15 Μαΐου 2011

ΘΛΙΒΕΡΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΤΡΑΟΥΣ ΚΟΕΝ!

Ανεξάρτητα αν του τη στήσανε ή όχι,του Εβραίου Στράους Κοέν,αποτελεί κατάπτυστο γεγονός να παρακολουθούν οι Έλληνες κάποιους υπαλληλίσκους του Διεθνούς Νταβατζίδικου Ταμείου,να υποστηρίζουν εκόντες άκοντες τον "γα-μιά" της Ελλάδος..."στρώσε-κάνε"!!
Είτε είναι ένοχος,είτε του την είχαν στημένη,εμάς τους Έλληνες ποσώς θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει!
Διότι και στις δύο περιπτώσεις εμείς χαιρόμαστε!Και χαιρόμαστε γιατί το ανθρωπάριον που φέρει το όνομα..."Στρώσ-ε--Κάν-ε",πληρώνεται με το ίδιο νόμισμα που χρησιμοποίησε κατά της ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ,όταν κυνικά δήλωνε ότι συζητούσε...υπογείως μετά του συμπατριώτη του και τυγχάνοντος να πρωθυπουργεύει εν Ελλάδι Τζέφρυ Τσάντ-Παπανδρέου...!


STRAUSS KOEN(STRAUSS KAHN),gave three? Take three...!!!


ΑΙΣΧΟΣ και ΟΝΕΙΔΟΣ προδοτικά και εμετικά σκουλίκια... 

1 σχόλιο:

  1. Ισως και να τού την στήσαν όπως φαίνεται αλλά ο άνθρωπος αυτός δεν είναι και αθώος το ποιόν του είναι γνωστό για όσους θέλουν να βλέπουν καθαρά. Είναι ένας υπερόπτης συμφεροντολόγος και μικροπρεπής, χαμερπής πολιτικάρης πού ανέβηκε ψηλά λόγω εβραϊκού λόμπυ πού λύνει και δένει κυβερνήσεις εδώ στην Γαλλία. Τώρα φτήνει πάνω στα πάντα (ίδε παλαιότερο άρθρο αριστερής γαλλικής εφημερίδας για Ελλάδα). Ομως από ανέκαθεν ήταν αναμεμειγμένος με σεξουαλικές υποθέσεις και μάλιστα κυκλοφορούσε ευραίως η φήμη ότι με την σύζυγο του λαμβάναν μέρος σε ειδικές βραδυές ανταλλαγής παρτενέρ εδώ το λένε échangistes (αυτά έχουν αναφερθεί από δημοσιογράφο πού σε ειδική έκδοση των αναπόδων της γαλλικής πολιτικής). Γιατί οι ... έλληνες αρχηγοί συμπαρίσταντε σε αυτό τον...κύριο πού κατηγορά και γελοιοποιά την Ελλάδα σε μεγάλο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι;
    Ανδρειανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή