχώριους προδότες Γλύξμπουργκ και κάποιους στρατηγούς που αυτοκτόνησαν από τύψεις προδοσίας και από τους πάντοτε δειλούς πούστηδες Άγγλους, θα καθυστερούσε ακόμα περισσότερο και σε τεράστιο βαθμό την επέλαση του άξονος.
Η πρώτη σημαντική αντίσταση στον άξονα ήταν αυτή της Ελλάδος. Οι σύμμαχοι μας ανάφεραν το περιβόητο «οι ήρωες πολεμούν σαν έλληνες»!
Η αντίσταση συνεχίστηκε -εκτός κάποιων ατυχών εξαιρέσεων- (δοσίλογοι: που εκτελέστηκαν από τους ίδιους τους Γερμανούς στα σύνορα κατά την υποχώρηση τους) και κατά τη διάρκεια της κατοχής με σημαντικές επιτυχίες ενώ τα αντίποινα των απάνθρωπων εγκληματιών ναζιστών ήταν αμείλικτα αφήνοντας εκατομμύρια νεκρούς (κυρίως από τον άμαχο πληθυσμό) από πείνα, κακουχίες, κάψιμο πόλεων-χωριών και εκτελέσεις.
Στο τέλος του παγκοσμίου οι πάντα πούστηδες δειλοί «δήθεν σύμμαχοι» Αγγλοσάξονες (http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/08/blog-post_06.html) έχοντας ήδη προ-αποφασίσει και μοιράσει τον μεταπολεμικό κόσμο σε συμφωνία με τον Στάλιν, εφαρμόζοντας το προσφιλές τους «διαίρει και βασίλευε» και οι προδοτικές ή ηλίθιες ηγεσίες των διηρημένων πλέον ελλήνων κατάφεραν και μας έσυραν σε ένα καταστροφικότερο για εμάς σε σχέση με τον Β’ΠΠ εμφύλιο πόλεμο που στοίχησε μεγάλες καταστροφές, πόνο και εθνικό διχασμό ακόμα και μέχρι τις μέρες μας. Αντί να ανεξαρτητοποιηθεί και να ισχυροποιηθεί το έθνος μας συνέχισε με τον ένα ή άλλο τρόπο να είναι υποχείριο των μεγάλων ξένων δυνάμεων με δουλοπρεπή δάνεια, και παντός είδους εξαρτήσεις. Στα ίδια πλαίσια οι Άγγλοι σφράγισαν τις πετρελαιοπηγές Ζακύνθου που χρησιμοποιούσε ο Γερμανικός στρατός για ανεφοδιασμό κατά την κατοχή, έτσι ώστε...συνέχεια...

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ...Να ζητήσουμε την επαναφορά της ΔΡΑΧΜΗΣ!Να καταστρέψουμε όλα τα λαμόγια!

Ένα απόσπασμα του άρθρου...
[...
Ο υπερδανεισμός, δηλαδή, που σήμερα καταγγέλλεται από τους Γερμανούς, μας επιβλήθηκε από αυτούς. Αυτοί μας ανάγκαζαν να δανειζόμαστε πολλά χρήματα, για να ξοδεύουμε πολλά, βάζοντας υποθήκη την πατρίδα μας. Θα παίρναμε εμείς τα γυαλιστερά γερμανικά “καθρεπτάκια” και οι Γερμανοί θα έπαιρναν ως “αποζημίωση” την πατρίδα μας. Αυτό ήταν το κόλπο. Με αυτόν τον τρόπο παρέμεινε στην πρωθυπουργία ο δοσίλογος Σημίτης. Ο αδερφός του πράκτορα των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών. Μόνον έτσι εξηγείται πώς μια μαϊμού κυβέρνησε τόσα πολλά χρόνια έναν λαό, ο οποίος ύμνησε την ανθρώπινη ομορφιά .Πραγματική μαϊμού και ψυχικά και σωματικά και πνευματικά.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Ακόμα και το “δούλεμα” έχει κάποια όρια και κάποιους κανόνες, για να μην εκτροχιάζεται σε γελοιότητα. Κατάλαβε γιατί μιλάμε για “παπατζηλίκια”; Τώρα οι εβραιόγυφτοι της ερήμου τρέμουν μην τους πάρουν “χαμπάρι” οι Έλληνες. Γι’ αυτόν τον λόγο “αγωνιούν” για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. Αν στην παρούσα φάση δεν τα “καταφέρει” η ελληνική οικονομία να τηρήσει τους όρους του Ευρώ, οι Εβραίοι κινδυνεύουν να πάθουν μεγαλύτερη ζημιά, παρά οι ίδιοι οι Έλληνες.
Μια εθελούσια “έξοδος” της Ελλάδας από το Ευρώ “ακυρώνει” όλες τις απάτες τους. Ακυρώνει όλα τα κέρδη, τα οποία ονειρεύονταν τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας. Η Ελλάδα μπορεί ν’ απαλλαγεί από την “αγχόνη” της χρεοκοπίας, αν εγκαταλείψει το “ικρίωμα” του Ευρώ. Δεν χρειάζεται καν να δώσει μάχη, για να επιτύχει τη σωτηρία της. Προβλέπεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο από την ίδια την νομισματική ένωση. Στο άρθρο 50 της συνθήκης της νομισματικής Ένωσης περιγράφονται όλα όσα πρέπει να γίνουν σε μια τέτοια περίπτωση.]

 Δραχμή: Η μεγάλη τρομοκράτισσα του Πλανήτη

Ακόμα ένα άρθρο του Τραϊανού Παναγιώτη (Πρόεδρος του ΕΑΜ.Β΄). Επειδή σηκώνει πολύ συζήτηση παρακαλώ εκφραστείτε δημοσίως με ανάλογο άρθρο.

Δραχμή: Η μεγάλη τρομοκράτισσα του ΠλανήτηΓια να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν’ αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν. Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει. Να μπορεί ν’ αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν. Ποια είναι τα παράδοξα και τα περίεργα, που βλέπουμε σήμερα; Βλέπουμε τις εβραϊκές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπως είναι ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ, ν’ αναλαμβάνουν να ηγηθούν του “πολέμου” ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία. Με τη βοήθεια και τον συντονισμό της αμερικανικής FED του Εβραίου Μπενράκε ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του επίσης Εβραίου Τρισέ, κάνουν “πόλεμο” εναντίον της κερδοσκοπίας.

... συνέχεια εδώ...

Κυκλοφορεί το νέο φύλλο της εφημερίδας,"ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΣ".

Χτύπημα του ελληνισμού,από τους χριστιανούς,στη ρίζα του...

Ο ιστορικός Παπαρρηγόπουλος,ανατραφείς και παιδευμένος εντός του Οικουμενικού Πατριαρχείου,ακραιφνής χριστιανός που προσπάθησε και κατάφερε,υποστηριζόμενος από το ιερατείο,να επικρατήσει ο όρος..."ελληνορθοδοξία"!!!,γράφει...μη μπορώντας να αποσιωπήσει(όσο κι αν προσπάθησε να ωραιοποιήσει),το μίσος και τους διωγμούς κατά των Ελλήνων και του Ελληνικού Πολιτισμού,από τους τερατόμορφους μελανοχίτωνες χριστιανούς!Ένα άγριο κυνηγητό με σφαγές και λεηλασίες που διήρκησε με σφοδρότητα για πολλούς αιώνες!Μια ανελέητη καταδίωξη που συνεχίζεται μέχρι σήμερα...

 Ο Πλάτων..."απάντων αιρετικών άρτυμα"!!!
[...Αλλ' εν αυτή ταύτη τη πολυειδεί οικειότητι μεταξύ των δύο κόσμων και ιδίως μεταξύ της ελληνικής φιλοσοφίας και της χριστιανικής πίστεως,έκειντο τα σπέρματα της οριστικής μεταξύ αυτών διαστάσεως.Την θεμέλιον της χριστιανικής πίστεως κρηπίδα απετέλει το δόγμα της θείας του Σωτήρος ενανθρωπήσεως' αλλά το δόγμα τούτο ήτο ανεπίδεκτον φιλοσοφικής συζητήσεως.Η φιλοσοφική συζήτησις μένει εντός των ορίων της ανθρωπίνης αντιλήψεως,το δε θείον εκείνο δόγμα υπερβαίνει τα όρια της αντιλήψεως ταύτης.Όθεν η φιλοσοφική έρευνα,καθό ηναγκασμένη φύσει να περιστρέφεται εντός των ορίων τούτων,εξετρέπετο λεληθότως της του Σωτήρος θεότητος' διότι αγωνιζομένη να καταστήση το δόγμα τούτο προσιτόν εις την ανθρωπίνην διάνοιαν,κατεβίβαζεν αυτό απαραιτήτως από της υπερανθρώπου περιωπής,εις κύκλον αντιλήψεως κατώτερον,ενώ ο Σωτήρ παρίστατο ως άνθρωπος μάλλον ή ως Θεός.Η φιλοσοφική συζήτησις παρήγαγε λοιπόν τούτο το δεινόν αποτέλεσμα,ότι η χριστιανική πίστις διηρέθη ως εξ αυτής εις δύο μερίδας' την μερίδα ήτις ενέμενε εις την θεμελιώδη αρχήν της ενσάρκου οικονομίας,ήτοι την ορθοδοξίαν,και την μερίδα ήτις εξωλίσθησεν εις ποικίλας ερμηνείας,συνεπαγομένας όλας κατά το μάλλον και ήττον την δόξαν ότι ο ιδρυτής της χριστιανικής πίστεως ήτο άνθρωπος,ήτοι τας αιρέσεις.Εν τη τρίτη εκατονταετηρίδι,ο Τερτυλλιανός γράφων "κατά Ερμογένους" μεν ονομάζει τους φιλοσόφους "πατριάρχας των αιρετικών","περί ψυχής" δε αποκαλεί τον Πλάτωνα "απάντων αιρετικόν άρτυμα".Εν τη τετάρτη εκατονταετηρίδι ο Άρειος εκηρύσσετο επισήμως μαθητής του νεοπλατωνικού Πορφυρίου.Αλλά και εν αυτή τη έκτη εκατονταετηρίδι,ο Ιωάννης ο Φιλόπονος εκ της αριστοτελικής φιλοσοφίας ήντλησε τας περί πολλών δογμάτων μονοφυσιτικάς αυτού πλάνας και ιδίως τας περί Τριάδος."Έλεγε δε ταύτα λαβών την αφορμήν από των αριστοτελικών.Ο γαρ Αριστοτέλης φησίν,ότι εισί των ατόμων και μερικαί ουσίαι,και μία κοινή.Ούτως ούν και ο Φιλόπονος έλεγεν,ότι εισί τρεις μερικαί ουσίαι επί της Αγίας Τριάδος,και έστι μία κοινή."]

 Χτύπημα του ελληνισμού,από τους χριστιανούς,στη ρίζα του...συνέχεια εδώ

Η Ελλάς και της Ιστορίας τα μαύρα φίδια....


«ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΤΕΛΕΥΘΗΣΑΤΩ»

ΑΝΕΜΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ;

 Εστάλη με μήνυμα από:Panepistimiakos Topos
Είναι βέβαια μια εσωτερική διεργασία,αλλά αφορά όλη την κοινωνία.

[Στις 18 Μαϊου 2010 επαναληπτικές (19 Μαϊου) θα διεξαχθούν οι
Πρυτανικές Εκλογές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ιδιαίτερη εντύπωση μας προκάλεσαν οι θέσεις του συνδυασμού του
Υποψηφίου Πρύτανη κ. Εμμανουήλ Φραγκούλη, Προέδρου του Βιολογικού
Τμήματος του Παν. Αθηνών και των υποψηφίων Αντιπρυτάνεων κ. Μιχάλη
Κουτσιλιέρη, Καθ. Φυσιολογίας, κ. Αντώνη Μακρυδημήτρη, Καθ.
Διοικητικής Επιστήμης και κ. Γιάννη Πανούση, Καθ. Εγκληματολογίας.
Στην ιστοσελίδα αυτού του Πρυτανικού σχήματος μπορείτε να διαβάσετε
τις θέσεις τους
http://sites.google.com/site/unfefr /

Αυτές οι θέσεις συμπυκνώνονται σε μία φράση που γεννά ελπίδες και
αισιοδοξία "ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ".
Και ενώ διανύουμε μία περίοδο κρίσης, απαξίωσης και δυσπιστίας προς το
ελληνικό πανεπιστήμιο, διαπιστώνουμε όχι την ανακοίνωση συνθηματικών
φράσεων αλλά τη διατύπωση αρχών.

Γίνεται λόγος για πνευματική αριστεία, συναντίληψη και συναίνεση,
νομιμότητα και διαφάνεια, χρηστή διοίκηση, ισονομία, κοινωνικό
απολογισμό, αυτονομία του επιστημονικού χώρου και διασύνδεση του
πανεπιστημίου με την κοινωνία.

Δυστυχώς αυτές οι αρχές δεν είναι σήμερα αυτονόητες μέσα στο πανεπιστήμια.
Το ελληνικό πανεπιστήμιο συνθλίβεται από φαινόμενα κακοδιοίκησης,
κακοδιαχείρισης, φεουδαρχικών συμπεριφορών, ανταγωνισμού,
ευνοιοκρατίας, νεποτισμού, αγοραίων συναλλαγών.
Η συγκάλυψη και σιωπή απέναντι σε όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα
σημαίνει συνενοχή.

Για όλους αυτούς τους λόγους κρίναμε ότι είναι υποχρέωσή μας να σας
κάνουμε κοινωνούς των θέσεων του συγκεκριμένου πρυτανικού σχήματος.
Ας τις μελετήσουμε, αν το κρίνουμε σωστό ας τους στηρίξουμε και αύριο
θα είμαστε οι πρώτοι που θα απαιτήσουμε-ναι θα απαιτήσουμε γιατί αυτό
επιβάλλει η κοινωνική ευθύνη-όλες αυτές οι θέσεις να γίνουν
πραγματικότητα.

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ...]