04 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑIPAC


ΠΑΚΗ, ΤΑΚΗ, ΣΑΚΗ, ΚΩΣΤΑΚΗ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΛΑΚΗ, ΜΑΚΗ, ΡΑΚΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!!!!!! Ή ΑΛΛΙΩΣ ΚΟΥΡΕΛΙΑ!!!!!
ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!!
——————————————————————————
http://kourdistoportocali.blogspot.com/
Τετάρτη, 7 Ιανουάριος 2009 ΑIPAC-bilderberg 1-0!
Mιλάμε για λόμπι, όχι αστεία.
jun7-aipac-pavlopoulosΔεν κολλάνε μπρίκια οι άνθρωποι. Ανεβοκατεβάζουν πλανητάρχες κι άμα λάχει κρατάνε και τον Πάκη, στη κυβέρνηση. Ομιλούμε για το περίφημο AIPAC-American Israel Public Affairs Committee, που ασκεί τεράστια πολιτική επιρροή στις ΗΠΑ και είναι το σημαντικότερο λόμπι των Ισραηλινών συμφερόντων.
Στις 18.4.2007 επισκέφθηκε την Αθήνα αντιπροσωπεία της Αμερικανο-Ισραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων(A.I.P.A.C.), με επικεφαλής τον πρόεδρό της κ. Χάουαρντ Φρίντμαν.
Με σκοπό να ενημερωθούν για θέματα που αφορούν τον Ελληνικό Εβραϊσμό και να γνωρίσουν εκπροσώπους της εβραϊκής Κοινότητας, η A.I.P.A.C. και το ΚΙΣ, παρέθεσαν δείπνο σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Στο δείπνο παρέστη και ο Πάκης.
 
bild0026
Αντίθετα η συμμετοχή του Αλογοσκούφη στις συνεδριάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, δεν στάθηκε ικανή να τον κρατήσει στη κυβέρνηση.
Ετσι πλέον ο Γιώργος θα έχει όλο το χρόνο, να παίζει τένις στον Ομιλο Αντισφαίρισης Φιλοθέης,-(«υπουργέ τσίμπα ένα μπαλάκι…» θα του φωνάζουν οι συνταξιούχοι συμπαίκτες του…) – ν” απολαμβάνει τ” αγαπημένα του γλυκά απο την «Δέσποινα» και να ραδιουργεί σε βάρος του Καραμανλή, ο οποίος αποτελεί πλέον το πιο μισητό πρόσωπο για τον Γιώργο. Βέβαια ποτέ ο Αλογοσκούφης, δεν έπαιρνε στα σοβαρά τον Καραμανλή. Και μάλλον είχε τους λόγους του…
………………………………………………………………………….
Ανεβοκατεβάζουν πλανητάρχες … Ομιλούμε για το περίφημο AIPAC-American Israel Public Affairs Committee, που ασκεί τεράστια πολιτική επιρροή στιςΗΠΑ και είναι το σημαντικότερο λόμπι των Ισραηλινών συμφερόντων542546-netanyahu-obama-aipacΥπό την ομηρία του Ισραήλ οι  ΗΠΑ.
Ειδικά στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και σε εκείνα που αφορούν το Ισραήλ, κάθε πρόεδρος των Η.Π.Α οφείλει να συνυπολογίζει ότι λόγω AIPAC μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη ομάδα βουλευτών (πλειοψηφία) που εξυπηρετούν πρωτίστως τα συμφέροντα του Ισραήλ. Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ
Τι είναι η AIPAC δείτε ΕΔΩ
Πολιτικοί στην AIPAC: δείτε ΕΔΩ 
Τη σημασία των σχέσεων Κύπρου - Ισραήλ ανέπτυξε ο ΥΠΕΞ στο συνέδριο του AIPAC
ΚΥΠΕ – Αποστόλης Ζουπανιώτης - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ 2/3/2015 19:00 
Στη σημασία των σχέσεων Κύπρου - Ισραήλ, με αιχμή τους τομείς και τις προοπτικές περαιτέρω συνεργασίας τους, όπως και τις προκλήσεις και απειλές οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν λόγω των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, ανέπτυξε ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Συνέδριο της Αμερικανοϊσραηλινής Επιτροπής Δημοσίων Υποθέσεων (AIPAC - American Israel Public Affairs Committee). 
Ο Ιωάννης Κασουλίδης ήταν ένας εκ τω κύριων ομιλητών σε δείπνο εργασίας στην παρουσία των συμμετεχόντων του φόρουμ Εθνικής Ασφάλειας του συνεδρίου και διπλωματών με έδρα την Ουάσινγκτον. Στο ίδιο δείπνο μίλησε ο πρέσβης Ντένις Ρος, πρώην προεδρικός απεσταλμένος για τη Μέση Ανατολή και σύμβουλος στο Ινστιτούτο Εγγύς Ανατολής. 
………………………………………………….

ΒΑΡΟΥΦ ΑΚΗΣ, George Soros, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΣΙΠΡΑΣ, Lazard, ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ, Committee of 300, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Λέσχη της Ρώμης, ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ !!!

http://alfeiospotamos.gr/?p=13171

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου