19 Ιουλίου 2011

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ:Πως η σκουρκοφωλιά του ΝΑΤΟ παρέδωσε την Κύπρο στους Τούρκους.Μαζί με τους προδότες της Ελλάδος.

Θυμίζουμε...Το 1955,ο Κ.Καραμανλής και ο Ε.Αβέρωφ με την υπογραφή τους συμφώνησαν στη διχοτόμιση της Κύπρου.

Ο Κ.Καραμανλής το 1974 είχε πει,ότι "η Κύπρος κείται...μακράν"...!

Ο Ε.Αβέρωφ το 1974 είχε πει,ότι "τα αεροσκάφη Fandom μόλις τα είχαμε...παραλάβει"!

Και τόσες άλλες προδοτικές κινήσεις...

Και συνεχίζουν οι προδότες που κυβερνούν την Ελλάδα ή μάλλον οι κατακτητές,να μας κρατούν δέσμιους εντός αυτής της σκουρκοφωλιάς... 

Η βοήθεια της Αμερικής στην απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο το 1974 με την υπογραφή του γ.γ. του NATO Joseph Lune

7d352b41cc4fa0b01ef9fedb36a9892f ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Η βοήθεια της Αμερικής στην απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο το 1974...Να το δείξετε στην πλύστρα της Μόνικα Κλίντον;!!!!
Μemo του Γεν. Γραμματέα του ΝΑΤΟ J. Luns (12-7-1974) προς τον Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ»… από την επίσκεψη του Υφ. Εξωτερικών κ.Cisco στην Συμμαχία, κατέδειξε την απόφαση της Κυβέρνησης των ΗΠΑ να τελειώσουν με το Κυπριακό πρόβλημα. Συμφωνήσαμε με τον κ. Cisco να βοηθήσουμε τις Τουρκικές Δυνάμεις κατά την διάρκεια της απόβασης, όπως επίσης και στην βίαιη ανατροπή του Μακαρίου. Josheph Lune» – Χρειάζεται άλλη απόδειξη ή σχόλια;
Πηγή.
http://greeknation.blogspot.com/2011/07/1974-nato-joseph-lune.html#more
http://www.greatlie.com/

Πηγή...

Εκτοξεύτηκε το καλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο του κόσμου!

496688132c983864b57ef2e08db6510e Εκτοξεύτηκε το καλύτερο διαστημικό τηλεσκόπιο του κόσμου!


Η ρωσική Εθνική Διαστημική Υπηρεσία Roskosmos έθεσε σήμερα σε τροχιά ένα ραδιοτηλεσκόπιο που θα μπορεί να παρατηρεί μακρινά ηλιακά συστήματα και την άκρη του Γαλαξία μας.
Ένας πύραυλος που εκτοξεύτηκε από το διαστημικό κέντρο του Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν έθεσε το διαστημικό όχημα, που ονομάζεται Αστροφυσικό Παρατηρητήριο RadioAstron σε σταθερή αλλά εξαιρετικά ελλειπτική τροχιά, δήλωσαν αξιωματούχοι της Roskosmos στο Πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
Το βάρους 3,8 τόνων τηλεσκόπιο θα ανοίξει μια μήκους 10μέτρων κεραία και θα επικοινωνεί με επίγειους σταθμούς για να παρέχει την υψηλότερη δυνατή ανάλυση στις φωτογραφίες, που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ, μακρινών σωμάτων στο διάστημα, δήλωσε ο Βίκτορ Χαρτόφ, ένας εκπρόσωπος της Roskosmos.
Με την ελλειπτική τροχιά του, το ραδιοτηλεσκόπιο RadioAstron, η όπως ονομάζεται στη Ρωσία, Spectrum-R, θα κινείται γύρω από την γη σε διαφορετικά υψόμετρα.
Στο απόγειο του–το σημείο στο οποίο το τηλεσκόπιο θα απέχει το περισσότερο από τη Γη, περίπου 340.000 χιλιόμετρα–η βαρύτητα της Σελήνης θα αλλάξει λίγο την τροχιακή του διαδρομή.
Το τηλεσκόπιο που θα αλλάζει συνεχώς τροχιακή διαδρομή σε συνδυασμό με τη νέας γενιάς υπολογιστική ικανότητα των επίγειων σταθμών θα επιτρέψει στη Roskosmos να αναπτύξει εικόνες μακρινών πλανητών και ηλιακών συστημάτων τέτοιας ποιότητας που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα, δήλωσε ο Βλαντίμιρ Αντρεάνοφ, ένας από τους σχεδιαστές του τηλεσκοπίου.
Επίγειοι σταθμοί στην Αυστραλία, τη Χιλή, την Κίνα, την Ευρώπη, την Ινδία, την Ιαπωνία, την Κορέα, το Μεξικό, τη Ρωσία, τη Νότια Αφρική, την Ουκρανία, και τις Ηνωμένες Πολιτείες θα συμβάλουν στις δυνατότητες του πολυεθνικού προγράμματος.
Το τηλεσκόπιο Spectrum-R θα παραμείνει σε τροχιά για πέντε χρόνια, και θα παρέχει εικόνες καλύτερες «θεωρητικά…κατά εκατοντάδες χιλιάδες φορές» από τις υψηλότερης ποιότητας φωτογραφίες του διαστήματος από τηλεσκόπια όπως το Hubble, είπε ο Αντρεάνοφ.

Πηγή...

Δείτε τα βίντεο...εδώ

Σκάνδαλο Murdoch: Υποπτος θάνατος στην Αγγλία.!

Ενώ βρέθηκε
κατήγγειλε το σκάνδαλο των υποκλοπών  η ομάδα χάκερ LulzSec ανάρτησε ψευδή αναγγελία του θανάτου του Ρούπερτ Μέρντοκ, και ταυτόχρονα συνεχίζονται οι παραιτήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Scotland Yard,  όπως επίσης παραιτήθηκε ο αρχηγός της αστυνομίας του Λονδίνου και ο αντικαταστάτης του !Τώρα πλέον, ο άγγλος πρωθυπουργός   David Cameron, κινδυνεύει να χάσει την θέση του...
Δείτε επίσης:            

Καταθέτουν ενώπιον κοινοβουλευτικής επιτροπής ο Ρ.Μέρντοχ, ο γιος του και η Ρ.Μπρουκς

 Video: