21 Ιουνίου 2011

Εκτακτη είδηση:Ο Πάγκαλος τίναξε την συνεδρίαση της Βουλής στον αέρα. Αποχώρησε η Νέα Δημοκρατία.

Ο Πάγκαλος πήρε το λόγο και μεταξύ άλλων είπε  ότι το !981  εκλέχτηκε  η πρώτη Δημοκρατική Κυβέρνηση στη χώρα. Και έγινε το μπάχαλο. Ο Τασούλας πήρε το λόγο και ζήτησε από τον Πάγκαλο να ανακαλέσει διαφορετικά η Νέα Δημοκρατία  θα αποχωρήσει. Η Νέα Δημοκρατία  αποχώρησε από την αίθουσα. Πήρε το λόγο ο Πρωθυπουργός και προσπάθησε να ισοροπήσει τα πράγματα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

ΚΑΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ...

Παραιτήθηκε από την εισήγηση του Μεσοπρόθεσμου ο Α. Μακρυπίδης!!!

Και εκεί που λέγαμε ότι στο ΠΑΣΟΚ μετά τον ανασχηματισμό οι αντάρτες έκαναν κωλοτουμπα, έσκασε άλλη μια βόμβα!
Παραιτήθηκε από εισηγητής του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος εκ μέρους της κυβέρνησης ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Μακρυπίδης.
Ο κ. Μακρυπίδης επικαλείται “προσωπικούς λόγους” για την κίνησή του αυτή που γνωστοποιήθηκε κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Πληροφορίες του Mega αναφέρουν ότι υπήρξε δυσαρέσκεια του βουλευτή, ως προς τον ανασχηματισμό, ενώ στο ΠΑΣΟΚ τηρούνται χαμηλοί τόνοι. Πάντως, σαφέστερη εικόνα, θα υπάρχει από την περαιτέρω στάση του βουλευτή
olympias

Δείτε live τι συμβαίνει στο Σύνταγμα από το newsbeast.gr

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/6/2011 ΣΤΙΣ 7.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ….ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!

toksipnitiri

”Ξέρετε ποια είμαι γω?”,είπε η γυναίκα του Πετσάλνικου και έγινε της κακομοίρας!

Η προκλητική συμπεριφορά της κυρίας άναψε τα αίματα,σύμφωνα με το ρεπορτάζ…
Αν έκανε την πάπια,δεν θα γινόταν τίποτα.Άσε που τώρα έγινε πασίγνωστη στο Πανελλήνιο,οπότε μάλλον θα πρέπει να μετακομίσει στη Γερμανία…

Εξωφρενικό επεισόδιο με την (Γερμανίδα) γυναίκα του Πετσάλνικου. Στα όρια η οργή του κόσμου. olympias


Ασχέτως με την δίκαιη οργή των πολιτών, το “Ολυμπία” καταδικάζει απερίφραστα τις επιθέσεις σε πρόσωπα των οικογενειών των κυβερνώντων. Είναι άνανδρο να προπηλακίζονται γυναίκες και παιδιά, να το ξεκαθαρίσουμε για ακόμα μία φορά.

Το συμβάν λαμβάνει χώρα σε πτήση της προηγούμενης εβδομάδας (από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, πρόκειται για την πτήση του Σαββάτου 11 Ιουνίου ή Κυριακή 12 ιουνίου όποιος γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία ας μας στείλει ένα μήνυμα) από Αθήνα προς… Καστοριά.
Η Κυρία Πετσάλνικου καθήμενη σε μια από τις θέσεις του αεροπλάνου, ακούει την
συζήτηση δυο ανδρών που κάθονται κοντά της στο αεροπλάνο μερικές θέσεις πιο πίσω.
Ο ένας από τους δυο σχεδόν διαμαρτυρόμενος λέει στον συνταξιδιώτη του περίπου αυτά:

ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΑΓΡΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ- ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ


Κάποτε πριν πολλά χρόνια σε όλα τα Ελληνάκια , μας μάθαιναν μια παροιμία στο σχολείο "του Έλληνος ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει".

Φυσικά και στο DNA του Ελληνα είναι αποτυπωμένη αυτή η πληροφορία.

Μόνο που «ζυγός» στη συνείδηση του Έλληνα ισοδυναμεί με στρατιωτική κυριαρχία. Με μπαρούτι, κανόνια και καριοφίλια. Εμείς οι Έλληνες λοιπόν δεν είχαμε γνώση ότι στη σύγχρονη «κοινωνία της πληροφορίας», ο πόλεμος, δεν είναι κατ ανάγκη στρατιωτικός. Οι σύγχρονοι πόλεμοι δεν διεξάγονται με κανόνια και καριοφίλια. Οι σύγχρονοι πόλεμοι διεξάγονται με καλώδια, δορυφορικές συνδέσεις και διαρκή πατήματα πλήκτρων σε ένα υπολογιστή. Αυτή την παράμετρο ο Έλληνας δεν την είχε δουλέψει ούτε ούτε στο συνειδητό ούτε στο υποσυνείδητο του.