01 Μαρτίου 2011

Έρχονται Οι Ιππείς της Πύλου

Οι Ιππείς της ΠύλουΤην Πέμπτη 10 Μαρτίου αρχίζει στις κινηματογραφικές αίθουσες η προβολή της ταινίας «Οι Ιππείς της Πύλου» του εξαίρετου ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου Νίκου Καλογερόπουλου.
Υπόθεση:
Ο Τηλέμαχος,

Question: Θέλετε να γίνει η Ελλάδα, πολυπολιτισμικό κράτος;Άμεση απάντηση στον θεατρίνο Λαζόπουλο...

Answer times selected answer distribution (%)
1. ΝΑΙ 359 8%
2. ΟΧΙ 3925 92%
Summary: 4284 votes
http://taxalia.blogspot.com
ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζήτω το Ελλάντα (κωρίς Έλλενες)!

Ek kan nie skryf dit!    
لا أستطيع أن أكتب ذلك!
यह नहीं लिख सकते हैं!
我不会写吧!
میں یہ نہیں لکھ سکتا ہے!
Hindi ko isulat ito!   



"Εγκώ το Μουσταφά Μπατεσκιλικιαλέστογκλου, τέλω εφγκαριστήσει το γκυρία Νταλάρα γκια τα γκαλά που μας γκάνει. Το Νταλάρα πολύ καλό άντρωπο... Ανεργκία για Έλλενες πολύ μεγκάλη, αλλά το γκυρία Νταλάρα γκάνει τα πάντα γκια να μη φύγκουμε εμείς...

...Το γκυρία Νταλάρα εκζετάζει να µειωτεί ο απαιτούµενος αριτµός ενζήµων και µελετά και το εντεχόµενο να υπάρκζουν ειντικές ρυτµίσεις και γκια μας τους µετανάστες που έκασαν στο...

Ο μεγαλύτερος δανειστής των ΗΠΑ η Κίνα

Στην πρώτη θέση μεταξύ των δανειστών των Ηνωμένων Πολιτειών εξακολουθεί να βρίσκεται η Κίνα, αυξάνοντας στο ποσό-ρεκόρ των
1,175 τρισ. δολαρίων
την έκθεσή της σε αμερικανικό χρέος τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, οι επενδύσεις της Κίνας ανήλθαν στα 1,16 τρισ. δολάρια στο τέλος του χρόνου, έναντι 891,6 δισ. δολάρια που είχε ανακοινωθεί αρχικά.
Παράλληλα, η Ιαπωνία διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με 882,3 δισ. δολάρια, ενώ τρίτη έρχεται η Μεγάλη Βρετανία με 272,1 δισ. δολάρια. Σημειώνεται ότι από το διαπραγματεύσιμο χρέος των ΗΠΑ, ύψους 8,96 τρισ. δολαρίων, οι ξένοι επενδυτές ελέγχουν περίπου το 50%.
Πηγή...

Η άμεση δημοκρατία της Λιβύης και η..."αυθόρμητη" απεμπόλιση της Λαϊκής κυριαρχίας από τους Λίβυους!

Τέτοια ενορχήστρωση και οργάνωση "αντικαθεστωτικών",όπως συμβαίνει στη Λιβύη,δεν μπορεί να επιτεύχθηκε με απλό αυθορμητισμό από άναρχους ανθρώπους που βγήκαν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι.
Ξαφνικά ο λαός κατέβηκε στις πλατείες ζητώντας να φύγει ο Καντάφι.Δεν θα υπερασπιστούμε τον Καντάφι,αν και όπως γράφει η Βικιπαίδεια,άλλος ήταν μέχρι πριν λίγο ο αρχηγός του κράτους:

Μακελειό στου Ρέντη – Νεκρός σύμφωνα με πληροφορίες αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ – Τους γάζωσαν με καλάσνικοφ.



Τελευταία πληροφορία:Νεκρός ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί στο κεφάλι από τους εγκληματίες δολοφόνους.
Βρέθηκε το αυτοκίνητο των δολοφόνων...Για να δούμε,θα μάθουμε ποτέ τι ράτσα είναι;
Υ.Γ. Και δεύτερος αστυνομικός νεκρός...
 
Από newsit.gr

- Άλλος ένας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στο κεφάλι – Ακόμη δυο τραυματίες
- Ένας τυπικός έλεγχος μετατράπηκε σε αιματηρή καταδίωξη
- Τζιπ μάρκας Βόλβο δε σταμάτησε για έλεγχο και οι επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ κατά ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ
- Οι δράστες είχαν νωρίτερα ληστέψει περίπτερο στο Μενίδι
Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Ελληνική Αστυνομία για να εντοπίσει το μαύρο τζιπ, μάρκας Βόλβο, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής.
Σύμφωνα με πηγές του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες λήστεψαν περίπτερο στο Μενίδι. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν περιγραφή του αυτοκινήτου αλλά και τον αριθμό κυκλοφορίας του. Οι πινακίδες είχαν πρόσφατα κλαπεί από όχημα στη Νέα Ερυθραία.
Λίγο πριν από τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, το όχημα εντοπίστηκε στην περιοχή του Ρέντη, στον παράδρομο του Κηφισού, στο ύψος της λαχαναγοράς. Όταν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να ελέγξουν το ύποπτο όχημα, οι δράστες άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ και πιστόλι.
Από την ανταλλαγή πυροβολισμών που ακολούθησε τραυματίστηκαν τέσσερις αστυνομικοί, ένας εκ των οποίων έχασε τη ζωή του και άλλος ένας νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε κρίσιμη κατάσταση με τραύμα στο κεφάλι.
Στη συνέχεια, ο οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και το αυτοκίνητο των δραστών απομακρύνθηκε. Στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. έχει σημάνει συναγερμός και ήδη η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Πηγή...


Χριστιανικό...πορτάλ και αυθεντικοί θεραπευτές,"δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν"!

Ψάχνοντας στο...Δια-δίκτυο βρήκαμε το...

(JESUS PORTAL)Χριστιανικός οδηγός του ίντερνετ 

!!!Τώρα τι ανάγκη έχει ο...Τζέσους το Δία-δίκτυο για να επικοινωνήσει με τους πιστούς του,μόνο αυτός ξέρει!!!Εκεί,οι Μορμόνοι,εκεί οι Ιεχωβάδες(Γιαχβιστές),εκεί οι Πεντηκοστιανοί,εκεί όλες οι χριστιανικές αιρέσεις!Να πως οι ίδιοι οι χριστιανοί προωθούν όλες τις οργανώσεις τους,που τάχα ως ορθόδοξοι καταδιώκουν!

Εκεί και το..."αντιαιρετικόν εγκόλπιον"!.Το οποίο στηλιτεύει και κατακρίνει κάποιους που μιλούν για υποτιθέμενη θεραπεία του καρκίνου με μουσική!Δείτε... 


ντο ρε μι φα σολ λα σι!!! Θεραπεία Καρκίνου με την μουσική των Σφαιρών

22 02 2011
Πόσοι ακόμα θα παίζουν με τους καρκινοπαθείς;
Υπάρχει κάποιος να τους προστατέψει από τους αυτόκλητους εναλλακτικούς “θεραπευτές”; 

Εδώ σκάσαμε από τα γέλια!Κοίτα ποιοί μιλάνε για "παιχνίδια" με τους

Γράμμα του Διονύση Κωτσάκη,απόγονου της Ζαμπίας Κωτσάκη,μητέρας του Γέρου του Μοριά,προς τον Τατσόπουλο σχετικά με τη σειρά "1821" του ΣΚΑΪ...

Η Ζαμπία Κωτσάκη μητέρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ήταν από το σόι του πατέρα μου. Το θέμα με αφορά λίγο παραπάνω...

Κύριε Τατσόπουλε
Ξέρεις εμένα δε μπορείς να με κατηγορήσεις για "ελληναρά","φασίστα" και τα συναφή. Εχω αντιρατσιστική δράση στις πλάτες μου (ως καλλιτέχνης και όχι μόνο), έχω υπάρξει ενεργό μέλος και υποψήφιος σε αριστερές κινήσεις και παρατάξεις καθώς και ενεργό μέλος του αντιπολεμικού κινήματος... Αυτά διότι όταν λείπουν τα επιχειρήματα κρεμιούνται ταμπέλες.

Το πρόβλημα είναι το εξής: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ήταν (διαπιστωμένα) πρόγονός μου. Και ξέρεις.. Εάν ήταν και ομοφυλόφιλος δε θα είχα και κανένα πρόβλημα (Γενικά δεν πιστεύω ότι οι υγιείς Ελληνες έχουμε κάποιο πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία - βλέπε Χατζιδάκις,Καβάφης κ.α.).

Το θέμα είναι ότι θεωρώ πως όλο το ζήτημα το δημιούργησες για να απαξιώσεις το πρόσωπο... (Κλασσική τακτική των ψευτοκουλτουριάρηδων:Από τη μία δεν έχουν -και καλά- πρόβλημα με την ομοφυλοφιλία,από την άλλη κολλάνε τη ρετσινιά του gay σε όποιον θέλουν να μειώσουν.Τί πολιτισμός,ε; Κατά βάθος τέτοιοι τύποι είναι πιο ομοφοβικοί κι από τους δεδηλωμένους πολέμιους της ομοφυλοφιλίας αλλά δε θα σου κάνω ψυχανάλυση εδώ,ούτε ανάλυση της ομοφοβίας σου).

Επειδή πάντως εγώ δεν απαξίωσα και δεν πρόσβαλλα κανένα πατέρα,παππού,προπάππου σου, θα ήθελα σε παρακαλώ να με ενημερώσεις σχετικά με το θέμα και μάλιστα άμεσα...(Πηγές και τα σχετικά).

Όσο για το ντοκυμαντέρ ζούμε σε μια ελεύθερη χώρα και έχεις κάθε δικαίωμα να προσπαθείς να μας πείσεις ότι η έννοια Ελλάδα είναι μία έννοια που ανακαλύφθηκε το 1800, ότι οι Έλληνες -συγνώμη οι Χριστιανοί- περνούσαν καλά επί Τουρκοκρατίας, ότι κακώς κάναμε εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα, ότι υπάρχει Άγιος Βασίλης κι ότι για όλα φταίνε οι γκόμενοι οι πρώην και οι επόμενοι... Για αυτά ευτυχώς σου έχει απαντήσει ο Σιμωνίδης πολύ πριν γεννηθείς.. (Λες και τό 'ξερε από τότε το κατάντημα..)

"Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι, χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν."

Κωτσάκης Διονύσης.

Χριστιανικός μελιστάλακτος δόλος.Κοίτα ποιοί μιλάνε!

 

Το βίντεο από εδώ

Ως απάντηση στον παραπάνω κύριο,αλλά και σε άλλα μπλογκ,είτε καθαρά

Κύπρος: Δρακόντεια μέτρα από τις κατοχικές αρχές, ενόψει του αυριανού συλλαλητήριου των Τουρκοκυπρίων.




Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας αναμένεται να λάβει το κατοχικό καθεστώς, προκειμένου να θέσει υπό έλεγχο την αντίδραση...

Κύπρος: Δρακόντεια μέτρα από τις κατοχικές αρχές, ενόψει του 
αυριανού συλλαλητήριου των Τουρκοκυπρίων
  1. Δρακόντεια μέτρα ασφάλειας αναμένεται να λάβει το κατοχικό καθεστώς, προκειμένου να θέσει υπό έλεγχο την αντίδραση των Τουρκοκυπρίων για την οικονομική κατάσταση στα κατεχόμενα, στο συλλαλητήριο που θα γίνει αύριο στην κατεχόμενη Λευκωσία.Το αρχηγείο αστυνομίας έχει αναστείλει όλες τις άδειες των μελών της για αντιμετώπιση της κατάστασης.
  2.    
  3. Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, οι αρχές του ψευδοκράτους δεν θα επιτρέψουν «προβοκατόρικες» ενέργειες, διαμηνύοντας ότι όσοι τις επιχειρήσουν θα συλληφθούν.
  4. Οι κατοχικές αρχές είχαν χαρακτηρίσει «προβοκατόρικη» την εμφάνιση πανό με τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην πρώτη εκδήλωση στις 26 περασμένου Ιανουαρίου.
  5. Η εφημερίδα "Χαμπερντάρ" γράφει ότι η ψευδοαστυνομία έθεσε υπό παρακολούθηση όλες τις διαφημιστικές εταιρίες που έχουν την δυνατότητα εκτύπωσης πανό, προκειμένου να πληροφορηθεί το περιεχόμενό τους.
  6. Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος Φερντί Σογιέρ δήλωσε ότι το συλλαλητήριο δεν στρέφεται κατά της Τουρκίας και ότι δεν θα επιτραπούν προβοκατόρικες ενέργειες.
  7.    
  8. Ο πρόεδρος του τουρκοκυπριακού "Συνδέσμου Ευρωπαϊκής Ενωσης Κύπρου", Αλί Ερέλ, δήλωσε ότι θα πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε οι Τουρκοκύπριοι να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν την ύπαρξή τους και μετά την επίλυση του κυπριακού, γιατί διαφορετικά «θα εξακολουθήσουν να τους αποκαλούν τρόφιμους».
  9.  Ζήτησε επίσης τον τερματισμό των εμβασμάτων από την Τουρκία και την αποχώρηση του τουρκικού στρατού και των εποίκων.

Γαλλία-Λιβύη: Προτεραιότητα η ανθρωπιστική βοήθεια και όχι η στρατιωτική δράση.

Η δήλωση αυτή κυβερνητικού εκπροσώπου έρχεται μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι ναυτικές και αεροπορικές τους δυνάμεις προσεγγίζουν τη χώρα αυτή 
"Η" Online 1/3 12:06


Η Γαλλία ανακοίνωσε την Τρίτη  ότι η ανθρωπιστική βοήθεια πρέπει να είναι η προτεραιότητα για τη Λιβύη και όχι η στρατιωτική δράση για την απομάκρυνση του Μουάμαρ Καντάφι.
Η δήλωση αυτή κυβερνητικού εκπροσώπου έρχεται μια ημέρα μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι ναυτικές και αεροπορικές τους δυνάμεις προσεγγίζουν τη χώρα αυτή.

Μια μικρή απάντηση του Βεστερβέλε στον Έρντογαν για τη..."μεγάλη Τουρκία".


Τι τόθελε ο Έρντογαν να μιλήσει για "μεγάλη...Τουρκία";Αγρίεψαν οι Γερμανοί και του τα έχωσαν...



Ο Γερμανός ΥΠΕΞ Γκίντο Βεστερβέλε αντέκρουσε σήμερα τις δηλώσεις του Τούρκου πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος είχε υποστηρίξει πως τα παιδιά Τούρκων μεταναστών στη Γερμανία θα πρέπει πρώτα να μαθαίνουν τη μητρική τους γλώσσα.
«Τα παιδιά που μεγαλώνουν στη Γερμανία θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να μαθαίνουν τα γερμανικά», τόνισε ο Βεστερβέλε, αλλιώς τόνισε πως θα μειονεκτούν στο σχολείο και θα έχουν λιγότερες ευκαιρίες αργότερα στη ζωή τους.
«Η γερμανική γλώσσα είναι το κλειδί για την ενσωμάτωση όσων μεγαλώνουν στη Γερμανία», τόνισε ο ΥΠΕΞ.
Την Κυριακή, ο Ερντογάν προειδοποίησε από την πόλη Ντίσελντορφ τους Τούρκους μετανάστες κατά της απώλειας της ταυτότητας και του πολιτισμού τους: «λέμε ναι στην ενσωμάτωση», τόνισε, «αλλά κανείς δεν θα μπορέσει να μας αποκόψει από τον πολιτισμό μας».
Αργότερα εντός της ημέρας, ο Ερντογάν επρόκειτο να συναντηθεί με τη γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ για τα εγκαίνια της έκθεσης τεχνολογίας πληροφορικής CeBit στο Ανόβερο, στην οποία είναι ο επίσημος προσκεκλημένος γι’ αυτό το έτος.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικό θέμα:Ο Ερντογάν στην Γερμανία :Μην εγκαταλείπετε την εθνική σας καταγωγή τον πολιτισμό μας