01 Μαρτίου 2009

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΕΛΟΣ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΠΟΥΛΕΣ!!!!!
ΚΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΚΑΝΕ !!!!!!!!!!!!

Στο Βρετανικό Μουσείο,αίθουσα για την...ΑΡΧΑΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!!!!!

ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ;;;

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ...ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ;;;;ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΚΑΙ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ...ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΗΣ ΧΑΛΚΗΣ,ΓΙΑ ΤΗΝ...ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ(Ο.Χ.Ε.της Ελλάδος)!!!!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ "ΔΑΙΜΟΝΙΑ" ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ......ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ....ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΤΙ...ΝΑ,ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΑΟΙ,ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΡΕΜΙΣΑΜΕ...ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΥΣ ΣΦΑΞΑΜΕ ΣΤΗ ΣΚΥΘΟΠΟΛΗ....

------------------------------------------------------

Στο Βρετανικό Μουσείο... τουρκική προπαγάνδα


Στο Βρετανικό Μουσείο... τουρκική προπαγάνδα Στο Βρετανικό Μουσείο στον β΄ όροφο στήθηκε αίθουσα με την ονομασία "Ancient Turkey" όπου ούτε λίγο ούτε πολύ η Μ. Ασία ήταν η Αρχαία Τουρκία ήδη από την προϊστορική εποχή! Με τις υγείες μας!!


Κατόπιν τούτου προέβημεν σε μία σύντομη έρευνα και βρήκαμε το εξής:
Αν στην ιστοσελίδα του Βρετανικού Μουσείου, στην αναζήτηση γράψουμε τον όρο "Ancient Turkey" εμφανίζονται Ελληνικά αγγεία, γλυπτά και μικροτεχνήματα!

(Δείτε εδώ)

http://www.britishmuseum.org/research/search_the_collection_database/search_results.aspx?searchText=Ancient+Turkey

πηγη: http://www.schizas.com

Posted by ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ at 21:47:29

ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!!!


-----------------------------------------------------

Η ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΊ'ΣΜΟΥ ΜΕ ΔΟΡΥ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ


Η ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ'Ι'ΣΜΟΥ ΜΕ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΑΟΥΛ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΌ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΟΥΔΑ'Ι'ΣΜΟΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
Το παρακάτω άρθρο -σε κατά λέξιν μετάφραση- έχει γραφή από τον Marcus Eli Ravage, ραββίνο συγγραφέα που "που υπό την εύνοια των Rothschild (των Εβραίων τραπεζιτών) ετιμάτο ως ο μόνος εγκεκριμένος βιογράφος τους". Εδημοσιεύθη στο THE CENTURY MAGAZINE, σε δύο συνέχειες τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο του 1928.

ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
από τον ραββίνο Marcus Eli Ravage
ΜΕΡΟΣ Α'
"Φυσικά και μας απεχθάνεστε. Δεν υπάρχει λόγος να το αμφισβητείτε αυτό. Γι' αυτό ας μη χάνουμε τον καιρό μας με αμφισβητήσεις και δικαιολογίες. Ξέρετε πολύ καλά ότι έτσι είναι, και εγώ το γνωρίζω αυτό και εμείς καταλαβαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα, κάποιοι από τους καλύτερους φίλους σας είναι Εβραίοι και όλα τα σχετικά. Το έχω ξανακούσει αυτό και πάνω από μια φορά, τουλάχιστον έτσι νομίζω. Και γνωρίζω επίσης, ότι δεν εννοείτε εμένα προσωπικά -"εμένα" εννοώντας οποιονδήποτε Εβραίο σαν ατομική προσωπικότητα- όταν εκτοξεύετε αυτά εναντίον μας με τον υγιεινό σας τρόπο, γιατί εγώ είμαι, τέλος πάντων, τόσο διαφορετικός, σαν να μην το ξέρατε, σχεδόν εξίσου καλός σαν εσάς. Η μικρή αυτή εξαίρεση δεν με γεμίζει, ωστόσο, με ευγνωμοσύνη -αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για τώρα. Είναι το επιθετικό, ανερχόμενο, καταπιεστικό, υλιστικό είδος που απεχθάνεστε- αυτούς, που με μια λέξη, σας υπενθυμίζουν τόσο πολύ τη δική σας ανερχόμενη γενιά. Κατανοούμε απόλυτα ο ένας τον άλλον. Δεν σας κατηγορώ.
Μα το Θεό, δεν κατηγορώ κανένα που δεν του αρέσει κάποιος. Αυτό όμως που μου προκαλεί το ενδιαφέρον σε όλη αυτήν την αντι-Εβραϊκή υπόθεσι, όπως εσείς το παρουσιάζετε, είναι η πλήρης έλλειψις θάρρους. Αυτός ο πλάγιος και σχετικός τρόπος τον οποίο χρησιμοποιείτε, μεταχειριζόμενοι τέτοιες διάτρητες δικαιολογίες που φαίνεστε να πάσχετε από προβλήματα ευσυνειδησίας τόσο έντονα, που αν η όλη παράστασις δεν ήταν τόσο τραγελαφική, θα ήταν εκνευριστική.
Δεν είναι ότι είστε ερασιτέχνες: ασχολείστε με αυτό πάνω από δεκαπέντε αιώνες. Όμως παρακολουθώντας και ακούγοντας τα παιδικά σας προσχήματα, σχηματίζει κανείς την εντύπωσι ότι εσείς οι ίδιοι δεν γνωρίζετε για πιο πράγμα πρόκειται. Μας σιχαίνεστε, αλλά δεν μπορείτε ξεκάθαρα να πείτε το γιατί. Σκέφτεστε μια νέα δικαιολογία -αιτία την ονομάζεται- κάθε μέρα. Έχετε συσσωρεύσει δικαιολογίες για τον εαυτό σας αυτά τα εκατοντάδες χρόνια και κάθε νέο σας εύρημα είναι περισσότερο γελοίο από το προηγούμενο και κάθε καινούρια δικαιολογία αντιφάσκει και εξουδετερώνει την προηγουμένη.
Πριν από λίγα σχετικά χρόνια, συνήθιζα να ακούω ότι ήμαστε σκαφτιάδες χρημάτων και εμπορικοί υλιστές. Τώρα διαδίδετε το παράπονο ότι κανένα έργο τέχνης και κανένα επάγγελμα δεν είναι ασφαλές ενάντια στην Εβραϊκή εισβολή.
Εμείς είμαστε, αν σας πιστέψη κανείς, συγχρόνως και προσηλωμένοι στην φυλή μας και αφιερωμένοι σε αυτήν και μη αφομοιώσιμοι επειδή δεν συνάπτουμε γάμους με σας, και ταυτόχρονα είμαστε αναρριχητές και καταπιεστές και μια απειλή στην φυλετική σας ακεραιότητα.
Το επίπεδο διαβιώσεώς μας είναι τόσο χαμηλό που εμείς δημιουργούμε τις δικές σας εξαθλιωμένες συνοικίες και τις απάνθρωπες βιομηχανίες σας, και ταυτόχρονα τόσο υψηλό που σας διώχνουμε από τις ακριβότερες περιοχές σας.
Αποφεύγουμε το πατριωτικό μας καθήκον σε καιρό πολέμου γιατί είμαστε ειρηνόφιλοι από την φύσι μας και από παράδοσι, αλλά ταυτόχρονα είμαστε οι αρχι-συνωμότες των συμπαντικών πολέμων και οι κύριοι χρηματοδότες των πολέμων αυτών -ανατρέξατε στο τελευταίο Dearborn Independent καθώς και στα Πρωτόκολλα των Γερόντων της Σιών.
Είμαστε συγχρόνως οι ιδρυταί και ηγέται του καπιταλισμού αλλά και οι κύριοι υποκινηταί των επαναστάσεων εναντίον του καπιταλισμού.
Δίχως αμφιβολία, η ιστορία δεν έχει να επιδείξη άλλο παράδειγμα, σαν εμάς, για την προσαρμοστικότητα!
Και ναι! Παρ' ολίγο να ξεχάσω την αιτία όλων των αιτιών. Εμείς είμαστε οι ξεροκέφαλοι άνθρωποι που ποτέ δεν δέχθηκαν τον χριστιανισμό, και εμείς είμαστε οι εγκληματίες που σταύρωσαν τον ιδρυτή του.
Όμως μπορώ να σας πω ότι αυταπατάστε. Σας λείπει είτε η αυτογνωσία είτε το θάρρος να αντιμετωπίσετε με αντικειμενικότητα τα γεγονότα και να σταθείτε μπρος στην αλήθεια. Απεχθάνεστε τον Εβραίο όχι επειδή, όπως ίσως κάποιοι από σας να νομίζουν, αυτός σταύρωσε τον Ιησού αλλά γιατί αυτός τον γέννησε. Η πραγματική αντιμαχία σας με μας δεν είναι γιατί εμείς απορρίψαμε τον Χριστιανισμό, αλλά γιατί σας τον επιβάλλαμε!
Οι χλιαρές, αντικρουόμενες κατηγορίες σας εναντίον μας δεν είναι ένα μπάλωμα στην μαυρίλα της αποδεδειγμένης ιστορικής μας επιθετικότητος. Μας κατηγορείτε για την ανακίνησι της επαναστάσεως στην Μόσχα. Ας υποθέσουμε ότι αποδεχόμεθα την κατηγορία. Και λοιπόν; Συγκρινόμενο με το τι κατάφερε ο Παύλος, ο Εβραίος της Ταρσού, στη Ρώμη, ο Ρωσσικός ξεσηκωμός δεν αποτελεί παρά μία διαμάχη του δρόμου.
συνέχεια