13 Ιουνίου 2009

Τιτάν.Ο δορυφόρος του Κρόνου που ξαφνιάζει τους επιστήμονες.




http://freeinquiry.gr/webfiles/index.php

EΞΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ, ΠΟΤΑΜΙΑ,

ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΓΟΒΟΥΝΑ

ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΑ

Για τις νέες επιστημονικές ανακαλύψεις

μιλά στην «Ελεύθερη Έρευνα»

η δρ Αστροφυσικής, Αθηνά Κουστένη

Νέα εντυπωσιακά δεδομένα, που θέτουν υπό αμφισβήτηση τις ισχύουσες θεωρίες για την πιθανότητα ύπαρξης ζωής έφερε στο φως η αποστολή του διαστημοπλοίου Cassini στον Τιτάνα, τον μεγαλύτερο δορυφόρο του Κρόνου και δεύτερου μεγαλύτερου στο Ηλιακό μας Σύστημα μετά τον Γανυμήδη του Δία. Η ανακάλυψη νερού στον Τιτάνα σε συνδυασμό με την ανακάλυψη νερού και στην επιφάνεια ενός άλλου δορυφόρου του Κρόνου, του Εγκέλαδου, ανατρέπουν μία από τις βασικές θεωρίες της εξωβιολογίας, που υποστηρίζει, ότι ζωή εκτός της Γης είναι πιθανό να υπάρχει μόνον κοντά στον Ηλιο.

Ο εντοπισμός επί πλέον στον Βόρειο Πόλο του Τιτάνα πολλών μικρών λιμνών μεθανίου ενισχύει την άποψη των ερευνητών, πως στο δορυφόρο του Κρόνου επικρατούν συνθήκες παρόμοιες με αυτές, που επικρατούσαν στη Γή πριν εκατομμύρια χρόνια.

«Στον Τιτάνα βρέχει, ρέουν ποταμοί από μεθάνιο, σχηματίζονται λίμνες, αμμόλοφοι και βουνά από πάγο» εξήγησε στην «Ελεύθερη Έρευνα» η ερευνήτρια στο Αστεροσκοπείο του Παρισιού και υπεύθυνη για την επεξεργασία των στοιχείων, που στέλνουν πίσω στη Γη τα όργανα του Cassini, δρ Αστροφυσικής και Διαστημικών Τεχνικών, κ. Αθηνά Κουστένη.


Διαβάστε περισσότερα

Η μαρτυρία ενός ΗΡΩΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ.

Όταν οι Ήρωες ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ δίνουν και τη ζωή τους...

Η Συγκλονιστική Μαρτυρία ΕΝΟΣ ΗΡΩΑ.

http://spyth.blogspot.com/

Ρέθυμνο, 11 Ιουλίου 2007 στο Δοξαρό.
Τρεις εποχικοί δασοπυροσβέστες καίγονται ζωντανοί, ενώ ο συνάδελφός τους Μανώλης Μανωλιτσάκης παθαίνει εγκαύματα στο 55% του σώματός του.

Διαβάστε την συγκλονιστική μαρτυρία του ΗΡΩΑ συναδέλφου μας.
"Αφιερωμένο" σε όλους εκείνους που κρατούν τις τύχες και τις ζωές μας στα χέρια τους.

Ποιοί είναι οι "αντιρατσιστές";

Καταλάβατε πατριώτες ποιοί και γιατί κατηγορούν ως "εθνικιστή",όποιον φωνάζει κατά της εισβολής των ασιατών;Η μαφία που κυβερνά την Ελλάδα,έχει απλώσει τα δίχτυα της σε όλη την επικράτεια!Με την..."άνωθεν" κάλυψη,όλη η κρατική μηχανή κάνει τα "στραβά μάτια" κι έτσι πανεύκολα οι τούρκοι δουλέμποροι,εισάγουν καθημερινά την πραμάτεια,την οποία περιμένουν με "ανοικτές αγκάλες",όλοι οι εμπλεκόμενοι!Όλοι κάτι έχουν να κονομήσουν.Από τους πλοιοκτήτες με τα εισιτήρια,τους δικηγόρους με τις "γνωριμίες",τους τοπικούς παράγοντες,τους εφοριακούς(πιάστηκε κύκλωμα!),τους γιατρούς με τις εξετάσεις,τους εργολάβους και τους βιομήχανους για φτηνά και ανασφάλιστα εργατικά χέρια,και όσους άλλους τέλος πάντων δε βάζει ο νους σας!Έχει πολλή μάσα το ζωντανό κοπάδι!Σιγά μην ενδιαφέρει όλους αυτούς για τη συνοχή και το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας!
Για να καταλάβετε σε ποιά υπόληψη έχουν πάντα οι "δυνατοί" τον απλό λαό της ελληνικής κοινωνίας,διαχρονικά δείτε και αντιληφθείτε ότι είναι ίδια με τη σημερινή κατάσταση:

"...ουδενί εν γένει επιτρέπεται του λοιπού ν' αφιεροί γαίας εις μοναστήρια ή εκκλησίας"!!!!

Οπότε,αν η κοινωνία δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια της,δεν πρόκειται να γίνει απολύτως τίποτα!Απλά,μετά από 20 το πολύ χρόνια,οι Έλληνες θα είμαστε μια μικρή μειονότητα στον τόπο μας!