03 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑ ώρα...μεσάνυκτα...Εικόνα σου είναι κοινωνία οι υποψήφιοι..."εκπρόσωποί" σου!

Και πως να σηκωθούν οι..."πέτρες"...Αφήστε τες καλύτερα μήπως κι έρθει κάποιος αντάξιός τους...

"Αλήθεια, ποιοι θα εκπροσωπήσουν την ορεινή Ηλεία στην παγκόσμια Ολυμπιακή πρωτεύουσα, την Αρχ. Ολυμπία;"


Γράφει ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος*
            Σε λίγες μέρες καλούμεθα εμείς οι ορεινοί Ηλείοι (Λαμπειείς, Φολοϊτες και Λασιωναίοι) να επιτελέσουμε το ιερόν καθήκον της ψήφου για να εκλέξουμε τους δημοτικούς μας άρχοντες. Να στείλουμε τους εκλεκτούς μας, όχι όπου κι όπου αλλά στη παγκόσμια ολυμπιακή πρωτεύουσα, το λίκνο του Ολυμπισμού που δεν είναι ένας συνηθισμένος Δήμος σαν τους άλλους του Νομού μας. Γιατί μέσα στην ατυχία μας να κάνουμε τον δικό μας «ορεινό Δήμο» (που οι ριψάσπιδες της «ορεινής ιδέας», οι κομματικοί γκαουλάϊτερ και οι κατευθυνόμενοι ιδιοτελείς και υποτελείς τον εξαπέστειλαν), είχαμε την τύχη και την τιμή να ενταχτούμε στον ιστορικό και παγκοσμίως γνωστό Δήμο της Αρχαίας Ολυμπίας.
            Έτσι λοιπόν, καθήκον και υποχρέωσή μας ήταν να στείλουμε με την ψήφο μας ό,τι πιο εκλεκτό, πιο σημαντικό έχουμε από το ανθρώπινο δυναμικό ως αντιπροσώπους μιας

Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο, κατηγορούμενο...Μια υπόθεση που θίγει κι εκθέτει άμεσα την υπουργό Παιδείας και ''αγγίζει'' το Μέγαρο Μαξίμου

Η υπόθεση θίγει κι εκθέτει άμεσα την υπουργό Παιδείας και ''αγγίζει'' το Μέγαρο Μαξίμου
Αυτά παθαίνουμε όταν εμπλέκονται, ένας τζογαδόρος Συντονιστής Εκπαίδευσης στο Σικάγο, ένας τζογαδόρος πρώην γενικός Γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, ένα ''λαμόγιο'' σύμβουλος της υπουργού κ. 'Αννας Διαμαντοπούλου και ο γενικός Γραμματέας του υπουργείου της.


Διασυρμός υπουργείων και των διπλωματικών μας αποστολών στις ΗΠΑ:
Το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Σικάγο, κατηγορούμενο... Αναμένεται ερήμην καταδίκη του (''default'') και καθορισμός αποζημίωσης!

''... O κατηγορούμενος (γεν. Προξενείο) ενημέρωσε ότι δεν ήταν εξουσιοδοτημένο(ς) να επικοινωνήσει επίσημα ή ν' απαντήσει στις (δικαστικές) αρχές μιάς ξένης χώρας...'' !!!