31 Αυγούστου 2009

Ο Αλβανός εμπρηστής που συνελήφθη,τι ρόλο έπαιζε;Έβραζε...κόλυβα ή κατέστρεφε...σφηκοφωλιά;

Τον συνέλαβαν επειδή έβαλε φωτιά στην γυναίκα του, αλλά…

Φεύγοντας έβαλε και δεύτερη φωτιά!

Το περιστατικό, λίγο έως πολύ είναι γνωστό σε όλους μας. Κατά τη διάρκεια εκείνων των ημερών που η Αθήνα καιγόταν, ένας Αλβανός έβαλε φωτιά την γυναίκα του επειδή… μάλωσαν. Τελείως συμπτωματικά την πήγε στο δάσος…
Η ιστορία όμως δεν είναι μόνο αυτή. Μετά την πυρπόληση της γυναίκας του ο Αλβανός διέφυγε με το αυτοκίνητό του και συνελήφθη στο δρόμο προς Ρίο – Αντίριο στην προσπάθειά του να διαφύγει στην γειτονική Αλβανία. Η αστυνομία με βάση την περιγραφή του αυτοκινήτου του από την ίδια την γυναίκα του Αλβανού, μπόρεσε να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη, που στο μεταξύ είχε βάλει ακόμη μία φωτιά στο δρόμο της διαφυγής του…!!!
Ο Αλβανός ανακρίνεται, ενώ η σύζυγός του είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες πως ο καυγάς έγινε επειδή η γυναίκα αντέδρασε στο να πυρποληθεί το δάσος από τον σύζυγό της. Κι εδώ ακριβώς είναι που τα περιστατικά του 2007 έρχονται να μας θυμίσουν πολλά…, μα περισσότερο από όλα εκείνες τις υποψίες για οργανωμένες ομάδες του UCK, οι οποίες σε αγαστή συνεργασία με Τσάμηδες, Σκοπιανούς και Τούρκους πράκτορες είχαν μελετήσει επί τρία (3) συνεχόμενα χρόνια την γεωμορφολογία του εδάφους στην Πελοπόννησο, τις τοπικές κλιματολογικές συνθήκες ανά περιοχή, τους ανέμους…
Ενθυμούμενοι αυτά, που ποτέ κανείς δεν αρνήθηκε, παρά μόνο κάποιοι γελοίοι φρόντισαν να διακωμωδήσουν την αποκάλυψη αυτή, αισθανόμαστε ιδιαίτερα άβολα εάν υπάρχει περίπτωση η χώρα μας να έχει ξαναμπεί στο στόχαστρο οργανωμένων ομάδων (παρακρατικών και μη). Ο υπουργός Εσωτερικών αυτής της χώρας, ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, έχει να απαντήσει κάτι; Μήπως έχει να δηλώσει κάτι που προέκυψε από την ανάκριση του συλληφθέντα Αλβανού εμπρηστή ή μήπως και αυτός ετοιμάζει τα «μπογαλάκια» του για να «συνεισφέρει» με τον γνωστό και μοναδικό του τρόπο στην βελτίωση τα χώρας;

συνέχεια στην πηγή...

Πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ καταγγέλει και μηνύει τη..."σοσιαλίστρια" Δαμανάκη!


Ξαφνιάζουν τέτοιες συμπεριφορές!Και μάλιστα από μία..."σοσιαλίστρια",..."επαναστάτη",...και Εβραία!, κατά δική της δήλωση εντός της Ελληνικής Βουλής!Είναι πρωτοφανή αυτά τα καταγγελόμενα από έναν πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ!Θυμίζουν Μαφία!Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ,που θέλει να κυβερνήσει;

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΜΑΡΙΑΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

Κύριε Γιώργο Παπανδρέου

Κύριε Ραγκούση Γιάννη

Κύριοι της Εκαπ Πασοκ

Κυρίες Κύριοι,
Σας αποστέλλω,
ΤΗΝ ΝΕΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ κατά της κ. Μαρίας Δαμανάκη βουλευτού του Πασοκ (?) και κατά παντός υπευθύνου για σωρεία εγκληματικών πράξεων ποινικά και ηθικά κολάσιμων με αριθμ.. Δ2009/5009 / 28-08-2009.

Μετά και από αυτήν την μήνυση εναντίον της κ. Δαμανάκη το Πασοκ πρέπει να άρει την ασυλία της, να την τιμωρήσει και να εκδιωχτεί από το Πασοκ. Ακόμα δεν μπορεί να ξανα-είναι υποψήφια όχι μόνο του Πασοκ αλλά και της δεξιάς (όπου υπάγεται) γιατί θα «κοπεί» από τον ΄Αρειο Πάγο λόγω των ποινικών προβλημάτων που έχει.
Σας παρακαλώ να με βοηθήσετε να αντιμετωπίσω την μαφία του γραφείου της κ. Μαρίας Δαμανάκη. Τα άτομα αυτά έχουν διαλύσει την οικογένεια μου γιατί προσπάθησα να υποστηρίξω την τιμή του Πρόεδρου του Πασοκ κ. Γιώργου Παπανδρέου και της συζύγου του!! Μάλλον δεν έχετε πλήρη εικόνα για την κ. Δαμανάκη και τον υπόκοσμο που έχει δίπλα της που απειλούν και εκβιάζουν όποιον θέλουν ανενόχλητοι!!
Η Μαρία Δαμανάκη στην οποία ο Καραμανλής έταζε Προεδρία Δημοκρατίας, συνεχίζει να με συκοφαντεί και να με εκβιάζει, όπως και όλοι οι συνεργάτες της οι οποίοι μηνύονται με 8 μηνύσεις.. Και σε μια τηλεφωνική συνομιλία πριν λίγες βδομάδες με τον δημοσιογράφο συνέχιζε να με αποκαλεί ψυχοπαθή, ιδιόρρυθμο κλπ.... και ότι δήθεν αυτά ήταν λόγια της συζύγου μου. Ουδέποτε η σύζυγός μου θα έλεγε αυτά εναντίον μου αν δεν απειλείτο από την μαφία του γραφείου της Μαρίας Δαμανάκη. Ακόμα και αν τα έλεγε πως η κ. Δαμανάκη τα υιοθετεί και τα διασπείρει?

Η σύζυγός μου απειλείται και εκβιάζεται από την μαφία της κ. Δαμανάκη και στο τέλος δεν θα διστάσουν να την δολοφονήσουν.
Σας ευχαριστώ επίσης για το ενδιαφέρον πιθανά θα δείξετε για την υπόθεση εκβιασμού και απειλών που μου γίνεται σε μένα και στη σύζυγό μου κ. Σμυρναίου Ζαχαρούλα (επειδή σας υποστήριξα) από το γραφείο της κ.. Μαρίας Δαμανάκη και των συνεργατών της (Βασίλη Κουλαιδή, Γιάννη Τσακνή, Μάρθα Παπαδημητρίου, Εύη Μακρή Μπότσαρη (η οποία είναι σύμβουλος της κ. Μαριέττας Γιαννάκου και είναι απορίας άξιο πώς η δεξιά κ. Μπότσαρη «ελέγχει» το γραφείο της κ. Δαμανάκη (η οποία παραμένει στο Πασοκ εν γνώσει των καταγγελιών και μηνύσεων που έχω ήδη κάνει στα αρμόδια όργανα !!!).
Σας πληροφορώ επίσης ότι εκβιασμός συνεχίζεται, γιατί η κ. Δαμανάκη προφανώς της λέει της συζύγου μου να μην κάνει απλά κάτι εναντίον μου και δεν της λέει ευθέως στην σύζυγό μου:
«Αυτά που σου λέγαμε εναντίον του άντρα σου ήταν ψέματα, γύρνα σπίτι σου και κάνε παιδιά, γιατί σε φτάσαμε σαράντα ετών. Συστηματικά χωρίζουμε παντρεμένες τις εκμεταλλευόμαστε και τις βάζουμε να υιοθετούν παιδιά. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι εναντίον σου τίποτα, ούτε τα πρωτοπαλίκαρά μας που εκβιάζουν και απειλούν και άλλες γυναίκες και έτσι έχουμε λεφτά και ψήφους!!».
Η σύζυγός μου είναι δέσμια σε μέρος άγνωστο σε εμένα και απειλείται από τους μαφιοόζους της κ. Δαμανάκη συνεχώς. Σας πληροφορώ ότι εάν η σύζυγός μου δεν επιστρέψει σπίτι μας εντός λίγων ημερών θα καταθέσω νέα μήνυση κατά της κ. Δαμανάκη προσωπικώς και κατά παντός υπευθύνου, γιατί και από το ΕΚΑΠ Πασοκ δεν έχω κανένα νέο παρότι εγγράφως τους έχω υποδείξει ότι η κ. Δαμανάκη μίλαγε υποτιμητικά για τον Πρόεδρο του Πασοκ και την σύζυγό του και έχει «δεξιά συμπεριφορά». Μα καλά δεν μπορείτε να μαζέψετε αυτή που εξευτέλιζε την τιμή του Προέδρου??

Σας παρακαλώ μιλήστε εσείς η ίδια στην σύζυγό μου για να ξεπεράσει την φοβία από την μαφία του γραφείου της κ. Δαμανάκη και κυρίως του δήθεν συμβούλου παιδείας Πασοκ κ. Βασίλη Κουλαϊδή (ο οποίος τώρα συνεργάζεται και με την κ. Άννα Διαμαντοπούλου) ο οποίος με απείλησε και σήκωσε χέρι εναντίον μου (ο οποίος έχει ήδη μηνυθεί)!! Μάλλον κάποιοι στο Πασοκ δεν θέλουν να δουν τις «εστίες μαφιόζων» (που έχουν στον κόρφο τους) που συνεργάζονται με την δεξιά και οι οποίες μπορεί να τους οδηγήσουν στην καταστροφή!!

Η Μαρία Δαμανάκη είναι η ουσιαστική υπεύθυνη όλων των εκβιασμών απειλών ύβρεων προσβολών, οικογενειακών τραγωδιών και δολοφονίας δύο τουλάχιστον παιδιών (αφού δεν τα άφησε ποτέ να γεννηθούν, αφού δια της βίας και σταλινικής καταπίεσης οδήγησε σε διάσταση την σύζυγό μου με την βοήθεια της συμμορίας του γραφείου της) κ. Σμυρναίου- Κουτσούκου Ζαχαρούλα.. Η κ. Δαμανάκη έχει ήδη 8 μηνύσεις και δεν μπορεί να ξανα-είναι υποψήφια βουλευτής. Προσέχτε μήπως η κ. Δαμανάκη είναι ο 180ος βουλευτής που ψάχνει ο Καραμανλής για να παραμείνει στην εξουσία
Να ερευνήσετε αν στο γραφείο της κ. Δαμανάκη υπάρχει προ πολλού «καλυμμένο δίκτυο εκβιασμού και παράνομων υιοθεσιών» που προωθεί κορίτσια και αγόρια «ψηλότερα» και η σύζυγός μου αρνιόταν να ενταχθεί σε αυτό το «τρενάκι» και γι’αυτό την απειλούν. Είστε υπεύθυνοι οποιασδήποτε νομικής παράλειψης εναντίον της κ. Δαμανάκης και αυτής ακόμα της διαγραφής. Ήδη τα μέλη της Εκαπ Πασοκ έχουν μηνυθεί με αυτήν την μήνυση και δεν μπορούν να «χειριστούν» αυτήν την καταγγελία, ούτε και ο κ. Ανωμερίτης γιατί συνδέεται φιλικώς με την κ. Δαμανάκη. Να την «χειριστούν» αναπληρωματικά μέλη της Εκαπ Πασοκ.

Όλα τα έγγραφα που σας έχω στείλει θα κατατεθούν και στον ανακριτή.
Κύριοι του Πασοκ, λυπάμαι που σας το λέω αλλά η κ. Δαμανάκη σας «δουλεύει χοντρά»!!
Πρόεδρε το ΠΑΣΟΚ το κυβερνά η κάθε κ. Δαμανάκη ή ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ;
Με τιμή
Δρ Κουτσούκος Αναστάσιος
Υ. Γ. Το τηλέφωνο της συζύγου μου Σμυρναίου Ζαχαρούλας είναι : 210 5020461
Σας παρακαλώ μιλήστε οι ίδιοι στα πεθερικά μου να μην φοβούνται την μαφία της κ. Δαμανάκη.

Πηγή...

Ο ραγιάς και το..."ρεγιαδιλίκι"...Και η "Ι-ερή Μ-αφία" να πουλάει την Ελλάδα!

Χρυσόβουλα, χότζες, η Σμύρνη δεν έσβησε ποτέ.

Κάποτε τρέχαμε εθελοντές να σβήσουμε τις πυρκαγιές. Εκεί που οι σόλες μας έλιωναν και το δέρμα μας καιγόταν, χτίστηκαν οι βίλες που βλέπετε

Αυτές οι λιρίτσες θα είναι ή ματοβαμμένες ή πυρωμένες. Τα χρυσόβουλα της προδοσίας, η αιώνια ανταμοιβή του ραγιά, του ρουφιάνου.

Αυτή η Γη κατοικείται από τρία είδη ανθρώπων. Τους λίγους με τις κουκούλες που ασελγούν στη μάζα, τη μάζα και τους λίγους, τους τρελλούς που ξερίζωναν τις κουκούλες και πλήρωναν το τίμημα.

Αυτές οι βίλες ανήκουν κυρίως στα δύο πρώτα είδη πανίδας αυτού του τόπου. Στους απογόνους των δοσίλογων όπου η διαχρονική χλιδή τους έχει δολοφονήσει πνευματικά. Εφιάλτης, Πήλιος Γούσης, Γερμανοτσολιάς, Καραβέλας, πάντα υπάρχουν οι δοξασμένες περσόνες που στολίζουν αυτόν τον τόπο. Το αστείο; Αυτό το ελεεινό κράτος που αν δεν υπήρχαν οι τρελλοί, οι Κολοκοτρωναίοι και οι Νικηταράδες, δεν θα υπήρχε. Αυτό το κράτος που τιμά τους εφιάλτες, αναπαράγει την άβουλη τη μάζα και δολοφονεί τους “αντιρρησίες”. Τα Οθωμανικά φιρμάνια της βαρβαρότητας είναι ακόμη ο αποδεκτός τίτλος τιμής, αρκετός για να κάψει και να ρευστοποιήσει δάση και ανθρώπους. Με αυτά τα φιρμάνια «Εκτάσεις από τη Ν. Πεντέλη μέχρι και τη Ν. Μάκρη – όπως λέει ο δασάρχης Πεντέλης στο Ριζοσπάστη- διεκδικούνται από την Ι.Μ. Πεντέλης. Αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε, σε μια διαδικασία αγωγών». Οπως τονίζει, «υπάρχουν εκτάσεις που διεκδικούν δύο και τρεις φερόμενοι ως ιδιοκτήτες». Αναφερόμενος στους δασικούς χάρτες, ο δασάρχης υπογράμμισε πως αν αυτοί είχαν συνταχθεί οι διεκδικήσεις θα ελαχιστοποιούνταν.

Θυμάστε όταν όλοι ούρλιαζαν για το Βατοπέδι, μεταξύ αυτών ο Κοντομηνάς και ο Μπόμπολας, λέγαμε ότι η υποτιθέμενη ζημιά του δημοσίου από την υπόθεση είναι μια τρίχα σε σύγκριση της κολοσσιαίας συνωμοσίας για την εκποίηση του Πεντελικού όρους και των γύρω περιοχών.

Δείτε ποιοί είναι οι ευνοημένοι από τα συνεχή ολοκαυτώματα της Πεντέλης. Ο ένας μάλιστα έστησε και το στρατηγείο του πάνω σε αυτό “που θα ξαναγινόταν δάσος”. Τέτοιο το θράσος.

Ολοκαύτωμα 60 χρόνων. Η ΙΜ από τη δεκαετία του ‘50, έχει πουλήσει με διάφορες μεθόδους εκτάσεις σε ιδιώτες! «Ακόμη και με αγγελίες σε εφημερίδα έχουν πωληθεί εκτάσεις». Χώρια τους ιδιώτες, τους κληρονόμους, τους οικοδομικούς συνεταιρισμούς.

Ιδιώτες λοιπόν εμφανίζονται με Σουλτανικά φιρμάνια και απαιτούν δημόσια Γη. Κανένας δεν γυρνά να ρωτήσει το αυτονόητο: Που τα βρήκες ρεμάλι; Με ποιό θράσος τολμάς να εμφανίσεις τα πειστήρια της ρουφιανιάς; Και συ ρε άτιμο κράτος με ποιό δικαίωμα ασελγείς πάνω στο αίμα των ηρώων που χύθηκε για να στέκεις εσύ κραταιό;

Γιατί βέβαια αυτοί που περιφέρονται με τα ρουφιανόχαρτα δεν θα είναι ποτέ απόγονοι ενός Νικηταρά: Αυτός τυφλός περιφερόταν και γινόταν ο περίγελος των καλαμαράδων και των θεσιθήρων. Μεχρις ότου του έβγαλαν και το σπίτι του (μοναδική του περιουσία) στον πλειστηριασμό. Αυτός βλέπεις δεν έδωσε τα παιδιά του για να καλοπερνούν οι Σουλτάνοι με αντάλλαγμα κάποιες χιλιάδες στρέμματα Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Οι πρόθυμοι “φίλοι των Γερμανών” που παρέμειναν φίλοι των Γερμανών. Από την Αγία Οικογένεια μέχρι τον αστακομανή, τον Μιζοφοράκο, τον τεράστιο Σημίτη που ο πρόεδρος των θεωρεί “κεφάλαιο για τον τόπο”. Για τον τόπο του, την Φρανκφούρτη, ίσως.

Όταν κάποιοι έδιναν τον αγώνα στο Αφιόν Καραχισάρ, κάποιοι άλλοι καλά πληροφορημένοι μάζευαν λιρίτσες και μπαγκάζια. Κάποιοι με κουκούλες έπαιρναν λιρίτσες και μπαγκάζια, η μεγάλη μάζα κοίταζε να “περνάει καλά”. Όταν ήρθε η φωτιά, η μεγάλη μάζα σφάχτηκε. Άδοξα, πάνω από τις ίδιες λιρίτσες που προσπάθησαν να περισώσουν. Όμως λίγες λιρίτσες αρκούσαν για να είχε κρατήσει το μέτωπο. Λίγες απ’ όλους. Δεν θα πούμε για τον αριθμό των “εθελοντών”.

Όπως λίγες λιρίτσες από τους κατοίκους του Διονύσου και της Πεντέλης θα αρκούσαν για να σωθεί το δάσος. Άσε τον εθελοντισμό, δεν είναι στο Life style τους. Προτίμησαν όμως να κλειστούν στις βίλες τους με τις γεμάτες πισίνες. Ίσως ν’ ανασκαλεύουν για τίποτα χρυσόβουλα αφού μια χρυσή περίοδος ανοίγεται για το real estate. Σ’ ένα κράτος που ακόμα σουλτανοκρατείται αφού κατηγορεί τα “μιαρά πεύκα” για τα κακά της μοίρας μας. Αυτά τα πεύκα που όλως τυχαίως είναι τα μοναδικά δέντρα που παρέχουν θερμική απόκρυψη σε οπλικά συστήματα. Ενοχλούν όμως τον κουμπάρο Βεζύρη. Βάλτε Leyland.

Πηγή...

Η σφαγή των Κυπρίων με τις ευλογίες των εκάστοτε κυβερνώντων...


Επειδή σεβόμαστε τη μνήμη των Ελλήνων συμπατριωτών μας Κυπρίων που έχασαν τη ζωή τους,στο βωμό κάποιων συμφερόντων,συγκρατούμαστε και δεν θα ανασκαλίσουμε τίποτα!
Ας αναλογιστούν μόνοι τους οι σύγχρονοι συνέλληνες συμπατριώτες Κύπριοι,για το τι μέλλει να πράξουν!Τις προδοσίες τις γνωρίζουν!Τους προδότες γιατί τους ψηφίζουν;

Τους έσφαξαν σαν πρόβατα

Φρικιαστική ομολογία αυτόπτη μάρτυρα

Μια νέα συγκλονιστική μαρτυρία Τουρκοκυπρίου για εν ψυχρώ σφαγή 320 Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων κατά την εισβολή του 1974 δημοσιεύει σήμερα η τουρκοκυπριακή εφημερίδα "Αφρίκα".
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τουρκοκύπριος δήλωσε ότι ήταν ένας από τους συνοδούς των αιχμαλώτων, που μεταφέρθηκαν με οκτώ λεωφορεία -40 αιχμάλωτοι στο κάθε λεωφορείο- στο σημείο όπου είχε γίνει η απόβαση, δυτικά της Κερύνειας, προκειμένου να μεταφερθούν με πλοία σε φυλακές της Τουρκίας.
Όταν έφθασαν εκεί είχε καταπλεύσει ένα πλοίο με Τούρκους στρατιώτες, οι οποίοι μόλις αποβιβάστηκαν και πληροφορήθηκαν ότι στα λεωφορεία βρίσκονταν Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι, τους επιτέθηκαν με ξιφολόγχες και τους σκότωσαν με αγριότητα, μέχρι και τον τελευταίο.
Ο Τουρκοκύπριος δήλωσε ότι η θάλασσα βάφτηκε κόκκινη από το αίμα των αιχμαλώτων. Είπε επίσης ότι και ο ίδιος φοβήθηκε για τη ζωή του γιατί η μανία των Τούρκων στρατιωτών ήταν τόση που υπήρχε κίνδυνος να σφάξουν και τους Τουρκοκύπριους που συνόδευαν τους Ελληνοκύπριους αιχμάλωτους.
Ο αυτόπτης μάρτυρας, που δεν θέλησε να αποκαλυφθεί το όνομά του, δήλωσε ότι οι 320 Ελληνοκύπριοι αιχμάλωτοι ίσως να τάφηκαν σε κάποιο χώρο κοντά στο ξενοδοχείο Μάρε Μόντε, το οποίο είχε λειτουργήσει λίγους μόνο μήνες πριν από την εισβολή.
Στη μαρτυρία του ο Τουρκοκύπριος ανέφερε ότι η σφαγή έγινε στα τέλη Αυγούστου του 1974, δηλαδή λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης της τουρκικής εισβολής.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αριθμό εν ψυχρώ δολοφονηθέντων Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων, που έχει καταγραφεί με μαρτυρία.
Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Τουρκία, που για όσο διάστημα δεν θα ομολογεί τις φρικαλεότητές της εις βάρος της ανθρωπότητας, δεν δικαιούται να συγκαταριθμείται στα πολιτισμένα κράτη και ιδιαίτερα δεν πρέπει να της επιτραπεί η είσοδός της στην Ευρώπη.
Α.Π.Ε.

Πηγή...

Οι μαλθακοί με...όνομα και οι μαλθακοί...ψηφοφόροι!

Με αφορμή το παρακάτω,ρωτάμε:Σας ενδιαφέρει,ρε,για το όνομα της Ελλάδας;Ρε,...καθεκλοκένταυροι,έχετε τσίπα;Ρε,...συμμαζωτάρια,ενδιαφέρεστε εσείς για τούτο τον τόπο;

Ρε σεις,και οι τριακόσιοι,τι βάζετε πιο πάνω;Την Ελλάδα ή τον εαυτό σας ρε,ανύπαρκτοι;
Βάζετε πάνω από τον εαυτό σας την χώρα,μην τυχόν και ανακάμψει ή ο νους σας τρέχει συνεχώς και βλέπετε εφιάλτες ότι αύριο δεν θα είσαστε...βολευτές και βολεμένοι με περίπου 18.000 ευρώ το μήνα...μισθό;!
Για πέστε μας,πως ψηφίσατε και πότε,να παίρνετε τόσα λεφτά εσείς,όταν ο...μαλθακός λαός,καθημερινά κατρακυλά στο γκρεμό της φτώχειας;
Ρε,ξεφτιλισμένοι,κανείς δε σας ζήτησε να γίνετε..."αντιπρόσωποι",και μάλιστα εκλεγμένοι από τα κορόϊδα που νομίζουν ότι ψηφίζουν "σωτήρες"!
Και ποιός σας είπε ρε,λαμόγια,ότι έχετε την καρέκλα κολλημένη στον κώλο σας;
Ρε,μεσαιωνικοί σαλτιμπάγκοι της ζωής και της πολιτικής,ποιοί νομίζετε ότι είστε;
Άκου,τους ενδιαφέρει το...όνομα του κάθε, ελέω μαλακίας των ψηφοφόρων,εκλεγμένου για να ψηφίζει τα καλά και συμφέροντα τον εαυτό του!
Δηλαδή,ρε κοθόνια,αν η κάθε οικογένεια με...όνομα,έβγαζε συνεχώς ηλίθιους και βλάκες,κοινώς άτομα με ειδικές ανάγκες(χωρίς να παρεξηγούμε τους πραγματικά συνανθρώπους μας με τέτοια προβλήματα),θα έπρεπε οι μαλάκες οι ψηφοφόροι να τους ψηφίζουν εσαεί;
Και η μαλακία έχει τα όριά της καμιά φορά!


ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΛΕΕΙ Ο ΛΙΑΠΗΣ‏

Το τί είπε δημοσίως ο Λιάπης -πολιτική αυτοκτονία οι εκλογές- το ξέρετε. Αυτό που δεν ξέρετε είναι τί λέει ιδιωτικώς. Είναι πυρ και μανία με Σουφλιά-Ντόρα, που θέλουν εκλογές, και πιέζει τον Καραμανλή να μην τους ακούσει. Ο ίδιος μιλάει όχι μόνον πολιτικά, αλλά ως οικογένεια. Μην ξεχνάμε ότι η μητέρα του ήταν αδελφή του Κων/νου Καραμανλή και αδελφή του πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού. Ο Λιάπης λέει, λοιπόν, ότι νοιάζεται για το όνομα Καραμανλής, το οποίο θεωρεί ότι θα στραπατσαριστεί από την επερχόμενη εκλογική συντριβή. Γι αυτό είπε στον πρωθυπουργό να αποφύγει με κάθε τρόπο τις εκλογές τον Οκτώβριο.

Πηγή...

ANAKOIΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ‏.

enimerwsi-gr.blogspot.com


ΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Είχαμε στείλει προειδοποιήσεις δημόσια και προς όλες τις κατευθύνσεις όλα αυτά τα τελευταία χρόνια. Είχαμε επισημάνει τις αδυναμίες του συστήματος δασικής πυροπροστασίας, αλλά και τις τραγικές ελλείψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Ενημερώσαμε με όλους τους τρόπους, ότι ουδείς αρμόδιος, μελέτησε και αποτίμησε τις μεγάλες καταστροφές του 2007 και ουδείς, έλαβε τα απαραίτητα μέτρα μετά .
Ως ΕΑΠΣ τότε λίγο καιρό μετά, πήραμε την πρωτοβουλία και διενεργήσαμε μόνοι μας έρευνα-αποτίμηση, τα αποτελέσματα της οποίας αποστείλαμε παντού, χωρίς και πάλι ουδείς να τη λάβει σοβαρά.
Προειδοποιούσαμε, αν και το απευχόμασταν ότι μεγάλες πυρκαγιές θα επανέλθουν και δεν χωρά οικονομία και εφησυχασμός.
Αλλά από την αρμόδια Πολιτεία ουδέν.
Καμία ουσιαστική μέριμνα σε επίπεδο πρόληψης
Αδιαφορία για ζητήματα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης του εθελοντικού κινήματος στη δασοπροστασία.
Αδιαφορία για τις τραγικές ελλείψεις του Πυροσβεστικού Σώματος και περιορισμός δαπανών σε όλα τα επίπεδα.
Και δυστυχώς επαληθευτήκαμε, με την τελευταία καταστροφή, αυτή τη φορά στον πρωτεύοντα Νομό της χώρας μας.
Και αυτή τη φορά αντί η Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της, προσπαθεί να τις ρίξει στον εύκολο πλέον στόχο τον ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ.
Αντί να δεχθεί πλέον ότι δεν έχει θωρακίσει τους φορείς που θα ενεργήσουν προστατευτικά για αυτήν και τους πολίτες της και ότι δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει πολύ μεγάλες φυσικές καταστροφές, προσπαθεί να ποινικοποιήσει την επιχειρησιακή δράση των στελεχών του Πυροσβεστικού Σώματος.
Προσπαθεί με γραφειοκρατικές εξετάσεις να ανιχνεύσει «πραγματικές πολεμικές επιχειρήσεις» λες και η κατάσβεση της πυρκαγιάς υπόκειται σε τυποποιημένες πρότυπες διαδικασίες και εξειδικευμένες νομικές επιταγές.
Αξιωματικοί- μαχητές της φωτιάς- στοχοποιούνται, και στιγματίζονται και εν μέσω ακόμα της μάχης της αντιπυρικής περιόδου καλούνται ως «υπόδικοι» να εξηγήσουν πως διεξάγεται ο πόλεμος με τα πύρινα μέτωπα.
Λες και δεν υπάρχουν θεσμοθετημένες διαδικασίες έρευνας αποτίμησης και ευθυνών.
Αν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος είχε διαπιστώσει ευθύνες και ολιγωρίες, θα έπρεπε να είχε καλέσει σε απολογίες ή να έχει διατάξει διοικητική εξέταση.
Αν η Πολιτεία είχε διαπιστώσει ευθύνες και ολιγωρίες από τον Αρχηγό, αυτή τον επιλέγει, αυτή τον παύει.
Όλα τα άλλα μας είναι δυσνόητα.
Ο κύριος και αποκλειστικά υπεύθυνος είναι η Πολιτεία.
Ο Υπουργός Εσωτερικών, Καθηγητής κ. Προκόπης Παυλόπουλος είχε την ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας και των Ο.Τ.Α από το 2004 , συνδιαχειρίστηκε την καταστροφή του 2007, και στη συνέχεια ανέλαβε και τις τύχες του Πυροσβεστικού Σώματος στο αχανές νέο ΥπερΥπουργείο Εσωτερικών.
Η πολιτική του επιλογή ήταν η υποτίμηση - απαξίωση και του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά την απαξίωση της ΕΛΑΣ τον περασμένο Δεκέμβριο και η αδιαφορία του για την επίλυση των προβλημάτων του. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε διάστημα δύο ετών, συνάντησε την Ένωσή μας, μιάμιση ώρα, ενώ η κύρια πολιτική του επιλογή μετά την καταστροφή του 2007 ήταν να μεταθέσει το χρόνο των κρίσεων και προαγωγών των Αξιωματικών μας ώστε να μετακυλήσει την ευθύνη για τις τότε καταστροφές σε αυτούς, με το πρωτοφανές για την Δημόσια Διοίκηση, την διενέργεια των κρίσεων , οι οποίες υλοποιήθηκαν χωρίς να συνταχθούν εκθέσεις αξιολόγησης.
Σήμερα διαφαίνεται το ίδιο με βελτιωμένο τρόπο.
Δεν προχώρησε σε καμία πρωτοβουλία για το συνολικό πλέγμα δασοπροστασίας.
Δεν συμπλήρωσε τις χιλιάδες των κενών θέσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.
Δεν προχώρησε σε καμία θεσμική αλλαγή για τον εκσυγχρονισμό των δομών του Π.Σ.
Δεν προχώρησε στην ανανέωση του εξοπλισμού πυρόσβεσης (επίγεια- εναέρια , μέσα)
Δεν εφοδίασε με Ατομικό Προστατευτικό Εξοπλισμό τον Μόνιμο Πυροσβέστη, ο οποίος μάχεται στις δασικές πυρκαγιές, χωρίς κράνος, γυαλιά, γάντια, ατομική προσωπίδα, καταφύγιο πυρκαγιάς.
Απαξίωσε επαγγελματικά και οικονομικά τον σκληρά εργαζόμενο Πυροσβέστη (χαρακτηριστικό είναι οι καθυστερήσεις της πληρωμής του δασικού επιδόματος, τα τελευταία δύο χρόνια και η περσινή απαξιωτική αποζημίωση της θερινής υπερεργασίας).
Ενδεικτικό των άστοχων επιλογών και των αρνητικών αποτελεσμάτων των πολιτικών αυτών στα ζητήματα ασφάλειας, ήταν προφανώς η πρόσφατη επιλογή να οριστεί Αναπληρωτής Υπουργός που να παρακολουθεί τα ζητήματά μας.
Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος από την πλευρά του, πολιτικό πρόσωπο και αυτό καθώς επιλέγεται από το ΚΥΣΕΑ, ανέλαβε τις τύχες του Π.Σ. μετά από ένα μεγάλο κλυδωνισμό των καταστροφών του 2007.
Πρώτη του ενέργεια αποτέλεσε ο διωγμός των μη αρεστών πλην έμπειρων στελεχών είτε με αποστρατεία είτε με μετακινήσεις
Δεύτερη του ενέργεια η χάραξη πολιτικής εχθρότητας απέναντι στο συνδικαλιστικό κίνημα και ειδικά στην Ένωσή μας.
Πέρα από την δυσμενή υπηρεσιακή μεταχείριση των στελεχών μας, ακολουθήθηκε η πλήρη περιφρόνηση και απαξία στις αιτιάσεις μας, παρεμβάσεις και προτάσεις μας.
Διατήρησε σιωπηλό το Πυροσβεστικό Σώμα, αμέτοχο ως Υπηρεσία στα δρώμενα, παρακολουθώντας απλά τις εξελίξεις και βασιζόμενος στο ότι ο Ύψιστος θα πέμπει εσαεί δροσερό υγρό και με νηνεμία θέρος.
Με τον ίδιο σιωπηλό τρόπο παρακολουθεί και σήμερα τα ανώτερα στελέχη του να στοχεύονται και να διαπομπεύονται και το Πυροσβεστικό Σώμα να επωμίζεται ευθύνες που δεν του αναλογούν.

Εκφράζουμε την βαθιά ανησυχία αγανάκτηση και οργή των Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, των ανθρώπων που δίνουν την καθημερινή μάχη με τον πύρινο όλεθρο και την καταστροφή.
Καλούμε τον κύριο Πρωθυπουργό, να παρέμβει ΤΩΡΑ γιατί όταν τα επικοινωνιακά τεχνάσματα περατωθούν και οι πολιτικές σκιαγραφίες ξεπεραστούν, το Πυροσβεστικό Σώμα (ο βασικότερος οργανισμός παροχής Πολιτικής προστασίας της χώρας) θα είναι αυτό που θα κληθεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.
Καλούμε τον Υπουργό Εσωτερικών να αναλάβει την πολιτική του ευθύνη και να κάνει ότι μέχρι σήμερα δεν έχει πράξει για να θωρακίσει το σύστημα δασοπροστασίας, χωρίς να ψάχνουμε εξιλαστήρια θύματα στην επόμενη καταστροφή.
Καλούμε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος να προστατέψει τα στελέχη του Π.Σ. συναισθανόμενος την βαριά ευθύνη της κατάστασης και να πράξει αυτό που πρέπει και επιβάλλει το υψηλό του αξίωμά σε αυτές τις περιστάσεις...
Πηγή...