04 Ιουλίου 2011

Τι άλλο θα δούμε: Εδεσαν την «Ελευθερία» στα λιμάνια

Εδωσαν ξανά διμοιρίες των ΜΑΤ το παρών...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΟΠΛΟΥ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ
Εδεσαν την «Ελευθερία» στα λιμάνια

Καθηλωμένα στα λιμάνια Κερατσινίου, Αγίου Νικολάου και Κολυμπαρίου Κρήτης παραμένουν τα πλοιάρια του «Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ» με προορισμό τη Γάζα, ύστερα από την ενεργοποίηση της ναυτικής νομοθεσίας, αλλά και υπουργικής απόφασης που απαγορεύει τον απόπλου πλοίων με δηλωμένο προορισμό τη ζώνη ναυτικού αποκλεισμού που έχει επιβάλει το Ισραήλ. Αλλα δύο πλοιάρια σε Κέρκυρα και Αλιμο του ίδιου στόλου δεν επιχείρησαν απόπλου.

 Δεν θα μείνουμε σιωπηλοί», φώναζαν έξω από την πρεσβεία τους, στη χώρα μας, Αμερικανοί ακτιβιστές του πλοίου «Audacity of Hope», που συμμετέχει στο στολίσκο με ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γάζα. Μάλιστα ο 60χρόνος πλοίαρχος του σκάφους «Audacity of Hope» σημαίας ΗΠΑ, που απέπλευσε από το Πέραμα τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής χωρίς άδεια απόπλου, συνελήφθη

Η Μάχη του Συντάγματος‏

ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΒΥΟΥΣ;

ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΝΤΑΦΙ ΣΕ ...ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΣ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ(!!!)

HUGE PRO GADDAFI RALLY in Tripoli - Raw Footage


ΣΧΕΤΙΚΑ:
ΕΠ'ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ...
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2011/06/blog-post_120.html

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ


Assembly Square Constitution: Warning to Troika, banks and investors.Συνέλευση πλατείας Συντάγματος: Προειδοποίηση προς τρόικα, τράπεζες και επενδυτές.

από το ιστολόγιο real-democracy.gr
 
WARNING TO Troika, BANKS and NTOPIOUS or FOREIGN INVESTORS EPIDOXOUS dream on PUBLIC PROPERTY in GREECE
A deposed and Greek dictatorial government which does not represent the people of this country, just passed bills to which it intends to divest the Greek public property and land against the will of the vast majority of the people.
Inform those who perceive an investment opportunity that will soon overthrow this government, which will soon be held accountable for its crimes against the people and country. The signatures and draft laws are void. I do not ratified by the Greek people and we do not recognize them.
Warn any prospective investor does not think even closer to an auction sale of public property or our land and much more not to buy. Except that when as a people regain the sovereignty of our country will lose it bought, the money involved in the illegal transaction will not return.

Κουτσά-στραβά τη γλύτωσε ο...Κουτσούκος!Παραλίγο να τον λυντσάρουν στην Πάτρα!

Το ξέσπασμα της οργής έφτασε και στο προπύργιο της κυβερνητικής πλειοψηφίας, την Πάτρα. Πριν από λίγο, στο ξενοδοχείο Porto Rio, συγκεντρωμένοι, εργαζόμενοι της ΕΒΟ και πολίτες, εκδήλωσαν...
την έντονη αποδοκιμασία τους στον υφυπουργό εργασίας κ. Κουτσούκο, αφού ο Υπουργός κύριος Κουτρουμάνης δεν τόλμησε να εμφανιστεί! Ο Αχαιός κύριος Κουτρουμάνης, θορυβημένος από την κινητοποίηση του κόσμου εν όψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του, έστειλε τον υφυπουργό αντ’ αυτού με αποτέλεσμα ο τελευταίος να γλιτώσει τα χειρότερα μετά την δυναμική επέμβαση της αστυνομίας. Προφανώς ο Ηλείος κύριος Κουτσούκος έκανε την “στάση” με κρύα καρδιά αφού ήταν στον δρόμο του για την Αθήνα και οπωσδήποτε το μετάνιωσε με αυτά που άκουσε.

Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε, κινήσεις πολιτών και εργαζομένων αλλά ακόμα και η ΟΝΝΕΔ είχαν ανακοινώσει ότι ο υπουργός είναι ανεπιθύμητος! Παρά την κινητοποίηση ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων αλλά και ανδρών με πολιτικά που έλεγξαν εξονυχιστικά τον χώρο, ούτε ο υπουργός αλλά και ΟΥΔΕΙΣ κυβερνητικός βουλευτής δεν τόλμησε να εμφανιστεί!

“ΨΕΥΤΕΣ – ΚΛΕΦΤΕΣ” ήταν τα συνθήματα που κυριαρχούσαν, ενώ τα “γιούργια” των συγκεντρωμένων σταμάτησαν μετά την επέμβαση της προέδρου των εργαζομένων, της κυρίας Ουρανίας Μπίρμπα – συνεπούς αγωνίστριας.

Εντύπωση όμως έκανε και η ανακοίνωση του προέδρου του εργατικού κέντρου Αιγαίου, (προερχομένου από το ΠΑΣΟΚ) κ. Κόκλα που παρέδωσε ο ίδιος το ψήφισμα. Τίτλος;

“Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα”!

Αναφέρει μεταξύ άλλων: Η ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου, με τις ψήφους των 4 κυβερνητικων βουλευτών της Αχαΐας, έχει ως αποτέλεσμα το ξεπούλημα της Αμυντικής βιομηχανίας. Η ΕΒΟ με την ψήφο τους βγαίνει στο σφυρί, παρά τις υποσχέσεις τους για την διατήρηση του δημοσίου χαρακτήρα της (σσΟ: Ο υφυπουργός Κώστας Σπηλιώπουλος παρά τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, δεν έφερε αποτέλεσμα). Αποτελεί Εθνικό Έγκλημα, Εθνική Προδοσία. Κοινωνική ευαισθησία ΜΗΔΕΝ. Η ελπίδα όμως δεν σβήνει.

Ο τομεάρχης εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, που στο πρόσωπο του πλέον συσπειρώνονται ετερόκλητες πολιτικές δυνάμεις, δήλωσε: “Ήρθε να ξαναπαίξει την ίδια παράσταση, που έχουν παίξει σε όλες τις περιφέρειες της πατρίδας. Να μιλήσουν για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας που το διατυμπανίζουν εδώ και μήνες. Έχω γυρίσει από περιφέρεια σε περιφέρεια, από δήμο σε δήμο. Όπου και αν πήγα στην Ελλάδα, δεν είδα ούτε μία θέση εργασίας να έχει δημιουργηθεί, αφού ακόμα τα χρήματα λιμνάζουν στην γραφειοκρατία και στην κυβερνητική ολιγωρία.“

http://olympia.gr

ΑΠΕΙΛΗ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ: Ο κίνδυνος της τοποθέτησης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων σε αντίπαλα, εχθρικά στρατόπεδα, μέσω του έντεχνου επηρεασμού της κοινής γνώμης.



Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο μας (Οι μνηστήρες της Ευρώπης), ο στόχος του ΔΝΤ φαίνεται να είναι

(α)  η υποδούλωση των χωρών-πελατών του, δια μέσου της εγκατάστασης μίας σκιώδους εξουσίας (ειδικά στα εκάστοτε υπουργεία οικονομικών),

(β)  η πλουσιοπάροχη αμοιβή του (δεν πληρώνουμε μόνο τόκους, αλλά και υψηλές «αποδοχές» στο ΔΝΤ, για τις «υπηρεσίες» που μας προσφέρει),

(γ)  η λεηλασία των κερδοφόρων δημοσίων επιχειρήσεων, από Το Καρτέλ, τις πολυεθνικές-εντολοδόχους του, καθώς επίσης

(δ)  η κερδοφόρα εγκατάσταση των ξένων εταιρειών - σε χώρες που «επιβάλλει» το ίδιο αφενός μεν μία εκτεταμένη φοροαποφυγή, αφετέρου δε μία τεράστια «συμπίεση» των αμοιβών των εργαζομένων, η οποία καταλήγει στην εξαθλίωση της πλειοψηφίας τους.

Ένοπλη ληστεία στα ΕΛΤΑ Πύργου που ήταν γεμάτο κόσμο!

Ένοπλη ληστεία λίγο πριν τις έντεκα(ώ 11.00/4-7-2011)σημειώθηκε στα ΕΛΤΑ Πύργου!
Με μηχανή δύο ένοπλοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ εισέβαλαν στο ταχυδρομείο σε ώρα που ήταν γεμάτο κόσμο.Με προτεταμμένα τα όπλα απείλησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν έναν σάκκο που κατά πληροφορίες περιείχε περίπου 150.000 ευρώ.Τη στιγμή εκείνη βρισκόταν εκεί και χρηματαποστολή.Ο ένας από τους ληστές κάρφωσε την κάννη στο λαιμό μιας υπαλλήλου,που έμεινε ακίνητη.
Οι ληστές κινήθηκαν αστραπιαία και στην αγωνία τους να τελειώνουν δεν πήραν έναν άλλο σάκκο που περιείχε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ,όπως λένε οι πληροφορίες μας.
Τη στιγμή που πήγαιναν να φύγουν,ένας σεκιουριτάς έκανε μια ανεπαίσθητη κίνηση και αισθάνθηκε το παγωμένο σίδερο στο λαιμό του,ενώ ο ληστής τον κάρφωσε με το βλοσυρό βλέμμα του!Μάλιστα όπως μας είπε ένας αυτόπτης,στην προσπάθειά τους οι ληστές να ανέβουν στη μηχανή πήγαν να πέσουν!
Έτσι φρακάρησε η πληρωμή των συντάξεων του ΟΓΑ,αφού αυτά τα χρήματα προορίζονταν για τους γέρους και τις γριές της υπαίθρου...

Οδεύοντας προς την νίκη με ελεγχόμενη ανυπακοή προς το κατοχικό καθεστώς.

Δεν συνεργαζόμαστε με το κατοχικό καθεστώς που εισέβαλε με δόλιο τρόπο στο πολιτικό σύστημα και κατέλαβε την εξουσία
με συνδυασμούς απατηλών πράξεων και ψευδών υποσχέσεων.

Δεν συναινούμε στην πώληση και την αρπαγή της πατρίδας μας που προσυπέγραψαν καταφανώς εξωνημένοι και εκβιασμένοι βουλευτές.
Δεν υπακούμε σε όργανα της κατοχικού καθεστώτος και δεν αναγνωρίζουμε ως νόμιμη κυβέρνηση μια ομάδα εξαρτημένων εκπροσώπων
των αγορών, που δίδουν απόλυτη προτεραιότητα σε συμφέροντα ξένων, καταδικάζοντας τους  Έλληνες σε αργό θάνατο.

Δεν αναγνωρίζουμε το ειδεχθές χρέος καθώς αυτό έχει προκύψει από συνδυασμούς συγκεκριμένων και αποδείξιμων εγκληματικών πράξεων.

Δεν πληρώνουμε προϊόντα που προέκυψαν με βάση παραπλανητικό και δόλιο δανεισμό ανύπαρκτων αξιών, όπως τραπεζικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες.

Δεν πληρώνουμε φόρους καθώς επιβάλλονται από τους εχθρούς μας που εξουσιάζουν εκβιαστικά και τρομοκρατικά μέσω των τοπικών εκπροσώπων τους και  εισπράττονται αποκλειστικά προς όφελος τους.

Δεν πληρώνουμε διόδια διότι παραμένουμε ιδιοκτήτες της χώρας μας και τα περισσότερα από τα χρήματα αυτά καταλήγουν σε ιδιώτες
που τα εισπράττουν παράνομα.

Δεν φεύγουμε από τις πλατείες και δεν παρασυρόμαστε προς στη βία γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του συσχετισμού αόπλων πολιτών και
πανόπλων δυνάμεων καταστολής.

Αντιδρούμε με ευφυΐα, σύνεση και νηφαλιότητα πράττοντας όλα τα παραπάνω με αποφασιστικότητα και βεβαιότητα για την τελική νίκη.

Είμαστε αυτοί που ανέδειξαν την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΡΕΤΗ.
Είμαστε αυτοί που εφηύραν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Είμαστε αυτοί που επέβαλαν την ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.

Είμαστε ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !
Κ.Σ.