17 Απριλίου 2010

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ - Μια πανάρχαια μέθοδος ιμπεριαλιστικού πολέμου!

Στην χειραγωγημένη συμβατική ιστορία του σχολείου και του πανεπιστημίου μάθαμε όλοι μας οτι τα έθνη κάνουν πολέμους με όπλα μεταξύ τους προκειμένου το ένα να επιβληθεί στο άλλο και να το κατακτήσει.
Ποτέ όμως δεν ακούσαμε μια λέξη για την κατάκτηση ενός έθνους μέσω της εξαγοράς μεγάλου ποσοστού των σημαντικών εκτάσεων γής του.
Μια απο τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου ένα έθνος κατακτήθηκε απο ένα άλλο έθνος που δεν συνόρευε καν μαζί του είναι το Παλαιστινιακό.
Οταν ακόμα η Παλαιστίνη ήταν αραβική γη υπό αγγλική διοίκηση, Εβραίοι αγόραζαν γη και ακίνητα από τους Παλαιστίνιους πληρώνοντας πάνω από την αξία. Οι μικροϊδιοκτήτες Παλαιστίνιοι ανακάλυψαν αργά το σφάλμα τους όταν οι νέοι ιδιοκτήτες απέκτησαν την κρίσιμη μάζα για να επιβληθούν πολιτικά ιδρύοντας το κράτος του Ισραήλ. Έτσι ξεκίνησε η κατάληψη της Παλαιστίνης από τους Εβραίους: με αγορές). 
Τις εξαγορές αυτές στην Παλαιστίνη είχε ξεκινήσει η γνωστή εβραϊκή οικογένεια τραπεζιτών Rothschild απο το 1836 περίπου όταν τους είχε προσεγγίσει ο ραββίνος Kalisher να επενδύσουν στην Παλαιστίνη(http://cliffordshack.com/oil_chrono.html).

Ο ραββίνος Κάλισερ

Μόλις εξαγοράστηκε αρκετά μεγάλο μέρος Παλαιστινιακής γής ξεκίνησαν οι μεταναστεύσεις εβραϊκών πληθυσμών στα μέρη αυτά(Η πρώτη "Aliyah" του 1882).

Οι μεταναστεύσεις συνεχίστηκαν σταδιακά μέχρις ότου συμπληρώθηκε η κρίσιμη μάζα που αναφέρθηκε παραπάνω και οι Εβραίοι κυριάρχησαν.
Κάτι παρόμοιο με την Παλαιστίνη συμβαίνει σήμερα και στο κατεχόμενο μέρος της Κύπρου, απο Εβραίους επενδυτές που αγοράζουν γή.
Κάτι παρόμοιο είχαν προσπαθήσει να κάνουν και στην Θεσσαλονίκη. Το πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό. Ακόμη και σήμερα δεν γνωρίζουμε ποιοί είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες των ακινήτων της Οδού Τσιμισκή στην Θεσσαλονίκη. Παλιοί θεσσαλονικείς λένε οτι το 50% των ακινήτων της πόλης ανήκει ακόμη στους εβραίους.
Το σίγουρο είναι οτι οι Παλαιστίνιοι που πουλούσαν τα κτήματά τους στον Rothschild πριν απο 170 χρόνια δεν θα είχαν σκεφτεί οτι στο μέλλον θα χάσουν το 99% της γής τους και θα περιβάλλονται απο ένα τεράστιο τείχος χωρίς τα αναγκαία αποθέματα νερού, τροφίμων και φαρμάκων. Πόσο μάλλον οτι θα βομβαδίζονται καθημερινά απο τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα των ομοεθνών των Ρόθτσιλντ.
Και το καλύτερο απο όλα; Το υπόλοιπο 95% του πλανήτη δεν θα γνωρίζει τίποτα απο αυτά τα τραγικά που τους συμβαίνουν.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει εδω και 15 χρόνια στην Ελλάδα. Ολως τυχαίως ο πρώτος ξένος που αγόρασε στην ελληνική παραμεθόρειο γή και χρειάστηκε να αλλάξει ολόκληρη η νομοθεσία του κράτους για αυτόν, ήταν γόνος της εβραϊκής οικογένειας των Ρόθτσιλντ(βίλα Ρόθτσιλντ στην Κέρκυρα).
Αν διηγηθείτε την ιστορία που συνέβει στην Παλαιστίνη στους Ελληνες στις περιοχές των οποίων αγοράζουν μαζικά γή ξένοι επενδυτές θα σας πεί κατα 95% οτι "αυτά δεν συμβαίνουν στην Ελλάδα". 
Παρ' όλα αυτά οι Αλβανοί, οι οποίοι κερδίζουν πολλά χρήματα απο το εμπόριο ναρκωτικών και την πολύ καλά οργανωμένη μαφία τους, έχουν μπεί τα τελευταία 6 χρόνια πολύ δυναμικά στο παιχνίδι της εξαγοράς ελληνικής γής.
Το 2004 ο Πρόεδρος Κτηματομεσιτών Αττικής απεκάλυψε στην τηλεόραση ότι το προηγούμενο έτος το 1/3 των αγορών ακινήτων της Αττικής έγινε από Αλβανούς.Είναι επίσης γνωστό ότι η πανίσχυρη αλβανική μαφία ξεπλένει χρήματα δια της αγοράς ακινήτων. Οι ελληνικές τράπεζες έχουν προνομιούχους όρους για αγορές ακινήτων, που αφορούν μόνο Αλβανούς. Ο μέσος όρος των Αλβανών είναι διπλάσιος από αυτόν των Ελλήνων.
Αν λάβουμε σοβαρά σοβαρά υπ' όψιν μας και το γεγονός οτι η Ελλάδα χρωστάει στους Διεθνείς Τραπεζίτες τουλάχιστον 400 δισεκατομμύρια ευρώ τότε καταλαβαίνουμε οτι τα πράγματα για τις "εθνικές γαίες" είναι μάλλον τραγικά.
Αλλωστε γιατί να μας αφήσουν οι Διεθνείς Τραπεζίτες, των οποίων ηγείται τουλάχιστον στο προσκήνιο η οικογένεια Ρόθτσιλντ, να φθάσει το χρέος μας στα 400 δίς, όταν πτώχευσαν την Αργεντινή γιατί χρωστούσε 50δις δολάρια και την Ρωσία ενώ χρωστούσε 70δις δολάρια; 
Μήπως θέλουν να πάρουν απο την Ελλάδα κάτι το οποίο αξίζει πολύ περισσότερο απο τα 400δις που είναι το εξωτερικό μας χρέος;  
Μήπως στις εθνικές μας γαίες υπάρχουν "αμύθητοι θησαυροί" τους οποίους ποτέ δεν έχουμε καν φανταστεί; 
Στο μέλλον θα γράψουμε σχετικό άρθρο.
Συνδυάστε το παρόν άρθρο με το παλαιότερό μας άρθρο για την μετανάστευση:


Υ.Γ: Η ιδιοκτησία γης αποτελεί τον πρώτο και καθοριστικό παράγοντα κυριαρχίας. Οποιος κατέχει την γη ή το μεγαλύτερο μέρος της κυριαρχεί.
200 χρόνια π.Χ, η Ρώμη ήδη αντιμετώπιζε πρόβλημα με τους αργυραμοιβούς(σ.σ: αυτούς που εκδίδαν το χρήμα. Οι οικογένειες αυτές ακόμη και σήμερα το εκδίδουν).

Δυο απο τους πρώτους Ρωμαίους Αυτοκράτορες είχαν προσπαθήσει να περιορίσουν την δύναμη των αργυραμοιβών εφαρμόζοντας εξυγιαντικούς αντιτοκογλυφικούς νόμους και περιορίζοντας την ιδιοκτησία γης στα 2.000 στρέμματα.
Το αποτέλεσμα ήταν και οι δυο τους να δολοφονηθούν. 

Οπως καταλαβαίνετε πίσω απο τις δολοφονίες βρίσκοταν το ιερατείο που σήμερα ετοιμάζεται να επιβάλλει Παγκόσμια Κυβέρνηση και να υποδουλώσει την ανθρωπότητα.

Πηγή...

Η Μέρκελ ταξιδεύει...οδικώς,λόγω ηφαιστειακής σκόνης...Τι βάσανα τραβάει το...κορίτσι!

Θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί η σιδηρά κυρία της Γερμανίας ότι θα ταξιδεύσει οδικώς από τη Ρώμη μέχρι το Βερολίνο;Όχι βέβαια!Γιατί μέχρι σήμερα,νόμιζε ότι είναι υπεράνω πάσης ταλαιπωρίας που τραβά κάθε θνητός!
Άραγε,υπάρχει περίπτωση να σκεφτεί,γιατί θα έχει πολύ χρόνο στο λεωφορείο! μέχρι να φτάσει στο Βερολίνο,πόσο ασήμαντη είναι πάνω στον πλανήτη;Θα αντιληφθεί ότι δεν είναι τίποτε άλλο από ένα απειροελάχιστο ζωύφιο;
Κυρία Μέρκελ...!Πες στον οδηγό να κάνει μιά στάση για...κατούρημα!!!

Ο Ιώσηπος Φλάβιος, ο Μωυσής, ο Φρόιντ και τα πετρέλαια


Ο Ιώσηπος Φλάβιος μας παρέχει μια περίεργη ιστορία. Στο έργο του «Ιουδαϊκή Αρχαιολογία," ο Ιώσηπος μιλάει για ένα πολύ λίγο γνωστό κεφάλαιο της ζωής του Μωυσή.
Η Έξοδος αφήνει κενό το κεφάλαιο της ζωής του Μωυσή από τη στιγμή που σώθηκε σαν μωρό από την κόρη του Φαραώ μέχρι να δει τα δεινά του λαού του και να σκοτώσει τον Αιγύπτιο επιστάτη. Όμως, ο Φλάβιος παρέχει λεπτομέρειες.
Μας λέει ότι ο Μωυσής ανατράφηκε στο παλάτι του Φαραώ, και ότι, όταν ενηλικιώθηκε, διορίστηκε αρχηγός του στρατού και οδήγησε τα Αιγυπτιακά στρατεύματα σε πόλεμο εναντίον των εχθρών στην Αιθιοπία.
Ήταν μια σκληρή μάχη. Για να παραπλανήσει τον εχθρό, ο Μωυσής οδήγησε τον Αιγυπτιακό στρατό ακολουθώντας μια απροσδόκητη πορεία μέσα από την έρημο. Αλλά εκεί είχε να αντιμετωπίσει έναν εκπληκτικό εχθρό: ιπτάμενα φίδια, τα οποία, σύμφωνα με τον Φλάβιο, γεννιούνται σε μαζικούς αριθμούς από το έδαφος της ερήμου.
Ο Μωυσής σκέφτηκε μια λαμπρή στρατηγική για να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο: Διέταξε να φτιάξουν καλάθια, και τοποθέτησε μέσα σε αυτά τα πουλιά που είναι γνωστά στην Αίγυπτο ως ibises. Απελευθέρωσε τα πουλιά αυτά στην έρημο και κυνηγούσαν τα φίδια, ανοίγοντας το δρόμο για τον Αιγυπτιακό στρατό επικεφαλής του οποίου ήταν ο Μωυσής.
Όταν ο Αιγυπτιακός στρατός έφθασε στη Σίβα, την πρωτεύουσα των Αιθιόπων, ο Μωυσής αντιμετώπισε ένα άλλο πρόβλημα: η πόλη ήταν τειχισμένη και βρισκόταν σε ένα νησί μέσα στον Νείλο.
Οι Αιγύπτιοι θα έπρεπε να υποχωρήσουν αν δεν γινόταν  μια πράξη προδοσίας από την Αιθιοπική πλευρά. Η Therbis, η κόρη του βασιλιά της Αιθιοπίας, είδε τον Μωυσή πάνω από το τείχος και τον ερωτεύτηκε παράφορα. Έστειλε έναν από τους υπηρέτες της για να του κάνει μια προσφορά: η πόλη να παραδοθεί στον Μωυσή υπό την προϋπόθεση ότι θα την παντρευτεί.
Ο Μωυσής αποδέχθηκε τη συμφωνία και η πόλη παραδόθηκε χωρίς μάχη. Ο Μωυσής επέστρεψε στην Αίγυπτο με μία σύζυγο Αιθίοπα.
Ο Φρόιντ ενέκρινε τον ισχυρισμό ότι ο Μωυσής ήταν ένας Αιγύπτιος ιερέας. Υποστήριξε ότι η περιτομή είναι μία Αιγυπτιακή ιδέα, και ότι ο Μωυσής εισήγαγε τη μονοθεϊστική θρησκεία του Φαραώ Αχενατόν στους Εβραίους. Εκτός από το ότι ο σοφός Αιγύπτιος εξανάγκασε να πιστεύει σε αυτήν την πίστη ο λαός που είχε υιοθετήσει, αλλά οι Ισραηλίτες, ένας επίμονος λαός, τον παράκουσε και εξεγέρθηκε εναντίον του.
Σύμφωνα με τον πατέρα της ψυχανάλυσης, δεν θα μπορούσαν να υποφέρουν μια τέτοια πνευματική, αφηρημένη και ευγενή θρησκεία. Έτσι μια μέρα, επαναστάτησαν και σκότωσαν τον αρχηγό τους - ένα επαίσχυντο γεγονός που λογοκρίθηκε από το βιβλικό κείμενο και ως εκ τούτου ξεχάστηκε.
Όπως υποστηρίζει ο Φρόιντ, αφού δολοφόνησαν τον Μωυσή, οι Εβραίοι αποκήρυξαν την επιβληθείσα θρησκεία του Αχενατόν, και εισήγαγαν ως Θεό τον Γιαχβέ, "Έναν αγενή, στενόμυαλο, τοπικό θεό, βίαιο και αιματηρό," σύμφωνα με τα λόγια του Φρόιντ, ο οποίος(ο Γιαχβέ) διέταξε τους οπαδούς του να καταστρέψουν τους ανθρώπους που ζούσαν στη Χαναάν
Έτσι ήταν ένας Εβραίος, ο Φρόιντ, αυτός ο οποίος ήρθε με την θεωρία να σκιαγραφήσει με τα μελανώτερα χρώματα το λαό του Ισραήλ, σαν τον δολοφόνο του ηγέτη του και ιδρυτή της θρησκείας του. Εβδομήντα χρόνια από τότε που ο Φρόιντ δημοσίευσε το βιβλίο του, βουνά της κριτικής έχουν συσσωρευτεί για την θεωρία του περί του δολοφονηθέντος Μωυσή.
Ίσως, όμως, κάτι από τη θαμμένη μνησικακία των Εβραίων εναντίον των μεγαλυτέρων ηρώων τους ήρθε στην επιφάνεια με τις λέξεις της πρώην πρωθυπουργού Γκόλντα Μέιρ κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με δημοσιογράφους στη Γερμανία το 1973.
"Επιτρέψτε μου να σας πω κάτι που εμείς οι Ισραηλινοί έχουμε εναντίον του Μωυσή," είπε η Meir. "Μας τράβαγε 40 χρόνια μέσα στην έρημο, προκειμένου να μας οδηγήσει στο μοναδικό σημείο της Μέσης Ανατολής που δεν έχει πετρέλαιο!"
Πηγή...
Σχετικό θέμα: Ο Μωυσής είχε κέρατα

Κρηστωνία...Εκεί που άλλοτε ακτινοβολούσε ο Υπερίων.

Συνέλληνα Ιατρόπουλε...σε ποιούς απευθύνεσαι;Δεν είναι Έλληνες αυτοί!Δεν έχουν πατρίδα!Δούλοι του χρήματος είναι...

Και όπως λέει ένα παλιό τραγούδι:
"...ένα βουνό ολόκληρο χρυσός νάναι δικό σου
μονάχα ένα μέτρο γης πέφτει στο μερδικό σου..."
Οπότε φίλε Ιατρόπουλε,άσε τους νεκρούς να προχωρούν...
Μπορεί εμείς οι φτωχοί,οι παρακατιανοί,η μάζα,οι μαλάκες που συγκεντρώνουμε γι' αυτούς το χρήμα όπως τα μερμύγκια,να πεθαίνουμε κάθε ημέρα,γνωρίζουμε όμως,όταν φτάνουμε στο τέλος ότι μιας και βγήκαμε από ίδια αιδεία που βγήκαν κι αυτοί,στο ίδιο χώμα θα καταλήξουμε!
Αυτοί,φίλε μας,το καταλαβαίνουν μόνο εκείνη την ύστατη στιγμή που ο βρόγχος φτάνει στο λαιμό και τους φράζει την ανάσα!
Τότε περνά από μπροστά τους όλη η ταινία της ζωής τους!
Τότε αντιλαμβάνονται ότι...ενώ μια ζωή συγκέντρωναν και προσκύναγαν το χρυσάφι,ενώ θεωρούσαν τους εαυτούς τους "πανέξυπνους" και "δυνατούς",αδιαφορώντας για τα..."μερμύγκια" ή τα "γαϊδούρια" που τους έκαναν πλούσιους,πιάστηκαν μαλάκες!!!
Γιατί την τελευταία τους στιγμή ξέχασαν να έχουν μαζί τους το νόμισμα στην τσέπη,για να πληρώσουν τον βαρκάρη,που θα τους μεταφέρει στον Άδη...!!!
Τότε θυμούνται τον Κροίσο..."Σόλων...Σόλων..."
Κι εκεί ακριβώς,τη στιγμή που δεν βγαίνει η σάπια ψυχή τους,βασανίζονται ανελέητα από τις Ερινύες...
Άστους λοιπόν...θα πεθάνουν κι αυτοί,αλλά μέχρι να βγει η πουλημένη ψυχή τους θα τα δουν ΟΛΑ...!!
Δεν υπάρχει πιο μεγάλη ικανοποίηση για τους απλούς θνητούς,να βλέπουν αυτά τα πιράνχας να θέλουν να πεθάνουν και να μη μπορούν...!!!
Τρανό παράδειγμα ο...Χριστόδουλος...!Βασανίστηκε μέχρι τέλους...!
Οι παροικούντες τα...χριστιανικά βασίλεια...γνωρίζουν!

Οτι λέει χωρίς αλλαγές.

  • Ανοιχτή επιστολή του ποιητή
    Δημήτρη Ιατρόπουλου,
    στους Έλληνες τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές κι αρχοντοδεσπότες
«Κυρίες και Κύριοι, αδελφοί Συνέλληνες. Τώρα που πέσανε πια όλες οι μάσκες, τώρα που η χώρα αυτή, για άλλους Πατρίδα, για άλλους χώρος επιχειρήσεων και για άλλους κερδοσκοπικός παράδεισος, κινδυνεύει όχι πλέον να πτωχεύσει αλλά να σβηστεί απ τον παγκόσμιο χάρτη κυριολεκτικά, σε ελάχιστα μονάχα χρόνια, τώρα λοιπόν που οι κατεργάρηδες μέσα κι έξω απ τον τόπο, είναι τόσοι πολλοί ώστε να μην υπάρχουν πάγκοι για να καθίσουν, ας κοιταχτούμε στα μάτια, στα ίσα, κι ας κουβεντιάσουμε σταράτα και κάθετα.
Γνωριζόμαστε όλοι σ'; αυτό τον τόπο. Εννοώ κι εσάς τους 10.000 -δεν είσαστε περισσότεροι- κι εμάς που παροικούμε την Ιερουσαλήμ της Ενημέρωσης ως ένοικοι του Δημόσιου Βήματος αυτής εδώ της τραυματισμένης Δημοκρατίας.
Δεν ωφελεί κανέναν μας πια, η Οπισθοδακτυλοκρυψία, το Συναξάρισμα, η Επαγγελματική Υποκρισία και το Αλληλοπαραμύθιασμα. Η Ελλάδα έγινε Μπατεσκυλαλεσταρία. Απευθύνομαι σ'; εσάς, -με ξέρετε όλοι, περνάτε καλά μαζί μου όταν «τα χώνω» από τηλεοράσεως, έχετε διασκεδάσει με τα τραγούδια μου, κοντά μισόν αιώνα τώρα, και σε κάποιες εξαιρέσεις σας μάλιστα, έχετε επικοινωνήσει και με τον καθαρό ποιητικό μου λόγο, κλπ.
Απευθύνομαι σ εσάς, διότι εσείς κυβερνάτε εδώ και πολλά χρόνια τον τόπο. Αγοράζετε και εξαγοράζετε επίορκους, ανίκανους και φτωχομπινέδες πολιτικούς, -οι εξαιρέσεις, πασίγνωστες και φωτεινές δεν αρκούν να τουμπάρουν τη ζυγαριά- φτιάχνετε νόμους και καθιερώνετε διατάξεις σύμφωνα με τα κλειστά δικά σας συμφέροντα, γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια το λαό αυτής της χώρας. Τον οποίο συχνά πυκνά φωνάζετε να σκύψει κι άλλο και να βγάλει απ τη μύγα το ξύγκι να το καταθέσει στις ατέλειωτες τεράστιες δεξαμενές χρημάτων που είτε κληρονομικά, είτε με τη δικιά σας μαεστρία και ικανότητα, έχετε αποθηκεύσει για πολλές-πολλές γενιές των οικογενειών σας.
Απευθύνομαι σ'; εσάς γιατί δεν είσαστε όλοι παλιοτόμαρα, η συντριπτική σας πλειοψηφία έχει σπουδάσει, συνήθως στο εξωτερικό, έχετε λάβει και ελληνική παιδεία, ξέρετε γλώσσες αλλά μιλάτε και την ελληνική πολύ καλά.
Έχετε διαβάσει ιστορία και μετέχετε των παραδόσεων στο βαθμό που οι τελετές τους σας εξασφαλίζουν ένα μίνιμουμ ψυχικής ευφορίας.
Πολλοί από σας είσαστε και αληθινά φιλοπάτριδες. Και βοηθάτε μακριά από τη δημοσιότητα με συγκεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.
Κανείς δεν δικαιούται να σας βάλει σ' ένα καζάνι όλους μαζί, έτσι απλουστευτικά και αφελώς.
Απευθύνομαι λοιπόν σ εσάς, γιατί ετούτες τις μέρες η Ιστορία μας η Ελληνική, μας χτυπάει τα τζάμια των παραθύρων, έρχεται τη νύχτα στον ύπνο μας, κυκλοφορεί αμεταμφίεστη πλέον στους δρόμους μας, τη βλέπετε βουρκωμένη να κρεμιέται σαν την πρώτη τυχούσα πουτάνα στα περίπτερα...
Κατ αρχήν, εσείς οι τραπεζίτες μας. Όπως η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας ομολογεί, το ενεργητικό σας είναι 580 δισεκατομμύρια Ευρώ. Τα τελευταία χρόνια μονάχα, κερδίσατε 350 δις!
Κι εσείς οι επιχειρηματίες μας. Τα «Νέα» γράφανε το Μάη του 09, αυτό που αποκαλύπτει το παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, ότι έχετε 10.000 οφ- σορ εταιρίες δικές σας και κάνετε κάθε χρόνο τζίρο, 500 δις!
6.000 από σας χρωστάτε 15 δις ευρώ στο κράτος! Αλλά τα ρέπος σας, γίνανε τα τελευταία χρόνια 277 δις ευρώ! Και οι προθεσμιακές σας καταθέσεις στις τράπεζες είναι άλλα 136 δις!
Και το επίσημο Ενεργητικό των επιχειρήσεών σας, (τα λέει η ICAP αυτά) έχει φτάσει στα 700 δις!
Την ίδια ώρα αυτή η κυβέρνηση, έχει κιόλας ανακοινώσει τη χρηματοδότησή σας με 10 δις ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δις ευρώ μέσω του Επενδυτικού Νόμου, με άλλα 6 δις μέσω των «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», ενώ άλλα 4 δις ευρώ σας τα χαρίζει για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλετε!
Τι άλλο θέλετε πια; ΄Ελεος!
Εσείς οι εφοπλιστές μας, πάλι, το έλλειμμα των 30 δις ευρώ για το οποίο πάμε να βουλιάξουμε έναν ολόκληρο λαό στη μιζέρια, ισοδυναμεί, («Καθημερινή» (8/9/2009)), με μια και μόνο παραγγελία σας για τη ναυπήγηση των νέων 777 ποντοπόρων πλοίων σας εντός του 2009!
Όσο για σας αρχοντοδεσπότες, με την αμύθητη περιουσία που δεν μπορεί να μετρηθεί καν, τι να πει κανείς, οι αριθμοί χλομιάζουν! Δισεκατομμύρια ευρώ, τεράστια φιλέτα της χώρας, χιλιάδες ακίνητα, κτήρια, μέγαρα, καταθέσεις, μετοχές, ΜΚΟ μαϊμούδες, λιβάδια, κοπάδια...
Λοιπόν; Τι θα κάνουμε Κύριοι; Βλέπετε ένα λαό στη συντριπτική του πλειοψηφία ολιγογράμματο, μαστουρωμένο απ τον μπανιστηρτζίδικο λαϊκισμό, και πανικόβλητο. Έχετε κι εσείς, -ξέρετε ποιοι- ευθύνη γι αυτή την κατάντια.
Βλέπετε αναρίθμητους προβοκάτορες να καταστρέφουν τα πάντα, να καίνε τη χώρα βάσει σχεδίου, να βομβαρδίζουν την όποια εναπομείνασα εθνική φυσιογνωμία, να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό.
Βλέπετε μια νεολαία ζαλισμένη, και με το δίκιο της. Βλέπετε την ξευτίλα, την υποτέλεια, την υποταγή, η Ελλάδα κινδυνεύει για πρώτη φορά μετά από την ΄Αλωση της Πόλης με μια καινούργια Άλωση.
Θα το επιτρέψετε; Τι σόι αίμα κυλάει στις φλέβες σας; Πόσο νομίζετε ότι θα ζήσετε; Μια μπριζόλα χωράει η κοιλιά σας κι αυτή μετά από άδεια του γιατρού. Για τους απογόνους σας φροντίσατε δεν κινδυνεύουν για πολλές γενιές, τα είπαμε.
Δεν υπάρχει ανάμεσα σας ένας Έλληνας μωρέ, μια αληθινή Ελληνίδα, να βουρκώσει επιτέλους, γαμώ τα λεφτά σας, γαμώ; Η πατρίδα κυλιέται σαν τσούλα στα πεζοδρόμια, οι κωλοσύμμαχοι βγάζουνε όλα τους τα κόμπλεξ, οι ανθέλληνες περιμένουν σαν κοράκια να μοιράσουν τις σάρκες μας, κι εσείς μετράτε τι ακόμα θα κερδίστε απ'; αυτό το σαρακοφαγωμένο «νεοελληνικό» κρανίο, που πάνε να του αφαιρέσουν εντελώς τη φαιά ουσία απ την κρανιακή κάψα;
Τα παιδιά μας μισογραμματιζούμενα, οι γέροι μας πανικόβλητοι, οι ψυχές μας πεταγμένες στα πεζοδρόμια, τα όνειρά μας σκέτοι εφιάλτες, ηγέτες δεν έχουμε, πολιτικούς δεν έχουμε, πνευματικούς ανθρώπους δεν έχουμε, μαλάκες οι περισσότεροι, τελεία ο τόπος και πάμε για την παύλα.
ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ:
Ε, όχι λοιπόν, όχι! Εσείς κυβερνάτε! Κάντε κάτι. Τη σκόνη μονάχα να δώσετε, σώθηκε η πατρίδα. ΄Εχετε και τον τρόπο και τη δύναμη. Κρατείστε την Ελλάδα, γιατί φεύγει! Και δεν το θέλετε ούτε εσείς, που διαβάζετε την ιστορία, να σας σκατοψυχάνε οι μεταγενέστεροι! Δώσετε στην Ελλάδα τη σκόνη από τα αμύθητα πλούτη σας, για να μην διαλυθεί η σκόνη της μνήμης σας κάποτε, στους πέντε ανέμους. Κάντε αυτό που πρέπει. Τώρα. Εσείς, και αμέσως!

Πηγή...