30 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΙΝΑ-ΑΣΠΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ...ΣΙΝΟΚΑΤΑΡΑΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ!


Πόθεν έσχον οι μελανοχίτωνες σχεδόν όλη την Ελλάδα;Ιδού...πως.

O ΤΖΕΦΡΥ-ΣΤΟΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ!ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΡΕ!!!



ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ: «Ο ΣΤΟΚΟΣ ο Παπανδρέου δεν ξέρει τι γιορτάζουμε στις 28 Οκτωβρίου»
«Aν είναι δυνατόν, ο στόκος δεν ξέρει τι γιορτάζουμε στις 28 Οκτωβρίου, εδώ λέει ότι γιορτάζουμε την απελευθέρωση!!! Ότι του κατέβει… Την απελευθέρωση από σένα κι από τη μαφία που μας κυβερνάει να δούμε πότε θα γιορτάσουμε…»
Πολύ άγριο «κράξιμο» ρίχνει στον πρωθυπουργό -για άλλη μια φορά- ο Χάρρυ Κλυνν και μέσω του twitter. Τονξεφτιλίζει κανονικά, παραπέμποντας στην χθεσινή του δήλωση για τα επεισόδια στις παρελάσεις!
Και με το δίκιο του ο Χάρρυ Κλυνν… «28 Οκτωβρίου γιορτάζουμε την (ε)πελευθέρωση», μας είπε ο ΓΑΠ! Και σαρδάμ και…λάθος!
Η μόνη δικαιολογία είναι αυτή: Τι βαθμούς έπαιρνε ο Γιώργος στο σχολείο;

Handelsblatt: Κίνδυνος για δικτατορία στην Ελλάδα!





Οι άνθρωποι που επέβαλαν την δικτατορία στην Ελλάδα ίσως βρουν την ευκαιρία να πάρουν την εκδίκησή τους



Σας ενδιαφέρει: Ακούστε το ηχητικό μήνυμα του Διαχειριστή των AegeanTimes.gr 

“Αν ήμουν Έλληνας θα είχα κάνει μήνυση στους δανειστές μου για σωματική βλάβη” αναφέρει άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, μετά την επίσκεψη και παραμονή στη χώρα μας ομάδας 20 δημοσιογράφων, που έζησαν από κοντά την κατάσταση στη χώρα.

Όπως λένε, μίλησαν με πολιτικούς, επισκέφθηκαν υπηρεσίες και ήρθαν σε επαφή με τον κόσμο. Αυτό που είδαν είναι “μία εξαντλημένη χώρα, που υποφέρει από ένα διπλό βάρος: το χάος του χρέους που η ίδια επέβαλε στον εαυτό της και την ευρωπαϊκή πολιτική διάσωσης, που κάνει τα πράγματα χειρότερα.

Την ΟΛΥΜΠΙΑ όλοι την βιάζουν,αλλά κανείς δεν την αγαπά...



NTENBEΡ: Δεκάδες συλλήψεις διαδηλωτών



NTEΝΒΕΡ. Η αγανάκτηση των κατοίκων του Ντένβερ στο Κολοράντο των ΗΠΑ σιγόβραζε τις τελευταίες ημέρες και εκδηλώθηκε με διαμαρτυρία και κατάληψη της κεντρικής πλατείας. Οι διαδηλωτές στηρίζουν το κίνημα "Οccupy Wall Street". H αστυνομία επιτέθηκε στους διαδηλωτές με σπρέι πιπεριού και έκανε πάνω από 30 συλλήψεις. Οι διαδηλωτές κατά τη διαδικασία εγκαθίδρυσης καταυλισμού για κατάληψη της πλατείας δέχτηκαν την επίθεση των αστυνομικών.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Εκδηλώσεις - "Απόδοση Τιμών στους Ήρωες Πεσόντες Έλληνες Πατριώτες του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου"


28/10/"2011"


Η Οργάνωση Θύρσος - Έλληνες Εθνικοί, ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, απέδωσε Τιμές προς τους πεσόντες Πατριώτες Έλληνες, καταθέτοντας λίγα άνθη και αποδίδοντας σεμνό χαιρετισμό στο λιτό και μάλλον άγνωστο στους πολλούς Μνημείο των εκτελεσθέντων Πατριωτών σε μία συνοικία του Δήμου Δάφνης -Υμηττού.

Απαραίτητα πρέπει να σημειώσουμε ότι δεν είχε Θρησκευτικό χαρακτήρα η απόδοση Τιμών εκ μέρους μας προς τους πεσόντες, καθώς σεβόμαστε πλήρως τη διαφορετική θρησκευτική συνείδηση των τότε Ελλήνων και θεωρούμε τουλάχιστο άστοχο το να τελέσουμε Ιεροπραξία συμφώνως με τα Εθνικά Λατρευτικά τυπικά. Κάτι τέτοιο θα αποτελούσε προφανώς ενέργεια απόπειρας «οικειοποίησης» προσώπων και ιστορικών δεδομένων, των οποίων πρώτοι τις διαφορές εντοπίζουμε και οφείλουμε να σεβαστούμε.
Όμως ως Έλληνες Πολίτες θαυμάζουμε και Τιμούμε τους Πατριώτες που αγωνίστηκαν σε τόσο δύσκολες για τον Ελληνισμό ώρες παραδίδοντας εν τέλει και την ίδια τους τη ζωή για την Πατρίδα και την Ελευθερία.
Θα αδικούσαμε ανθρώπους που δεν τους δόθηκε ποτέ η δυνατότητα καν να αναρωτηθούν για την ουσία της Εθνικής ταυτότητας αν ξεχνούσαμε ή υποσκελίζαμε τη συμβολή τους στην Πατρίδα. Συμβολή που είχε το βάρος της ίδιας τους της ζωής...

Ως εκ τούτου, η παρουσία μας ως Έλληνες Πολίτες και Εθνικοί ήταν -και θα είναι στο μέλλον- επιβεβλημένη.
Τιμή και Μνήμη σε κάθε Πεσόντα Πατριώτη Αγωνιστή του Έθνους.

Θύρσος Έλληνες Εθνικοί



 

.