12 Νοεμβρίου 2011

Π.Καμμένος: «Εγώ χούντα δεν ψηφίζω»!Πάνο ήρθε ο καιρός να μπεις μπροστά!


Δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ο γαλάζιος βουλευτής Πάνος Καμμένος.

«Εγώ χούντα δεν ψηφίζω» δηλώνει στη Realnews, ο βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ένα ακόμη πονοκέφαλο στην ηγεσία της ΝΔ που όσο περνούν οι ώρες τόσο φουντώνουν οι αντιδράσεις από βουλευτές και στελέχη, για τη συμμετοχή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην μεταβατική κυβέρνηση.

http://armageddon-news.blogspot.com/2011/11/blog-post_2039.html?spref=tw

http://pyrgos-news.blogspot.com/2011/11/blog-post_7404.html



Σχετικό θέμα:

Πάνο Καμμένε ήρθε ο καιρός να μπεις μπροστά και να ξεκινήσεις τον υπέρ πάντων αγώνα.Τώρα ή ποτέ...

Κάπως έτσι θα διασωθεί η ελληνική ύπαιθρος - Aπαίτησαν από το κατάστημα να βάλει στα ράφια του τα τοπικά προϊόντα...!



Ο Αλφειός έχει άλλη πρόταση...:Αγοράζετε ελληνικά προϊόντα ΜΟΝΟ από ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ...της γειτονιάς!Και να είναι ΕΛΛΗΝΙΚΑ
.................................................................................
Aπαίτησαν από το κατάστημα να βάλει στα ράφια του τα τοπικά προϊόντα...

Δυναμική συγκέντρωση και δίωρη συμβολική διαμαρτυρία, πραγματοποίησαν το πρωί περίπου 100 συνεταιριστές, παραγωγοί, κτηνοτρόφοι, καταναλωτές και φορείς, που απέκλεισαν επί δίωρο την οδό Νεαπόλεως, στη διασταύρωση με την οδό Λαρίσης, όπου λειτουργεί ένα μεγάλο κατάστημα της γερμανικής αλυσίδας LIDL.

Liana Kanellis in the British Channel 4:"Nick the Greek or...George the "American""?Referendum..."want to die or do you want to kill you"


Άφωνους άφησε τους Βρετανούς η Κανέλλη

Η Λιάνα Κανέλλη εμφανίστηκε στο βρετανικό κανάλι 4 για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και υποστήριξε ότι το ελληνικό δημοψήφισμα είναι σαν να σε ρωτάνε «αν θέλεις να πεθάνεις ή αν θέλεις να σε σκοτώσουν».

Ιδιαίτερα η συνήθεια της να αποκαλεί «my dear» (καλέ μου) τον παρουσιαστή του καναλιού Jon Snow διασκέδασε τρομερά τους Βρετανούς και το twitter πήρε φωτιά από σχόλια για την παρουσία της και τα σχόλια που έκανε.
Η συμπάθεια φαίνεται ότι ήταν τόσο μεγάλη που και η βρετανική εφημερίδα Guardian ρώτησε αν μπορεί κανείς να την καλέσει στην εκπομπή «Newsnight» για να γνωρίσει τον παρουσιαστή Jeremy Paxman!






http://vickytoxotis.blogspot.com/

Καλή επιλογή ο πρωθυπουργός κ. Λ. Παπαδήμος;


Άμεσα πριν γίνει πρωθυπουργός ο κ. Λ. Παπαδήμος,  ήταν στην Αμερική, στο Πανεπιστήμιο του Harvard όπου φιλοξενήθηκε σαν καθηγητής οικονομολογίας σε σεμινάριο με θέμα :
«Η παγκόσμια οικονομική κρίση: Πολιτικές απαντήσεις και προκλήσεις».
Είναι μέλος από το 1998 της παγκόσμιας οργάνωσης Trilateral Commission (Τριμερούς Επιτροπής) της οποίας όλα τα μέλη μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Και κάτι ακόμα: στην Οικουμενική κυβέρνηση του 1989 συμμετείχαν και εν ενεργεία σήμερα πολιτικοί, όπως ο σημερινός πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κ. Παπούλιας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Α. Σαμαράς, ο πρώην επίτροπος της ΕΕ, Στ. Δήμας, ο τέως πρόεδρος της Βουλής, Απ. Κακλαμάνης, ο βουλευτής της Νδ, Π. Παυλόπουλος και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΝ, Ι. Δραγασάκης. Πηγή...
Βίος και πολιτεία Παπαδήμιου. ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΚΑΛΑΜΑΝΟΣ 11-11-11 ΡΑΔΙΟ9 from George George on Vimeo.

Η ορκωμοσία στο Παπαδιστάν


Σε άλλες –πολιτισμένες- χώρες έχετε δει να γίνεται έτσι ορκωμοσία Κυβέρνησης;

Ο Καντάφι έκοβε τα δάχτυλα των θυμάτων του και τα κρατούσε ως πολεμικά τρόπαια;


Εκτελούσαν Αφγανούς αμάχους στις αρχές του 2010 στην επαρχία Κανταχάρ στο νότιο Αφγανιστάν για να διασκεδάσουν!

Ο λοχίας Κάλβιν Γκιμπς, 26 ετών, επικεφαλής μιας ομάδας πέντε στρατιωτών που, για να διασκεδάσουν, εκτέλεσαν Αφγανούς αμάχους όχι μόνο παραδέχθηκε τις αποτρόπαιες πράξεις του, αλλά δήλωσε ότι έκοβε τα δάχτυλα των θυμάτων του και τα κρατούσε ως πολεμικά τρόπαια.

Σύμφωνα με στρατιώτες που κατέθεσαν, ο Κ.Γκιμπς είχε ξεκινήσει να μιλάει για σενάρια δολοφονίας αμάχων μόλις πήγε στη διμοιρία, λέγοντας ότι θα ήταν εύκολο «να ξεφύγει»Βέβαια, αν και κρίθηκε ένοχος για τις 15  αποτρόπαιες πράξεις του,