25 Σεπτεμβρίου 2011

Οι εκκλησίες τελειώνουν γρηγορώτερα τους εσπερινούς, διότι οι χριστιανές κυρίες θέλουν να προλάβουν να δούνε τα τούρκικα σήριαλ!

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Η ''ΕΛΛΗΝΟ-ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ'' ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ''ΕΡΓΑΛΕΙΟ'' ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙ 400 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΜΕ Τ' ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΕZELΟ-ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΡΚΟ-ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ EZEL ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΡΑΒΒΙΝΟ-ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ ΣΑΣ.....

 ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΧΡΙΣΤΟ-ΡΩΜΗΟΙ


Ακολουθεί διδακτικό βίντεο από την εκπομπή του προέδρου των "Βετεράνων Κύπρου 1974", στις 11.15 το πρωΐ της Πέμπτης 8 Σεπτέμβρη 2011 στο κανάλι "Blue-Sky": Βγαίνει ξαφνικά στο τηλέφωνο μιά κυρία Αριάδνη από την Κυψέλη, και καταγγέλλει το εξής συνταρακτικό: Οι εκκλησίες τελειώνουν γρηγορώτερα τους εσπερινούς, διότι οι χριστιανές κυρίες θέλουν να προλάβουν να δούνε τα τούρκικα σήριαλ που προβάλλουν μετά μανίας ο "Αντέννα" (Του γνωστού Εβραίου Μίνωα Κυριακού) και ο "Άλφα"! (Των αγαπημενων μας Γερμανών που δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να κοροιδέψουν την Ελλάδα μας χτυπώντας κυρίως στις αρχαιότητες μας, οι οποίες για μας δεν είναι απλως αρχαιότητες, ΑΛΛΑ ΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ).
Αυτό είναι το μεγάλο επίτευγμα της Ορθοδοξίας: Έκανε τις Ελληνίδες τουρκόψυχες, να αισθάνονται περισσότερο φιλότουρκες παρά φιλοευρωπαίες. Είναι αυτό ακριβώς που έλεγε ο Τουρκόψυχος Πρωθυπουργός του Κ. Παλαιολόγου, Λουκάς Νοταράς: 
«Κρειτότερον εστίν ειδέναι εν μέση τη Πόλει φακιόλιον βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν λατινικήν».
Μιά ζωή προδότες της Πατρίδος οι Χριστιανοί...

Οι..."Σεισμο-πυρο-ΠΑΣΟΚΟΠΛΗΚΤΟΙ"...!

Θυμήθηκαν την ώρα της κατάρρευσης τις ψεύτικες υποσχέσεις που έδιναν για την Ηλεία
Από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΠΑΤΡΙΣ 24-9-2011

Τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ καταρρέει και η κυβέρνηση που φορολογεί άγρια τους Έλληνες και την περιουσία τους πνέει τα λοίσθια θυμήθηκαν πως "είχαν καταθέσει την αξιοπιστία τους στην Ηλεία" και πως υπόσχονταν λαγούς με πετραχήλια βασισμένοι στην τραγωδία του ολοκαυτώματος του 2007.
Μάλλον δεν έχουν ιδέα πως η Ηλεία πλέον εκτός από τους Πυρόπληκτους και τους Σεισμόπληκτους έχει σήμερα την συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της "Πασοκόπληκτους" εξαιτίας της ανάλγητης, άδικης και καταστροφικής πολιτικής που εφάρμοσε τα δύο τελευταία χρόνια η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.
Οι Ηλείοι βλέπουν γύρω τους πως το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν έκανε τίποτα αλλά αντίθετα υποβάθμισε κι αυτά τα ελάχιστα που είχαν γίνει τόσα χρόνια.
http://pyrgos-news.blogspot.com/2011/09/blog-post_24.html