16 Μαΐου 2011

Η Ο'felia που ωφέλισε την Υφήλιο!Παραδέχτηκε ο Στράους Κοέν(Στρος Καν), ότι της είπε..."στρώσε-κάνε"!!!

Ο Στρος Καν δια μέσου των δικηγόρων του άλλαξε την υπερασπιστική του γραμμή. Ο Δικηγόρος του δήλωσε ότι ο πόλεμος τώρα άρχιζε και ότι ο Στρος Καν συνευρέθηκε σεξουαλικά με την καμαριέρα αλλά με την συναίνεσή της και δεν άσκησε πάνω της καμία βία.


Η πτώση ενός ισχυρού σε παγκόσμια τηλεοπτική μετάδοση
Πηγή...ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Δεν έχει παγώσει ακόμα το μελάνι των υποστηρικτών της συνομοσιολογίας,ότι τάχα του την είχαν στημένη,ότι χάσαμε τον..."προστάτη" μας!(γα-μιά μας),ότι...,ότι...και κλάμα τώρα οι καμαριέρες του Στρώσε-Κάνε!
Τι έχουν να πουν τώρα οι ορντινάτσες;
ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΑΟΥΣ ΚΟΕΝ!

Ωφέλεια [o'felia] το όνομα της καμαριέρας που ίσως αποδεικτεί ο πιο ωφέλιμος άνθρωπος του Πλανήτη!Με ένα καθαρά ελληνικό όνομα!Τυχαίο;Δε νομίζω!

Προφυλακιστέος ο Στρος Καν για τις κατηγορίες βιασμού (ΒΙΝΤΕΟ)

ΝΕΜΕΣΙΣ...ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ...ΕΡΙΝΥΕΣ...ΤΑΡΤΑΡΑ...!

Ούτε κι εμείς έχουμε τίποτα με τον απλό εβραϊκό λαό...

Οι Γαλαξιακές Δυνάμεις είναι εδώ;Επίθεση σε Αμερικάνικη βάση!!!


Επίθεση UFO σε αμερικανική στρατιωτική βάση αναφέρουν ρωσικές μυστικές υπηρεσίες!!!
Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργο Πούτιν αυτην εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και ακρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επιθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ώρα, που προφανως είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana, δηλαδή ενος εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.

Η επίθεση εχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτηθηκε στο youtube, ομως η αμερικανικες υπηρεσίες εσπευσαν αμεσως να διαψεύσοουν το γεγονός, λέγοντας βιαστικά οτι ο καταιγισμός απο τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχη της βάσης, οφειλόνταν σε εκρήξεις μετασχηματιστων. Η ανάρτηση αρχικα μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτηθηκε και πάλι εχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Απο την καταγραφή όμως φένεται καθαρα οτι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος εκρηξης, οπως θα ήταν απαραίτητο, ενω καμμία διακοπή ρεύματος δεν σημειωθηκε πουθενα. σε ολόκληρη την περιοχή, οπως θα ήταν φυσικό.Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενω επισημένονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα..Η αναφορά υποστηρίζει οτι η επίθεση ειχε σαν απότελεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικου που εργάζεται στα επιστημονικα προγράμματα της βάσης.

Η αναφορα, επιμένει οτι αρμάδα εξωγήινων σκαφων πλησιάζει ολο και περισσάτερο στη γη, ενω καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικανων για "παρε - δωσε" πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν απο αυτη την εμμονή. Πολλοί εσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτοξευσης του διστημικου λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπαρχουν για την ασφάλεια αυτης της πτήσης.

Ειναι σίγουρο οτι οι πεισσοτεροι απο εμας ειρωνευόμαστε και διασκεδάζουμε με παρόμοια δημοσιεύματα, όμως είναι ολο και περισσότεροι αυτοι που εκφράζουν την πεποιθησή τους ότι κάτι συγκλονιστικό συμβαίνει τελικα.! Eκτος και αν είμαστε τελικά, εντελώς αποχαυνωμένοι..!. Δείτε και το βίντεο...






Το ιστολόγιό μας δεν παίρνει καμία απολύτως θέση στο θέμα, επειδή πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να αποπροσανατολίσουν και ταυτόχρονα να φοβίσουν τους πολίτες σε ολόκληρο τον πλανήτη...
Πηγή...