06 Αυγούστου 2008

Θυμήσου τη Χιροσίμα...σήμερα! Remember the Hiroshima...today!


Το πυρηνικό μανιτάρι που δημιουργήθηκε από τη βόμβα πάνω από τη Χιροσίμα.
Θα περάσουν χιλιάδες χρόνια μέχρι να σβήσει η ραδιενέργεια!

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας!
ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΔΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ....ΤΗΣ....ΧΑΓΗΣ!!!!!!!!
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ!!!!!
Δε γίνεται να δικαστούν άλλωστε οι Παγκόσμιοι....Ειρηνοποιοί!!!

The Fat Man και ο φάτα όλα!

κουρδιστό πορτοκάλι: Ο κος Fouad Al Zayad στέλνει απο την

Ο...παροχωρησιούχος των διοδίων και το λουρί της μάνας του!!!!!

Ρε πρασινομαυροκοκκινομπλερόζ βοιδολαέ,ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ο....παροχωρησιούχος!!!!!!ΕΣΥ με το ψήφο σου τον έκανες νοματαίο,τώρα τι ψάχνεσαι,νομίζεις ότι θα βρεις το δίκιο σου;ΣΕ ΓΕΛΑΣΑΝΕ.Σκάσε και πλέρωνε,μαλάκα!!!!!!!

______________________________________________________________
Από το http://press-gr.blogspot.com/

Εισπράττουν χωρίς να έχει γίνει τίποτε...

.
Για την κατασκευή της "Ιόνιας Οδού", καλό θα ήταν να αναφέρατε ότι από 15/1/2008 ο παραχωρησιούχος εισπράττει τα διόδια από τους σταθμούς διοδίων Αφιδνών, Σχηματαρίου και Τραγάνας.

Με δεδομένη την κυκλοφορία 20.000 τουλάχιστον αυτοκινήτων την ημέρα (καθημερινές) από τα δύο πρώτα διόδια, δηλαδή 50.000 αυτοκίνητα και από τους τρεις σταθμούς με 2,75 ευρώ για 6,5 μήνες έχουμε ένα έσοδο 27.000.000 ευρώ για τον παραχωρησιούχο χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής τίποτα.
Έτσι απλά!!!
Ανδρέας Π.
--------------------- (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 10:25:00 μμ 0 comments

Ο Κάστρο της Κούβας και ο Κεμάλ της Τουρκίας...ομοιδεάτες!!!!!

Για δύο πράγματα έχουμε απορία:α)Τι δουλειά έχει η Κούβα να τοποθετεί ανδριάντα ενός Τούρκου στην άλλη άκρη του κόσμου;β)Μήπως και ο Κάστρο είναι όργανο των παγκόσμιων εξουσιαστών και γιαυτό μέχρι τώρα βρίσκεται στην εξουσία,μη βγάζοντας άχνα για τη βάση του Γκουαντανάμο;Ξαφνικά τότε τριακόσιοι άνθρωποι,με καλάμια αντί για ντουφέκια,κατέλαβαν την εξουσία και ολόκληρη υπερδύναμη τάχα δε μπόρεσε να καταστείλει μια παρεούλα κάτω από τα πόδια της!!!!Έχει ΠΟΛΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΟ λάκκο η φάβα!!!!!!Επιβάλλεται οι ερευνητές να αρχίσουν να ψάχνουν στα αρχεία και μάλλον είναι σίγουρο ότι έχουν να ξεσκεπάσουν πάρα πολλά που βρωμάνε!!!!!!Άντε γιατί κάποτε πρέπει να αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα με τις στημένες επαναστάσεις ανά το κόσμο!!!!Όσο για τους προδομένους αγνούς επαναστάτες της Γης,ας ανοίξουν τα μάτια τους κι ας δουν ποιοί ήταν οι αρχηγοί τους και για ποιούς δούλευαν!!!!!

____________________________________________________________________
Από το http://press-gr.blogspot.com/

Προτομή του Κεμάλ στην Αβάνα...

"ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΑ"
.
Γράφει ο Αναστάσιος Καζαντζίδης
Εκπαιδευτικός-αρθρογράφος
.
Και ο σύντροφος Φιντέλ μας πρόδωσε Αλέκα… Πρόδωσε το αίμα των γιαγιάδων και των παππούδων μας.Το αίμα που χύθηκε άδικα από το μαχαίρι του Κεμάλ και των λοιπών φασιστοειδών συντρόφων του…Πρόδωσε και το αίμα των 1,5 εκκατομυρίων Αρμενίων ο σύντροφος Φιντέλ.Και το αίμα των Θρακιωτών και των Μικρασιατών.Και εκείνο το αίμα των Κούρδων πρόδωσε ο σύντροφος Φιντέλ… Ο Φιντέλ Κάστρο που έδωσε άδεια να ανεγερθεί η προτομή του Φασίστα Κεμάλ Ατατούρκ στον κεντρικότερο δρόμο της Αβάνας!!!Αυτά είναι δυστυχώς τα απομεινάρια της συμμαχίας του Λένιν με τον Κεμάλ εναντίων των Ελλήνων…
Και εμείς πως απαντάμε στην πρόκληση των Κουβανών; Δεν πατάμε το πόδι μας στο νησί τους! Ούτε καπνίζουμε τα πούρα τους!Προτομές του Κεμάλ αυτοί, βραζιλιάνικα πούρα εμείς!
Α, και να μην ξεχάσω συντρόφισσα Αλέκα, αυτά είναι τα λόγια του επίσημου Κουβανού ομιλητή Dr. Eusebio Leal
“Η προτομή του Ατατούρκ, που συνέβαλε στη διαμόρφωση της καλύτερης ανθρωπιστικής ιδεολογίας, που μας έμαθε πώς να είμαστε υπερήφανοι άνδρες και γυναίκες, πώς να συγκροτούμε ένα έθνος και πώς να είμαστε πολιτισμένοι, στήθηκε στην καρδιά της Αβάνας. Ευχαριστούμε την Τουρκία που γέννησε έναν ανίκητο και ανθρωπιστή δάσκαλο, που ήξερε πώς να διαμορφώνει το μέλλον"
Αίσχος και ντροπή συντρόφισσα…
-----------------------------------------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 11:16:00 μμ 0 comments