10 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΣΧΕΤΟΙ!

Ημερομηνίες Ορόσημο για τα Special Olympics Ελλάς:
Η Ιδρυτική Πράξη του Κοινωφελούς Αθλητικού και Εκπαιδευτικού, Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου με την επωνυμία Special Olympics International Ελλάς (ΣΠΕΣΙΑΛ ΟΛΥΜΠΙΚΣ ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΕΛΛΑΣ) υπεγράφη το 1987, ενώ η επίσημη αναγνώριση από την Ελληνική Πολιτεία έγινε με την υπ’ αρίθμ. 397/1988 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών και κατεχωρίθη με αριθμό μητρώου 16033.
1990 : Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κος Κωνσταντίνος Καραμανλής θέτει το Σωματείο Special Olympics υπό την Yψηλή Προστασία του.

1990 :
Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με ομόφωνη απόφαση της ολομέλειάς της, εγκρίνει την εφεξής διάθεση του Ολυμπιακού Κατόπτρου στα Special Olympics Ελλάς για την Αφή της Φλόγας της Ελπίδας, η οποία θα πραγματοποιείται στον Ιερό Λόφο της Πνύκας.

1991 : Τα Special Olympics Ελλάς αναγνωρίζονται από αθλητικές ομοσπονδίες της xώρας μας, οι οποίες παρέχουν τη στήριξη τους σε κάθε μεγάλη διοργάνωση.

1993 : Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με ομόφωνη απόφαση της, επίσημα υποδέχεται τα
Special Olympics Ελλάς ως συνδεδεμένο μέλος της.

1997 : Τα
Special Olympics Ελλάς αναγνωρίζονται επίσημα από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ως Φίλαθλο Αθλητικό Σωματείο.

2001 : Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος υπογράφει Διακήρυξη Στήριξης του Σωματείου
Special Olympics.

2001 : Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κος Απόστολος Κακλαμάνης απονέμει στα
Special Olympics Ελλάς το Χρυσό Μετάλλιο του Ελληνικού Κοινοβουλίου, σε ειδική Τελετή, την 21.03.2001.

2002 : Η Βουλή των Ελλήνων θέτει τα
Special Olympics υπό την Αιγίδα της.

2002 : Η Ακαδημία Αθηνών απονέμει το Βραβείο της Τάξεως των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών στα
Special Olympics Ελλάς.

2004 : Στ
o πλαίσιo των Παγκοσμίων Αγώνων Καλαθοσφαίρισης στη Ρόδο, η FIBA Ευρώπης υπογράφει με τα Special Olympics Ευρώπης και Ελλάδος, Πρωτόκολλο Συνεργασίας Αορίστου Χρόνου.

2004 : Στ
o πλαίσιo του Παγκοσμίου Φεστιβάλ Special Olympics που πραγματοποιείται στη Ρόδο, η Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία υπογράφει Διακήρυξη Αναγνώρισης του Έργου των Special Olympics Ελλάς.

2005 : Η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κος Κάρολος Παπούλιας ανακοινώνει τη στήριξή του στο Σωματείο
Special Olympics Ελλάς, στο πλαίσιο των Πανελληνίων Αγώνων «Ιωάννινα 2005».

2006 : Στις εκδηλώσεις
Special Olympics που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της «ΠΑΤΡΑ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ», η LEN (Ευρωπαϊκή Κολυμβητική Ένωση) υπογράφει με τα Special Olympics Ευρώπης και Ελλάδος Πρωτόκολλο Συνεργασίας Αορίστου Χρόνου.

2006 : Με απόφαση της Ελληνικής Κυβέρνησης, η Ελλάδα διεκδικεί τη Διοργάνωση και Φιλοξενία των
XIII Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics το 2011, υπό την προεδρία της Προέδρου των Special Olympics Ελλάς Κας Γιάννας Δεσποτοπούλου.

2007: Η Διεθνής Επιτροπή
Special Olympics, την 5η Ιουνίου 2007, αναθέτει στην Αθήνα τη Διοργάνωση των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics του 2011

Ζητούμε την άμεση παραίτηση του Γιάννη Πανάρετου και σχετική τοποθέτηση του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς και της Κυβέρνησης,αλλά και της Βουλής  επί του θέματος όπως και την απομάκρυνση της κας Mary Davis, Γενικής Διευθύντριας των Special Olympics Ευρώπης-Ευρασίας η οποία δήλωσε την χαρά και την ικανοποίησή της για την τελετή της Αφής της Φλόγας και ανακοίνωσε την απόφαση να τελείται κάθε χρόνο η Τελετή της Αφής της Φλόγας στις Φέρες και στον βυζαντινό Ναό της Παναγίας Κοσμοσώτηρας .

και

ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΡΙΣΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, ΕΠΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΩ

Απαιτούμε αξιοκρατία και παύση της ατιμωρησίας

Επιτρέπεται (επιβάλλεται ) εάν είσαι Έλληνας και δεν θέλεις ο εξευτελισμός σου να γίνει τέλειος η αναδημοσίευση με ή χωρίς αναφορά πηγής.
Καιρός να δεις (Σου είπαν ψέματα), Το σφαγείο, Είσαι Έλληνας, Είμαστε δυό....

Ο θεός αγαπάει τους εγκληματίες

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία της η Αυστριακή Νατάσσα Κάμπους, η οποία παρέμεινε φυλακισμένη σε ένα υπόγειο για οκτώ χρόνια.
Στο βιβλίο της με τίτλο «3096 ημέρες», η Κάμπους, που απήχθη το 1998, όταν ήταν δέκα ετών την ώρα που
πήγαινε στο σχολείο, περιγράφει τη σχέση που καλλιέργησε με τον απαγωγέα της, Βόλφγκανγκ Πρίκλοπιλ, με σκοπό να εξασφαλίσει την επιβίωσή της, καθώς και την καθημερινότητα που βίωσε τα χέρια του.
Διηγείται λεπτομερώς πώς η Κάμπους κλειδώθηκε ερμητικά στην φυλακή της, π
ώς ο απαγωγέας της την χτυπούσε πάνω από 200 φορές την εβδομάδα, την κρατούσε δεμένη μαζί του, μέχρι να κοιμηθούν μαζί στο κρεβάτι του και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο θεός αγαπάει εγκληματίες.* Διαβάστε περισσότερα...

Μάλλον έχει δίκιο, ο χριστιανικός κόσμος αγιοποίησε παρόμοιο (Λώτ) χαρακτήρα....βέβαια αυτός ήταν και μέθυσος αλλά αυτό δεν τους πειράζει.... το σερβίρουν για δικαιολογία!
*
ΦΛΟΓΑ - ΚΥΡΙΟΥ: Μνήμη των Δικαίων Αβραάμ και Λωτ του ανεψιού του

Σχετικό θέμα: Ο Αιμομίκτης Λώτ... και η θεόπνευστη Βίβλος! (άρθρο και video)

Κυκλοφορεί