14 Οκτωβρίου 2011

Η Κίνα προειδοποιεί τις ΗΠΑ για «εμπορικό πόλεμο»!



image
KINΔYNOΣ έναρξης ενός εμπορικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Κίνα ελλοχεύει μετά την απόφαση της Γερουσίας να επιβάλλονται δασμοί σε προϊόντα χωρών που συντηρούν σε χαμηλά επίπεδα την ισοτιμία του νομίσματός τους. Οπως είχε προαναγγελθεί, τελικά η αμερικανική Γερουσία υπερψήφισε το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο σχετικά με την επιβολή δασμών, με 63 ψήφους υπέρ και 35 κατά. Οι αγορές είχαν προεξοφλήσει ότι η φιλοσοφία του νομοσχεδίου έχει ως αποδέκτη την Κίνα, της οποίας το εθνικό νόμισμα, το γουάν, διατηρείται σε απαράδεκτα χαμηλά επίπεδα ισοτιμίας έναντι του δολαρίου.

Σημειώνεται ότι το 60% των κινεζικών εξαγωγών κατευθύνεται στην αγορά των ΗΠΑ. Η απόφαση του Κογκρέσου προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Πεκίνου, το οποίο προειδοποίησε για «εμπορικό πόλεμο». Οι κινεζικές αρχές επικρίνουν την Ουάσιγκτον ότι με το νομοσχέδιο αυτό ουσιαστικά εφαρμόζει μέτρα προστατευτισμού των αμερικανικών προϊόντων. Το επόμενο βήμα για την τελική έγκριση του νομοσχεδίου θα γίνει από τη Βουλή των Αντιπροσώπων. Ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ρεπουμπλικανών, Τζον Μπόνερ, έχει δηλώσει ότι το Κογκρέσο δεν πρέπει να εμπλακεί άμεσα σε μια συζήτηση η οποία φορά τη συναλλαγματική πολιτική πολιτικής μιας άλλης χώρας.

Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών κάλεσε τον πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να πείσει την κυβέρνησή του να μην υιοθετήσει τελικά τη νομοθεσία επιβολής κυρώσεων στην περίπτωση που δεν ανατιμηθεί του γουάν.

Πηγή: ΕΞΠΡΕΣ

" Προσφυγή κατά του ΓΑΠ και της κυβέρνησης στη Χάγη και το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων"


Δεδομένης της ολοένα και χειρότερης αντι-ανθρωπιστικής και κατάφωρα αντι-δημοκρατικής και ανθελληνικής κατάστασης στην Ελλάδα υπό την μη δημοκρατικώς νομιμοποιούμενη κυβέρνηση του Γεωργίου Α. Παπανδρέου, ο οποίος όπως προδήλως αποδεικνύεται αναρριχήθηκε στην εξουσία με ψευδεπίγραφο προεκλογικό πρόγραμμα, κατάργησε, περιόρισε ή κατάφωρα αγνόησε κάθε Δημοκρατικό θεσμό ενώ επιδίδεται μέχρι και σήμερα σε όργιο τρομοκρατίας, παραπληροφόρησης και καταδίωξης των Ελλήνων Πολιτών,

Δεδομένου ότι δυνατότητα σύντομης και βιώσιμης προσφυγής στη Δικαιοσύνη ως είναι αναφαίρετο Ανθρώπινο Δικαίωμα μας είναι........
αδύνατον εντός των Ελληνικών συνόρων

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου τολμά να ισχυρίζεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο δράσης παρ’ εκτός της ανάλγητης, αντιανθρωπιστικής πολιτικής εξυπηρέτησης αμφιβόλων δανείων εις βάρος παιδιών, ανιάτων / καρκινοπαθών, τυφλών, αναπήρων, συνταξιούχων, επιστημόνων, στρατιωτικών, αυτοαπασχολούμενων, ιδιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων, αγροτών και ελευθέρων επαγγελματιών, εργατών, και κάθε Έλληνα Πολίτη που ακόμα δεν έχει καν έρθει στον κόσμο ενώ από τουλάχιστον το 1980 ο Διεθνής Νόμος απαγορεύει την καταδίκη σε φτώχεια και εξαθλιωτικές συνθήκες διαβίωσης μίας ολόκληρης κοινωνίας ή Λαού για την εξυπηρέτηση οποιουδήποτε χρέους νόμιμου, παράνομου ή ειδεχθούς

Προσφεύγουμε με κάθε δυνατό μέσο στην Διεθνή Κοινότητα ώστε να λάβει θέση ενώπιον των Λαών του Κόσμου και να αποδείξει εάν συνεχίζει να υπηρετεί τα Ανθρώπινα Δικαιώματα όπως αυτά ψηφίστηκαν και κυρώθηκαν μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και την επίσημη εξαφάνιση της ναζιστικής Γερμανίας.

Α. κατ’ άρθρον 15 του καταστατικού του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης ( International Criminal Court ) εναντίον του Γ.Α.Παπανδρέου, των κυβερνήσεων του και παντός συνυπευθύνου για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και Γενοκτονία εν καιρώ ειρήνης όπως αυτά ορίζονται για της αρμοδιότητες του Δικαστηρίου

Β. ενώπιον του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ κατά την διαδικασία 1503 για μαζική καταπάτηση και ακύρωση του συνόλου των βασικών Ανθρωπίνων και Πολιτικών Δικαιωμάτων των Ελλήνων.

Τούτων δοθέντων επικαλούμαστε το Άρθρο 120 του Συντάγματος και λόγω της μείωσης της Εθνικής μας Κυριαρχίας, της μη δυνατής καταφυγής στη Δικαιοσύνη, της συνεχούς επίθεσης της κυβέρνησης κατά των Πολιτών με την βοήθεια αλλοδαπών δυνάμεων και την έκπτωση κάθε Θεσμού για την προστασία της Δημοκρατίας και της Ανεξαρτησίας και Ακεραιότητας της Ελλάδος.

ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΝΟΜΙΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΥΠΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ,  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΕΛΓΟΥΝ.

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΛΑΠΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

H Eλληνική μετάφραση του κειμένου :http://www.humansupport.gr/gr_icc.php
Το πλήρες Αγγλικό κείμενο που εστάλη : http://www.humansupport.gr/en_icc.php
Οι Έλληνες Πολίτες


Όλγα Γεωργίου Γεριτσίδου    &      Τάνυα – Μαρία Γεριτσίδου

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Οι ΗΠΑ, η Ελλάδα και οι Αγανακτισμένοι...


Οι ΗΠΑ δεν ενισχύουν το ΔΝΤ για την Ελλάδα

Δεν γνωρίζουν αυτά που γράφειΗ εφημερίδα των Αγανακτισμένων της Wall Street;

Στο κύριο άρθρο ο Α. Γκούπτα γράφει:
 «Για δύο και πλέον εβδομάδες, στη σπουδαία μητρόπολη του καπιταλισμού, οι στερημένοι απελευθερώνουν εδάφη από τους οικονομικούς φεουδάρχες και τον αστυνομικό στρατό τους».

Ελληνες ή Μεταβυζαντινοί απατεώνες;

Η Ελλάδα μέσω Ελλήνων μετόχων της "Τραπέζης της Ανατολής" διαθέτει χρυσό αξίας 52 Τρις Ευρώ με τα οποία δύναται να εξοφλήσει 48 φορές το Ελληνικό Δημόσιο χρέος 400 +700=1,1 Τρις Ευρώ,αλλά οι προδότες πολιτικοί αρνιούνται την προσφορά αυτών των Ελλήνων μετόχων!!!ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!


Main building of the bank of Greece.
Image via Wikipedia
Προς όλους τους Λαούς του Πλανήτου.
Προς της Κυβερνήσεις των κρατών της Ευρώπης,
Και ειδικώς της Ελλάδος:
Δια τους μη γνωρίζοντες μαθηματικά τους πληροφορούμε ότι τα 52 τρις ευρώ τα οποία έκλεψαν οι Εβραίοι Rothschild Λονδίνου από τους Έλληνες μετόχους της "Τραπέζης της Ανατολής",η οποία συγχωνεύτηκε με την "Τράπεζα της Ελλάδος"Ιδιοκτησίας Rothschild Λονδίνου,ισοδυναμούν με 52,000 Δισεκατομμύρια ευρώ.
Τα 52 τρις ευρώ είναι 48 φορές το σημερινό Δημόσιο χρέος της Χώρας του 1,1 τρις ευρώ (400 εξωτερικού +700εσωτερικό χρέος).
Κύριοι πίσω από όλη τη ζημιά σε όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι η Κινεζική Hong με εκτελεστικά στελέχη τους Εβραίους και τους Σάξονες οι οποίοι σήμερα αποτελούν τα κυβερνητικά στελέχη όλων των κυβερνήσεων της Ευρώπης και οι οποίοι ξεπουλούν στην Hong και της Εβραϊκές και της Σαξονικές περιουσίες αλλάκαι τις περιουσίες των κρατών και των ιδιωτών των Ευρωπαϊκών κρατών. 

Για να μην ξεχνιόμαστε ποιό ρόλο παίζει ο Τζέφρυ...Τσολάκογλου!

Οι μαθητές της Κατερίνης δείχνουν τον δρόμο της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ!Ο Όλυμπος των Θεών της Ελλάδος στέλνει το μήνυμα!


Μαζική διαδήλωση μαθητών στο κέντρο της Κατερίνης! Οι "Εισαγγελείς" συστάσεις στους μαθητές;


Περισσότερες από 2000 μαθήτριες και μαθητές Λυκείων και Γυμνασίων της Κατερίνης κατέκλυσαν σήμερα 14.10.2011 το κέντρο της πόλης, διαμαρτυρόμενοι για την πρωτοφανή και απαράδεκτη κατάσταση της Παιδείας στη χώρα μας.
Με μαχητικά συνθήματα όπως : "Η τρομοκρατία δεν θα περάσει, των μαθητών η πάλη θα την σπάσει" και «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, η Χούντα δεν τελείωσε το 73» διαδήλωσαν εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους προς τους συμμαθητές τους των 15μελών συμβουλίων, οι οποίοι κλήθηκαν χθες από την Εισαγγελία Κατερίνης για να...
 τους γίνουν συστάσεις σχετικά με τις καταλήψεις των σχολείων.
Τους μαθητές συμπαραστάθηκε πλήθος γονέων και καθηγητών.