29 Ιανουαρίου 2009

ΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ "ΙΕΡΑΡΧΕΣ" Ή ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΥΠΑΤΙΑ;;;;;

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΕΣ,ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΗΡΕΜΑ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΤΑΝ...ΚΥΡΙΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΥΠΑΤΙΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΚΟΨΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΡΡΙΞΕ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!!!!!
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΤΑ ΕΚΑΨΕ......
ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ..."ΑΓΙΟ" ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ),ΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ...........
ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ;;;;;;
ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.....
ΘΕΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΤΕΡΜΙΝΑ,ΘΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ.....ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.
ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

------------------------------------------------------------------------------------
ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!! ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

Οι τρεις ιεράρχες του "σκότους"και του ανθελληνισμου!!

«Είναι εχθροί οι Έλληνες, διότι διασκεδάζουν καταβροχθίζoντας με ορθάνοιχτο στόμα τον Ισραήλ. Στόμα δε λέγει εδώ ο προφήτης (βλ. Ησαΐας Θ΄11) την σοφιστική του λόγου δύναμη η οποία τα πάντα χρησιμοποίησε για να παραπλανήσει τους εν απλότητι πιστευσάντων.»

Βασίλειος Καισαρείας, εις Προφήτην Ησαϊα 9.230.8

...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...;

«Προσταγή: Μη δειλιάζετε από των Ελληνικών πιθανολογημάτων ...; τα οποία είναι σκέτα ξύλα, μάλλον δε δάδες που απώλεσαν και του δαυλού την ζωντάνια και του ξύλου την ισχύ, μη έχοντας δε ούτε και του πυρός την φωτεινότητα, αλλά σαν δάδες καπνίζουσες καταμελανώνουν και σπιλώνουν όσους τα πιάνουν και φέρνουν δάκρυα στα μάτια όσων τα πλησιάζουν. Έτσι και (των Ελλήνων) η ψευδώνυμος γνώση σε όσους την χρησιμοποιούν.» -

Βασίλειος ο Μέγας, (330-379 μ.Χ.) εις τον Προφήτην Ησαΐαν Προοίμιον 7.196.3

...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...;

«Αν στα ενδότερα (των ελληνικών σκέψεων) κοιτάξεις θα δεις, τέφρα και σκόνη και υγιές ουδέν, αλλά τάφος ανεωγμένος ο λάρυγξ αυτών, (των Ελλήνων φιλοσόφων!) τα πάντα δε γεμάτα ακαθαρσίες και ιχώρ, (έμπυο!) και πάντα τα δόγματα τους βρίθουν σκωλήκων ...; Αυτά γέννησαν και αύξησαν οι Έλληνες, από των φιλοσόφων λαβόντες ...; Ημείς δε ου παραιτούμεθα της κατ'; αυτών μάχης.»

Ι. Χρυσόστομος (344-407 μ.Χ.), εις Άγιον Ιωάννην τον Ευαγγελιστήν, Ομιλία ξς΄ 59.369.12 - 370.11

...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...;

«Όσο πιο βάρβαρο ένα έθνος φαίνεται και της ελληνικής απέχει παιδείας, τόσο λαμπρότερα φαίνονται τα ημέτερα ...; Ούτος ο (πιστός) βάρβαρος, την οικουμένη ολάκερη κατέλαβε ...; και ενώ πάντα τα των Ελλήνων σβήνουν και αφανίζονται, τούτου (του πιστού βάρβαρου) καθ'; έκαστη λαμπρότερα γίνονται.»

- Ι. Χρυσόστομος εις Ιωάννην 59.31.33

...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...;

«Τί λοιπόν, άγιος έσται ο ναός του Σεράπιδος (Αλεξανδρινή βιβλιοθήκη) δια τα βιβλία; Μη γένοιτο! ...; αλλά δαίμονες οικούσι τον τόπον ...; μάλλον δε και αυτών (των Ελλήνων) όντων δαιμόνων ...; και παρ'; αυτών βωμός στέκει απάτης αόρατος εις τον οποίον ψυχάς ανθρώπων θυσιάζουσι ...; κατάλαβε λοιπόν και φανέρωσε (διέδωσε!) ότι δαίμονες κατοικούν εκεί.» (Δαίμονες ηταν λοιπόν, κατά τον "σοφό" ιεράρχη, τα βιβλία της Αλεξανδρινής Βιβλιοθήκης και δαιμονικά ψυχοθυσιαστήρια οι βιβλιοθήκες των Ελλήνων!)

Ι. Χρυσόστομος, Λόγοι Κατά Ιουδαίων 48.851.38 έως 852.35

...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...; ...;

«Κανείς δεν πρέπει στα παιδιά του, των (Ελλήνων) προγονών να καλεί τα ονόματα, του πατέρα, της μητέρας, του παππού και του προπάππου, αλλά αυτά των δικαίων, (της Παλαιάς Διαθήκης).»

Ι. Χρυσόστομος, Περί Κενοδοξίας και πώς δει τους Γονείς Ανατρέφειν τα Τέκνα (690) 641.65

------

Δείτε κι ακούστε και τα παρακάτω!

http://ermionh.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΨΑΛΑΣ: Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.




http://www.badongo.com/audio/13163105


ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΟΙΟΙ "ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ.

ΟΙ ΣΤΩΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ.

Ο ΨΕΥΔΗΣ ΟΡΚΟΣ (ΤΟΥ ΖΑΛΟΚΩΣΤΑ) ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΩΠΗ.

ΟΙ ΣΤΕΙΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ ΚΑΙ Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ!!!!

Το φωνάζουμε και θα επιμένουμε.
Η λύση του ενεργειακού προβλήματος για την Ελλάδα,λέγεται ΗΛΙΟΣ και ΑΕΡΑΣ.
Μπορεί άνετα η Ελλάδα(αρκεί να ξυπνήσει ο λαός) και να το απαιτήσει.
Πως μπορεί να γίνει πραγματικότητα;
Πολύ απλά!!!!!
Όπως χρηματοδότησε το κράτος με 28000000000 ευρώ τις τράπεζες.
Κάνοντας ένα,δύο ή όσα χρειάζονται εργοστάσια παραγωγής φωτοβολταϊκών και ανεμογεννητριών,μπορεί να προμηθεύσει όλα τα σπίτια,σε όλη την Ελλάδα,να γεμίσουν οι πλαγιές με πάνελ,ενισχύοντας το αγροτικό εισόδημα,μπορεί να τοποθετήσει στα περισσότερα σημεία της Ελλάδας ανεμογεννήτριες!!!!
Έτσι όχι μόνο γινόμαστε αυτάρκεις σε ηλεκτρική ενέργεια,αλλά θα έχουμε τη δυνατότητα να πουλάμε ρεύμα,με τεράστια εισροή κεφαλαίου.
Ταυτόχρονα,καταργεί η ΔΕΗ όλα τα εργοστάσια με άνθρακα,μειώνοντας το πρόστιμο που πληρώνουμε για το περιβάλλον!!!!
Ένα παράδειγμα για τις ανεμογεννήτριες.Μία μόνο από τις πολύ μεγάλες,παράγει το ρεύμα που χρειάζεται ένα χωριό με τριακόσια σπίτια για ένα χρόνο!!!!!!!
Σε συνδυασμό με έκταση περίπου εκατό στρεμμάτων με φωτοβολταϊκά παράγεται ρεύμα για μία κωμόπολη!!!!!!!!
Κάντε τους υπολογισμούς σας.
ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΠΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΤΗΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ.
ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!
ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ!!!!!!


Δείτε και την ψηφοφορία που είχαμε διεξάγει.Ανεξάρτητα αν είναι λίγοι αυτοί που ψήφισαν,το αποτέλεσμα τα λέει όλα.Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού,είναι υπέρ της λύσης του ενεργειακού προβλήματος με φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες!!!!!!!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΤΑΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΕΡΙΣΣΕΨΟΥΝ.ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟ.

Η ΠΙΕΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.....

-----------------------------------------------------------------------------------------
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ
Η Ν.Ε. Εύβοιας του ΣΥΝ καλεί τα μέλη, τους φίλους του κόμματος και τους πολίτες της περιοχής Αλιβερίου να πάρουν μαζικά μέρος στη δενδροφύτευση που θα γίνει τη Κυριακή 1 Φεβρουαρίου το πρωί της Κυριακής στη περιοχή «Στάχτες» στο Μυλάκι. Όπως είναι γνωστό τη περιοχή αυτή (ειδικότερα 186 στρέμματα) την έχει βάλει στο στόχο της η ΔΕΗ για να κατασκευάσει λιθανθρακική μονάδα ισχύος 800MW.Ιδιοκτήτης της έκτασης ήταν το Δημόσιο και το παραχώρησε στον Δήμο, με τον όρο ανάπλασης μέχρι τον Φεβρουάριο του 2009. Όμως οι Δημοτικές αρχές παράβλεψαν το σημαντικό αυτό έργο. Αν η ανάπλαση δε γίνει, τότε ο Δήμος χάνει την κυριότητα του κτήματος, που επανέρχεται στο Δημόσιο, για το οποίο δεν υπάρχει καμία απολύτως εγγύηση ότι δεν θα το παραχωρήσει στη ΔΕΗ, ικανοποιώντας σχετικό αίτημά της για παραχώρηση με σκοπό την κατασκευή του ρυπογόνου εργοστασίου λιθάνθρακα. Αυτό που δεν έκανε ο Δήμος θα το κάνουν οι πολίτες.Αντιπροσωπεία με επικεφαλής το σφο Β. Αποστόλου μέλος της Π.Γ. του ΣΥΝ και στελέχη της Ν.Ε. Εύβοιας θα παραβρεθεί τη Κυριακή στη δενδροφύτευση.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ.Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ FYROM ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!!!

“O Vasilije Gligorijevic του Σλαβικού Φιλελληνικού Δικτύου ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ!!!”

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Ιανουαρίου 29, 2009

fimotro ”Διαδώστε το παντού. Ζητάει την βοήθεια μας. Ο σερβικής καταγωγής και δημιουργός του Σλαβικού Φιλελληνικού Δικτύου συνελήφθει σήμερα το πρωι από την αστυνομία. Το φασιστικό κράτος των Σλαβομακεδονιστών δεν δέχεται ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΦΩΝΕΣ. Μήπως αιτία της συλλήψης είναι το καταπληκτικό άρθρο με τίτλο FYROM: Fascism in Action αλλά και η μετάφραση του γνωστού κρατικού Σκοπιανού βίντεο με θέμα τα ρατσιστικά σχόλια εναντίων φυλών που δεν φέρουν άσπρο χρώμα στο δέρμα ? Οι Σλαβομακεδονιστές δεν αντέχουν τον διάλογο , πόσο μάλλον ανθρώπους που τους λένε την αλήθεια για το ποιοί είναι και τι ήταν.” http://akritas-history-of-makedonia.blogspot.com/2009/01/o-vasilije-gligorijevic.html

Εκδήλωση προς τιμήν της ελληνικής Παιδείας και των ελληνικών Γραμμάτων αφιερωμένη στην Υπατία την Αλεξανδρινή.


Εκδήλωση προς τιμήν της ελληνικής Παιδείας και των ελληνικών Γραμμάτων

αφιερωμένη στην Υπατία την Αλεξανδρινή

30 Ιανουαρίου, ώρα 19:30

Αίθουσα εκδηλώσεων

Ξενοδοχείου ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΑΣ

(Πλατεία Αριστοτέλους και Μητροπόλεως, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης)

Είσοδος ελεύθερη

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συντελεστές της εκδήλωσης, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο:
ΥΠΑΤΙΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΗ – 30 Ιανουαρίου: Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Ομιλητές:

Μιχάλης Καλόπουλος, πρόεδρος του Συνδέσμου Σκεπτικιστών Ελλάδος

Θέμα: Υπατία, προστάτιδα παιδείας και γραμμάτων.

Αθανάσιος Μερτζανίδης, μέλος της Ομάδας Φίλων της Επικούρειας Φιλοσοφίας «Ο Κήπος της Θεσσαλονίκης»

Θέμα: Η ζωή και το τραγικό τέλος μιας ευγενικής φύσης. Υπατία η Αλεξανδρινή.

Προβολή:

«Η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, το απαύγασμα της ανθρώπινης γνώσεως»: 10λεπτο ντοκιμαντέρ του κοσμολόγου Carl Sagan για την Υπατία, την ελληνική Παιδεία και τα ελληνικά Γράμματα.

Απαγγελίες και αναγνώσεις:

Γιώργος Φωτεινός,

Υπατία η Αθηναία

Μουσική επένδυση:

Αλέξανδρος Χάχαλης, μουσικοσυνθέτης, ιδρυτής του Απόλλωνος Ναού.

Θα ερμηνεύσει τις συνθέσεις από το έργο του Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ:

· Τα Ωραία Φτερά της Αθανασίας (ύμνος αφιερωμένος στην Υπατία την Αλεξανδρινή).

· Της Ψυχής μας τα Ιερά

· Αιώνια αγκαλιά

Συνοδεύει στην χορευτική κινησιολογία η Υπατία η Αθηναία

Καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης:

Γιώργος Φωτεινός

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΣ (Θεσσαλονίκη)

Συμμετοχή: Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΝΑΟΣ (Αθήνα)