06 Δεκεμβρίου 2011

Ο Malcolm Brabant, ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα είναι ο Χριστός!


Mια παράξενη ιστορία είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Ο Malcolm Brabant,ανταποκριτής του BBC στην Αθήνα εμφάνισε ψυχωσικές αντιδράσεις μετά από εμβόλιο που έκανε στη χώρα μας.
Ο δημοσιογράφος, που χαίρει βαθιάς εκτιμήσεως στο BBC και είναι βετεράνος πολεμικός ανταποκριτής, χρειάστηκε να κάνει εμβόλιο
κατά του κίτρινου πυρετού, αφού ετοιμαζόταν να ταξιδέψει στην Ακτή Ελεφαντοστού,
προκειμένου να καλύψει τον εμφύλιο πόλεμο στην αφρικανική χώρα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής Mail on Sunday, λίγες ώρες μετά τον εμβολιασμό
εμφάνισε πυρετό και η κατάστασή του χειροτέρεψε ταχύτατα.
Η Δανέζα σύζυγός του, βραβευμένη συγγραφέας, Trine Villemann, περιγράφει στην εφημερίδα: "Μέσα σε δυο ή τρεις ώρες, άρχισε να τρέμει. Όλο το κρεβάτι τρανταζόταν μπρος-πίσω. Ήταν σε φρικτή κατάσταση".
Μερικές μέρες αργότερα άρχισε να έχει παραισθήσεις. Η σύζυγός του διηγείται ότι, ενώ παρακολουθούσαν το γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην τηλεόραση, ο σύζυγός τηςχαιρετούσε στρατιωτικά κάθε φορά που έβλεπε κάποιον ένστολο στην οθόνη. Η κατάσταση γινόταν ολοένα και χειρότερη, αφού το επόμενο βράδυ της τηλεφώνησε και της είπε κλαίγοντας ότι είναι ο Ιησούς Χριστός.

Tο αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" στη Συρία



Η Μόσχα αναπτύσσει πολεμικά πλοία στη βάση στο συριακό λιμάνι Ταρτούς. Η εδώ και πολύ καιρό προγραμματισμένη αποστολή έρχεται σε μια στιγμή, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει να αποτραπεί μια πιθανή σύγκρουση στη στρατηγικά σημαντική χώρα της Μέσης Ανατολής. Η ρωσική ομάδα μάχης  αποτελείται από τρία πλοία με επικεφαλής το βαρύ καταδρομικό πυραύλων, το αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ." Διαβάστε όλο το θέμα εδώ

Πρόσκληση Χειμερινού Ηλιοστασίου - Φρυκτωρίες Για Τον Ήλιο.



Φίλες, Φίλοι
Ο Τροχός διένυσε σχεδόν έναν ολόκληρο Κύκλο. Οι Νύχτα του Εορτασμού του Χειμερινού Ηλιοστασίου είναι μόλις λίγες ημέρες μπροστά μας.
Οι τρεις πιο σκοτεινές μέρες του έτους για εμάς τους Έλληνες είχαν πάντα μεγάλη σημασία.
Είναι οι μέρες που σύμφωνα με τη Λατρευτική μας Παράδοση, ανοίγει η Πύλη ανάμεσα στους Κόσμους για να επικοινωνήσουν. Οι μέρες που το σύνολο των Θεών μας συναντιούνται στις Αίθουσες του Ολύμπου. Ακόμη και ο Άδης εισέρχεται στα Ολύμπια Πεδία. Η Μυσταγωγία της μίας και μοναδικής Στιγμής που λαμβάνει χώρα η Στάση του Ανίκητου Ήλιου στον Ουρανό, είναι ανεπανάληπτη κάθε φορά.
Όπως και το προηγούμενο έτος, έτσι και αυτή τη χρονιά, η Οργάνωση Θύρσος, θα Τιμήσει την

Π. Καμμένος: Εχουμε δώσει όρκο...Δείτε την ομιλία του (3-12 2011)

Κανείς στην βουλή δεν χειροκρότησε...