16 Ιουλίου 2010

Ήρθαν οι..."εξαποδώ";Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο(UFO) πάνω από την Κίνα!


 

Επισκέπτης από το.... Διάστημα;

 ΔΕΙΤΕ: Το βίντεο με το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο

Την Τετάρτη το βράδυ, ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο έκανε την εμφάνιση του στους ουρανούς της Κίνας, συγκεκριμένα πάνω από την πόλη Hangzhou.

Όλες οι πτήσεις προς το αεροδρόμιο Xiaoshan της πόλης εκτράπηκαν σε άλλα αεροδρόμια.

Οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί μέχρι τώρα είναι ανακλώμενο φως από τα αεροπλάνα και ότι πρόκειται για στρατιωτικές δοκιμές. Η κινεζική κυβέρνηση δεν έχει κάνει ακόμα κανένα σχόλιο.

Δείτε το βίντεο:




http://www.newsbeast.gr/

Πηγή...

Σχετικό θέμα:

http://pelasgos.e-e-e.gr/
 ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΣΚΑΦΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ NASA
15 Ιουλίου 2010 05:18 
Picture 1 Picture 3


Οι ένοπλοι πιστοί των θρησκειών και οι ένοπλοι Άθεοι



.................................Ισλαμιστής ..Χριστιανιστής....Άθεος*

*Το


δεν σημαίνει ότι ο τύπος πίνει μόνο κρασάκι

ΑΛΦΕΙΟΡΡΟΥΣ ....είναι συμπτωματικό, δεν το πίνουν μόνο οι άθεοι, το πίνουν και οι πολυθεϊστές, οι χριστιανοί και άλλοι...


Οι πόρνες του σήμερα και οι εταίρες της αρχαιότητος...

Εγκαίνια σε οίκο ανοχής
e mail αναγνώστη.
Το σεξ ανέκαθεν πούλαγε και εξακολουθεί να πουλά και εν μέσω οικονομικής κρίσης. Μπροστάρισσα κατά της κρίσης που πλήττει την αγορά η κυρία Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία χθες τίμησε με την παρουσία της τα εγκαίνια οίκου ανοχής στον οικισμό Τερψιθέας στη Λάρισα.
Η ξανθιά περσόνα έκοψε με τα χεράκια της τη ροζ κορδέλα εγκαινιάζοντας τον υπερπολυτελή  οίκο με τις τρεις μεγάλες ανεξάρτητες κατοικίες.
http://news247.gr/ellada/article408749.ece/ALTERNATES/w460/jul.jpg
Στον νέο οίκο ανοχής τις υπηρεσίες τους θα παρέχουν εννέα καλλονές που θα εργάζονται σε βάρδιες. Ο οίκος άφησε άφωνους τους παρευρισκόμενους από τη πολυτέλεια και τη χλιδή του με ντεκόρ άκρως διαστημικό αφού έχει μέχρι και οπτικές ίνες, ενώ τα περσικά χαλιά και οι πίνακες δίνουν άλλο αέρα στο χώρο.
http://news247.gr/ellada/article408800.ece/ALTERNATES/w460/oikos.jpg
Μάλιστα, είναι ο δεύτερος οίκος μέσα σε τρία χρόνια στη περιοχή κάτι που δείχνει πως τον κλάδο δεν τον αγγίζει καμία κρίση. Σημειώνεται ότι η εν λόγω επένδυση αγγίζει τα 4 εκατoμμύρια  ευρώ.
-----
Για να δούμε ποιές ήταν οι εταίρες κάποτε...

Φρύνη, η „γυμνή“ αλήθεια. 

[Ο Πλούτος της Φρύνης ...και ο Μ.Αλέξανδρος!

Όπως μας διηγείται ο Καλλίστρατος, η Φρύνη συσσώρευσε τόσα πλούτη ώστε όταν το 335 π.α.χ.χ ο Αλέξανδρος κατέσκαψε τη Θήβα και γκρέμισε τα τείχη της πόλης, προσφέρθηκε να την ανοικοδομήσει με την προϋπόθεση να τεθεί επιγραφή πάνω από την πύλη, η οποία να ανέφερε «Αλέξανδρος μέν κατέσκαψεν, ανέστησε δε Φρύνη η εταίρα», όμως οι Θηβαίοι αρνήθηκαν την πρότασή της, φοβούμενοι πιθανόν αντίποινα του Αλεξάνδρου.]διαβάστε όλο το άρθρο...

Να ελπίζουμε ότι θέλοντας να μοιάσουν στις προγονικές συναδέλφισσές τους,οι σημερινές,θα εκδηλώσουν την πρόθεσή τους να...σώσουν την Ελλάδα;...!!!
Δείτε επίσης...

Τα μυστικά του Πραξιτέλη

Θαργηλία: Πόρνη ή εταίρα;

Η Ασπασία της Φωκαϊδας. Η εταίρα που κυβέρνησε την Περσία

 

Γιαγιάδες που χαλάνε την πιάτσα...

thumb
Tης Τζένης Κ.
Κάτι τέτοια συμβαίνουν στον κόσμο κι η φαρέτρα των επιχειρημάτων του Ανδρέα Λοβέρδου εμπλουτίζεται αυτομάτως… Ήδη επικαλέστηκε σε off the record συζήτηση στη Βουλή -για να στηρίξει περαιτέρω τη Μεταρρύθμιση- μια είδηση από τα δελτία των ημερών που αφορούσε στην περίπτωση μιας 81χρονης αυστραλής η οποία συνελήφθη να τρέχει με 164 χιλιόμετρα την ώρα για να προλάβει το νεαρό εραστή της. «Και σας ερωτώ, κύριοι συνάδελφοι…» είπε ο υπουργός Εργασίας… «όταν πρόκειται για τα τεκνά μπορούμε να σπηντάρουμε κι όποιον πάρει ο Χάρος… κι όταν είναι για να εργαστούμε- πιθανότατα καθιστοί- σε ένα γραφείο, κωλώνουμεεεε;;;;» Και συνέχισε: «Σε τίποτα δε διαφέρουν οι αυστραλές από τις ελληνίδες… Μην ακούσω κανένα επιχείρημα ότι τάχα αυτές κατάγονται από τον αυστραλιανό πίθηκο και είναι πιο αγροίκες… Δηλαδή οι δικές μας από πού κρατάνε από τίποτα προϊστορικά κανίς; Εγώ σας λέω ότι όλες οι 81χρονες, κι εδώ και στο Σίδνεϋ, άμα το λέει η περδικούλα τους μπορούνε να πετύχουνε ανάλογες επιδόσεις».
Εν συνεχεία, ο Ανδρέας Λοβέρδος διένειμε στους βουλευτές όλων των κομμάτων στοιχεία από το φάκελο της υπόθεσης. Η γηραιά αυστραλή είχε δηλώσει στην Αστυνομία τα εξής:  «Περάσαμε με το …δικό μου το Σαββατοκύριακο στη Μιλτζούρα. Φύγαμε με δύο αυτοκίνητα. Αν νομίζουν ότι με το να μου πάρουν την άδεια θα με σταματήσουν να οδηγώ, κάνουν μεγάλο λάθος. Θα οδηγώ, έστω και αν χρειαστεί να πάρω άλλο αυτοκίνητο». Επί τέσσερα χιλιόμετρα την κυνηγούσαν τα περιπολικά χωρίς να καταφέρουν να την πιάσουν. Κι εκείνη «σανίδωνε» τα γκάζια ανυποψίαστη επειδή δεν άκουγε τις σειρήνες… Το «ου γαρ έρχεται μόνον» ισχύει ανεξαρτήτως ασφαλιστικής μεταρρύθμισης…
Όταν διαπίστωσε ο Ανδρέας Λοβέρδος ότι ακόμα και οι πιο ζωηροί συνάδελφοί του δεν είχαν τίποτα να αντιτείνουν στην επιχειρηματολογία του, επιστράτευσε και την περίπτωση της 130χρονης Αντίσα Κβικάβα… «Ένα σας λέω… το βιβλιάριο της σύνταξής της γράφει ότι γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1880…Είμαστε για τέτοια τώρα;;;» εξανέστη ο υπουργός και λούφαξε το κοινοβουλευτικό σύμπαν…
Κατόπιν αυτών το Ασφαλιστικό, όχι μόνο επί της αρχής αλλά και επί του τέλους…

"Ο Χριστόφορον ο Κολόμβον εύρεν την Αμερικήν"!

Συντάχθηκε απο τον/την Δέσποινα Πολυχρονίδου   
Κυριακή, 27 Ιούνιος 2010 12:06

    Η σχωρεμέντσα η μάνα μ’ αγράμματεσσα έτον, άμα πολλά ερώτανεν και πολλά εμαθάνεν. Τα γράμματα πολλά εγάπανεν και πάντα έλεεν: «Εγώ να εξέρνα γράμματα, του βασιλέα τη μάναν πα, θ’ εγάμνα».
   Καλέσσα καρή ετον, καματερέσσα και μαναχόν τα’ εκεινές τη δουλείαν ετέρνεν. Καμίαν ‘κ’ επέηνεν ση γειτονίαν να ευτάει ποσποασλούκα. Η εμορφία τ’ς πα εδεβαίνεν τ’ Αρμέντσας τη Παναΐας και τη Τζιοκόντας ντο λέγνε…Εγώ ψέματα καμίαν ‘κι λέω. Τα ψέματα απέσ’ ση Δαβόλ’ το κορδύλ’ κείνταν. Η αλήθεια έν’ του Θεού…
   Έναν ημέραν, εθαρρώ ατώρα έν’, ετίζευαμε καπνά αφκά σο χαγιάτ’ν εμουν. Σιμά μουν εκάθουτον ο κύρ’ ιμ’ απάν σ’ έναν χαμελόν σκαμνόπον και εδέβαζεν εφημερίδαν. Η μάνα μ’ έτον πολλά νεγκασμέντσα εκείνο την ημέραν. Ας’ σον πιρνόν ους το βράδον έπλυνεν τ’ αλώματα και εζύμωσεν κιόλα.
   Σο βράδον κέσ’, έρθεν εκάτσεν με τ’εμάς να τιζεύ’ καπνά. Εκείνε νεγκασμέντσα έτον, εχουμουράεν και επέμ’νεν εκαικά. Ετίζεψεν έναν βελόν καπνά κ’ επεκεί επέραν ατεν τα’ ομμάτα τ’ς. Όντες εγνέφ’σεν, εκαρτζάλωσεν τ’ ομμάτα, ετέρεσεν ολόερα και είπεν τον κύρη μ’: «Γιάννε, ντο δεβάεις σην εφημερίδαν; Πέει μας κάτ’, να μαθάνομε ντο γίνεται σον κόσμον και απονυστάζομε κιόλα».
   Ο κύρη μ’ δάσκαλος έτον και οι δασκάλ’ παρακάλεμαν ‘κι θέλνε. Αμάν ερχίνεσεν το δασκάλεμαν: «Αυτή τη στιγμή διαβάζω κάτι για τον Χριστόφορο Κολόμβο. Ο Χριστόφορος Κολόμβος ήταν Ιταλός, διάσημος θαλασσοπόρος, εξερευνητής κ.λ.π…. και έτσι ανακάλυψε την Αμερική, το Νέο κόσμο όπως λέμε».
   Εμείς εφέκαμε τη δουλείαν εμουν, έχασαμε το στόμαν και έκουαμε ντο έλεεν ο κύρτς εμουν. ‘Οντες ετελείωσεν τη μεσελέν, εκλώσταμε ση δουλείαν εμουν.
   Επεκεί και ύστερα εδέβαν κάμποσα ημέρες και έναν Κερεκήν ημέραν, αναχάπαρα ο κύρη μ’ ερώτεσεν τη μάνα μ’: «Ελένη, μήπως θυμάσαι το όνομα του ανθρώπου που ανακάλυψε την Αμερική;»
   Η μάνα μ’ σιφτέν εχπαράεν κ’ επεκεί ενούντσεν ολίγον, επουστούρ’σεν κάτ’ απέσ’ σο στόμαν ατ’ς και είπεν δυνατά: «Ο Χριστόφορον ο Κολόμβον εύρεν την Αμερικήν!».
   Ο κύρη μ’ κ’επίστευεν καμίαν να δίγ’ ατον σωστόν τσοάπ’ η μάνα μ’, εντώκεν τα τσάπας ατ’ και είπεν: «Μπράβο! Γυναίκα, ομολογώ πως δεν περίμενα ποτέ να θυμάσαι το όνομα του Χριστόφορου Κολόμβου. Μπράβο!»
   Τη μάνας ιμ’ η γούλα εγομώθεν, τα δάκρα τ’ς ελάγγεψαν έξ’ ασ’ σ’ομμάτα τ’ς άμον σταφύλί βοτρύδα. Με το ζόρ’ εκαλάτσεψεν και είπεν: «Δάσκαλε! Μου του είμαι αγράμματεσσα, εθαρρώ παλάλα πα ‘κ’ είμαι. Έξερα ντο θα ερωτάς με κάποτε να λέω σε τ’ όνεμαν του Χριστόφορε Κολόμβου και πολλά ετυραννίγα να ευρήκω ντο να ευτάω να ευρήκω τον τρόπον και θυμούμαι εύκολα τ’όνεμαν ατ’.
   Έναν πράμαν να εξέρτς! Αν ‘κ’ είχεν κώλον ο αδελφό’ σ’, ο Χριστόφορον, ατότε θα έλεπες αν έλεγα σε ατώρα τ’ όνεμαν του Χριστόφορε Κολόμβου» Ο Κύρη μ’ εκορδυλέασεν τ’ οφρύδα τ’ και είπεν τη μάνα μ’: «Πώς εκφράζεσαι έτσι; Τι θέλεις να πείς;»
   Η μάνα μ’ ελάιξεν ολίγον το κιφάλ’ και ξαν’ είπεν:
   «Εγώ αγράμματεσσα καρή είμαι, εθέλνα να γράφτω τα’ όνεμαν, του Χριστόφορε Κολόμβου, άμα ‘κ’ έξερα ντ’ άγνα να γρ’αφτ’ ατο. Η άχαρεσσα!  Όθεν εκάθουμ’νε, όθεν ευρίουμ’νε, σην εγκλησίαν απές πα επουστούριζα και έλεγα: «Του Χριστοφόρ’ εμουν ο κώλον!». Αέτσ’ ‘κ’ ενέσπαλα το όνεμαν του Χριστόφορε Κολόμβου!»
   Εκείνο την ημέραν το χαγάτ’ν εμουν εσείεν ασ’ σα γέλ’τα και καμίαν ‘κ’ ανασπάλ’ ατο.
   Εκιτί ανθρώπ! Τα ισκάδες και τ’ ιχνάρα σουν ούλα εβζήγαν κ’ εχάθαν ασ’ ση γης το πρόσωπον.-
Να προσκυνώ τα χωμόπα σουν!
Ν’ αγάζ’νε και να μυραγάζ’νε τα ψη’’οπα σουν!
Λέξεις:
Ποσποασλούκα = κουτσομπολία, νεγκασμέντσα = κουρασμένη, τιζεύω = βελονιάζω, μπουρλιάζω (καπνά), εγνεφίζω = ξυπνώ, πουστουρίζω = ψιθυρίζω, κρυφομιλώ, ιχνάρα = ίχνη.
Φράσεις:
Επέραν ατεν τ’ ομμάτα τ’ς = κοιμήθηκε.
Αχάνω το στόμα μ’ = χάσκω.
Μου του είμαι αγράμματεσσα = επειδή είμαι αγράμματη.
Εχουμουράεν κ΄επέμνεν εκαικά = διαλύθηκε από κούραση και έμεινε εκεί κοντά.
(Δημοσιεύθηκε στην «Ποντιακή Εστία», τεύχος 143)
Πηγή...

Είναι ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν Εβραίος;

Πόσο μεγάλη είναι η επιρροή του Διεθνούς Σιωνισμού στην Ρωσία; Για να δωθεί στην ερώτηση αυτή μία ικανοποιητική απάντηση, θα πρέπει να ερευνηθουν οι σχέσεις του Σιωνισμού με τους ηγέτες της Ρωσίας Πούτιν και Μεντβέντεβ

Μεγεθύνατε
του Εμμανουήλ Σαρίδη

Εμείς οι Έλληνες είχαμε πάντα μια συμπάθεια απέναντι στους Ρώσους. Απο τα Ορλωφικά  στα τέλη του 18. αιώνα, όπου ρώσοι πράκτορές προφήτευαν τον ερχομό του „ξανθού γένους“ που θα βοηθουσε για την δημιουργία ενός ελληνικού κράτους, τον εμφύλιο 1946-1949, όπου ο Στάλιν υποστήριζε τους Κομμουνιστες (μέχρι την διάσκεψη της Γιάλτας, που τους αφησε στα κρύα του λουτρού), και ακόμη και μέχρι σήμερα, όπου πολλοί απογοητευμένοι απο την Δύση εναποθέτουν τις ελπίδες τους στην Ρωσία, που θα μας στηρίξει, λέει, οικονομικά ή θα μας βοηθήσει να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη και την Αγιά Σοφιά, ο Έλληνας ελπίζει στην βοήθεια της Ρωσίας. Όπως, στο μεταξύ διάστημα, ήλπιζε στην βοήθεια της Αγγλίας, Γαλλίας ή Γερμανίας, ήλπιζε πάντοτε μια βοήθεια απο κάποιον ισχυρό, που τον φανταζεται κάπως έτσι σαν τον μπαμπά του, που θα δείρει αυτούς που τον πειράζουν. Ποτέ στη ζωή του όμως δεν έκανε γυμναστική, για να δυναμώσει και να μπορεί να δέρνει ο ίδιος τους εχθρούς του ή να γίνει προστάτης κάποιου πιο αδύναμου, Σκοπιανού ή Αλβανού φερ’ ειπείν. Διαβάζεις στις φυλλαδες, ότι η Γαλλία ή η Γερμανία είναι με το μέρος μας ή είναι με το μέρος της Τουρκίας, ότι η Γερμανία μας  εκμεταλλεύεται, η Αμερική είναι εχθρική απέναντί μας, η Ρωσία είναι πρόθυμη να μας βοηθήσει, το ίδιο και οι μακρινή Κίνα. Ή μαζί μας ή με τους άλλους. Και απορείς, πώς ο Έλληνας δεν κατάλάβε ακόμη, ότι δεν υπάρχουν εχθροί ή φίλοι, αλλά μόνο κράτη, που ζυγίζοντας το συμφέρον τους σου φέρονται φιλικά, την ίδια στιγμή, που φέρονται φιλικά και στον „εχθρό“ σου. Καί ότι, όπερ και το σπουδαιότερο, κράτη που φαίνονται ισχυρά, έχουν κι’ αυτά τα δικά τους προβλήματα απο ακόμη ισυρότερα κράτη ή δυνάμεις, που στέκονται πάνω απ’ αυτά (παραδέιγματα οι ΗΠΑ και η Διεθνής του Σιωνισμού ή η Γερμανία και το USRAEL ) και έτσι οι δυνατότητές τους είναι σχετικα περιορισμένες, σε σχέση με τα μέσα που έχει στην διάθεσή του ο υψηλότερα ιστάμενος;

Ας παραμείνουμε στην Ρωσία. Στο άρθρο που δημοσίευσα στις 16.06.2010 „Οι (εβραίικες) τράπεζες χρηματοδότησαν την Οκτωβριανή Επανάσταση“ (http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=1581&tx_ttnews[backPid]=215&cHash=02fa9ec225e3910b8b956253cf85a6c0 υπήρχαν πολλά στοιχεία, που απεδείκνυαν, ότι η περίφημη Οκτωβριανή Επανάσταση των Μπολσεβίκων και του Λένιν (1917-1920) δεν θα γινόταν χωρίς την υποστήριξη των εβραίικων τραπεζών, της Warburg φερ' ειπείν, που διακινούσε εβραίικα κεφάλαια στο τρίγωνο Αγγλια-ΗΠΑ-Γερμανία. Υπάρχουν μάλιστα και πολλά άλλα αξιόλογα στοιχεία, που αποδεικνύουν, ότι το Εθνικοσοιαλιστικό Κόμμα του Χίτλερ χρηματοδοτήθηκε απο τους Εβραίους, για να καθυποτάξει την Σοβιετική Ένωση, αλλα περι αυτού θα γράψω μιαν άλλη φορά. Σήμερα θα ασχοληθώ με την επιρροή των Εβραίων στην μετασοβιετική Ρωσία, η οποία, σε γενικό κανόνα, υπακούει στο σιωνιστικό δόγμα, ότι η πολιτική των χωρών του Πλανήτη θα πρέπει να ασκείται απο Εβραίους ή, εάν αυτό δεν είναι δυνατόν, απο μή Εβραίους, οι οποιοι θα είναι όμως απόλυτα υποχείριοι των Εβραίων. Όποιος αμφιβάλλει, δεν έχει παρα να δεί ποιός κυβερνά τις ΗΠΑ, την Γερμανία, την Αγγλία ή την Γαλλία. Ή, για να μήν πάμε μακριά, την Ελλάδα.
   
Μια τέτοια φιγούρα στην μετασοβιετική Ρωσία ήταν ο αλκοολικός Μπόρις Νικολάγεβιτς Γιέλτσιν (Boris Nikolajewitsch Jelzin, ρωσικά Борис Николаевич Ельцин) που διαδέχθηκα στο Κρεμλίνο τον...συνεχείστε στην πηγή...