07 Φεβρουαρίου 2010

Ο Μίστερ Βρόμικος και ο Μπιν Λάντεν.


Ο «Μίστερ Βρόμικος» ήταν θρυλικός πράκτορας της CIA, με καταγωγή από τη Λήμνο, γνωστός στους κύκλους των μυστικών υπηρεσιών με τα προσωνύμια «Μίστερ Βρόμικος» και «Τζέιμς Μποντ των φτωχών» και κινήθηκε στο ίδιο πλαίσιο με την πρώτη γενιά ελληνοαμερικανών της CIA (Θωμάς Καραμεσίνης, Τζωρτζ Κάλαρης, Τζωρτζ Ιωαννίδης κά) Έπαιξε αποφασιστικό ρόλο στην ήττα των Σοβιετικών στο Αφγανιστάν, αλλά προετοίμασε άθελά του το φαινόμενο Μπιν Λάντεν.
Ο Γκαστ Αβρακότος (Αβράκωτος) γεννήθηκε το 1938 στην πόλη Αλικίπα της Πενσυλβάνιας και ήταν γιος έλληνα μετανάστη από τη Λήμνο. Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μικρός το σχολείο για να βοηθήσει τη φτωχή οικογένειά του. Δούλεψε αρχικά σε χαλυβουργείο και αργότερα πουλούσε τσιγάρα στις ταβέρνες της περιοχής. Επανήλθε στο σχολείο και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ το 1962.
Την ίδια χρονιά προσλήφθηκε από τη CIA, όταν το «ευαγές ίδρυμα του Λάνγκλεϊ» άνοιξε τις πόρτες του και σε αποφοίτους μη ονομαστών πανεπιστημίων.
Η γνώση της Ελληνικής ήταν το κύριο προσόν που τον έφερε στην Αθήνα. Από το 1967, που τοποθετήθηκε στην Ελλάδα ανέλαβε ρόλο συνδέσμου της CIA με την ΚΥΠ και μέσω αυτής της ιδιότητας δημιούργησε προσωπική σχέση με τον Γ. Παπαδόπουλο. Όπως ο ίδιος διηγήθηκε στον Κράϊλ, μετά το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου, ανέλαβε να σχεδιάσει στην Ελλάδα την επιχείρηση Stay Behind, σύμφωνα με την οποία έπρεπε να...συνέχεια...εδώ

Για να θυμόμαστε κάποια πράγματα.

Κυριακή «της απο-κρεω» όπου σας χωρίζουν σε πρόβατα και ερίφια και του όσιου Παρθενίου που είχε «προικιστεί με το χάρισμα της θαυματουργίας» για να μπορεί να εκδιώκει τους δαίμονες από τους ανθρώπους και να θεραπεύει κάθε είδους ασθένεια (συμφώνα με το συναξαριστή σας).
Δούλοι του Γιαχβέ κ.λπ. μιας και γυρίσατε οι περισσότεροι από την κυριακάτικη λειτουργία θυμηθείτε αυτά:

Οικουμενικές θρησκείες
πολυεθνικά κράτη (βυζαντινή αυτοκρατορία κ.α.)
αντιδημοκράτες, Νεοβυζαντινιστές

Για να μην ξεχνούμε την αντεθνική λειτουργία του χριστιανισμού

Η διαλλακτική εξωτερική πολιτική, πολιτική συμβιβασμού και παράλληλα η αδιάλλακτη εσωτερική πολιτική του (σκληρά φορολογικά μέτρα, εισαγωγή μεταναστών και χρησιμοποίηση τους στην διοίκηση) σας ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ;


Περισσότερα:
- ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
- Τα φασισταριά του ΠΑΣΟΚ μισούν την Δημοκρατία τους Έλληνες
- Τα ανέκδοτα των ημερών
- Η ΒΕΒΗΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΛΟΜΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ!!!!!!
- Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ!!
- Εκδήλωση για την μνήμη των 15.000 σφαγιασθέντων Θεσσαλονικέων
Περίεργες ομοιότητες στην πολιτική του Μέγα Τομαριού με τον Γ.Α.Π. και τους υπόλοιπους.

Πηγή...

Ηράκλειτος