03 Αυγούστου 2008

Επίθεση της Γεωργίας στην Οσετία.

Με χτυπήματα εναντίον αμάχων ανοίγει μάλλον τους ασκούς του Αιόλου η Γεωργία!
Η Οσετία κάνει λόγο για απάντηση στα χτυπήματα.Υπάρχει ο κίνδυνος γενικής σύρραξης στη περιοχή,φυσικά με δάκτυλο της γνωστής υπερδύναμης που θέλει σώνει και καλά να μπάσει τη Γεωργία στο ΝΑΤΟ.

Πύργος Ηλείας.Οι έφηβοι πρωταθλητές Ευρώπης στο Μπάσκετ!!!.

Εκεί στον πιο φτωχό νομό της Ευρώπης.Εκεί στον πιο ιερό τόπο της Ελλάδας.Εκεί στις στάχτες της καμμένης γης.Εκεί έμελλε να στεφθεί για πρώτη φορά η Ελλάδα Πρωταθλήτρια Ευρώπης στους έφηβους!!!!!.Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!!!!.Μπράβο στα παιδιά,μπράβο σε όλους!!!!!.
Ελλάδα: Παπαντωνίου, Κατσίβελης, Αγγελόπουλος, Μάντζαρης 2, Καραθανάσης, Παπανικολάου 10(1), Γεωργάκης, Σλούκας 16(1τρ, 8ρ), Παππάς 14(2τρ, 7ρ), Κασελάκης 7(9ρ), Σαρικόπουλος 8(10ρ)

Φέρτε τα λεφτά πίσω!!!.Σεισμόπληκτοι και...πυρόπληκτοι!!!!.

Κι ενώ δεν μοιράστηκαν τα χρήματα που έδωσε ο κόσμος(εδώ παπάς,εκεί παπάς,που είναι τα λεφτά;),ενώ οι αγρότες δεν έχουν πάρει ακόμα τις αποζημιώσεις για τα καμμένα(ελιές,σταφίδες,αμπέλια κλπ.),τώρα θα ζητήσουν και τα ρέστα!!!!!!!.
Ας τα πάρουν πρώτα από τους μιζαδόρους,τα λαμόγια,τους κουμπάρους τους,μετά να τα ζητήσουν από τους γύφτους και τους τσιγγάνους που κατέκλυσαν πέρυσι την Ηλεία(μάθανε πως..γα...στε....πλακώσανε κι οι γύφτοι),από κάθε γωνιά της Ελλάδας(αλήθεια τι διεύθυνση έχουν τα τσαντίρια;) και στο τέλος ας πάνε στους χαροκαμμένους και τους άλλους πυρόπληκτους να ζητήσουν τα ρέστα τους!!!!!!!!!!.

Εφημερίς "ΠΑΤΡΙΣ" Πύργου Ηλείας

Κράτος κουμπάρων,μιζαδόρων,λαμογιών,κλεφτών,αρπακτικών και οι μπράβοι τους.

Από το http://alkimosarchive.blogspot.com/

Πελάτης… πιάστε τον!

.
Ελλάδα: Η χώρα, όπου ο τουρίστας (ξένος και ντόπιος), αισθάνεται σαν να έχει πέσει σε ενέδρα ληστών, ή (στην καλύτερη περίπτωση) ότι είναι …ανεπιθύμητος. Η χώρα, όπου όλοι οι αξιόλογοι τουριστικοί προορισμοί βρίσκονται υπό …κατάληψη.

Βρήκα ένα αρκετά επίκαιρο αρθράκι, μ' ένα θέμα, που αναφέρεται δυστυχώς σε μια από τις πικρές αλήθειες της ελληνικής πραγματικότητας, και σας το παρουσιάζω αυτούσιο:
.
Για γέλια και για κλάμματα! 'Η μάλλον μόνον για κλάμματα...

Εδώ και μερικά χρόνια (και πολύ περισσότερο από τότε που οι νεοβάρβαροι της Δεξιάς κατέλαβαν την εξουσία στην Ψωροκώσταινα, οπότε θέλω να έχω όσο το δυνατόν λιγότερη σχέση με το κράτος ΤΟΥΣ) αποφάσισα ότι ξανά δεν κάνω διακοπές εδώ! Δεν άντεχα ούτε και αντέχω την κουτοπονηριά του κάθε χωριάτη που ο Θεός του έδωσε ένα κτηματάκι δίπλα στη θάλασσα, έχτισε ένα εξοχικό και ξαφνικά το πλασάρει σαν να είναι ... "Club Med" ζητώντας παράλογα χρήματα κάθε καλοκαίρι. Δεν άντεχα ούτε αντέχω την ανευθυνότητα τουριστικών πρακτόρων, πλοιοκτητών, ταβερνιάρηδων, ξενοδόχων. Δεν άντεχα ούτε αντέχω τις καθυστερήσεις των πλοίων, τις άγονες γραμμές, την έλλειψη υποδομών, τις προτηγανισμένες πατάτες που τις πληρώνεις για ... χαβιάρι. Έτσι, κάνω διακοπές στο εξωτερικό, κανονίζοντας μόνος μου τη μετάβαση και τη διαμονή μου, από το διαδίκτυο (παράδειγμα: με 300 ευρώ έκλεισα κατακαλόκαιρο 2 αεροπορικά εισιτήρια με την ουγγρική Malev για Θεσσαλονίκη-Πράγα μετ'επιστροφής, και μάλιστα 1 μόλις μήνα πριν πάω, αν προνοούσα νωρίτερα θα τα έβρισκα και πιο φθηνά, όταν μόνον για Θεσσαλονίκη-Χίο, την ίδια περίοδο, ήθελα 811 ευρώ με την ελληνική Aegean!).
.
Η πεποίθησή μου ότι μερικά μέρη της Ελλάδας και οι ... ξύπνιοι κάτοικοί τους (αν όχι και ολόκληρη η Ελλάδα!) χρειάζονται ένα είδος μποϊκοτάζ από όλους τους καταναλωτές, Έλληνες και ξένους, ώστε να τρανταχτούν και να πάψουν να νομίζουν ότι αποτελούν το ... κέντρο του κόσμου, δυστυχώς επιβεβαιώθηκε με το τραγικό συμβάν της Μυκόνου (βλ. εδώ), όπου ο παρκαδόρος και ο μπράβος δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον αυστραλό τουρίστα. Η Μύκονος είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα τουριστικής αυθαιρεσίας και προορισμός που οι κάτοικοί του έχουν πάρει "ψηλά τον αμανέ", επειδή ο καλός Θεούλης τους προίκισε με 3-4 κατσάβραχα και κάτι παραπήγματα βουτηγμένα μέσα στο νερό, εν είδει ... Βενετίας (τρομάρα τους!).

Υ.Γ.: ο πατέρας του κλινικά νεκρού νεαρού δεν είπε λέξη άσχημη για την Ψωροκώσταινα που "δημιουργεί" τέτοιους τραμπούκους, που σκότωσαν το παιδί του (βλ. εδώ). Κατά τη γνώμη μου ΚΑΚΩΣ! ΚΑΚΙΣΤΑ! Έπρεπε να μας σούρει τα εξ αμάξης! Ξέρετε γιατί? Γιατί τέτοιες μεγαλόκαρδες συμπεριφορές δίνουν πάτημα στους ανευθυνο-υπεύθυνος τύπου Σπηλιωτόπουλου να παίρνουν θάρρος και να κατηγορούν τον Τύπο γιατί λέει... "δυσφημεί" τη χώρα (βλ. εδώ)! ΔΕΝ κατάλαβε τίποτε ο Υπουργός ... "Τουρισμού"?

Πού είναι, λοιπόν, οι bloggers? Εδώ να σας δώ λεβέντες μου. Κάτι λέγαμε για μποϊκοτάζ στην Ψαρού και το Σούπερ Παραντάϊζ...
.
Από @ρ@τε πύλ@ς >

-----------------

Από εμένα... ουδέν σχόλιον…
.
Παραθέτω μόνο ένα άρθρο της «Καθημερινής», που πρέπει να μας κάνει κανονικά να νοιώσουμε μεγαλύτερη ντροπή γι' αυτό που έγινε στην Μύκονο:

Δώρο ζωής από τον 20χρονο Αυστραλό

Ο πόνος των συγγενών του, δεν τους εμπόδισε να δείξουν μεγαλοψυχία. Ίσως αυτό να είναι το ποιο ηχηρό χαστούκι, που άξιζε, στην βαρβαρότητα αυτού του τόπου.
.
~~~~~
.

Με ένα μήνα καθυστέρηση τα Μ.Μ.Ε. για τις χωματερές και τα πρόστιμα!

15.000.000 ευρώ περίπου πρόστιμο κάθε μέρα!!!!!!!.