07 Ιουνίου 2011

Ο Τζέφρυ απέκλεισε τις...εκλογές!Ο αποκλεισμένος από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!Αυτόν,λοιπόν,θα τον ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΕΙ η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ.

Ο αποκλεισμένος...ο ρακένδυτος...ο πνιγμένος πιάνεται από τα...μαλλιά που δεν έχει!Το μεγαλύτερο λαμόγιο που μόνο με τους ευνούχους που κυβερνούσαν το...Βυζάντιο μπορεί να συγκριθεί,με τον...Ευτρόπιο ή τον...Ευνάπιο.

Αυτός που...Φέρεται στους Ελληνες όπως φέρθηκε ο Αλάριχος στα...αγάλματα.Αυτός που ως άλλος Ρουφίνος ρουφά το αίμα των Ελλήνων.

Αυτός που νομίζει ότι η Ελλάδα είναι κτήμα του.Αυτός που για τον πατέρα του οποίου,ο Μίκης και ο Αλέκος Παναγούλης είχαν πει:

Απέκλεισε ο πρωθυπουργός το ενδεχόμενο εκλογών

Απέκλεισε ο πρωθυπουργός το ενδεχόμενο εκλογώνΟ Γιώργος Παπανδρέου απέκλεισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο εκλογών στην εν εξελίξει άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, κάτι που επιβεβαίωσε, σε σύντομη συνομιλία του με δημοσιογράφους, ο υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος...
αποχώρησε προ ολίγου από το Μέγαρο Μαξίμου, λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε την όλη συζήτηση που διαρκεί ήδη περισσότερο από πέντε ώρες ως «εκτεταμένη και εις βάθος».

Πηγή...

Αυτόν,λοιπόν,τον έχει ήδη αποκλείσει ολόκληρη η ελληνική κοινωνία,ανεξαρτήτως χρώματος και κόμματος...Αυτή η ελληνική κοινωνία που επί τέλους αφυπνίστηκε...Αυτόν,λοιπόν,θα τον ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΕΙ η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ.

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

Επί τη ευκαιρία,κάνουμε και κάποιες προτάσεις που κατά τη γνώμη μας χρίζουν εφαρμογής,ώστε να καθαρίσουν οι κόπροι του...Αυγείου...
.......................... 

1.Κατάργηση όλων των εχθρικών κατά των Ελλήνων νόμων.

2.Άμεση νομιμοποίηση όλων των "παράνομων" κτισμάτων της Χώρας,χωρίς καμία επιβάρυνση.

3.Φορολόγηση όλων των εισοδημάτων με 10%.

4.Επιβολή ΦΠΑ 10% σε όλα τα είδη.

5.Προσφορά όλου του ορυκτού πλούτου της Χώρας σε κάθε ενδιαφερόμενο με ποσοστό συμμετοχής της Ελλάδος 50% ανεξαιρέτως.

6.Προσφορά όλης της δημόσιας γης και όπου είναι εκμεταλλεύσιμη για φωτοβολταϊκά και ανεμογεννήτριες με ποσοστό συμμετοχής της Ελλάδος για κάθε ενδιαφερόμενο 50%.


7.Απόσβεση(χάρισμα) όλων των χρεών σε τράπεζες για την πρώτη κατοικία.Αρκετά κέρδισαν επί δεκαετίες.Πανηγύριζαν κάθε χρόνο για τα κέρδη τους που έφταναν το αστρονομικό 500% καθαρό κέρδος για κάθε χρόνο!

8.Κατάσχεση όλων των ακινήτων και καταθέσεων των πολιτικών προσώπων που απέκτησαν μετά την ενασχόλησή τους με τα κοινά από το 1974 και εντεύθεν.

9.Κατάργηση του αφορολόγητου για τους εφοπλιστές και επιβολή κάθετου φόρου 10% επί του τζίρου τους.

10.Έξωση από τη Χώρα κάθε παράνομου εισβολέα(μετανάστη),της τελευταίας δεκαετίας(2000 και μετά).

11.Χρηματοδότηση στο 100% των ενδιαφερομένων να παράγουν φωτοβολταϊκά,ανεμογεννήτριες,αυτοκίνητα,γεωργικά μηχανήματα.

12.Κατάσχεση και διανομή σε ακτήμονες,όλων των γαιών που ανήκουν στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε. και στα Μοναστήρια.Έτσι κι αλλιώς οι υπηρέτες του θεού δεν πρέπει να εργάζονται.

13.Κρατικοποίηση όλων των τραπεζικών μετοχών που ανήκουν στους λειτουργούς του θεού.Έτσι κι αλλιώς ο θεός δεν χρειάζεται μετοχές.Άλλωστε όλοι οι ιερωμένοι είναι κρατικοδίαιτοι.

14.Επαναφορά της στρατιωτικής θητείας για όλους τους Έλληνες στους 24 μήνες.Κατάργηση για τους πάντες της εξαγοράς.


15.Κατάργηση των άρθρων του Συντάγματος που επιβάλουν την εβραϊκή θρησκεία στους Έλληνες.

16.Αλλαγή του Συντάγματος.Θεσμοθέτηση Προεδρικής Δημοκρατίας.Οι έδρες της Βουλής να γίνουν 104(52 νομοί επί 2).Εννοείται ότι καταργείται το "κράτος εν κράτει" του Άθω.Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ορίζεται με κλήρωση μεταξύ όλων των Ελλήνων που έχουν Πανεπιστημιακή μόρφωση.Οι Βουλευτές ορίζονται με κλήρωση μεταξύ όλων των Ελλήνων ανά νομό.Οι Υπουργοί και ο Πρωθυπουργός ορίζονται με κλήρο μεταξύ των Αποφοίτων Ελληνικών Πανεπιστημίων.Η θητεία όλων να είναι ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ και άπαξ.Η αμοιβή τους να είναι ίση με την αμοιβή των Στρατιωτικών,για τον χρόνο που θα υπηρετούν την ΠΑΤΡΙΔΑ.Κατόπιν θα επιστρέφουν στις θέσεις που είχαν πριν.