26 Απριλίου 2013

Ν. ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Ποιό είναι το μάθημα που εκλαμβάνει ο υιός του Αντωνίου Σαμαρά;


Γεωργαντζάς.jpgΕάν δεν με απατά η μνήμι μου, πρέπει να είμασταν στην 4η Γυμνασίου, τμήμα Πρακτικό, του ΙΗ' Γυμνασίου Αρρένων Αθηνών. Η καθηγήτρια του μαθήματος της Χημείας μας έδωσε ένα 'πρόχειρο' διαγώνισμα.

Ενώ η καθηγήτρια ήταν απασχολημένη με πολλή χαρτούρα της διοικήσεως του σχολείου, όλοι οι συμμαθητές μου άρχισαν να αντιγράφουν. Ήταν μία απο τις φορές που γνώριζα πολύ καλά τις απαντήσεις, οπότε δεν αντέγραψα. 

Το αποτέλεσμα ήταν πως η καθηγήτρια του μαθήματος της Χημείας βαθμολόγησε με 20/20 το δικό μου διαγώνισμα, ενώ έδωσε 18/20 σε όλους τους άλλους συμμαθητές μου που είχαν αντιγράψει. Ήταν λέει φανερό πως ήμουν ο μόνος που δεν είχα αντιγράψει.

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ:Μήνις Αχιλλέως στο MEGA TV της Κύπρου!



Γεωργαντζάς.jpg
Δεν είναι θυμωμένος μόνος του ο Έλλην Αρτέμιος Σώρρας. Επίσης φαίνεται να είναι θυμωμένη και η Ευρωβουλευτής της Κύπρου Αντιγόνη Παπαδοπούλου.

Ή μήπως δεν έχει θυμώσει όλος ο ελληνικός μας κόσμος στην Ελλάδα και στην Κύπρο, με την εμμονή της τυραννικής επιβολής της λιτότητος, η οποία αντιτίθεται στην Αφθονία, που είναι ένα αξιακό-σύστημα πυλών του ελληνικού μας πολιτισμού; Γιατί από το αυτονόητο που είναι, πρέπει να γίνεται ένα πολιτικό αίτημα ο αρμόδιος ΘΕΣΜΙΚΟΣ έλεγχος και η ρευστοποίησις των πολλαπλών πατριωτικών προσφορών χρηματιστικής του Έλληνα Αρτέμη Σώρρα, προς τον ελληνικό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου; 

MEGA TV Κύπρος - Παύλος Μυλωνάς - Αρτέμης Σώρρας στις 26.04.2013


Αναμένεται να εξεταστούν τη Μεγάλη Τρίτη Διαβάστε τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο στα ελληνικά


Αναμένεται να εξεταστούν τη Μεγάλη Τρίτη
Διαβάστε τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο στα ελληνικά


Διαβάστε τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο στα ελληνικά

Λευκωσία: Το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει τη δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο Συναντίληψης με την Τρόικα κατατέθηκε την Πέμπτη στην Βουλή. Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο αναμένεται να εξεταστεί από την ολομέλεια της Βουλής, η οποία θα συνέλθει εκτάκτως τη Μεγάλη Τρίτη.

ΚΥΠΡΟΣ Γιωρκάτζη: Νιώθω λύπη, πικρία και θυμό

Σε Μαρί και τράπεζες τα έριξε ο Σταυράκης


Σε Μαρί και τράπεζες τα έριξε ο Σταυράκης



Με την κατάθεση της Γενικής Ελέγκτριας Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, συνεχίστηκε η διαδικασία ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής που διόρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για το θέμα της οικονομίας. Στις 12 η διαδικασία επανήρχισε με την κατάθεση του πρώην Υπουργού Οικονομικών Χαρίλαου Σταυράκη, η κατάθεση του οποίου δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί στις 8 Μαϊου.

Η Κωνσταντινούπολη ανήκει στους Έλληνες!...


Η Κωνσταντινούπολη ανήκει στους Έλληνες!...





Σε ένα συγκλονιστικό άρθρο στην εφημερίδα Sabah, ο Τούρκος δημοσιογράφος Engin Ardiç κάνει έντονη κριτική στους ομοεθνείς του, λέγοντας σκληρές αλήθειες για την Άλωση της Κωνσταντινουπόλης. 

Γιατί ο Χριστόφιας κινά αγωγή– «Είτε αχάπαρος, είτε βλάκας…»


Αγωγή Χριστόφια σε ΡΙΚ και Καρεκλά για τη λέξη «αχάπαρος»



Αγωγή Χριστόφια σε ΡΙΚ και Καρεκλά για τη λέξη «αχάπαρος»

Ποιες είναι οι ακριβείς φράσεις που ώθησαν τον πρώην πρόεδρο της κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, στην απόφαση να κινήσει αγωγή στο ΡΙΚ και στον διευθυντή ειδήσεων του καναλιού Γιάννη Καρεκλά;

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της «Αλήθειας» ο Δημήτρης Χριστόφιας πήρε νομικά μέτρα ζητώντας αποζημιώσεις για προφορική δυσφίμηση, λίβελο και επιζήμιο ψευδολογία,που υπουστηρίζει πως έγινε από τους εναγόμενους, στην τηελεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 2013», στις 14 Φεβρουαρίου. Ο κ. Χριστόφιας ζητά από 100 χιλιάδες Ευρώ μέχρι μισό εκατομμύριο από ΡΙΚ και Γιάννη Καρεκλά.
Τι ακριβώς, όμως, ειπώθηκε; Επειδή δεν θυμόμασταν την αναφορά αναζητήσαμε την απάντηση στο διαδίκτυο. Σύμφωνα, λοιπόν, με post της «Χαραυγής» που εντοπίσαμε στον λογαριασμό της εφημερίδας στο facebook, ο Αναστασιάδης φέρεται να είπε «ως αχάπαρος δέχθηκε το κούρεμα του ελληνικού χρέους…», ενώ ο Καρεκλάς συνέχισε στο ίδιο μοτίβο λέγοντας «είτε αχάπαρος είτε βλάκας....».
Φάνης Μακρίδης

Αγωγή στο Διευθυντή ειδήσεων του ΡΙΚ Γιάννη Καρακλά αλλά και στο ΡΙΚ, κατέθεσε ο Πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας. Ο κ. Χριστόφιας ζητάει αποζημιώσεις για προφορική δυσφίμηση, λίβελο και επιζήμιο ψευδολογία, που υποστηρίζει πως έγινε από τους εναγόμενους, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΡΙΚ «ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ 2013», στις 14 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγωγή κατατέθηκε για τη λέξη «αχάπαρος» που αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ο κ. Χριστόφιας ζητά από 100 χιλιάδες Ευρώ μέχρι μισό εκατομμύριο από ΡΙΚ και Γιάννη Καρεκλά.

AGOGI 3

AGOGI 4

Βουλή: Ωραίο ξύπνημα-Διαφωνίες για το φόρο ακινήτων

Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!!



Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ 

ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!!!


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Δήλωση, Πρόσκληση και Διαμαρτυρία – για προτάσεις πακέτα Α & Β,

Φωτογραφία εξωφύλλου




a) 17.04.2013: Επιστολή: Δήλωση, Πρόσκληση και Διαμαρτυρία – για προτάσεις πακέτα Α & Β, Δίδονται 5 εργάσιμες ημέρες να αντιδράσουν.. Κατατέθηκε με πρωτόκολλο σήμερα, 17.04.2013 σε όλους τους βουλευτές στη Βουλή, στο Προεδρικό και στην Αρχιεπισκοπή.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 11,30 ΣΤΟ MEGA TV Κύπρος και στο artfmradio Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ -ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΤΕ


Φωτογραφία εξωφύλλου
Σήμερα 26.04.2013 και ώρα11.30 τελικα θα ειναι ο Κύριος Αρτέμης Σώρρας θα είναι καλεσμένος στο κανάλι MEGA TV Κύπρος στην εκπομπή "Ενημέρωση Τώρα" με τον Παύλο Μυλωνάhttp://www.livenews.com.cy/cgibin/hweb?-A=5&-V=livestreaming
ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 11,30 ΣΤΟ www.artfmradio.com ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕΓΓΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ ΣΩΡΡΑΣ -ΕΜΑΝΟΥΗΛ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΤΕ

ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ: «ΣΚΑΝΕ» ΤΑ 44 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!


ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ: «ΣΚΑΝΕ» ΤΑ 44 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!

Η Ομογένεια των ΗΠΑ ζητά να αλλάξει το όνομα των Σκοπίων


Η Ομογένεια των ΗΠΑ ζητά να αλλάξει το όνομα των Σκοπίων

Η «νομιμότητα» της τρόικα. Της Αντιγόνης Παπαδοπούλου


Η «νομιμότητα» της τρόικα. Της Αντιγόνης Παπαδοπούλου



Iceland-protests-0016Οι άδικες αποφάσεις τουEurogroup, της 15ης  και της 24ης  Μαρτίου, κατάστρεψαν το τραπεζικό σύστημα και μαζί, το οικονομικό μοντέλο της Κύπρου. 

Αφυπνισμένους και "ψαγμένους" και "ψαγμένες" Ελληνες και Ελληνιδες.

Αφυπνισμένους και "ψαγμένους" και "ψαγμένες" Ελληνες και Ελληνιδες.