04 Μαρτίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ !


ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ Η ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!! ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» ΓΙΑ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ !!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ !!! ΔΕΙΤΕ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ !!!
Ξεκινάνε οι Λαϊκές Συνελεύσεις στις Δημοτικές και τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού !

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑIPAC


ΠΑΚΗ, ΤΑΚΗ, ΣΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΛΑΚΗ, ΜΑΚΗ, ΡΑΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!! Ή ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑ!!!!!
ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!
——————————————————————————
http://kourdistoportocali.blogspot.com/
Τετάρτη, 7 Ιανουάριος 2009 ΑIPAC-bilderberg 1-0!
Mιλάμε για λόμπι, όχι αστεία.
jun7-aipac-pavlopoulosΔεν κολλάνε μπρίκια οι άνθρωποι. Ανεβοκατεβάζουν πλανητάρχες κι άμα λάχει κρατάνε και τον Πάκη, στη κυβέρνηση. Ομιλούμε για το περίφημο AIPAC-American Israel Public Affairs Committee, που ασκεί τεράστια πολιτική επιρροή στις ΗΠΑ και είναι το σημαντικότερο λόμπι των Ισραηλινών συμφερόντων.
Στις 18.4.2007 επισκέφθηκε την Αθήνα αντιπροσωπεία της Αμερικανο-Ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων(A.I.P.A.C.), με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Χάουαρντ Φρίντμαν.
Με σκοπό να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τον Ελληνικό Εβραϊσμό και να γνωρίσουν εκπροσώπους της εβραϊκής Κοινότητας, η A.I.P.A.C. και το ΚΙΣ, παρέθεσαν δείπνο σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Στο δείπνο παρέστη και ο Πάκης.

Φωτόπουλος: «Ξύδι» σε όσους ενοχλούνται. ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ !!!


ΕΥΓΕ ΠΑΣΟΚΕ ΛΑΚΑΜΑ ΦΩΤΟ-ΠΟΥΛΕ !!! «από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ έκλεψαν 2,8 δισ. ευρώ τα τελευταία τρία χρόνια από την κατακρεούργηση των μισθών τους, ποσό που καρπώθηκε η ΔΕΗ και κατ” επέκταση και οι καταναλωτές» 
«ΚΑΡΠΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ» !!! ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤ” ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ… ΞΥΔΙ ΕΧΕΤΕ;…
ΔΕΝ ΘΕΛΩ «ΟΥ» ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΙ Ο ΡΑΟΥΛ (ΡΑΛΛΗΣ)…
…………………………………………………………………………………….

89718-201626Φωτόπουλος: «Ξύδι» σε όσους ενοχλούνται

Από τις αυξήσεις των μισθών της ΔΕΗ

US Helicopter Carrying Weapons To ISIS Shot Down By Iraq’s ‘Popular Forces’


[... Ένας ανώτερος ιρακινός της επαρχιακής διοίκησης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των δυτικών χωρών και των περιφερειακών τους συμμάχους για την υποστήριξη takfiri, τους τρομοκράτες στο Ιράκ, αποκαλύπτει ότι αμερικανικής και ισραηλινής παραγωγής όπλα έχουν ανακαλυφθεί στις περιοχές που έχουν καθαριστεί από ISIL τρομοκράτες...]
[... Al-Zameli υπογράμμισε ότι ο "συνασπισμός αντί-ISIL" είναι η κύρια αιτία της επιβίωσης ISIL στο Ιράκ...]
HelicopterThe Iraqi Army have again claimed that they have downed a NATO aircraft that was providing military assistance to ISIS.