15 Ιουνίου 2010

Οι Κινέζοι συνεχίζουν τις επετειακές εκδηλώσεις για τη ΜΑΧΗ του ΜΑΡΑΘΩΝΑ,ενώ οι δικοί μας προδότες προσπαθούν να τις παρεμποδίσουν!

  Αναδημοσίευση,με αφορμή τις καταγγελίες που ακούγονται αυτή τη στιγμή στην εκπομπή ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ του Χαρδαβέλα,για την Πρόξενο της Ελλάδας στη Σαγκάη,κυρίας...Σαράντη...!

Μεταξύ των άλλων φέρεται να είπε..."μη μιλάτε για τον Μαραθώνα...Μιά μάχη ήταν...Να μη στεναχωρηθούν και οι φίλοι μας οι Πέρσες..."!!!!!!!!

Δείτε την εν λόγω..."ελληνίδα" στη σελίδα του Προξενείου: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΣΑΓΚΑΗ

Οι καταγγελίες φοβερές που αγγίζουν τα όρια της προδοσίας...

2.500 χρόνια από τη μεγάλη Μάχη του Μαραθώνα!Οι ξεφτίλες προδότες της Ελλάδος το αποσιωπούν!

ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΡΩΜΕΪΚΟ!!!


Ο Δήμαρχος Μαραθώνα υπογράφει αυτόγραφα στους Κινέζους που γιορτάζουν το Μαραθώνα.

ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΥΠΩΣΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΑ,ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ <<ΕΒΑΨΑΝ>>ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ,Ο ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΜΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Φέτος είναι μια επέτειος που τιμά,την Ελλάδα,την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο.
Δυόμιση χιλιάδες χρόνια πέρασαν από την εποχή που Αθηναίοι πολίτες,Ελλήνων προμαχούντες,χάραξαν για πρώτη φορά με το αίμα τους αλλά και την παλικαριά τους και την ευφυία τους,τα σύνορα της Ευρώπης.Τα σύνορα του πολιτισμού από τη βαρβαρότητα,της ελευθερίας απ' τη σκλαβιά.
Τον εορτασμό ήδη τον ξεκίνησαν οι Κινέζοι,οι Λιβανέζοι,οι Ινδοί και οι Αμερικάνοι.ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ,ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΜΕ,ΕΔΩ,σε αυτόν τον ιερό χώρο που έγινε η μάχη και δοξάστηκε ο άγνωστος στρατιώτης που μετέφερε την είδηση στην αγορά των Αθηνών,ΤΟ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ.Τρέχουμε όλοι για τα χρέη,για τα ομόλογα,για την οικονομία και αγνοούμε αυτό που και την οικονομία αλλά και το μέλλον των παιδιών μας θα εξασφαλίσει.Το ωραιότερο προϊόν αυτού του τόπου,τον πολιτισμό.Το ρωμέϊκο κράτος,προφανώς κατόπιν <<άνωθεν>>εντολών,δεν θέλει μεγάλες παρτίδες με εκείνη την Ελλάδα που ακόμα μας…ταΐζει .Δεν θέλει ακόμα και σε βάρος της οικονομίας μας να φανεί ότι εκείνα τα φώτα και οι αξίες,πληρώνουν και φωτίζουν ακόμα.Κάποιοι εν πάση περιπτώσει δεν θέλουν να φανεί ότι με όλες τις…αυτοκρατορίες κι όλα τα <<υπερμάχω Στρατηγώ>>δεν καταφέραμε να φτάσουμε αυτούς τους γνήσιους Έλληνες και το θαύμα τους ούτε στο νυχάκι.Δεν καταφέραμε να ζήσουμε την πανέμορφη ζωή τους,να γεννήσουμε κάτι απ΄τις αξίες τους,κάτι απ’τα έργα τους που δεν ξεπεράστηκαν ποτέ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ Κ. Σ. ΖΑΓΑΡΗΣ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ!!!

Ο δήμαρχος του Μαραθώνα,ο κ.Ζαγάρης,πρόλαβε και πρότεινε στην κυβέρνηση να ξεκινήσουν με την αρχή του νέου έτους οι εορτασμοί για τα 2500 χρόνια από τη μάχη του Μαραθώνα.Προφανώς μίλησε σε ώτα μη ακουόντων.Αλλά…Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.Επειδή τελικά ο Μαραθώνας,δεν είναι ούτε δικός τους ούτε δικός μας.Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και φαίνεται ότι οι <<μπαρμπάριανς>>αρχίζουν και το αντιλαμβάνονται,το καταλαβαίνουν και μας ξεμπροστιάζουν.Δεν είναι ανάγκη να συμφωνεί κανείς με τον τρόπο ζωής και τη φιλοσοφία των Ελλήνων.Αυτό μας πέφτει λίγο δύσκολο,μας έχουν εξοντώσει η καταπίεση και οι δεισιδαιμονίες.Είναι όμως,καιρός, αυτό το ταλαίπωρο ρωμέϊκο να καταλάβει ότι η πηγή εσόδων βρίσκεται εκεί που κάποτε φτύσανε.Και αν θέλουν λεφτά και οικονομία είναι καιρός, μετά…βαίων και κλάδων,να αρχίσουν να γλείφουν!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ HELLHNΩΝΛΟΓΟΣ
molonlabe.blog.com/
 Σχετικό θέμα:Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ 490 π.Χ. - Η ΜΑΧΗ. ΑΙΣΧΥΛΟΣ 525; π.Χ. - 456; π.Χ.

Δείτε μερικές Κινέζικες σελίδες...

Κοιτάζοντας μπροστά σε 2500 χρόνια από την Αθήνα Μαραθώνα (1) - Φαντάσου _lele_ Σινά blog banner

Baidu Εγκυκλοπαίδεια μαραθώνιο _ εκστρατεία

Ταινία για τη μάχη του Μαραθώνα _ Baidu ξέρει

Στενό θα είναι «χέρι» της Τέταρτης Διεθνούς Μαραθωνίου Κίνας Zheng Kaiguo

Μάχη του Μαραθώνα ήταν μια μεγάλη μάχη στην οποία πόλεμο; - Έχει λυθεί - 

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι 2500 Ετήσιος Μαραθώνιος Αθήνας! _ _ Πεδίο Σινά blog με τους μαθητές

Αυτό το έτος είναι το 2500 επέτειος της καταγωγής μαραθώνιο (Σελίδα 1) - αναψυχή - Κίνα Φόρουμ λογιστική άποψη...

Φόρουμ για δέκατη επέτειο της CDC - να σεβαστούμε το γεγονός ότι: σύγχρονες ρωμαϊκές λεγεώνες των μαχητικών πολύ ισχυρότερη από την Han...

επισκεφθείτε Πρέσβυς Καλής Θελήσεως Ντμίτρι Cui στην Μαραθώνα

Γράψτε στην αναζήτηση "επέτειος Μάχης Μαραθώνος",βάλτε τα Κινέζικα και θα βρείτε μερικές χιλιάδες σελίδες...

Σχετικότατον θέμα: Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΛΟΥΌ

 

15000 τουρίστες και πληρώματα στο Κατάκολο σήμερα!





Πλημμύρισε το Κατάκολο σήμερα απο χιλιάδες τουρίστες που έφτασαν στο επίνειο του Πύργου με τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια COSTA SERENA,LOUIS MAJESTY,P&O AZURA και MSC MUSICA. Tα 4 πλοία μετέφεραν συνολικά 15.000 περίπου επιβάτες και πληρώματα.

HVM























Πηγή...

Σχετικό θέμα:Μια χαμένη επένδυση για το Κατάκολο αξίας εκατομμυριών ευρώ με ευθύνη της κυβέρνησης;

Το Μυστήριο της Αυτοθυσίας των Ελλήνων Προγόνων.

  Όταν οι Έλληνες εθανατώνοντο κατά εκατομμύρια επί βυζαντίου και έγραφαν δια του Ιερού Αίματός των μία λαμπρή σελίδα στην Ελληνική Ιστορία, οι ναζωραίοι ιεροεξεταστές δεν μπορούσαν να εξηγήσουν από πού αντλούσαν τέτοιο ψυχικό σθένος οι Έλληνες και υπέμεναν τόσο φρικτά βασανιστήρια από τους ναζωραίους δημίους.
Σε αυτό το μυστήριο η απάντηση είναι απλή. Οι Έλληνες έπρατταν αυτό που τους δίδαξαν οι... Ιεροφάντες, «Ποτέ δεν θα προσκυνήσετε ξένους θεούς. Οι Πατρώοι Θεοί είναι οι μοναδικοί αληθινοί Θεοί. Δεν θα μιμείστε τα βαρβαρικά ήθη και έθιμα. Θα υπακούτε πάντα και μόνο στους Ιερούς Νόμους των Πατρώων Θεών». Ξανά και ξανά, αυτές οι φράσεις ακουγόντουσαν επί αιώνες από τους Ιεροφάντες του Ελληνισμού.
Αυτή είναι η απάντηση στο ερώτημα, από που αντλούσαν δύναμη οι Έλληνες για να υπομείνουν τα φρικτά βασανιστήρια της αιρέσεως των ναζωραίων. Αντλούσαν δύναμη από τους Πατρώους Θεούς. Με το παράδειγμα του μαρτυρίου των, οι Έλληνες Εθνομάρτυρες έδειχναν στις νέες γενεές Ελλήνων τον δρόμο προς την Ελευθερία. Αλλά το γιατί οι Ιεροφάντες επαναλάμβαναν αυτές τις Ιερές Εντολές δεν είναι πολύ γνωστό.
Οι Ιεροφάντες ήξεραν ότι αν οι Έλληνες υπηρετούν ξένους θεούς, ή αν ανέχωνται ξένους θεούς, τότε θα ανέχωνται και ξένους νόμους, θα ανέχωνται και την ξένη κατοχή, θα ανέχωνται και τα ξένα βαρβαρικά έθιμα που εισβάλλουν στις ψυχές των.
Για αυτό έλεγαν στον Έλληνα, «ποτέ δεν θα προσκυνάς ξένους θεούς, διότι τότε μία ημέρα θα προσκυνήσεις και ξένους κατακτητές». Οι Θεοί πρόσταζαν την συντριβή των ειδώλων του ραββίνου Τζεσουά και το γκρέμισμα των χριστιανικών εκμαυλιστηρίων. Οι Έλληνες δεν είχαν άλλη επιλογή από το να εκθεμελιώνουν τους ναούς, τα μνημεία, και τα έθιμα των ξένων ψευδοθεών.
Η Ελληνική Ψυχή εκπαιδεύεται στην Ελευθερία μόνον όταν υπηρετεί τους Αθανάτους Πατρώους Θεούς, ενώ εκπαιδεύεται στην δουλεία όταν προσκυνά τους ξένους ψευδοθεούς.
Ας διδάξουμε με ζήλο στα παιδιά μας το ρητό των Ιεροφαντών: «Δεν υπάρχουν άλλοι Θεοί από τους Πατρώους». Ας διδάξουμε στα παιδιά μας ότι «Αν δεν υπηρετείς ξένους θεούς, δεν θα υποδουλωθείς ποτέ σε ξένους κυβερνήτες. Αλλά αν υπηρετείς ξένους θεούς, θα υποδουλώνεσαι συνεχώς σε ξένους κυβερνήτες».
Όταν οι Έλληνες μάθουν από μικρά παιδιά ότι ανήκουν σε ένα μοναδικό και διαφορετικό έθνος, που έχει δικούς του νόμους και έθιμα, και ότι οι Θεοί του είναι Αθάνατοι, Μοναδικοί και Αληθινοί, όταν μάθουν να σέβωνται την μοναδικότητα και την διαφορετικότητα της Ελληνικής Φυλής, τότε θα τους σέβωνται και οι εχθροί των. Αν οι Έλληνες δεν μάθουν να σέβωνται τον εαυτό τους, την Ελληνική Θρησκεία, τους Πατρώους Θεούς, τα Ελληνικά Ήθη και Έθιμα, τους Ελληνικούς Νόμους, τότε ούτε οι εχθροί τους θα τους σεβαστούν. Αντιθέτως θα τους κατασπαράξουν. Και τότε οι Θεοί δεν θα απλώσουν το χέρι για να τους βοηθήσουν, αλλά θα τους τιμωρήσουν με φωτιά και σίδερο.
Η ασέβεια προς τους Πατρώους Θεούς ισοδυναμεί με υποταγή στους ξένους κατακτητές. Και η αγάπη προς τους Πατρώους Θεούς ισοδυναμεί με επανάσταση εναντίον των ξένων κατακτητών.
Οι Ιεροφάντες του Ελληνισμού ποτέ δεν έκρυψαν τα μυστικά τους απ’ όσους ήθελαν να τα μάθουν. Η Σοφία των Ιεροφαντών ήταν πάντα στην διάθεση όσων απλώνουν το χέρι για να τραφούν από το Ελληνικό Δένδρο της Γνώσεως.
Τιμή και Μνήμη στους Εθνομάρτυρες και τους Ιεροφάντες του Ελληνισμού
Ραδάμανθυς
9η Μεσούντος μηνός Σκιροφοριώνος, έτους 2783 μετά πρώτην Ολυμπιάδα

Αν κάποιοι εξ υμών θεωρούν τις εκλογές ως μέσον ανατροπής των κατακτητών, εγκληματούν κατά του εαυτού τους. Δεν θα συμμετάσχουμε σε εκλογές τους όρους των οποίων καθορίζει ο εχθρός. Η μαζική αποχή και η απονομιμοποίηση των εκλογών τους είναι βασικός όρος ανατροπής των κατακτητών. Δεν πρέπει να παίξουμε θέατρο σε ένα έργο με δικό τους σενάριο. Εξηγούμαι περαιτέρω. Πώς είναι δυνατόν να λάβουμε μέρος στις εκλογές των κατακτητών χωρίς να έχει γίνει εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων από όλους τους ελληνοποιημένους εισβολείς; Χωρίς εκκαθάριση εκλογικών καταλόγων δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στις εκλογές τους.

Πηγή...

Οι "πολέμαρχοι" και..."υπερασπιστές" του..."πατρίου εδάφους"...!

Αριστερά στη φωτό,η...Μαντώ Μαυρογένους....πρησμένη από τη σιλικόνη...
...και στο μέσον αυτής της φωτό,ένας από τους...πολέμαρχους και...υπερασπιστές των ελληνικών θαλασσών...!!!!Με τους...υποναυάρχους βεβαίως βοηθούς του...!!!
 Κι εδώ ο...νέος Κουντουριώτης,ταγός του...ελληνικού Αιγαίου...!!!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη...ναυμαχία της...Μαριέττας...!!!