10 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!ΚΑΝΕΝΑΣ Αρχηγός...ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούς!

Πρός τά μέλη - φίλους τού ΚΑΝΕΝΑ.

Καλώ σας νά επικοινωνήσετε, ει δυνατόν τηλεφωνικώς, μέ κάποιον ή κάποιους εκ τών κάτωθι, ώστε νά προχωρήσωμε τό ταχύτερον ένα ακόμη βήμα πρός τήν "συσπείρωσι γιά τήν δημοκρατία" (προσωρινό όνομα τό οποίο απεφασίσθη πλειοψηφικώς στήν Θεσσαλονίκη κατά τά Κλεισθένεια 2011).

Τονίζεται ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ, ΗΓΕΤΗΣ, ΦΥΛΑΡΧΟΣ, ο οποίος ηγείται κάποιων καί τούς "άγει" εις τό "μανδρί"! Όλοι συμμετέχουν ισοτίμως καί

“Ή ταν ή επί τας” -(για “επί τας” το βλέπω)...


Μελό Μονόλογος 
Ερμηνεύει: άλιεν έλλην φορώντας χιτώνα, σανδάλια και τη μάσκα “κλάμα”.
Δεν ξέρω πως θα καταγράψει ο ιστορικός του μέλλοντος αυτήν την εποχή, πάντως έχω την αίσθηση πως οδεύουμε προς το τέλος της. Έχω την αίσθηση πως βρισκόμαστε στην κρίσιμη εκείνη καμπή όπου παίζονται όλα για όλα. Πως βρισκόμαστε στην εσχατιά και της τελευταίας παράτασης. Πως έχουμε τραβήξει τα έτσι και αλλιώς ξεχειλωμένα όρια μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο, θα σπάσει. Θα σπάσει και θα βρεθούμε στην άλλη μεριά της καμπής, κλοτσηδόν, κακήν κακώς και με τα μούτρα στα πατώματα. Τότε θα πεινάσουμε πραγματικά και τότε θα

Οι απανταχού Έλληνες(όσοι υπάρχουν),μπροστά στο σταυροδρόμι της Πλανητικής Ιστορίας.Ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς... Either with this or on this, Come back victorious or dead.


Φίλιπ Τάλμποτ:"το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου ήταν ο βιασμός της Ελληνικής Δημοκρατίας"...
Τζακ Μέρι:«Μα, πως είναι δυνατόν να βιάσεις μία πόρνη;..»

Συμπαιγνιακή στημένη ΕβραιοΡωσική “Μασονική Θύελλα” κατά της κυβέρνησης ΕβραίοΠαπανδρέου Μινέικο μετά τους “πάγους” τα scotch 18 ετών και το αιδοίον της μασονικής εβραϊκής μητρός τους.

Συμπαιγνιακή στημένη ΕβραιοΡωσική “Μασονική Θύελλα” κατά τηςκυβέρνησης ΕβραίοΠαπανδρέου Μινέικο μετά τους “πάγους” τα scotch 18 ετών και το αιδοίον της μασονικής εβραϊκής μητρός τους.
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=25176&Itemid=139

Το προδοτικό στημένο δολοφονικό ΝΑΤΟ-ΟΤΑΝ, ήτοι ο μασονικός στρατός της Δύσεως διατασσόμενος από την ύπατη Στοά hung ή HONG μέσω των υποδεέστερων σε ιεραρχία υπέρστοών “ΑΟΑ”και “ΟΤΟ”Λονδίνου και μέσω των μασονικών προδοτικών εβραισαξονικών κυβερνήσεων δύσεως, κάνει ασκήσεις δίπλα από το θύλακα του

ΓΑΠημένο Βατοπέδι!



Τα 'λεγε ο...γαπημένος...τα 'λεγε...!Αυτά που κάνει τα 'λεγε...!

Γαμώ το χρηστό σας ζώα του ΠΑΣΟΚ, γαμώ και σας τους ΝεοΔημοκράτες για να μην έχετε

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ..."ΦΙΛΟΥΣ"-ΛΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ...!

Προσοχή στους φίλους του λαού που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια
Σύσσωμος ο ελληνικός λαός βιώνει με μεγάλη ένταση τη νέα φάση της  επιχείρησης σοκ και δέος του καθεστώτος κατοχής που έχει ως αιχμή μια άνευ προηγουμένου φοροεπιδρομή σε όλα τα επίπεδα η οποία επιδιώκει να συμπαρασύρει, μαζί με την παράλληλη λεηλασία του δημόσιου πλούτου που έχει ξεκινήσει κατεπειγόντως, την ιδιωτική τους περιουσία και κυρίως την ακίνητη περιουσία που κακώς κατά τους δυνάστες του βρίσκεται διασκορπισμένη στα χέρια της μεγάλης πλειοψηφίας του.

Πώς προχωράμε σε στάση πληρωμών προς το κράτος



 
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ(Ε.ΠΑ.Μ.)





Πώς προχωράμε σε στάση πληρωμών προς το κράτος

Η στάση πληρωμών ξεκινώντας από τους έκτακτους φόρους και τα «χαράτσια» που επιβάλει η κυβέρνηση στο όνομα της τρόικας, είναι μια καθαρά πολιτική απόφαση του λαού που δεν έχει σαν στόχο να γλυτώσει από κάποια υπερβολικά μέτρα. Έχει σαν στόχο να γλυτώσει από τους κυβερνώντες, την τρόικα και το καθεστώς που επιβάλλεται στην χώρα.

Γι’ αυτό και η στάση πληρωμών ξεκινά με την μη καταβολή των έκτακτων φόρων και έχει σαν στόχο την κατάρρευση της κυβέρνησης και των πολιτικών της, πριν προλάβουν να οδηγήσουν την ίδια την χώρα σε κατάρρευση. Αν τους επιτρέψουμε να περάσουν τα συγκεκριμένα μέτρα στην πράξη, τότε θα συνεχίσουν πιο

Ο Εθνισμός και η αναπόφευκτη Μητέρα των Μαχών...





Δύσκολο να το παραδεχθεί κάποιος.
Τα χρόνια της αφθονίας τελείωσαν. Ζούμε προφανώς προ-πολεμική περίοδο.
Όχι, δεν έγινα ξαφνικά συνομωσιολόγος.
Ποιος μπορεί να αρνηθεί τις ομοιότητες της περιόδου του Μεσοπολέμου του προηγούμενου αιώνος με το σήμερα? Ποιος μπορεί να ελπίζει ότι οι παρατάξεις που χρησιμοποίησε θα του δώσουν λύση?
Ποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι υπάρχει λύση και θα δοθεί από τους καπιταλιστές?
Κατά βάθος όλοι ξέρουν. Είναι τα πρώτα χρόνια της απόπειρας δημιουργίας μιας νέας υπόστασης ολόκληρου του Δυτικού Κόσμου. Λόγω κλεισίματος στα ιδεολογικά μαντριά μας πιστεύουμε ότι εμείς αυτό που πρεσβεύουμε είναι ο στόχος. Τελικά είναι όλα ο στόχος. Πλήρης ρήξη, πλήρης ανατροπή.
Ο κόσμος, ο απλός λαός στη πλειοψηφία του, ήταν εντελώς απροετοίμαστος και πίσω πλέον από τις εξελίξεις. Για αυτό και η τρανή αποτυχία για τη δημιουργία αν όχι