26 Ιανουαρίου 2011

Κάποιοι τουρκολάγνοι ή μάλλον τουρκόσποροι,παραχαράσουν την Ιστορία του Απελευθερωτικού Αγώνα του 1821.

Χα,ξεχνάτε φαίνεται ότι,οι τραγόμορφοι μαυροκόρακες κατακτητές,κατέχουν 10.000.000 τεμάχια!(μετοχές) της ΕΘΝΙΚΗΣ(κατά τα άλλα) ΤΡΑΠΕΖΑΣ...;!Ξεχνάτε τι έχει πει ο τουρκόσπορος αρχιτράγος;

Οι "ξεβράκωτοι" και ο τουρκόσπορος,τραγογένης,μελανοχίτων,παραβολάνος ρασοφόρος.Αυτός που έφτυσε τους Απελευθερωτές του 1821.gap-vartholomew"Δυστυχώς, οι δύο λαοί ('Ελληνες και Τούρκοι) διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές" 

Βαρθολομαίος:"Η εν Τριάδι Μονάς της Ζωής εφώτισε δια της αληθούς θεογνωσίας την Ελλάδα και απεσκυβάλισε τον δωδεκάθεον μύθον εις τον ασφοδελόν λειμώνα"

Οπότε,μη παραπονιέστε αγαπητοί μας συνέλληνες...Εσείς τους έχετε για ποιμένες,αφού παριστάνετε τα πρόβατα...Ή μήπως όχι;

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΣΚΑΪ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΑΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ! 

-Με την ευγενική χορηγία της Εθνικής Τράπεζας!


ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΡΕΠΟΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ "1821"

Χθες ήταν η πρεμιέρα για την πολυδιαφημισμένη σειρά του "Σκάι" του Αλαφούζου, που μόνο απο το γεγονός ότι διάλεξαν την φράση "ένα έθνος γεννιέται" έδειχνε που ακριβώς θέλουν να το πάνε. Και επιβεβαιωνόμαστε πλήρως αφού απο το πρώτο κιόλας επεισόδιο μιλάνε για... συνύπαρξη στην οθωμανική αυτοκρατορία, ότι το 1821 εξοντώσαμε τους γείτονές μας με τους οποίους ζούσαμε... αρμονικά και άλλα συναφή τουρκολαγνικά!

Και αν δεν το ξέρατε, μας το έμαθε ο πολύς καθηγητής Βερέμης! Στα βουνά σαν κλέφτες και αρματωλοί ανεβήκαμε εμείς και οι αλβανοί! "Οι τούρκοι και οι Έλληνες δεν μπορούσαν πια να είναι φίλοι", χαρακτηριστική φράση του εμετού της σειράς του Σκάι! "Ένα έθνος που μόλις γεννιέται" ανέφεραν στην προπαγανδιστική σειρά, που επιχειρεί να εμφανίσει το Έθνος ΜΑΣ με ζωή λιγότερη των δυο αιώνων!

Για αυτές τις απίστευτες και επικίνδυνες για το Έθνος αρλούμπες πλήρωσε η Εθνική Τράπεζα που είναι και χορηγός της εκπομπής; Άξιος ο μισθός σου Αλαφούζε!

anti-ntp.blogspot.
ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Πρώην αρχηγός του FBI για τους αεροψεκασμούς


Τι είναι η χριστιανική ειδωλολατρία:



EIDOLOLATREIAΝα τι είναι ειδωλολατρεία κατά τον Ησαΐα 44.14.
«Ο ξυλουργός εξαπλόνει τον κανόνα, σημειόνει αυτό με στάθμην, ομαλύνει αυτό με ροκάνια και σημειόνει αυτό διά του διαβήτου και κάμνει αυτό κατά την ανθρωπίνην μορφήν, κατά ανθρωπίνην ώραιότητα, διά να κατοική εν τη οικία.
Κόπτει εις εαυτόν κέδρους και λαμβάνει την κυπάρισσον και την δρυν, τα οποία εκλέγει εις εαυτόν μεταξύ των δένδρων του δάσους· φυτεύει πεύκην και η βροχή αυξάνει αυτήν.
Και θέλει είσθαι χρήσιμον εις τον άνθρωπον διά καύσιμον· και εξ αυτού λαμβάνει και θερμαίνεται· προσέτι καίει αυτό και ψήνει άρτον· προσέτι κάμνει αυτό θεόν και προσκυνεί αυτό· κάμνει αυτό είδωλον και γονατίζει έμπροσθεν αυτού.
Το ήμισυ αυτού καίει εν πυρί· με το άλλο ήμισυ τρώγει το κρέας· ψήνει το ψητόν και χορταίνει· και θερμαίνεται, λέγων, Ω εθερμάνθην, είδον το πύρ·
και το εναπολειφθέν αυτού κάμνει θεόν, το γλυπτόν αυτού· γονατίζει έμπροσθεν αυτού και προσκυνεί αυτό και προσεύχεται εις αυτό και λέγει, Λύτρωσόν με, διότι είσαι ο θεός μου». 
Ησαΐα 44.13-17.


Μεγάλη Εκδήλωση του Ιχωρ για την Μεγαλομάρτυρα του Ελληνισμού Υπατία.

Μεγάλη Εκδήλωση του Ιχωρ για την Μεγαλομάρτυρα του Ελληνισμού ΥπατίαΟΠΩΣ ΗΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΤΟ ΙΧΩΡ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΥΠΑΤΙΑΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ,ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 88 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ,ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΝΝΙΓΟΣ,ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΙΜΗΣ.
ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ,ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΒΙΝΤΕΟ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΤΙΑ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΗΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ,ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗ,ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ.
ΟΜΙΛΗΤΕΣ Η ΜΑΡΙΑ ΣΙΔΕΡΗ,Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ,Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΕΞΗΣ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

ΙΧΩΡ

Σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία,ένας άλλος κόσμος είναι υπαρκτός...


Σε ένα κόσμο που αλλάζει ραγδαία, μια άλλη κοινωνία (αυτο)οργανώνεται.
Απέναντι στην δικτατορία των ιδιωτικών τραπεζών και των νεοφιλελεύθερων αγορών, οι τοπικές κοινωνίες παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους, οργανώνουν δημιουργικές αντιστάσεις από τα...
 κάτω και μια άλλη οικονομία που δεν στηρίζεται στα χρήματα και το κέρδος.
Επαναπροσδιορίζουν τις ανάγκες τους, μειώνουν τη κατανάλωση, αυτοδιαχειρίζονται την τροφή και την ενέργειά τους, τοπικοποιούν την παραγωγή, συναλλάσσονται χωρίς μεσάζοντες και συνδιαμορφώνουν ένα άλλο κόσμο, εδώ και τώρα.

Ανέβηκε από iliosporoi_net. - 

Σίβυλλα


Η πολιορκία τελείωσε...άρχισε η εισβολή.

Γράφει...Ο νοών...νοείτω 

Όταν βάλανε στόχο την αλλοίωση της γλώσσας μας, της Ιστορίας μας, της Γεωγραφία μας και της κοινωνικής συνοχής μας, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.

Όταν ψηφιζότανε το νομοσχέδιο για την Ιθαγένεια, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.

Όταν ψηφιζότανε στην Βουλή το Μνημόνιο, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.

Όταν αναρτούσαν πανό στον βράχο της Ακρόπολης στο όνομα της κομματικής τους προβολής, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.

Όταν έβαζαν λουκέτο στην Ακρόπολη στο όνομα της διεκδίκησης των κεκτημένων τους, το βλέπατε από την τηλεόραση και το διαβάζατε και το σχολιάζατε από τα ιστολόγια.

ΕΟΡΤΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΣΕΠΤΟΥ ΙΕΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΟΦΑΝΤΩΝ-ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ ΟΡΦΕΩΣ,ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΛΗΘΩΝΟΣ.

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ «Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ» ΚΑΙ «ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ
 
Οτι τήν Ήλιοδίτην("Κυριακήν") 30ήν μηνός Μακεδόνων Δαδιφορίου(Ίανουαρίου) 2011 μ.Ά.Τ. καί ώραν 11.00 π.μ., διοργανώνουν
είς τήν αίθουσαν τού συλλόγου "ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ-ΟΡΦΙΚΟΙ"(βασιλέως Ήρακλείου 28, 2ος όρφος, γρ. 11, Θεσσαλονίκη) έκδήλωσιν τιμής καί μνήμης ύπέρ τής Πανσέπτου Ίερείας τού Πνεύματος καί τής Έλληνοσύνης Έθνομάρτυρος Ύπατίας τής Άλεξανδρινής, καθώς καί έορτασμόν έπί τή Ήμέρα τών Έλληνικών Γραμμάτων, κατά τόν όποίαν θά τιμηθή ό βίος καί τό έργον τών Μεγάλων Διδασκάλων τού Γένους καί Ίερουργών, ήγουν τού Όρφέως τού Θεολόγου, τού Πλουτάρχου τού Θεοχρήστου καί τού Γεωργίου Πλήθωνος τού Έλληνομνήμονος.

Θέλει γίνη άναφορά είς τό έργον καί τήν προσφοράν είς τήν Έθνικήν Ίδέων τών τιμωμένων,  μέ όμιλητάς τούς Βασίλειον Πελασγόν-Γούσιον καί τόν Σωκράτην-Λέοντα Σιδηρόπουλον. Έπίσης θά λάβη
χώραν καί προβολή σχετικών κινηματογραφημάτων, καθώς καί  άπαγγελίαι ποιημάτων  έκ μέρους μελών τών δύο όμίλων.
Μετά τό πέρας τής ώς άνω έκδηλώσεως θέλει έπακολουθήσει συμποσιασμός.

Έρρωσθε καί εύδαιμονείτε!
Έν Θεσσαλονίκη  τή 20 Δαδιφορίου(Ίανουαρίου)2011  μ.΄Α.Τ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

"ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ"-   "ΑΡΕΣ ΑΝΑΞ"

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ

Μαθητής λυκείου Λιτοχώρου στο M.I.T. των ΗΠΑ!

ΟΚΤΩ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ & ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΤΉΣΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΤΣΑΜΠΑΣΙΔΗΣ.

Μαθητής λυκείου Λιτοχώρου στο M.I.T. των ΗΠΑ!

* ΕΛΑΒΕ ΕΥΦΗΜΗ ΜΝΕΙΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟΣ ΑΝΕΥ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝ/ΜΙΑ

* «ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ», ΔΗΛΩΝΕΙ.

* «Η ΠΡΟΟΔΟΣ & Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ & ΘΕΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ.


Ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά την αξιοποίηση των ταλέντων και των μεγάλων επιστημόνων αυτής της χώρας, θίγει σε δηλώσεις του ένα από τα καλύτερα μαθηματικά μυαλά που διαθέτει η χώρα. Πρόκειται για έναν μαθητή της β’ λυκείου στο λύκειο Λιτοχώρου, τον Χάρη Τσαμπασίδη, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου, το Μ.Ι.Τ. των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το ΜΙΤ ανακάλυψε αυτό το ταλέντο ........με τα πολλά μετάλλια τα οποία έχει πάρει μέσα από διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρίας (Ε.Μ.Ε) αλλά και μέσα από διαγωνισμούς των Βαλκανίων, της Μεσογείου και της Παγκόσμιας Μαθηματικής Ολυμπιάδας.

Ανοικτή Επιστολή προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΠΑΣΟΚ.


Γράφει ο Δευκαλίων
Κύριες και κύριοι,
με την θετική σας ψήφο σε αρκετά κρίσιμα νομοσχέδια, όπως για το περιβόητο μνημόνιο, και για την φαλκίδευση των εργατικών μισθολογικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων κλπ, αυτή η κυβέρνηση συνεχίζει ακόμα και σήμερα να κυβερνά απρόσκοπτα την χώρα.
Επισημαίνουμε την λέξη απρόσκοπτα, αφού είναι πλέον φανερό ότι το σύνολο της πολιτικής πλατφόρμας Κυβέρνησης-Τρόικας, που στοχεύει και επιδιώκει να μεταφέρει εθνικό πλούτο στις τσέπες των ξένων «δανειστών», υλοποιείται χωρίς μεγάλα προβλήματα, μιας και εσείς δεν εγείρεται θεμελιώδεις και ουσιαστικές ιδεολογικές πολιτικές και ηθικές αντιρρήσεις.

Η Τρόϊκα και οι προδότες εύχονται στους συνταξιούχους βίον...ανθόσπαρτον!

ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΙΜ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ FOX, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΥΝΟΔΟΝΤΑ ΣΤΑ ΟΣΚΑΡ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΜΠΟΥΛΜΕΤΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Η συνάντηση έγινε μετά την διάλεξη που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής ο Τζιμ Γιαννόπουλος, ο χρυσοχέρης του Χόλυγουντ, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής για τις υποψηφιότητες των Όσκαρ.

Ήταν ένα dinner στο σπίτι του Υπουργού Παύλου Γερουλάνου στις 24 Νοεμβρίου 2009. Παρευρέθησαν οι Τάσος Μπουλμέτης, Γιώργος Παπαλιός, Πρόεδρος του Ε.Κ.Κ., Μάρκος Χολέβας Αντιπρόεδρος του Ε.Κ.Κ., Αθηνά Ραχήλ Τσαγκάρη. Σημειωτέον ότι παρευρέθηκε και η Δέσποινα Μουζάκη, Διευθύντρια τότε του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, η οποία απεχώρησε νωρίς. Παρευρέθησαν επίσης μεγαλοδιανομέας και λίγοι "εκλεκτοί".

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ DINNER

1) Συμφώνησαν να βραβευτεί η ταινία στην ψευτοακαδημία όπως και έγινε, απορρίπτοντας μάλιστα και άλλες αξιόλογες ταινίες, διαδικασά της ψευτοακαδημίας που έχει καταγγελθεί από πάρα πολλούς παραγωγούς και δημιουργούς, επιλογή που κατέκρινε στα "ΝΕΑ" και ο Κώστας Γαβράς.

2) Να μην γίνουν τα κρατικά βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης μήπως και βγει πρώτη άλλη ταινία....

3) Στην επιτροπή επιλογής για το ποια ελληνική ταινία θα εκπροσωπηθεί στα Όσκαρ, να ηγηθεί ο Μισέλ Δημόπουλος, στηρίζοντας την συγκεκριμένη ταινία "Ο Κυνόδοντας", όπως και έγινε, απορρίπτοντας άλλες αξιόλογες ταινίες.

4) Να χρηματοδοτηθεί ο Λάνθιμος για την επόμενη ταινία του, όπως και έγινε, απορρίπτοντας άλλες αξιόλογες προτάσεις...

Και όλα αυτά για να εισπράξουν την επιτυχία το δίδυμο Παπαλιού-Χολέβα με μια ταινία η οποία σημειωτέον είναι αντιγραφή του "El castillo de la pureza" του Ripstein...όπως σχολίασε και ο έγκριτος κριτικός Μικελίδης στην Ελευθεροτυπία.

Σας θυμίζω ότι στο πανηγυράκι του Χόλυγουντ συμμετείχε και βραβεύτηκε η ασήμαντη ταινία "Mediterraneo" με την εκρηκτική Βάνα Μπάρμπα το 1991.

Τι έχουν να πουν για όλα αυτά η "Ομίχλη" και τα σωματεία, που όλοι τους ποιούν τις νήσσες??

Β.Μ.
Κινηματογραφιστής Παντός Καιρού