25 Σεπτεμβρίου 2008

Η Μεταπολίτευση...ξεκινά!!!

Για να δούμε τι θα...δούμε!!!

_______________________________________________________________
http://press-gr.blogspot.com/
Η νέα πολιτική Κίνηση.... ...κάνει την Κυριακή την πρώτη ανοικτή συγκέντρωσή της.
..
"Ξεκινά η πρωτοβουλία δημιουργίας νέας πολιτικής Κίνησης για την έξοδο από την κρίση, με συστράτευση δυνάμεων από όλα τα μέρη της κοινωνίας.
Άνθρωποι του πνεύματος και ενεργοί πολίτες, πανεπιστημιακοί και φοιτητές, σκληρά εργαζόμενοι πολίτες και έντιμοι επιχειρηματίες, νέοι άνθρωποι και χρήστες του διαδικτύου, ακτιβιστές και απλοί πολίτες - για πρώτη φορά μέρη από ολόκληρη την κοινωνία ενώνουν ισότιμα τις δυνάμεις τους προκειμένου να απαντήσουν, ως κοινωνία, με τις δικές της καθαρές δυνάμεις και τα δικά της φωτεινά μυαλά, στα αδιέξοδα των τελευταίων 34 ετών διακυβέρνησης από τους "επαγγελματίες" πολιτικούς.
Η νέα πολιτική Πρωτοβουλία-Κίνηση ξεκινά χωρίς βαρύδια, φρέσκια και αποφασιστική, με νέα πρότυπα, ανοικτή δομή, πλήρη διαφάνεια και συμμετοχικούς μηχανισμούς. Προσφέρει την ευκαιρία σε όλους τους ενεργούς πολίτες της Ελλάδας να συμμετέχουν ουσιαστικά στην παραγωγή και την εφαρμογή της πολιτικής και επομένως στην ίδια την διακυβέρνηση της χώρας.
Όλα τα βήματα που έπονται, θα συζητηθούν την Κυριακή 28/9/08 στην πρώτη ανοικτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11πμ στο κέντρο της Αθήνας.

Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής: metapolitefsi@gmail.com ".
------------------------------- (Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)
# posted by press.gr@hotmail.com @ 14:34 19 comments

Διόδια από...άλλον πλανήτη!!!

Αυτή η είδηση είναι από άλλον...πλανήτη!!!!!!!Εδώ είμαστε στη γη,στα Βαλκάνια,στην...Ελλάδα!!!!!Υ.Γ. Συμπληρώνουμε και σχετική βαρύγδουπη ανακοίνωση του Σου(β)λιά.!! Δεν τους έφτανε που ενώ μέχρι πρίν λίγο καιρό στην..."εθνική οδό" Αθηνών-Θεσσαλονίκης,πλήρωνε ο κόσμος ανά δεύτερο σταθμό διοδίων,τώρα πληρώνουν σε όλους!!!!!!,θα κατασκευάσουν άλλους τρεις σταθμούς!!!!!!!!!!!Κανονική ΑΦΑΙΜΑΞΗ.Αυτοί είναι ΛΑΙΛΑΠΑ,ΤΥΦΩΝΑΣ,ΚΥΚΛΩΝΑΣ,ΒΑΜΠΙΡ!!!!!!!

___________________________________________________________________
http://press-gr.blogspot.com/
Σύγκριση για τα διόδια...
.
Τι ισχύει στην Αμερική και τι στην Ελλάδα...
.
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, 25/9/08: "ΤΟ καλοκαίρι του 1996 ήμασταν στην Ατλάντα, καλύπτοντας για την «Ε» τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μια μέρα, φύγαμε οδικώς από την πόλη για να επισκεφθούμε, από περιέργεια, την πόλη Athens, της εκεί Πολιτείας της Τζόρτζια. Βγαίνοντας από την Ατλάντα για να πάρουμε τον αυτοκινητόδρομο, σταματήσαμε στον έναν και μοναδικό σταθμό διοδίων που υπήρχε εκεί. Αλλοι περνούσαν με ηλεκτρονική κάρτα, άλλοι ρίχνοντας νομίσματα σε ένα χωνί, που τα «ζύγιζε» και, εάν ήταν εντάξει, άνοιγε αυτομάτως η μπάρα. Υπήρχε σε κάθε λωρίδα μια μεγάλη ηλεκτρονική οθόνη που έγραφε: «Ο δρόμος αυτός κατασκευάστηκε με δικά σας λεφτά. Κόστισε τόσα. Μέχρι αυτή τη στιγμή έχετε πληρώσει τόσα (και έβλεπες ότι συνεχώς άλλαζε, μειούμενο, το νούμερο του αρχικού κόστους). Μόλις εξοφληθεί αυτό το ποσόν, τα διόδια αυτά θα ξηλωθούν. Σας ευχαριστούμε».
Συγκρίνετέ το, λοιπόν, αυτό με την απίθανη απόφαση των δικών μας απίθανων τύπων, που ασκούν σ' αυτόν τον τόπο πολιτική, να αυξήσουν την τιμή των διοδίων στον πιο άθλιο δρόμο της Ευρώπης, τον Αθηνών - Κορίνθου, που έχει «καθαρίσει» κόσμο και κοσμάκη και που, χρόνια τώρα, χρόνια αμέτρητα, εισπράττει λεφτά που δεν ξέρουμε πού πάνε. Πάντως, όχι εκεί που πρέπει. ΑΝΕΥ ΣΧΟΛΙΩΝ...
Ν. Νικ.
---------
(Αν υπάρχει "πλήρες post", πατήστε εδώ...)

Το...GPS(Γεωδαιτικόν Σύστημα),το είχαν ανακαλύψει οι Νεορωμαίοι Βυζαντινοί!!!!!!!

Το τοπογραφικό που είχε παρουσιάσει ο Εφραίμ(τελικά μπορεί να μας πει κάποιος τι εθνικότητος είναι ο λεγάμενος;),διεκδικώντας τη λίμνη Βιστωνίδα,όπως είπε ο συνήγορος του Δημοσίου(δηλ. ο δικός μας δικηγόρος),το οποίο τοπογραφικό το έχει σχεδιάσει κάποιος καλόγερος!τοπογράφος,είναι πλαστό! 
Το γελοίο της υπόθεσης είναι ότι ενώ ο Εφραίμ και οι συν αυτώ παρουσίασαν το τοπογραφικό ως προιόν "βυζαντινό",αυτό είναι τόσο ακριβές στις συντεταγμένες που μόνο με το όργανο της σημερινής επιστήμης,το GPS,θα μπορούσε να σχεδιαστεί!
Άρα,ή οι καλόγεροι είναι κοινοί απατεώνες,πράγμα που είναι πλέον τοις πάσι γνωστόν,ή οι Βυζαντινοί είχαν όντως ανακαλύψει το..."Δορυφορικόν Γεωδαιτικόν Σύστημα",πράγμα που σημαίνει ότι η ανακάλυψις αυτή ήτο "όργανον...θεικής εμπνεύσεως αποκλειστικώς δοθέν",προς χρήσιν των εκπροσώπων του επί της γης δια ίδιον όφελος!
Και λέμε..."θε ι κής" επειδή ως γνωστόν οι Αυτοκράτορες του Βυζαντίου ήταν "ελέω...θεού" αντιπρόσωποί του επί γης!
Και επειδή ο...στρατός του...θεού ήταν και είναι οι χριστιανοί,θεώρησε καλό να τους χαρίσει και την τεχνολογία και τη γη ολόκληρη!Ως..."στρατός" λογίζονται οι έγκλειστοι εντός μοναστηρίων λεγομένων,αλλά και οι λοιποί ρασοφόροι!
Φτάνοντας στο άκρον άωτον της αναίδειας,ζητούν τώρα πίσω τη λίμνη Βιστωνίδα και άλλες εκτάσεις,ενώ για το Ολυμπιακό ακίνητο,άκουσον άκουσον,λένε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί...το πουλήσαμε!

ΚΥΡΙΟΙ,Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ .

Οι ηγεμόνες της ΙΟΥΔΑΙΑΣ,δια να πολεμήσωσι τον ελληνισμόν,ηναγκάσθησαν να δανεισθώσιν αυτού τούτου του ελληνισμού τα όπλα.......!

Συνεχίζουμε με "θησαυρούς" απότην "ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ",βιβλίον όγδοον,του Κ.Παπαρρηγόπουλου.


"Ο αναγνώστης ενθυμείται (σ.VII/235 και επ.)
την πάλην ήν διεξήγαγον οι Σελευκίδαι επί τω σκοπώ του εξελληνισμού της Παλαιστίνης.Η χώρα αύτη ανέκτησε μεν επί τέλους την ανεξαρτησίαν δια την προιούσαν ασθένειαν των κατά την Συρίαν Ελλήνων βασιλέων,αλλ'όμως,καθά προεξεθέσαμεν,οι ηγεμόνες της Ιουδαίας,δια να πολεμήσωσι τον ελληνισμόν,ηναγκάσθησαν να δανεισθώσιν αυτού τούτου του ελληνισμού τα όπλα,ώστε κατά μικρόν άπας ο δημόσιος και ιδιωτικός αυτών βίος επί το ελληνικώτερον είχεν αναπλασθή."

Τι μας λέει,εδώ,ο Παπαρρηγόπουλος (σφοδρότατος χριστιανός).Ότι ενώ οι Σελευκίδες πάλευαν να εξελληνίσουν την Παλαιστίνη,επί τέλους! η χώρα αυτή απέκτησε την ανεξαρτησία της από την "προιούσαν ασθένειαν"των της Συρίας Ελλήνων βασιλέων!
Όμως,για να μπορέσουν να πολεμήσουν τον ελληνισμόν οι ηγεμόνες της ΙΟΥΔΑΙΑΣ,τι έκαναν;ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΘΟΥΝ "ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΑ ΟΠΛΑ"!Έτσι σε λίγο διάστημα,υποχρέωσαν όλους τους Ιουδαίους να εξελληνισθούν!Ποιά όμως ήταν τα όπλα του ελληνισμού;
Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ!Αυτό λέει παρακάτω,και εξηγεί ότι δεν θα υπήρχε περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να μπορέσουν αλλιώς οι...ΙΟΥΔΑΙΟΙ να πολεμήσουν τον ελληνισμό!ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ!
Απολαύστε τη συνέχεια!

"Και έπειτα
το άμεσον της κηρύξεως,της ερμηνείας και της διαδόσεως του χριστιανισμού όργανον υπήρξεν η γλώσσα η ελληνική.Ουδ' ήτο δυνατόν άλλως γενέσθαι.Καθ' όλην την ανατολήν,επικρατούσα γλώσσα ήτο η ελληνική.Απ' άκρων έως άκρων του ρωμαικού κράτους το εμπόριον ελληνιστί διεξήγετο.Μέχρι της καταστροφής της ιεράς αυτών πόλεως,οι Ιουδαίοι δια της ελληνικής γλώσσης διενήργουν τας συναλλαγάς.Αυτή η Παλαιστίνη είχε κατά μέγα μέρος εξελληνισθή.Τα πάντα λοιπόν είχον παρασκευασθή ίνα δια της ελληνικής γλώσσης λαλήση το πνεύμα το άγιον.Οι πρώτοι επτά της εκκλησίας διάκονοι,Φίλιππος,Πρόχορος,Νικάνωρ,Τίμων,Παρμενάς,Νικόλαος,και επί πάσιν ο Στέφανος,ο πρώτος της εκκλησίας μάρτυς,υπήρξαν ελληνισταί,ό εστιν εξελληνισμένοι Ιουδαίοι.Ο απόστολος Παύλος,όστις,διατελέσας κατ' αρχάς φοβερός της νέας θρησκείας διώκτης,ηγωνίσθη έπειτα ως ουδείς άλλος υπέρ αυτής λόγω και έργω,εγεννήθη εις Ταρσόν Κιλικίας,εις πόλιν δηλαδή της οποίας αι ελληνικαί σχολαί εφημίζοντο ως ονομαστότεραι των εν Αθήναις και εν Αλεξανδρεία σχολών.Εις Ταρσόν λοιπόν ανετράφη ελληνικώς.Ναι μεν έπειτα συνεπλήρωσε την εκπαίδευσιν αυτού εις Ιερουσαλήμ' αλλά και εις τας ραββινικάς της πόλεως ταύτης σχολάς ήκμαζεν η ελληνική επιστήμη,ως βεβαιούσι ρητώς ιουδαικαί παραδόσεις.Εντεύθεν ο απόστολος Παύλος,και τοι ήτο εβραικής καταγωγής,συνωκειώθη επί τοσούτον μετά της ελληνικής φιλοσοφίας και ποιήσεως,ώστε αι παρατηρηθείσαι εν τη Καινή Διαθήκη ρήσεις του Κλεάνθους και του Μενάνδρου εις αυτόν αποδίδονται.
......"

Καταλάβατε;Γιαυτό τους υποχρέωσαν να...εξελληνισθούν!Για να μπορούν να πολεμούν καθημερινά με τα ίδια του τα όπλα τον ελληνισμό!Και όπως έλεγαν και λένε, όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος ή επί το πραγματικότερον σφαγείον!
Σφαγείον λέμε,τέτοιο που μόνο ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ήταν,αφού εσφάγησαν περί τα 19.000.000 ΕΘΝΙΚΟΙ που δεν άλλαζαν τη θρησκεία τους (δηλ. τα ήθη και έθιμά τους)!

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ!

____________ _________________ ____________
«Διατάσουμε, όλα τα ιερά και οι ναοί (των Ελλήνων) όσα βρίσκονται ακόμα άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της χριστιανικής θρησκείας... αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή, εμφα­νιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτό τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου» Αυτοκράτορες: Θεοδόσιος και Βαλεντινιανός προς Ισίδορον Έπαρχο Πραιτωρίου.14/ Νοέμβριου 435


«Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης
... Αν κάποιος με οποια­δήποτε δύναμη παραβεί (αυτό τον νόμο) θα τιμω­ρη­θεί με αποκεφαλισμό» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10. Δεκέμ. 354 μ.Χ.

«Τέτοιου είδους πράξεις
(οτιδήποτε μη χριστιανικό χαρα­κτη­ριζόταν ειδωλολατρία) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν (ή καταγγελθεί ότι συμβαίνουν!) ακόμα και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί στο ταμείο των ιερότατων ανδρών (δηλαδή των αρχιερέων) ενώ ο ιδιοκτήτης τους που έδωσε την συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιούσια του και αφού υποστεί σωματικό βασανισμό με μεταλλικά όργανα θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.8 Αυτοκρ.: Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκωρον Έπαρχο του Πραιτωρίου. Παρεδόθη το 472; μ.Χ.

«Διατάζουμε τους άρχοντές μας, αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με τον νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της ελληνικής θρησκείας, έτσι ώστε να μην συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν, να τιμω­ρού­νται...

Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κλη­ρο­δο­τεί με διαθήκη
(περιούσιες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδή­ποτε, σε πρόσωπα ή τόπους που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του ελληνισμού... όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ' αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία (διατάζουμε) να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες με τις οποίες οι προηγούμενοι (χριστιανοί) βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την ελληνική πλάνη, με τις οποίες (τιμωρίες!) προσπαθούσαν να διασφαλίσουν την ορθόδοξη[1] πίστη» ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.9 επίσης (Β1,1,19) και ΝΟΜΟΚΑΝΟΝ 6,3.

«Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάπτισμα)
διακατεχόμενοι από την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάν­θρωπο (βιβλικό) θεό (μας)... Αυτοί θα υποβληθούν στην αντί­­στοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιεί­κει­ας (!) αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβλη­θούν στην έσχατη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάπτισμα, θα πρέπει να παρου­σιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μας, μαζί με τις συζύγους και τα παιδία τους και μαζί με όλους του οίκου τους, για να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών. Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνω­ρί­ζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν δηλαδή μόνοι τους το σωτήριο βάπτισμα!) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα, ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιούσιας, ούτε κινητής, ούτε ακίνητης. θα τουσ αφαιρεθουν τα παντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον, θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε δε κάθε μάθημα (κλείσιμο σχολών!), που διδάσκεται από όσους πάσχουν από την νό­σο και την μανία (μάθησης!) των ανόσιων Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη μπορούν πια να διαφθείρουν της ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες. Αν (λοιπόν) φανεί κάποιος τέτοιος άν­θρω­πος και δεν τρέξει στις εκκλησίες μας, μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμω­ρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές.

Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδία, όταν είναι σε μικρή ηλικία, θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή,
(ιδού ο υποχρε­ωτικός νηπιοβαπτισμός!) όσοι δε είναι μεγαλύτεροι στην ηλικία, πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους (βιβλικούς) κανόνες. Αφού δε εννοήσουν και αποβάλουν την παλαιά (αρχαιο-ελληνική) τους πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυ­λάξουν την αληθινή πίστη των ορθόδοξων χριστιανών.

Όσοι δε, έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα, ή μεγάλη περιούσια και για να κρατήσουν τα προσχή­ματα
(προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έλθουν να βαπτισθούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην ελληνική πλάνη, διατάσουμε να δημευθεί η περιούσια τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη. Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλητήριους Έλληνες».
ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 1.10.10

Μπροστά σ΄ αυτές τις εξοντωτικές "σωφρονιστικές ποινές", τις εξορίες, τους αποκεφαλισμούς, τις κατασχέσεις περιου­σιών, τις αφαιρέσεις προνομίων, τον εξευτελισμό της υποχρε­ωτικής κατήχησης, τον βασανισμό και την νόμιμη θανάτωση κάθε υπερασπιστή τους. Για τους κυνηγημένους σαν το απεχθέστερο ιστορικό τέρας Έλληνες, ο εκχρι­στιανισμός φαινόταν πράξη ύστατης διαφυγής απ' την φυσική εξόντωση και επιβεβλημένης σωφροσύνης!


Έτσι
... εκχριστιανίσθηκε μαζικά ο Ελληνισμός!

αυτη δυστυχωσ υπηρξε η αφανιστικη απαντηση τησ ιουδαιο-χριστιανικησ θρησκεια
Σ στον παγκοσμια ιαματικο και αναντιρρητα προμηθεϊκο πολιτισμο των ελληνων!
Από τη σελίδα του Καλόπουλου : http://www.greatlie.com/gr/

Το πόδι της Ρώσικης αρκούδας στη Ν.Αμερική....

«Η ηγεμονία των Γιάνκηδων τελείωσε»
Θερμή υποδοχή των δύο ρωσικών βομβαρδιστικών από τον Ούγκο Τσάβες
Ένα από τα Tupolev που βρίσκονται στη βάση Λιμπερταδόρ, έξω από το Καράκας
Καράκας
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Προηγούμενο άρθρο:
Ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-160 έφτασαν στη Βενεζουέλα (10/9/2008)
Δείτε το βίντεο...
Με θερμά λόγια για την Ρωσία και βολές για τις ΗΠΑ υποδέχτηκε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες τα δύο ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-160 που έφτασαν την Τετάρτη στη χώρα του για να πραγματοποιήσουν ασκήσεις.



περισσότερα...



Θα στηρίξει τη ρωσική επέμβαση
Στη Μόσχα ο Ούγκο Τσάβες σε «επίδειξη δύναμης» κατά των ΗΠΑ
«Η ηγεμονία των Γιάνκηδων έχει τελειώσει» λέει ο Τσάβες
Μόσχα

περισσότερα...

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Εις ΑΦΡΟΔΙΤΗΝ ύμνος.

"Ουρανίη,πολύυμνε,φιλομειδής

Αφροδίτη,

παντογενής,γενέτειρα θεά,.....

..έρχεο,Κυπρογενές θείον γένος,είτ' εν

Ολύμπω

εσσί,θεά βασίλεια,καλώ γήθουσα

προσώπω,.....

ΟΡΦΕΥΣ.

_____________________________________________________________
http://olympia.gr/
Όχι στις “εγγυήτριες” δυνάμεις. Όχι άλλη εθνοκάθαρση.

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Σεπτέμβριος 25, 2008

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Αυτό το διάστημα διεξάγονται εντατικές διαπραγματεύσεις μεταξύ του Δημήτρη Χριστόφια και του Μεχμέτ Αλί Ταλάτ για επίλυση του Κυπριακού Προβλήματος. Η τουρκική πλευρά επιθυμεί την συνέχιση ή ακόμη την εγκαθίδρυση νέου συστήματος εγγυήσεων, όπως αυτό εφαρμόστηκε με την Συνθήκη Εγγυήσεως του 1960.

Αυτός ο στόχος της τουρκικής πλευράς δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός. Η Συνθήκη Εγγυήσεων αποτέλεσε την κατ’ ισχυρισμόν βάση της Τουρκικής εισβολής του 1974. Ένα Κράτος-Μέλος της Ε.Ε. δεν μπορεί να υπόκειται σε δικαιώματα τρίτων Κρατών επί της κυριαρχίας ή της εδαφικής του ακεραιότητας. Η Κύπρος δεν πρέπει να ξαναγίνει όμηρος ποτέ ξανά.

Με αυτήν την εκστρατεία στοχεύουμε, ως κοινωνία των πολιτών, να ενισχύσουμε την αντίσταση σε τέτοια σχέδια ενόσω διαρκούν οι διαπραγματεύσεις για συνολική επίλυση του ζητήματος.

ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ www.isxys.org/no-guarantees

SIGN THE PETITION AGAINST FOREIGN GUARANTEES OVER CYPRUS!

Negotiations are underway in Cyprus between Demetris Christofias and Mehmet Ali Talat towards reaching a solution to the Cyprus Question. The Turkish side wishes to see the continuation of the system of guarantees established by the Treaty of Guarantee of 1960 or even the creation of a new mechanism of guarantees.

This cannot be acceptable. The Treaty of Guarantee was the alleged justification for Turkey’s use of force against Cyprus in 1974. An EU Member-State cannot be party to any system of third States’ rights over its sovereignty and territorial integrity. Cyprus must not become hostage once again.

By the said petition we, as the civil society, aim to enhance the resistance to such plans while the negotiations for a solution are underway.

SIGN THE PETITION NOW AT www.isxys.org/no-guarantees

μετά τον τελευταίον επί Δευκαλίωνος κατακλυσμόν η περίοδος κατά την των όλων αμοιβήν εκπύρωσιν απαιτεί...


"...κατά χρόνων μακρών κύκλους και άστρων επανόδους τε και συνόδους εκπυρώσεις και επικλύσεις συμβαίνουσι,και ότι μετά τον τελευταίον επί Δευκαλίωνος κατακλυσμόν η περίοδος κατά την των όλων αμοιβήν εκπύρωσιν απαιτεί..."
[...όταν κλείνη ο κύκλος του χρόνου,και λόγω των επανόδων και συνόδων ωρισμένων άστρων σημειώνονται κατακλυσμοί και πυρκαγιές και ότι μετά τον τελευταίον κατακλυσμόν της περιόδου του Δευκαλίωνος κλείνει πάλι και τώρα ο κύκλος και σύμφωνα με την αλληλοδιαδοχή των πάντων απαιτεί εκτεταμένες πυρκαγιές...]
ΚΕΛΣΟΣ : "ΠΕΡΙ ΑΛΗΘΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ " Δ'.

Από το βιβλίο του Ι.Φουράκη "ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ-ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ" εκδόσεις ΤΑΛΩΣ Φ.
________________________________________________________________

«Απνοια» στο Διάστημα

Ασυνήθιστα εξασθενημένη η ηλιακή δραστηριότητα

ΑΠΕ
Ασυνήθιστα ήρεμος
Ουάσινγκτον
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Το μητρικό μας άστρο έχει «κατεβάσει στροφές», αποκαλύπτουν μετρήσεις του διαστημικού σκάφους Οδυσσέας. Η συνολική ισχύς του Ήλιου είναι ασυνήθιστα μειωμένη, ενώ ο ηλιακός άνεμος βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 50 ετών.

Ο ηλιακός άνεμος, το σταθερό ρεύμα υποατομικών σωματιδίων που πηγάζει από το άστρο και πνέει στο Διάστημα με ταχύτητα 1,6 εκατ. χιλιομέτρων την ώρα, είναι 14% πιο ψυχρός και 17% λιγότερο πυκνός από το κανονικό, ενώ η πίεσή του έχει πέσει κατά 20% από τη δεκαετία του 1990 έως σήμερα.

Επιπλέον, για πρώτη φορά εδώ και πάνω από έναν αιώνα, οι ηλιακές κηλίδες εξαφανίστηκαν για δύο μήνες αυτό το καλοκαίρι και εμφανίστηκαν ξανά μόλις την περασμένη Δευτέρα.

περισσότερα...

Και αντιραδιενεργός ο...ΕΡΥΘΡΟΣ ΟΙΝΟΣ!!!!!

Για παν ενδεχόμενο
Και από τη... ραδιενέργεια προστατεύει το κόκκινο κρασί

Τα Νέα
Σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, ρίξτε το στο ποτό
Βοστόνη
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο


Το κόκκινο κρασί δεν προστατεύει μόνο από τις καρδιαγγειακές παθήσεις. Το ισχυρό αντιοξειδωτικό που περιέχει θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την προφύλαξη του πληθυσμού σε περίπτωση έκθεσης σε ραδιενέργεια, ανακοίνωσαν Αμερικανοί ερευνητές.

περισσότερα...

Η Τρίαινα του Ποσειδώνος!!!!!!!!!!!

Αυτή η ΤΡΙΑΙΝΑ βρίσκεται περίπου στο μέσον του Ατλαντικού,στη δυτική πλευρά προς την ΕΣΠΕΡΙΑ (Αμερικανική Ήπειρο)!!!!!!!!!!!!!

ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ Ο ΒΥΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΓΛΥΦΟ ΤΟΥ!!!!!!

Όμως πως ήξεραν οι ΕΛΛΗΝΕΣ,ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στο βυθό του Ατλαντικού;;;

Αφού ο θεός Ποσειδών είναι ο Άρχων του Ατλαντικού,τι άλλο θα ήταν το σκήπτρο του;;;;

Αυτή η φωτογραφία,είναι η ΑΠΟΔΕΙΞΗ,ότι οι Έλληνες ό,τι έχουν πει και έχουν γράψει είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για περισσότερες πληροφορίες,ανατρέξτε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΙΣΤΟΡΙΑ!!!!!!!
(ΘΕΟΓΟΝΙΑ,ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ-ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ,ΙΛΙΑΣ,ΟΔΥΣΣΕΙΑ,ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΑ,ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑ,κλπ.)

Για να δείτε την ΤΡΙΑΙΝΑ,πρέπει να έχετε το Google Earth,αν δεν το έχετε κατεβάστε το.
Θα δείτε ότι κάτω από τα 200 χιλιόμετρα ύψος περίπου δεν φαίνεται!!!!!!
Μόνο από τα 200 χιλ/τρα και πάνω το απολαμβάνετε!!!!!!
Όσοι είστε Έλληνες,θα αισθανθείτε ρίγη χαράς διότι μπορείτε να αποδείξετε στους αμφισβητούντες,με ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ πλέον το παρακάτω,αλλά και τα υπόλοιπα!!!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΘΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ.

"Εις την Ελληνικήν Μυθολογίαν πράγματα άττα πόρρω απέχουν του μύθου και Ιστορίαν αποτελούν".
Αριστίων Αρέθας.


"Εκείνοι που καθώρισαν των θεών τα ονόματα,δεν ήταν ασήμαντοι,αλλά κάποιοι αστρονόμοι και λεπτολόγοι".
Πλάτωνος "ΚΡΑΤΥΛΟΣ" (401).

"Εις τους μεταγενέστερους από τους αρχαίους και παμπάλαιους(Ανθρώπους) υπάρχει μία παράδοσις κληροδοτηθείσα και εκφρασμένη εις σχήμα μύθου."
Αριστοτέλους "ΜΕΤΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ"(βλ. Λ'.8).

Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί το γεγονός, ότι περνάει πλέον το μπλόκινγ σε μια άλλη διάσταση.


http://alkimosarchive.blogspot.com/

Πλησιάζει η διεθνής αναγνώριση του ρόλου των bloggers.

.
Το ΑΠΕ – ΜΠΕ μεταδίδει σήμερα την ακόλουθη είδηση:
.
«Η αμερικανική Ένωση Ιστολόγων (Media Bloggers Association-MBA) δημιούργησε ένα πρόγραμμα παροχής νομικής υποστήριξης των μπλόγκερ, ανάλογο με αυτό των παραδοσιακών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει την BlogInsure, ένα είδος ασφάλειας κινδύνου (liability insurance), που θα καλύπτει τους ιστολόγους έναντι αγωγών για δυσφήμηση, κατηγοριών για παραβίαση πνευματικής ιδιοκτησίας και προσβολής ιδιωτικότητας. Το ασφαλιστικό πακέτο διατίθεται από την εταιρεία Media/Professional Insurance και θα καλύπτει ζημιές που προκαλούνται από σχετικές απαιτήσεις».

---------
.
Αυτή η εξέλιξη σηματοδοτεί το γεγονός, ότι περνάει πλέον το μπλόκινγ σε μια άλλη διάσταση, αυτή της διεθνής αναγνώρισης του ρόλου του. Τα παραδοσιακά ΜΜΕ δεν είναι άλλο σε θέση να …μπλοκάρουν την εξάπλωση και καθιέρωση της φωνής του πολίτη. Ο «θρόνος» της τέταρτης εξουσίας έχει αρχίσει να τρίζει, και είμαι βέβαιος ότι ετοιμάζονται τώρα να μπουν μπροστά, οι μηχανισμοί χειραγώγησης του νέου «μέσου». Μέχρι ποιο βαθμό όμως θα το καταφέρουν αυτό;

Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί και ότι η ευκαιρία για να ασκηθεί έλεγχος έχει χαθεί.
Το αν αυτό είναι τώρα καλό η κακό, θα το δείξει το μέλλον.
.
~~~~~
.