26 Ιουνίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ 15 6 2014 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ




Αρχαία Ελληνικά έθιμα (Γάμος - Βάπτισμα - Νεκρώσιμη Τελετή)

Αρχαία Ελληνικά έθιμα (Γάμος - Βάπτισμα - Νεκρώσιμη Τελετή)

Η γαμήλια τελετή:

Ο μήνας, κατά την οποίο γίνονταν οι γάμοι, ήταν ο εκ του γεγονότος αυτού ονομαζόμενος ο Γαμηλιών (ο δικός μας Ιανουάριος ).
Η μελλόνυμφη αφιέρωνε την προηγούμενη μέρα του γάμου της ένα βόστρυχο (μπούκλα) από τα μαλλιά της στο ναό της Αρτέμιδος, παρθένα αυτή στην αειπάρθενη θεά. Την ίδια ημέρα έκανε το νυφικό της λουτρό με νερό από την πηγή της Καλλιρρόης, διότι εθεωρείτο κατά παράδοση ως γονιμοποιό. Το πρωί της ημέρας του γάμου φίλες της της φορούσαν λευκό πέπλο και στόλιζαν τα μαλλιά της με λουλούδια, που τα
μάζευαν οι ίδιες,τραγουδώντας της και γαμήλια άσματα, τους «υμέναιους».

Ο πατέρας της, ενώπιον αυτών και συγγενών και φίλων, στη συνέχεια, την έφερνε μπροστά στον βωμό της οικογενειακής Εστίας, όπου την περίμενε ο γαμπρός. Ένας ιερέας του Διός Τελείου, προστάτη του γάμου, αφού είχε θυσιάσει μικρό μοσχαράκι, και του είχε αφαιρέσει τη χολή- για να μην πικράνη τίποτα το γάμο, ψάλλοντας καθιερωμένες ευχές, της έδινε να φάη μισό μήλο (το αγαπημένο φρούτο της Αφροδίτης) και το άλλο μισό στον μνηστήρα της.
Μετά απ` αυτό ο πατέρας της νύφης παίρνοντας το χέρι της το απίθωνε στο χέρι του γαμπρού λέγοντας του:

Α. ΣΩΡΡΑΣ: ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΚΟΝΤΟΜΑΡΙ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ…

Δείτε καρέ - καρέ τη σφαγή στο Κοντομαρί Χανίων από τους ναζί - Η ιστορία του Franz Peter Weixler


Artemis Sorras
ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΥΠΩΝΕΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ 3 ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ SS ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ ΘΕΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Δείτε καρέ - καρέ τη σφαγή στο Κοντομαρί Χανίων από τους ναζί - Η ιστορία του Franz Peter Weixler

Από Palmografos.com: Palmografos.com - Δείτε καρέ - καρέ τη σφαγή στο Κοντομαρί Χανίων από τους ναζί - Η ιστορία του Franz Peter Weixler 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!!! ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ!!!

ΠΑΠΑΣ ΣΕ 3ΧΡΟΝΗ: «ΘΕΣ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙΣ;»… ΟΧΙ ΑΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣ!!!

ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ! ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ!!! ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΥΘΑΡΣΩΣ… «ΟΧΙ» ΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ… ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ!!!
ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΠΩΣ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΚΙ…!!! ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!
ΕΜ! ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΗΠΙΟΒΑΠΤΙΣΜΟ… ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΒΑΠΤΙΣΤΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΦ” ΟΣΟΝ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ!!!

Βασίλειος Σωτήρας Η Αγκελα Δωροθέα ξέχασε αυτό το άρθρο του Βασικού Νόμου; Άρθρο 26 [απαγόρευση σχετικά με την προετοιμασία για πόλεμο επιθετικότητας]


Η Αγκελα Δωροθέα ξέχασε αυτό το άρθρο του Βασικού Νόμου;
Άρθρο 26 [απαγόρευση σχετικά με την προετοιμασία για πόλεμο επιθετικότητας]
(1) πράξεις που τείνουν να και να αναλάβουν με πρόθεση να διαταράξουν τις ειρηνικές σχέσεις μεταξύ των Εθνών, ιδίως για την προετοιμασία για έναν πόλεμο επιθετικότητας, είναι αντισυνταγματικές. Πρέπει να γίνει ποινικό αδίκημα.

(2) τα όπλα που έχουν σχεδιαστεί για πόλεμο μπορεί και πρέπει να κατασκευάζονται, να μεταφέρονται ή να διατίθενται στο εμπόριο μόνο με την άδεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. Λεπτομέρειες θα ρυθμίζονται από ένα ομοσπονδιακό νόμο.

Η ΚΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!

Η ΚΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΔΙΑΛΥΕΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!

ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ! ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ; ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΚΑΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ, ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΡΑΚΕΝΔΥΤΟΙ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ!!!!!!!
Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ!!! ΑΥΤΟΞΕΦΤΥΛΙΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ!!! ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!! ΟΧΙ «ΣΑΝ»… ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ!!! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ…

Dimitrios Ferentinos Η ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ!

Η ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 13.500 ΧΡΟΝΙΑ!

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ : Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΠΡΟ ΕΙΠΕΙ ΘΑ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Η ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 .
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΕΙΡΙΟΣ

ΟΜΙΛΙΑ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 25-06-2014