15 Νοεμβρίου 2011

Occupy σε Ελληνικό ρυθμό στις τράπεζες στην Γαλλία!

Σάρα Βάγγενκνεχτ για ελληνικό Πακέτο Διάσωσης

Mπούνγκα μπούνγκα σημαίνει στα γερμανικά ότι:


Αφιέρωμα του Αλφειού στους ...γερμανούς.
Ποιος Μπερλουσκόνι;


Ο Christian von Boetticher  (40) κορυφαίο στέλεχος της CDU, «πηδούσε» μια 16χρονη (το γερμανικό σύνταγμα επιτρέπει σεξουαλικές σχέσεις από τα 16!)  ...επειδή την ερωτεύτηκε, αλλά μετά λίγους μήνες παντρεύτηκε μια άλλη στην Αμερική...


Ο von Horst Seehofer (62) κορυφαίο στέλεχος της  CSU έχει εξώγαμο με την πρώην ερωμένη του  Anette Fröhlich (36).















Ο Franz Müntefering της SPD είναι με την κατά 40 χρόνια μικρότερη του  Μichelle Schumann...






Και το τελευταίο νέο: Ο Oskar Lafontaine, (Die Linke) 68, "τα  έφτιαξε" με την Sahra Wagenknecht, 42.







Αυτά και άλλα πολλά...

100άδες συλλήψεις στην Αμερική - Βίαιη επιχείρηση της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών


Οι διαδηλωτές είχαν καταλάβει την περίφημη πλατεία, σύμβολο της Wall Street από τις αρχές του Σεπτεμβρίου 2011, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα οικονομικά μέτρα, την αύξηση της ανεργίας, την εξάπλωση της φτώχειας και την ανεξέλεγκτη δράση των τραπεζιτών. 
Ολοκληρώθηκε, παρά την ένταση που προκάλεσε, η επιχείρηση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης για τη διάλυση του καταυλισμού του κινήματος «Καταλάβατε τη Wall Street», στο πάρκο Zουκότι της αμερικανικής μητρόπολης.

Η επιχείρηση ξεκίνησε μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα, όταν αστυνομικοί ξύπνησαν τους διαδηλωτές που είχαν κατασκηνώσει εδώ και εβδομάδες στο πάρκο, ζητώντας τους να μαζέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και να αποχωρήσουν.
Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών, που φώναζαν συνθήματα όπως «Όλη μέρα, όλη τη βδομάδα Καταλάβετε τη Γουόλ Στριτ» και «όλος ο κόσμος παρακολουθεί».
Σημειώνεται ότι το γραφείο του δημάρχου της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, ανακοίνωσε ότι οι διαδηλωτές θα πρέπει να μετακινήσουν προσωρινά τις σκηνές τους, αλλά ότι μπορούν να επιστρέψουν μόλις το πάρκο καθαρίσει.
Οι αρχές της πόλης δέχονταν έντονες πιέσεις το τελευταίο διάστημα από επιχειρήσεις της περιοχής να προχωρήσουν στη διάλυση του καταυλισμού.
Ανάλογες προσπάθειες έγιναν και σε άλλες πόλεις, όπως στο Οκλαντ όπου συνελήφθησαν 33 άτομα, αλλά και στο Πόρτλαντ του Όρεγκον, όπου συνελήφθησαν 50 διαδηλωτές.