08 Νοεμβρίου 2010

Σταματήστε τον πόλεμο εναντίον σας!Κρατείστε την επαφή σας με τη Μητέρα Φύση.Τα βότανα είναι η υγεία μας!


Petition gegen EU-Verkaufsverbot von Heilpflanzen


Στην φωτογραφία η οποία έχει τίτλο „το συμβούλιο των θεών“ και βρίσκεται μέχρι σήμερα στο εργοστάσιο της BAYER (στο «Casino») βλέπετε τον τέως διευθυντή της BAYER Carl Duisberg μαζί με τον Carl Bosch και άλλους βιομηχάνους...
Πριν από τον β' παγκόσμιο πόλεμο δυο εταιρίες (η I.G Farben, οι σημερινές Bayer, BASF, Hoechst και η U.S. Standardoil στην Αμερική) «μοίρασαν» τον κόσμο ξεκινώντας τον μυστικό πόλεμο εναντίον σας με απώτερο σκοπό τα υπερκέρδη μερικών «αφανών». Αρκετά καλή πληροφόρηση μπορείτε να δείτε στο κάτωθι βίντεο (τουλάχιστον από το 1.55 και μετά)

Πρόσφατες δραστηριότητες των φαρμακοβιομηχανιών είναι:
"Οι τελευταίες μέρες ελευθερίας στην υγεία".
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει ψηφίσει οδηγία που θα τεθεί σε πλήρη ισχύ τον Απρίλιο του 2011, σύμφωνα με την οποία
θα απαγορευθούν όλα τα συμπληρώματα διατροφής, θα απαγορευθεί η διδασκαλία εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας, θα κλείσουν οι
σχολές ομοιοπαθητικής κοκ. (CODEX ALIMENTARIUS)
Ήδη
από φέτος το καλοκαίρι απαγορεύεται η πώληση βιβλίων σχετικά με τη χρήση βοτάνων και ιχνοστοιχείων. Χρειάζονται 35 εκατομμύρια υπογραφές για να σταματήσει το έγκλημα αυτό εναντίον της υγείας και, κυρίως, κατά του δικαιώματος και της ελευθερίας επιλογής !
Στον Καναδά αυτή την στιγμή η χρήση βοτάνων σε τσάι είναι παράνομη πραξη....
Ας δράσουμε τώρα για να μην ζήσουμε τετοιες συνθήκες και εδώ.
Υπογραφές εδώ :
http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth/

(
πηγή http://vickytoxotis.blogspot.com/2010/11/blog-post_7505.html )

http://video.google.com/videoplay?docid=451097355502728465&hl=en

Πηγή... ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΑΒΑΣΙΣ

Yunanistan - Ψηφοφόρος με μουσουλμανικό μανδύα και φέσι - Δεν είναι εκλογικό τμήμα της Καμπούλ...

Αυτός ο -της κοινής παιδείας μετέχων- δεν απείχε από τις εκλογές. Έβαλε τη ρόμπα του, φόρεσε το φέσι του και το 'ριξε δαγκωτό. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Δεν είναι εκλογικό τμήμα στην Καμπούλ, στην πάλαι ποτέ Ελλάδα ψήφισε ο κύριος.  

Η φωτογραφία από το http://hellas-orthodoxy.blogspot.com
Το είδαμε στο adiavroxoi

 Πηγή...

Σχόλιο Αλφειού:Αυτό επιβεβαιώνεται και από το χάρτη που βρίσκεται στον τοίχο.ΖΗΤΩ Η...ΕΛΛΑΣ;;;  

Ο άθλιος όχλος της αποχής και της αδιαφορίας!...

Εκ των πραγμάτων,οι ΔΝΤούδες και οι κατακτητές δεν καταλαβαίνουν από...αποχές!Αισθάνονται μόνο τις...απόχες!Νοιώθουν μόνο το πόσο γέμισαν οι απόχες τους,χωρίς να ενδιαφέρονται για το πόσα ψάρια έμειναν ελεύθερα!Διότι απλά γνωρίζουν ότι με το νόμο των πιθανοτήτων θα τα πιάσουν με την άλλη ψαριά!
Έτσι απομένει ως μόνος τρόπος αντίστασης το σκίσιμο στις απόχες τους.Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο με συμμετοχή στη διαδικασία του ψαρέματος!Συμμετέχεις ως...καρχαρίας ή ξιφίας και τους σκίζεις!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΟΝΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΗΣ ΨΑΡΙΑΣ...! 

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ

Εχθές το βράδυ ήμουν έξαλλος. Έξαλλος με την αποχή, που σε εθνικό μέσο όρο κυμάνθηκε στο 39%, στην Αθήνα δε έφθασε στο... αστρονομικό 57%.
Ήμουν έξαλλος με όλους αυτούς τους μίζερους και γκρινιάρηδες συμπολίτες μου, που όλα τους φταίνε, όλοι τους φταίνε, συχνά αναρωτιούνται κιόλας "μα επιτέλους ποιοι τους ψηφίζουν;" (αυτούς που μας πηδάνε κανονικά), αλλά σαν έφτασε εχθές η ώρα της κάλπης προτίμησαν τη νιρβάνα του καναπέ τους. Και στην ερώτηση "ποιοι τους ψηφίζουν;", η απάντηση δόθηκε εχθές: ο Γιάννης Σγουρός (που έχει το χρίσμα της κατοχικής κυβέρνησης) συγκέντρωσε μόλις το 13% των πραγματικών ψήφων, οι οποίες λόγω αποχής ανεβαίνουν στο 24,08%.
Δηλαδή (να το πω όσο πιο απλά γίνεται), τον Σγουρό εγκρίνει, επιλέγει, ψηφίζει ένας στους δέκα πολίτες της Αττικής αλλά, σύμφωνα με το "πολίτευμά" μας, αυτή η ισχνή μειοψηφία γίνεται ως δια μαγείας... πλειοψηφία! Και όλο αυτό το μπουρδέλο κάποιοι το αποκαλούν... δημοκρατία.
Ο Κορνήλιος Καστοριάδης είχε περιγράψει κάποτε το πολίτευμά μας ως "φιλελεύθερη ολιγαρχία", σήμερα μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι πρόκειται για κανονικότατη ολιγαρχία δίχως "ευγενείς" επιθετικούς προσδιορισμούς.
Αυτά σκεφτόμουν εχθές που ήμουν έξαλλος. Σήμερα, χωρίς καμία οργή, απλώς γελάω...
Γελάω με όλους αυτούς τους οργισμένους απέχοντες ανθρωπάκους που σε λίγες ημέρες θα ξεπαγώνουν από το κρύο (γιατί δεν θα έχουν μία για πετρέλαιο), άνεργοι θα ικετεύουν για μια θέση "μικρού" σε κάποια δουλειά, θα περιμένουν να τελειώσουν οι λαϊκές για να ψάξουν λαχανικά στα σκουπίδια! Γελάω με τη νέα γενιά των 400 ευρώ που δεν πήγε να ψηφίσει, γιατί έχει μια καραμέλα κολλημένη στον εγκέφαλο που λέει "όλοι ίδιοι είναι" και αύριο θα έχουν να διαλέξουν μεταξύ εκπόρνευσης ή μετανάστευσης για να επιβιώσουν!
Γελάω με τα κομματόσκυλα των ΔΕΚΟ, που ακόμα παραμένουν και δηλώνουν ΠΑΣΚΕίτες υπερήφανοι. Αύριο που θα πάρουν τον πούλο της ανεργίας και της ιδιωτικοποίησης θα μας καλέσουν σε... εξέγερση, αλλά τότε θα πάρουν τα αρχίδια μας, ως αρχίδια που είναι!
Γελάω και με τον εαυτό μου, που κάθομαι και ασχολούμαι με αυτόν τον αποχαυνωμένο, αμόρφωτο, δειλό και προσκυνημένο όχλο, που όλο περιμένει κάποιον μεσσία - ηγέτη να τον "σώσει" και δεν κάνει τίποτα για να σωθεί από μόνος του.
Και ειλικρινά, πολύ ειλικρινά σας το λέω, σκέφτομαι ότι ένα μόνο πράγμα αξίζει στον ελληνικό όχλο: γαμήσι και πάλι γαμήσι! Αυτό απέδειξε με την αποχή του εχθές, αυτό το μήνυμα έλαβε και ο Γιωργάκης, που δήλωσε ότι συνεχίζει κανονικά τη... θεόσταλτη αποστολή του να σώσει τη χώρα!
Προσωπικά θα συμβούλευα τον κάθε άξιο ή άριστο πολίτη να πάψει να ασχολείται με αυτόν τον άχρηστο και μίζερο όχλο. Ο απολίτικος όχλος επέλεξε την οδό της δουλείας και της αποβλάκωσης και δεν αξίζει κανείς να ασχολείται σοβαρά μαζί του! Εκτός εάν έχετε σκοπό να του πιείτε το αίμα, εκτός εάν σκοπεύετε να γίνετε τύραννοι και δεσπότες του, γιατί όπως απέδειξε ο ελληνικός όχλος είναι ανάξιος της ελευθερίας και μόνο ένα πράγμα γουστάρει: γαμήσι και πάλι γαμήσι. Δώστε του λοιπόν αυτό που επιθυμεί, του άθλιου λαουτζίκου της αποχής και της αδιαφορίας, γαμήστε τον κανονικά και δίχως καμία τύψη. Να θυμάστε εξάλλου, ότι όλος αυτός ο άθλιος λαουτζίκος της αποχής και της αδιαφορίας πρώτος γάμησε εχθές όλους εσάς που θέλατε μία άλλη Ελλάδα...

Υ.Γ. 1
Ο Ηλίας Ψινάκης ήρθε πρώτος σε σταυρούς... 

Υ.Γ. 2
Εάν δεν δω 100.000 χιλιάδες στους δρόμους να ματώνουν για τη λευτεριά τους, ξεχάστε με... Έχω και πιο σημαντικά πράγματα να κάνω από το να μιλώ σε πρόβατα για ελευθερία...
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ
 

Kαληνύχτα μαλάκα Έλληνα...Συνέχιζε να πίνεις φραπέδες.Aν σε ακούσω απο αύριο να διαμαρτύρεσαι θα φας φάπα.

Ψηφοδέλτια
http://www.thermopilai.org
Βλέπουμε στα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών η αποχή μαζί με τα άκυρα να ξεπερνά το 50%. Τί σημαίνει αυτό; Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ένα μεγάλο αλλάψεύτικο ποσοστό επί των εγκύρων ψηφοδελτίων το οποίο το βλέπει σαν λαϊκή εντολή για συνέχιση των μέτρων.

Το κόμμα του ΛΑΟΣ με πολύ χαμηλό ποσοστό στην περιφέρεια αν υπολογίσουμε την απώλεια σε απόλυτο αριθμό ψήφων δεν κατάφερε να μαζέψει τους δυσαρεστημένους πολίτες σαν αποτέλεσμα της πολιτικής κολοτούμπας του Καρατζαφέρη και την ψήφιση του μνημονίου από τους βουλευτές του.

Ο μεγάλος νικητής είναι ο Νίκος Μιχαλολιάκος στον Δήμο Αθήνας αν και αποκλεισμένος από όλα τα ΜΜΕ ξεπέρασε το 5%!

Σαν παράδειγμα ας πάρουμε την περιφέρεια των Αθηνών με ένα σύνολο 1000 ψήφων:
ΣυνδιασμόςΠοσοστόΨήφοι
Σγουρός Ιωάννης24%120
Κικίλιας Βασίλειος21%105
Δημαράς Ιωάννης16%80
Παφίλης Αθανάσιος14%70
Γεωργιάδης Σπυρίδων7%35
Μητρόπουλος Αλέξιος6%30
Διάκος Κωνσταντίνος4%20
Ψαριανός Γρηγόριος4%20
Χάγιος Αγγελος2%10
Αλαβάνος Αλέξανδρος2%10
Άκυρα45%450
Άκυρα5%50
Αν τώρα αυτοί που απείχαν ψήφιζαν ένα υποψήφιο οποιονδήποτε αυτός θα είχε 50%. Αν υποθετικά μοίραζε τους ψήφους στα μικρά κόμματα δείτε πως θα μειωνόταν το ποσοστό των δύο μεγάλων κομμάτων:
ΣυνδιασμόςΠοσοστόΨήφοιΑπό άκυρα
Σγουρός Ιωάννης12%1200
Κικίλιας Βασίλειος11%1050
Δημαράς Ιωάννης8%800
Παφίλης Αθανάσιος15%7080
Γεωργιάδης Σπυρίδων12%3580
Μητρόπουλος Αλέξιος11%3080
Διάκος Κωνσταντίνος10%2080
Ψαριανός Γρηγόριος8%2060
Χάγιος Αγγελος7%1060
Αλαβάνος Αλέξανδρος7%1060
Συμπέρασμα: Κορόιδα Έλληνες πέσατε στην παγίδα των μεγάλων κομμάτων. Αυτοί έχουν τους βολεμένους που τους ψηφίζουν και εσάς που κάνετε αποχή... Δυστυχώς πάλι δείχνουμε πόσο ηλίθιοι είμαστε σε επίπεδο λαού όπου μας εκμεταλλεύονται οι εντολοδόχοι των ξένων κυβερνήσεων και του μνημονίου.

Συγχαρητήρια!

 http://peripatris.blogspot.com/